SENECA – Mega+ session (17/2) | Απορία για γραπτή αναφορά minimum grafts

dwse mali

Member
Μάγκες μου καλησπέρα!

Έκανα την επέμβαση προχθές. Κατά τη γνώμη μου πήγε με μεγάλη επιτυχία, χωρίς φυσικά να ξέρω ακόμα πώς θα πάει η φύτρωση (θα δείξει), αλλά με τα λίγα που ξέρω και με βάση την εικόνα που έχω μέχρι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Προχθές ήμουν ζαμπόν (γύρισα σπίτι 16:30, από τις 8:00 που πήγα το πρωί) και χθες έπεσε τρελό πήξιμο με τη δουλειά γιατί τα είχα γράψει όλα στον κόκκορα

Θα κάτσω πιθανότατα το ΣΚ να γράψω πιο αναλυτικά, αλλά σε γενικές γραμμές:

1) Το μέρος ήταν πραγματικά σαν ξενοδοχείο. Φοβερά καθαρό, πολύ οργανωμένοι, ευγενικοί και φιλικοί. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο σε αυτό το κομμάτι.

2) Έφαγα μεγάλο σοκ όταν είδα το πραγματικό μου πρόβλημα με ξυρισμένο κεφάλι. Πραγματικά, δεν ξέρω τι πτυχίο είχα πάρει στην κάλυψη/απόκρυψη και στα “καραφλοδάνεια”
Δεν ξέρω αν είναι έτσι γενικά για όλους, αλλά αν είχα ξυρίσει το κεφάλι μου χωρίς να έχω κανονίσει μεταμόσχευση αμέσως μετά, νομίζω θα με έπιανε κατάθλιψη.

3) Ο γιατρός φοβερός. Με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα και είχε απίστευτη υπομονή, γιατί γενικά δεν με “πιάνουν” πολύ οι τοπικές αναισθησίες και μου έκανε συχνά, όποτε χρειαζόταν.
Η hairline που μου σχεδίασε είναι πολύ του γούστου μου. Θεωρώ ότι πέτυχε το “jagged line” που πρέπει να έχει για να δείχνει φυσική. Από ό,τι άκουσα , τα μονότριχα που βγήκαν για την hairline ήταν περίπου 250 (θα πάρω όλα τα στοιχεία αύριο που θα πάω για το πρώτο λούσιμο της λήπτριας).
Επίσης, … Είναι και φωνάρα

4) Παρότι είχα διαβάσει εδώ και γενικά είχα feedback ότι είναι πολύ προσεκτικοί με το πρωτόκολλο για το πρήξιμο μετά τη ΜΜ, εγώ νομίζω ότι έχω λίγο παραπάνω. Πιθανόν, παιζει να φταιει οτι παιζει να εφαγα ολο το στοκ τοπικής της κλινικής στην κεφάλα μου.

Τώρα , σε αυτά που ενδιαφέρουν τους περισσότερους... Όπως είπα, περιμένω να πάρω τον φάκελο αύριο, αλλά από μνήμης θυμάμαι ότι μπήκαν 2470-κάτι grafts (o_O:eek:), με λόγο περίπου 2,31. Το punch που χρησιμοποιήθηκε ήταν 0,9mm.
Δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί ήμουν αρκετά ζαλισμένος, αλλά αύριο θα έχω ακριβή στοιχεία.

Λούσαμε χθες τη δότρια και την έλουσα και εγώ σήμερα. Τη λήπτρια την ποτίζω κάθε μισαωράκι όπως μου είπαν.
Νιώθω λίγο σαν τον Βρασίδα που είχαμε μικροί με τις φακές για μαλλιά και τον ποτίζαμε αλλά τι να κάνεις…
Πόνο δεν έχω. Πήρα μόνο τα Depon που είχε το πακετάκι που μου έδωσαν την πρώτη μέρα, δεν έχω πάρει άλλο παυσίπονο. Η φαγούρα αρχίζει σιγά σιγά να κάνει creep in, αλλά νομίζω το έχουμε.

Βάζω εδώ ότι φώτο έχω.. Από δότρια, λήπτρια και πριν.. Και θα προσπαθήσω να κάνω αναλυτικό update μόλις πάρω τον φάκελο.

Συνημμένα

• WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.37.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.37.jpeg
    129.9 KB · Προβολές: 15
  • WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.35.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.35.jpeg
    209.3 KB · Προβολές: 12
  • WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.36.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.36.jpeg
    153.4 KB · Προβολές: 13
  • WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.34 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.34 (1).jpeg
    177.8 KB · Προβολές: 15
  • WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.34.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-19 at 17.08.34.jpeg
    40.6 KB · Προβολές: 13
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

Member
2) Έφαγα μεγάλο σοκ όταν είδα το πραγματικό μου πρόβλημα με ξυρισμένο κεφάλι. Πραγματικά, δεν ξέρω τι πτυχίο είχα πάρει στην κάλυψη/απόκρυψη και στα “καραφλοδάνεια”
Δεν ξέρω αν είναι έτσι γενικά για όλους, αλλά αν είχα ξυρίσει το κεφάλι μου χωρίς να έχω κανονίσει μεταμόσχευση αμέσως μετά, νομίζω θα με έπιανε κατάθλιψη.
Μεγάλη αλήθεια αυτό. Εγώ έφαγα φρίκη όταν είδα τις φωτογραφίες της κλινικής πριν την επέμβαση, από πάνω.

Καλή επιτυχία, φίλε!

GeorgeXz

Well-Known Member
Άρα πήγες στο 8 ώρες καθαρές κ γύρω στα 2500gr. Πάρα πολύ καλά!

ΥΓ: Να είσαι σίγουρος ότι εάν δεν επέμενες από δω μέσα, δεν θα τα έβλεπες αυτά τα νούμερα με mega+ σέσιον. Βέβαια έτσι αδικούνται αυτοί που έχουν δώσει αρκετά παραπάνω χρήματα για κάτι Giga κ κάτι γκοτζίλα, χωρίς να έχουν πάρει είδηση το φόρουμ αλλά τέλος πάντων...

dwse mali

Member
Άρα πήγες στο 8 ώρες καθαρές κ γύρω στα 2500gr. Πάρα πολύ καλά!

ΥΓ: Να είσαι σίγουρος ότι εάν δεν επέμενες από δω μέσα, δεν θα τα έβλεπες αυτά τα νούμερα με mega+ σέσιον. Βέβαια έτσι αδικούνται αυτοί που έχουν δώσει αρκετά παραπάνω χρήματα για κάτι Giga κ κάτι γκοτζίλα, χωρίς να έχουν πάρει είδηση το φόρουμ αλλά τέλος πάντων...
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν 8 ώρες καθαρές!

Πήγα νωρίτερα (το ραντεβού ήταν 8:30), γιατί μου ζήτησαν να είμαι λίγο πιο πριν ώστε να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά (consents, φωτογραφίες κτλ). Μετά ακολούθησαν σχεδιασμός, κούρεμα κτλ.

Υπήρχε ένα μικρό διάλειμμα κατά την εξαγωγή (πίσω, δεξί και αριστερό πλάι) και ένα λίγο μεγαλύτερο για φαγητό πριν την εισαγωγή. Βάλε και λίγο χρόνο για διαδικαστικά στο τέλος, φωτογραφίες κλπ.

Οπότε ναι, κράτησε αρκετά συνολικά!

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Γιατρός σχεδίασε, μέτρησε, είδε τι χρειάζεται και πήγε βάσει αυτού στην εξαγωγή. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση πήρα. Τώρα, αν έπαιξε ρόλο το ότι ανέφερα το forum, δεν το βρίσκω απίθανο. Πάντως, πήρα πολύ καλό vibe και δε μου φάνηκε σε καμία περίπτωση σαν να έκαναν κάτι σαν “πάρεργο” ή κάτι που δε συνηθίζεται.
Υπάρχει και η πιθανότητα λόγω Καλών συνθηκών, δεν ξέρω ελαστικού δέρματος κτλ να έβγαλε πολλά σε προκαθορισμένο χρόνο. Δεν το νομίζω όμως γιατί σίγουρα τον καθυστερούσε το γεγονός ότι έπρεπε να μου κάνει τοπική κάθε τρεις κ λίγο..

Μπλουζα