GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025

MG86

Member
από την αρχη της παρουσίασης δεν ειχε σκοπό να ανεβάσει φωτογραφίες, πριν καν δει το αποτέλεσμα, δεν ξεκινησε δηλαδη και σταμάτησε να ενημερώνει...

τώρα για το αποτέλεσμα δεν εχουμε κάτι να κρινουμε αν πήγε ή δεν πήγε καλά εφόσον δεν ανέβασε φωτογραφίες ποτε.
Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, πάντως, πέρα από το ότι η μεταμοσχευση απέτυχε, ή, τέλος πάντων, δεν πέτυχε και πάρα πολύ.

Δες το απο την δικη του πλευρα: μιλάς συνεχώς για τιμές, VfM, κτλ κτλ και έχεις ανοίξει βεντέτα με τον Αναστασακη ο οποίος λέει τα ακριβώς αντίθετα.

Ερχεται η ώρα να επαληθεύσεις την ορθότητα των λεγομένων σου και πας και κανεις μεταμόσχευση με κόστος 0.5 ευρώ το τριχοθυλακιο, δηλαδή ίσως στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς (ο Αναστασακης πχ χρεώνει πολλές φορές πάνω από αυτό).

Αν η επέμβασή σου τελικά δεν πετύχει, έχεις δύο επιλογές. Ή να βγεις εδώ και να πεις "πήγα κουβά, τελικά μια τόσο χαμηλή τιμή δεν είναι καλό σημάδι, δεν έπρεπε να το ρισκάρω", ή να κάνεις τον Κινεζο, λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν ανεβάζεις φωτογραφίες γιατί ο Καζαντουμ/Κωτσιμπας/Τασακης/Δρακουμελ (λέω όσα θυμάμαι, σορι αν ξεχνάω κάποιο άλλο παρατσουκλι) είναι κατσικοποδαρος. Εν ολίγοις, για να μη σε ματιαξει (όντως γράφτηκε αυτό, χωρίς τα παρατσούκλια, διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες και θα το βρείτε).

Η πρώτη επιλογή, πέρα από το ότι απαιτεί σθένος, στην προκειμένη περίπτωση συνεπάγεται και άγριο κράξιμο, διότι δικαιολογημενως κάποιος θα σου πει "ρε παπαρουνολογε, μας πήρες στον λαιμό σου με τα vfm".

Εγώ ας πούμε δεν έχω τέτοιο θέμα. Αν η επέμβασή μου δεν πετύχει, θα το δείτε όλοι. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να πω πως εκ του αποτελέσματος έκανα λάθος επιλογή γιατρού. Δεν έχω πρήξει κανέναν να πάει ή να μην πάει στον Αναστασακη, δεν μπαίνω σε νήματα άλλων να τους κράζω επειδή πήγαν ή δεν πήγαν εδώ ή εκεί. Έπαιξα τα χαρτιά μου, πήγα με βάση τα βίντεο και το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις", σημειώνοντας πως ελπίζω να μην διαψευστώ σε αυτήν την περίπτωση (το φόρουμ το ανακάλυψα μετα την επέμβαση). Αν, όμως, είχα χρόνια παρουσία στο φόρουμ, επρηζα μπάλες για τον Αναστασακη (από την ανάποδη), έλεγα πως όποιος δεν πάει Αναστασακη είναι κορόιδο, κτλ κτλ, και τελικα πήγαινα κουβά, θα ήταν ΠΟΛΥ δύσκολο να το παραδεχτώ δημοσίως, ενδεχομένως δε ακόμα και στον ίδιο μου τον εαυτό.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
Αυτο που λες μπορεί να ισχυε αν έκανε παρουσιαση με φωτογραφίες και ξαφνικά σταμάτησε να παρουσιάζει επειδη δεν πέτυχε το αποτέλεσμα. Δηλαδη να ανέβαζε κανονικά φωτογραφίες και κάποια στιγμη οταν έφτανε στο αποτέλεσμα να σταματουσε. Ομως δεν ισχυει κατι τέτοιο εδώ. Αυτος δεν ξεκινησε καν να ανεβάζει φωτογραφίες για να πούμε οτι ξαφνικά σταμάτησε.
Εχει σημαντικη διαφορά αυτό.

Αλλο να κανεις κανονικα παρουσιαση και ξαφνικα να σταματας οταν έρχεται η ώρα του αποτελέσματος και αλλο να μην την ξεκινησες ποτέ γιατι μπορει να ειχες σκοπό να μην την κανεις απο την αρχη.

Οπότε το να λέμε οτι δεν την κανει επειδη μπορει να μη πήγε καλά δεν ταιριάζει εδώ και ειναι κιόλας αδικο να κρινει κάποιος χωρις φωτογραφίες και για την ιδια την κλινική. Ειναι αυθαίρετο τελειως να κρινεις ενα αποτέλεσμα χωρις καμια φωτογραφία, και απλά να βγάζεις συμπεράσματα με δικές σου υποθέσεις.

Υπάρχουν πολλές παρουσιάσεις στο φορουμ που δεν εχουν ολοκληρωθει...αν ειναι να πάμε σε μια μια να ζητάμε τους λογους που δεν τις ολοκληρώνουν.

Επισης το οτι πληρώνεις παίρνεις δεν νομιζω οτι ισχυει. Υπάρχουν διάφοροι που χρεώνουν υψηλά ποσά χωρις να ανταποκρινεται η ποιότητα στις υπηρεσίες τους και προσπαθούν να πείσουν τον κοσμο με διάφορα slogan του οτι πληρώνεις παίρνεις και το επιθετικό τους marketing, ενώ στην πραγματικότητα πουλάνε φυκια για μεταξωτές κορδέλες...
Ας πούμε 2 εταιρίες με την ιδια ποιότητα προιόντος αν η μια έχει πολυ καλύτερο μάρκετινγκ και διαφήμιση θα καταφέρει να στο πουλήσει το προιον πολυ πιο ακριβά απο την αλλή και τελικα αυτό που πληρώνεις ειναι το μάρκετινγκ και τα γυρω γυρω παρά το ιδιο το προιον...

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Member
Αυτο που λες θα ισχυε αν έκανε παρουσιαση και ξαφνικά σταμάτησε να παρουσιάζει επειδη δεν πέτυχε το αποτέλεσμα. Δηλαδη να ανέβαζε κανονικά φωτογραφίες και κάποια στιγμη οταν έφτανε στο αποτέλεσμα να σταματουσε. Ομως δεν ισχυει κατι τέτοιο εδώ. Αυτος δεν ξεκινησε καν να ανεβάζει φωτογραφίες για να πούμε οτι ξαφνικά σταμάτησε.
Εχει σημαντικη διαφορά αυτό.

Αλλο να κανεις κανονικα παρουσιαση και ξαφνικα να σταματας οταν έρχεται η ώρα του αποτελέσματος και αλλο να μην την ξεκινησες ποτέ γιατι μπορει να ειχες σκοπό να μην την κανεις απο την αρχη.

Οπότε το να λέμε οτι δεν την κανει επειδη μπορει να μη πήγε καλά δεν ταιριάζει εδώ και ειναι κιόλας αδικο να κρινει κάποιος χωρις φωτογραφίες και για την ιδια την κλινική.
επισης το οτι πληρώνεις παίρνεις δεν νομιζω οτι ισχυει. Υπάρχουν διάφοροι που χρεώνουν υψηλά ποσά χωρις να ανταποκρινεται η ποιότητα στις υπηρεσίες τους και προσπαθούν να πείσουν τον κοσμο με διάφορα slogan του οτι πληρώνεις παίρνεις και το επιθετικό τους marketing, ενώ στην πραγματικότητα πουλάνε φυκια για μεταξωτές κορδέλες...
Το είπα και εγώ, το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις" δεν ισχύει πάντα, όχι μόνο στις επεμβάσεις αυτές αλλά γενικώς. Μην λέμε τα αυτονόητα. Γενικώς, όμως, ισχύει, κυρίως από την ανάποδη. Όταν ένας επαγγελματίας χρεώνει μια υπηρεσία απίστευτα πιο χαμηλά από τους ανταγωνιστές του, θεωρώ πως αν τον επιλέξεις, ρισκάρεις. Μπορεί να έχεις πέσει σε σταυροφόρο, που χεστηκε για τα λεφτα και που θέλει απλώς να βοηθήσει όσο περισσοτέρους γίνεται, δεν αντιλέγω, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά δεν είναι πολλοί. Άρα είναι ρίσκο.

Επί του θέματος, ενδεχομένως δεν ανέβασε ποτε φωτογραφίες επειδή ακριβώς ξέρει το συγκεκριμένο pattern συμπεριφοράς στο φόρουμ σε περιπτώσεις κακών αποτελεσμάτων, άρα για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν θα ήθελε να συνεχίσει να ανεβάζει. Τώρα, εσύ και αλλοι λέτε, λογικως "δεν έχουμε ιδέα τι έγινε". Θεωρώ πως και ο ίδιος θεώρησε πως μια τόσο χαμηλή τιμή είναι επισφαλής, και άρα φρόντισε να φυλάξει τα νώτα του εκ των προτέρων. Αν δεν είχε φωτογραφίες του ο Μοντ, θα μπορούσα να πιστέψω πως δεν έκανε ποτέ επεμβαση. Τώρα, κρίνοντας από τα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και από το βάρος τους, θεωρώ πως έκανε αυτο που περιγράφω παραπάνω.

Εν πάση περιπτώσει, κουβέντα να γίνεται.

Gvol

New Member
Αν και μπήκα στο νήμα κυρίως για να δω αποτελέσματα και να συγκρίνω κλινικές, εδώ φαίνεται αρκετά καθαρά τι έγινε: λόγω ανασφάλειας για το αποτέλεσμα δεν ξεκίνησε καν παρουσίαση με φωτογραφίες. Ήθελε πρώτα να δει πώς θα πάει για να το ανοίξει σωστά και, αφού δεν τον ικανοποίησε το αποτέλεσμα, προφανώς μετά δεν ανέβασε τίποτα. Καλά έκανε ο άνθρωπος, απλά τέτοια νήματα χωρίς φωτογραφίες/εξέλιξη στο τέλος μόνο μπερδεύουν και παραπληροφορούν.

Legend

Active Member
Το είπα και εγώ, το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις" δεν ισχύει πάντα, όχι μόνο στις επεμβάσεις αυτές αλλά γενικώς. Μην λέμε τα αυτονόητα. Γενικώς, όμως, ισχύει, κυρίως από την ανάποδη. Όταν ένας επαγγελματίας χρεώνει μια υπηρεσία απίστευτα πιο χαμηλά από τους ανταγωνιστές του, θεωρώ πως αν τον επιλέξεις, ρισκάρεις. Μπορεί να έχεις πέσει σε σταυροφόρο, που χεστηκε για τα λεφτα και που θέλει απλώς να βοηθήσει όσο περισσοτέρους γίνεται, δεν αντιλέγω, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά δεν είναι πολλοί. Άρα είναι ρίσκο.

Επί του θέματος, ενδεχομένως δεν ανέβασε ποτε φωτογραφίες επειδή ακριβώς ξέρει το συγκεκριμένο pattern συμπεριφοράς στο φόρουμ σε περιπτώσεις κακών αποτελεσμάτων, άρα για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν θα ήθελε να συνεχίσει να ανεβάζει. Τώρα, εσύ και αλλοι λέτε, λογικως "δεν έχουμε ιδέα τι έγινε". Θεωρώ πως και ο ίδιος θεώρησε πως μια τόσο χαμηλή τιμή είναι επισφαλής, και άρα φρόντισε να φυλάξει τα νώτα του εκ των προτέρων. Αν δεν είχε φωτογραφίες του ο Μοντ, θα μπορούσα να πιστέψω πως δεν έκανε ποτέ επεμβαση. Τώρα, κρίνοντας από τα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και από το βάρος τους, θεωρώ πως έκανε αυτο που περιγράφω παραπάνω.

Εν πάση περιπτώσει, κουβέντα να γίνεται.

Τα ποσά των μεταμοσχεύσεων ειναι πολλά και υπάρχουν μεγάλα κέρδη ειτε με ακριβές ειτε με "χαμηλές τιμές"...Οπότε μπορει κάποιος να χρεώνει φαινομενικα χαμηλές τιμές και να έχει εξισου μεγάλο κέρδος...Οπότε δεν νομιζω οτι ρισκάρεις με τη χαμηλότερη τιμή...Οπως ειπα ειναι και θέμα μάρκετινγκ και αν θα εισαι καλός πωλητης...τον καλύτερο γιατρό του κοσμου αν εχεις αν δεν τον ξέρει κανεις δεν θα εχει υψηλη τιμή και ενας πιο μέτριος που ειναι πολυ γνωστός θα έχει ακριβότερη τιμη λογω πολυ καλής διαφήμισης...Οπότε οχι δεν νομίζω οτι ρισκάρεις με τη χαμηλότερη τιμή. Αυτο που εχει σημασια ειναι να κανεις την ερευνα σου.

Πάντως Εχουμε ηδη 2 δειγματα απο τη συγκεκριμενη κλινική (antiagers), που πήγε πολυ καλά σε 2 επεμβάσεις ενα μέλος ο @panosss23

Οτι και να λέμε τώρα για το αποτέλεσμα ειναι τελειως αυθαιρετο να κρινουμε χωρις φωτογραφιες...και εγώ μπορω να σου πω οτι πηγε πολυ καλά και απλά δεν θέλει να ανεβάσει για να μη θεωρηθει διαφημιση για την κλινική, ή να μην ειχε σκοπό ποτέ να ανεβάσει φωτογραφίες...ο καθενας μπορει να σκεφτει οτι θέλει....

Legend

Active Member
Αν και μπήκα στο νήμα κυρίως για να δω αποτελέσματα και να συγκρίνω κλινικές, εδώ φαίνεται αρκετά καθαρά τι έγινε: λόγω ανασφάλειας για το αποτέλεσμα δεν ξεκίνησε καν παρουσίαση με φωτογραφίες. Ήθελε πρώτα να δει πώς θα πάει για να το ανοίξει σωστά και, αφού δεν τον ικανοποίησε το αποτέλεσμα, προφανώς μετά δεν ανέβασε τίποτα. Καλά έκανε ο άνθρωπος, απλά τέτοια νήματα χωρίς φωτογραφίες/εξέλιξη στο τέλος μόνο μπερδεύουν και παραπληροφορούν.
μπορει ομως να πηγε και πολυ καλά και απλά να μην ειχε σκοπό ποτέ να ανεβάσει φωτογραφίες ή να να ειχε σκοπό να ανέβαζε μολις ολοκλήρωνε τον κυκλο μεταμοσχεύσεων του...ο καθένας οτι θέλει μπορει να σκεφτεί για το τι μπορει να έγινε....να κρινουμε χωρις φωτογραφίες δεν μπορουμε.

MG86

Member
Οτι και να λέμε τώρα για το αποτέλεσμα ειναι τελειως αυθαιρετο να κρινουμε χωρις φωτογραφιες...και εγώ μπορω να σου πω οτι πηγε πολυ καλά και απλά δεν θέλει να ανεβάσει για να μη θεωρηθει διαφημιση για την κλινική, ή να μην ειχε σκοπό ποτέ να ανεβάσει φωτογραφίες...ο καθενας μπορει να σκεφτει οτι θέλει....
οχι, αυτό δεν μπορείς να το πεις διότι έχει γράψει πολλές φορές πως το αποτέλεσμά του είναι εξαιρετικό, και πως το επιβεβαίωσε μάλιστα και ο Τυρκαλας. Άρα δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα τέτοιο, μήπως δηλαδή κάποιος θεωρήσει πως κάνει διαφήμιση. Και γιατί να έχει, στην τελική. Και εγώ αν πάρω καλό αποτέλεσμα από τον Αναστασακη παντού θα το λέω, και εγώ διαφήμιση θα του κάνω.

GeorgeXz

Well-Known Member
Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, πάντως, πέρα από το ότι η μεταμοσχευση απέτυχε, ή, τέλος πάντων, δεν πέτυχε και πάρα πολύ.

Δες το απο την δικη του πλευρα: μιλάς συνεχώς για τιμές, VfM, κτλ κτλ και έχεις ανοίξει βεντέτα με τον Αναστασακη ο οποίος λέει τα ακριβώς αντίθετα.

Ερχεται η ώρα να επαληθεύσεις την ορθότητα των λεγομένων σου και πας και κανεις μεταμόσχευση με κόστος 0.5 ευρώ το τριχοθυλακιο, δηλαδή ίσως στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς (ο Αναστασακης πχ χρεώνει πολλές φορές πάνω από αυτό).

Αν η επέμβασή σου τελικά δεν πετύχει, έχεις δύο επιλογές. Ή να βγεις εδώ και να πεις "πήγα κουβά, τελικά μια τόσο χαμηλή τιμή δεν είναι καλό σημάδι, δεν έπρεπε να το ρισκάρω", ή να κάνεις τον Κινεζο, λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν ανεβάζεις φωτογραφίες γιατί ο Καζαντουμ/Κωτσιμπας/Τασακης/Δρακουμελ (λέω όσα θυμάμαι, σορι αν ξεχνάω κάποιο άλλο παρατσουκλι) είναι κατσικοποδαρος. Εν ολίγοις, για να μη σε ματιαξει (όντως γράφτηκε αυτό, χωρίς τα παρατσούκλια, διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες και θα το βρείτε).

Η πρώτη επιλογή, πέρα από το ότι απαιτεί σθένος, στην προκειμένη περίπτωση συνεπάγεται και άγριο κράξιμο, διότι δικαιολογημενως κάποιος θα σου πει "ρε παπαρουνολογε, μας πήρες στον λαιμό σου με τα vfm".

Εγώ ας πούμε δεν έχω τέτοιο θέμα. Αν η επέμβασή μου δεν πετύχει, θα το δείτε όλοι. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να πω πως εκ του αποτελέσματος έκανα λάθος επιλογή γιατρού. Δεν έχω πρήξει κανέναν να πάει ή να μην πάει στον Αναστασακη, δεν μπαίνω σε νήματα άλλων να τους κράζω επειδή πήγαν ή δεν πήγαν εδώ ή εκεί. Έπαιξα τα χαρτιά μου, πήγα με βάση τα βίντεο και το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις", σημειώνοντας πως ελπίζω να μην διαψευστώ σε αυτήν την περίπτωση (το φόρουμ το ανακάλυψα μετα την επέμβαση). Αν, όμως, είχα χρόνια παρουσία στο φόρουμ, επρηζα μπάλες για τον Αναστασακη (από την ανάποδη), έλεγα πως όποιος δεν πάει Αναστασακη είναι κορόιδο, κτλ κτλ, και τελικα πήγαινα κουβά, θα ήταν ΠΟΛΥ δύσκολο να το παραδεχτώ δημοσίως, ενδεχομένως δε ακόμα και στον ίδιο μου τον εαυτό.
Δεν έχει πετύχει, μην ασχολείσαι...

Δεν φταίει ο δρακουμέλ που σας τα παίρνει χοντρά, μάγκας.

Αφού υπάρχουν τέτοια θύματα στο Νιου Ντιμόκρασι οφ Κουλιστάν του σαρανταένα τακατο πολύ καλά κάνει και σας ρουφάει το αίμα

Έχω γράψει πολλάκις ότι πληρώνεις την κλινική με το σέσσιον, όχι με το γκραφτ. Έτσι κ αυτοί υπολογίζουν το κόστος τους κ αντίστοιχα βγάζουν το κέρδος τους. Βεβαίως, σε μία τίμια κλινική με έμπειρους, καλούς γιατρούς κ βοηθητικό προσωπικό ξέρουμε ότι την ημέρα σε 8-10 ώρες πιάνουν περίπου 2500 γκραφτς. Το γκραφτ είναι δικό σου, δεν το αγοράζεις, υπηρεσία πληρώνεις. Αλλά πως να το αντιληφθείς με τέτοια μυαλά που πας κ πληρώνεις 2,5 κ 3 ευρώ το γκραφτ επειδή σε έπεισε ένας πωλητής γατόνι ότι είναι ο θεός των καρφομαλλιάδων κ εσύ το έχαψες αμάσητα?

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Member
Δεν έχει πετύχει, μην ασχολείσαι...

Δεν φταίει ο δρακουμέλ που σας τα παίρνει χοντρά, μάγκας.

Αφού υπάρχουν τέτοια θύματα στο Νιου Ντιμόκρασι οφ Κουλιστάν του σαρανταένα τακατο πολύ καλά κάνει και σας ρουφάει το αίμα
Το αν είμαι θύμα ή όχι θα φανει σε μερικούς μήνες.

Η διαφορά μας είναι πως εγώ θα το δείξω το αποτέλεσμα, ασχέτως αν θα είναι καλό, αριστο, μέτριο, κάκιστο.

Και ακόμα και να είναι επικό, δεν θα την λέω σε κανέναν που θα κάνει κάποια άλλη επιλογή, έχοντας ενδεχομένως αλλά κριτήρια από τα δικά μου.

Κάτι τελευταίο: λες "σας ρουφάει το αίμα", αναφερόμενος στο υψηλό, σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα, κόστος. Πώς ξέρεις, όμως, τα οικονομικά του καθενος; κάποιος μπορεί να αποταμιεύει χρόνια για να κάνει αυτήν την επέμβαση και κάποιος μπορεί να δούλεψε έναν μήνα και κάτι για να μαζέψει το ίδιο ποσό, και άρα να μην αισθάνεται καθόλου πως κάποιος του "ρούφηξε το αίμα". Δεν χρειάζεται κανείς σώσιμο, ενήλικες είμαστε όλοι (στα χαρτιά, τουλάχιστον).

MG86

Member
Έχω γράψει πολλάκις ότι πληρώνεις την κλινική με το σέσσιον, όχι με το γκραφτ. Έτσι κ αυτοί υπολογίζουν το κόστος τους κ αντίστοιχα βγάζουν το κέρδος τους. Βεβαίως, σε μία τίμια κλινική με έμπειρους, καλούς γιατρούς κ βοηθητικό προσωπικό ξέρουμε ότι την ημέρα σε 8-10 ώρες πιάνουν περίπου 2500 γκραφτς. Το γκραφτ είναι δικό σου, δεν το αγοράζεις, υπηρεσία πληρώνεις. Αλλά πως να το αντιληφθείς με τέτοια μυαλά που πας κ πληρώνεις 2,5 κ 3 ευρώ το γκραφτ επειδή σε έπεισε ένας πωλητής γατόνι ότι είναι ο θεός των καρφομαλλιάδων κ εσύ το έχαψες αμάσητα?
το πώς χρεώνει κάποιος μια υπηρεσία είναι δικό του θέμα και δεν έχει καμία σημασία.

Αν, δηλαδή, κάποιος δεν χρεωνε με το τριχοθυλακιο αλλά έλεγε πως για να δουλέψει 8 ώρες θέλει 10000 ευρώ, γιατί τόσο κοστολογεί την δουλειά του, θα είχε διαφορά;

Εσύ ως πελάτης στο τέλος θα κρίνεις αν θέλεις και μπορείς να πληρώσεις ο,τι σου ζητά, ασχέτως του πώς το υπολογίζει/αιτιολογεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Well-Known Member
Ακριβώς αυτό.

Κ εσύ επέλεξες να πας να δώσεις 7 χιλιάρικα επειδή σε έπεισε κάποιος ότι είναι ο καλύτερος και όλο το σύστημα των καρφομαλλιάδων τον πολεμάει γτ είναι ο μόνος που ξέρεις τα μυστικά των αρχαίων κ όλοι οι υπόλοιποι θα σε κάνουν χάλια. Χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω? Όλοι έχουμε αντιληφθει...

Δεν επέλεξες ούτε μία μέση λύση από άποψη κόστους, εάν υποθέσουμε ότι δεν είχες τον χρόνο ή τα μυαλά να κρίνεις μόνος σου σε μία συνάντηση με έναν γιατρό αν είναι σοβαρός καρφομαλλιάς ή ταβερνιάρης, μία σένεκα ας πούμε που είναι σιγουράκι σε υψηλό μεν κόστος αλλά με καλή ποιότητα, αλλά σε καμμία περίπτωση στα τρελά ποσά που ζητάει ο δρακουμέλ.

Κ τέλος, εάν υποθέσουμε ότι εσύ έχεις βρει έτοιμα λεφτόδεντρα κ δεν σε ενδιαφέρει το κόστος, δεν εκτίμησες ούτε την ποιότητα, απερίσκεπτα ταύτισες το ακριβότερο με το καλύτερο και πήγες ντουγρού.

Ξαναλέω, αφού βρίσκει κορόϊδα ο δρακουμέλ και τα παίρνει μπράβο του! Δεν ευθύνεται αυτός σίγουρα!

MG86

Member
Ακριβώς αυτό.

Κ εσύ επέλεξες να πας να δώσεις 7 χιλιάρικα επειδή σε έπεισε κάποιος ότι είναι ο καλύτερος και όλο το σύστημα των καρφομαλλιάδων τον πολεμάει γτ είναι ο μόνος που ξέρεις τα μυστικά των αρχαίων κ όλοι οι υπόλοιποι θα σε κάνουν χάλια. Χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω? Όλοι έχουμε αντιληφθει...

Δεν επέλεξες ούτε μία μέση λύση από άποψη κόστους, εάν υποθέσουμε ότι δεν είχες τον χρόνο ή τα μυαλά να κρίνεις μόνος σου σε μία συνάντηση με έναν γιατρό αν είναι σοβαρός καρφομαλλιάς ή ταβερνιάρης, μία σένεκα ας πούμε που είναι σιγουράκι σε υψηλό μεν κόστος αλλά με καλή ποιότητα, αλλά σε καμμία περίπτωση στα τρελά ποσά που ζητάει ο δρακουμέλ.

Κ τέλος, εάν υποθέσουμε ότι εσύ έχεις βρει έτοιμα λεφτόδεντρα κ δεν σε ενδιαφέρει το κόστος, δεν εκτίμησες ούτε την ποιότητα, απερίσκεπτα ταύτισες το ακριβότερο με το καλύτερο και πήγες ντουγρού.

Ξαναλέω, αφού βρίσκει κορόϊδα ο δρακουμέλ και τα παίρνει μπράβο του! Δεν ευθύνεται αυτός σίγουρα!
Ωραία όλα αυτά, αλλά αφού εσύ έκανες σωστή επιλογή, με σωστή έρευνα κτλ κτλ, γιατί δεν δείχνεις το αποτέλεσμα όλης αυτής της σοφιας;

Εγώ το κορόιδο έχω ανεβάσει ήδη καμία 40αρια φωτογραφίες. Αύριο θα ανεβάσω κι άλλες. Σίγουρα θα ανεβάσω όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, οποιο και να είναι αυτό.

Εσυ, που είσαι τόσο καλά ενημερωμένος και δεν σε επιασε κορόιδο κανένας Δρακουμελ, γιατί μετά από έναν χρόνο δεν έχεις ανεβάσει τιποτα; τόσο πολύ φοβάσαι το μάτι του Δρακουμελ; τι θα γίνει, θα πέσουν τα μοσχεύματα μετά από 12 μήνες;

Ρητορικη είναι η ερώτηση. Καλό βράδυ! :)

sakisgr7

Member
Ωραία όλα αυτά, αλλά αφού εσύ έκανες σωστή επιλογή, με σωστή έρευνα κτλ κτλ, γιατί δεν δείχνεις το αποτέλεσμα όλης αυτής της σοφιας;

Εγώ το κορόιδο έχω ανεβάσει ήδη καμία 40αρια φωτογραφίες. Αύριο θα ανεβάσω κι άλλες. Σίγουρα θα ανεβάσω όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, οποιο και να είναι αυτό.

Εσυ, που είσαι τόσο καλά ενημερωμένος και δεν σε επιασε κορόιδο κανένας Δρακουμελ, γιατί μετά από έναν χρόνο δεν έχεις ανεβάσει τιποτα; τόσο πολύ φοβάσαι το μάτι του Δρακουμελ; τι θα γίνει, θα πέσουν τα μοσχεύματα μετά από 12 μήνες;

Ρητορικη είναι η ερώτηση. Καλό βράδυ! :)
Ρε συ δεν εχεις καταλαβει...οσοι λεμε τα αντιθετα απο τον Γιωργη εδω, ειμαστε πληρωμενοι απο Αναστασακη ή μας εχει κανει σκοντο σε μμ ή ειμαστε ζευγαρι ξερω γω...
Οποιος περιμενει να ανεβει φωτο ή καποια εξελιξη σε δικη του μμ ειναι σα να περιμενεις να γυρισει το παλιο ΠΑΣΟΚ...

GeorgeXz

Well-Known Member
Απλούστα, διότι έτσι θέλω.

Διότι έχω την ελευθερία της επιλογής, δεδομένων της δυναμικής των συνθηκών και ανάλογα κρίνω και πράττω.

Κάτι το οποίο δεν έκανες εσύ κατ' επανάληψη. Βολεύτηκες, θεώρησες ότι το ακριβότερο ισούται με το καλύτερο και προσπαθείς να το πλασάρεις και ως πανάκεια. Σου έδωσε, δεν σου έδωσε αβάντα ο δρακουμέλ για να τον υποστηρίξεις, δεν είναι το ζήτημα μας αυτό.

Όχι παίδες, να έχετε κριτική σκέψη και, κατά το δυνατόν, εμπεριστατωμένη άποψη , να ζορίζεστε να μάθετε πράγματα και να αποκτήσετε γνώση για να μην μπορεί να σας πιάνει κορόϊδο κανένας δρακουμέλ γενικότερα στη ζωή σας!

Όσο για σένα φίλε μου, πραγματικά εύχομαι να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα και στο λέω τώρα που είσαι λίγο πριν την ευαίσθητη περίοδο του shading όπου θα πέσουν όλα τα καρφωμένα για να ξαναβγούν! Η πίστη σου σε ένα καλό αποτέλεσμα, εάν έρθει κ μακάρι, θα είναι περισσότερο θέμα τύχης κ όχι ορθολογιστικά σωστής έρευνας.

Μπλουζα