Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, πάντως, πέρα από το ότι η μεταμοσχευση απέτυχε, ή, τέλος πάντων, δεν πέτυχε και πάρα πολύ.από την αρχη της παρουσίασης δεν ειχε σκοπό να ανεβάσει φωτογραφίες, πριν καν δει το αποτέλεσμα, δεν ξεκινησε δηλαδη και σταμάτησε να ενημερώνει...
τώρα για το αποτέλεσμα δεν εχουμε κάτι να κρινουμε αν πήγε ή δεν πήγε καλά εφόσον δεν ανέβασε φωτογραφίες ποτε.
Δες το απο την δικη του πλευρα: μιλάς συνεχώς για τιμές, VfM, κτλ κτλ και έχεις ανοίξει βεντέτα με τον Αναστασακη ο οποίος λέει τα ακριβώς αντίθετα.
Ερχεται η ώρα να επαληθεύσεις την ορθότητα των λεγομένων σου και πας και κανεις μεταμόσχευση με κόστος 0.5 ευρώ το τριχοθυλακιο, δηλαδή ίσως στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς (ο Αναστασακης πχ χρεώνει πολλές φορές πάνω από αυτό).
Αν η επέμβασή σου τελικά δεν πετύχει, έχεις δύο επιλογές. Ή να βγεις εδώ και να πεις "πήγα κουβά, τελικά μια τόσο χαμηλή τιμή δεν είναι καλό σημάδι, δεν έπρεπε να το ρισκάρω", ή να κάνεις τον Κινεζο, λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν ανεβάζεις φωτογραφίες γιατί ο Καζαντουμ/Κωτσιμπας/Τασακης/Δρακουμελ (λέω όσα θυμάμαι, σορι αν ξεχνάω κάποιο άλλο παρατσουκλι) είναι κατσικοποδαρος. Εν ολίγοις, για να μη σε ματιαξει (όντως γράφτηκε αυτό, χωρίς τα παρατσούκλια, διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες και θα το βρείτε).
Η πρώτη επιλογή, πέρα από το ότι απαιτεί σθένος, στην προκειμένη περίπτωση συνεπάγεται και άγριο κράξιμο, διότι δικαιολογημενως κάποιος θα σου πει "ρε παπαρουνολογε, μας πήρες στον λαιμό σου με τα vfm".
Εγώ ας πούμε δεν έχω τέτοιο θέμα. Αν η επέμβασή μου δεν πετύχει, θα το δείτε όλοι. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να πω πως εκ του αποτελέσματος έκανα λάθος επιλογή γιατρού. Δεν έχω πρήξει κανέναν να πάει ή να μην πάει στον Αναστασακη, δεν μπαίνω σε νήματα άλλων να τους κράζω επειδή πήγαν ή δεν πήγαν εδώ ή εκεί. Έπαιξα τα χαρτιά μου, πήγα με βάση τα βίντεο και το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις", σημειώνοντας πως ελπίζω να μην διαψευστώ σε αυτήν την περίπτωση (το φόρουμ το ανακάλυψα μετα την επέμβαση). Αν, όμως, είχα χρόνια παρουσία στο φόρουμ, επρηζα μπάλες για τον Αναστασακη (από την ανάποδη), έλεγα πως όποιος δεν πάει Αναστασακη είναι κορόιδο, κτλ κτλ, και τελικα πήγαινα κουβά, θα ήταν ΠΟΛΥ δύσκολο να το παραδεχτώ δημοσίως, ενδεχομένως δε ακόμα και στον ίδιο μου τον εαυτό.
Τελευταία επεξεργασία: