Αποτελεσματικότητα θεραπειών

kat1982

New Member
Έχω διαγνωστεί με ΓΑΑ πριν 15 χρόνια περίπου (πολύ πρώιμη φάση).έκανα θεραπείες με λοσιόν τις παράτησα όμως γιατί κατά κάποιο τρόπο μέσα μου πίστευα πως δεν υπάρχει "σωτηρία"πλέον το μαλλί έχει επιδεινωθεί πολύ, έχει ανοίξει αρκετά η χωριστρα, το αμελησα πολύ καιρό, γιατί δυστυχώς δεν έβλεπα τότε το πρόβλημα.Η γιατρός που πήγα μου έκανε τριχό/μα των οποίων τα αποτελέσματα θα βγουν σε λίγες ημέρες και γονιδιακό τεστ με σκοπό να εξατομικευσουμε την θεραπεία (αναμένω τα αποτελέσματα σε 15 ημέρες). Δεν ήθελε να μου δώσει θεραπεία έως τότε.αρχισα βιταμινες cystiphane μπας και δω φως με την τριχόπτωση .Μίλησε και για ενέσιμη θεραπεία βιταμίνες κλπ.Εχει κάποιος εμπειρία σε αυτό;Έχω κλείσει και τον άλλο μήνα σε ιατρό ιδιώτη που ασχολείται μόνο με τριχόπτωση και σκέφτομαι να κλείσω και με κάποιον ιατρό που ασχολείται με μεταμοσχ.Εξετασεις καλές, περιμένω να κάνω τις ορμονολογικες. Η ιατρός μου είπε ότι στην χειρότερη να μείνει το μαλλί μου όπως έχει και ότι θεωρεί ότι μπορεί να υπάρχει επανεκφυσει έως 25 της εκατό.Δεν το πιστεύω να πω την αλήθεια, ακούγεται αισιόδοξο σενάριο.Τελικα μπορεί να βοηθήσει κάτι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εισαι σε πολύ λάθος δρόμο, για να το πω όπως σε κάποια παλιά Ελληνική ταινία, "και τα χρηματά σου δίνεις και την δουλειά σου δεν κάνεις". Φέρμας.

kat1982

New Member
Έχεις διαβάσει το φόρουμ καθόλου ή απλά μπήκες και έκανες το ποστ;
Έχω διαβάσει αρκετες συζητήσεις στο φόρουμ. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε αυτό το ύφος, σε κάποιον που ευγενικά ζητάει τη βοήθεια σας, θα μπορούσατε απλά να με καθοδηγήσετε που να βρω τις απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κακώς "χρωματίζεις" την απαντησή μου, απλά σου έκανα μια ερώτηση για να καταλάβω από που να ξεκινήσω.

Αυτά τα έχεις διαβάσει;

kat1982

New Member
Κακώς "χρωματίζεις" την απαντησή μου, απλά σου έκανα μια ερώτηση για να καταλάβω από που να ξεκινήσω.

Αυτά τα έχεις διαβάσει;

Με συγχωρείτε για την παρεξηγηση.οχι αυτά δεν τα έχω, σας ευχαριστώ πολύ!

kat1982

New Member
Από εκεί ξεκινάς και ότι απορίες έχεις τις συζηταμε
Διάβασα τις πληροφορίες που μου αποδείξατε και θα ήθελα κάποια βοήθεια.Ειχα διαβάσει για τις διαθέσιμες θεραπείες τις προηγούμενες ημέρες και γνώριζα από παλιότερα τη τοπική χρήση της μονοξιδιλης όπως και επίσης ότι δεν πρέπει να διακοπεί. Η ιατρός δερματολόγος που επισκέφτηκα μου τόνισε εξαρχής ότι ακόμα και μμ να κάνεις θέλει φαρμακευτική αγωγη.Επισης δεν θεωρεί ότι είναι σε αυτή τη φάση ακόμα.Εδω ήθελα να ρωτήσω επειδή θέλω να επισκεφτώ έναν πλαστικό που ασχολείστε με μμ, έχω δει τον κ.Αναστασακη και είδα ότι ο κ.Λορενζο έχει συνεργασία με κλινική στην Αθήνα αν δεν κάνω λαθος.Ποιον συστήνετε;Αυτοι θα μου προσδιορισουν αν έχει σταθεροποιηθεί η ΑΑ ή η δερματολογος; Μινοξιδιλη oral με τπτ λογικά, αφού έχω χαμηλή πίεση.Οι βιταμίνες όντως με βοήθησαν, εκτός αν ήταν η ώρα της τριχόπτωσης να μειωθεί και συνέπεσε. Αφού οι θεραπείες είναι συγκεκριμένες άρα δεν έχει νόημα το γονιδιακό τεστ για την έναρξη της θεραπείας και κακώς μου την καθυστερεί ένα μήνα;της το επισήμανα αυτο.....Πραγματικά τόσα χρόνια δεν έβλεπα μεγάλη εξέλιξη στο πρόβλημα, δεν ασχολιομουν ιδιαίτερα, αν και ποτέ δεν είχα πυκνό μαλλί, μάλλον πίστευα ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι.Εχω την αίσθηση ότι τους τελευταίους μήνες εξελίχθηκε δραματικά και πλέον δεν αντέχω την εικόνα καθόλου.
Θα ήθελα να δείτε και τις φωτο για να καταλάβετε το μέγεθος.ειμαι 42

Συνημμένα

• IMG_20250921_161632.jpg
    IMG_20250921_161632.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 27
  • IMG_20250921_161711.jpg
    IMG_20250921_161711.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 27
  • IMG_20250921_162211.jpg
    IMG_20250921_162211.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 28
  • IMG_20250921_162124.jpg
    IMG_20250921_162124.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 27
  • IMG_20250921_162250.jpg
    IMG_20250921_162250.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 27
  • IMG_20250921_162630.jpg
    IMG_20250921_162630.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 26

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H τριχόπτωση θα επιδεινωθεί μετά την εμμηνόπαυση. Έχεις παιδιά; σκοπεύεις να αποκτήσεις;

kat1982

New Member
H τριχόπτωση θα επιδεινωθεί μετά την εμμηνόπαυση. Έχεις παιδιά; σκοπεύεις να αποκτήσεις;
Αυτό το φοβάμαι και εγώ για την εμμηνόπαυση.οποτε μάλλον το σημείο είναι οριακό.παιδακι έχω ένα.για δεύτερο είναι υπό σκέψη....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τότε ξεκινάς σοβαρή και αποτελεσματική θεραπεία μόλις κάνεις το δεύτερο. Η μόνη αποτελεσματική θεραπεία για γυναίκες είναι η duta μαζί ή χωρίς όραλ μίνο, όλα τα άλλα είναι κοροϊδίες. Η μόνη αντένδειξη της είναι η μητρότητα δηλαδή δεν μπορείς να την πάρεις όταν κυοφορείς. Η δόση για γυναίκες είναι πολύ μικρή, δεν επηρεάζει την πίεση. Είναι το μόνο με το οποίο θα έχεις αποτέλεσμα. Αξίζει να το δοκιμάσεις και να μετράς την πίεση σου. Αν δεις θέματα την σταματάς.

kat1982

New Member
Τότε ξεκινάς σοβαρή και αποτελεσματική θεραπεία μόλις κάνεις το δεύτερο. Η μόνη αποτελεσματική θεραπεία για γυναίκες είναι η duta μαζί ή χωρίς όραλ μίνι, όλα τα άλλα είναι κοροϊδίες. Η μόνη αντένδειξη της είναι η μητρότητα δηλαδή δεν μπορείς να την πάρεις όταν κυοφορείς.
Όποτε αν αποφασίσουμε να μην κάνουμε άλλο παιδί, μπορώ να ξεκινήσω και ας μην είναι στην εμμηνόπαυση.Θεωρω την κατάσταση σοβαρή, ενώ η γιατρός όχι τόσο.Μινοξιδιλη δυστυχώς με 9 πίεση δεν νομίζω να μπορώ να παρω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι μπορείς, η εμμηνόπαυση δεν έχει σχέση απλά σε ρώτησα αν είχες για να δω αν ξεκίνησε μετά ή πριν. Η κατάσταση είναι σοβαρή με την έννοια ότι έχεις ΑΑ η οποία δεν σταματάει με βιταμίνες και η γιατρός πετάει χαρταετό (συγγνώμη για την έκφραση). Το μέλλον θα είναι κάθε χρόνο και χειρότερο και μετά την εμμηνόπαυση ραγδαία επιδεινούμενο εκτός και αν ξεκινήσεις θεραπεία.

kat1982

New Member
Ναι μπορείς, η εμμηνόπαυση δεν έχει σχέση απλά σε ρώτησα αν είχες για να δω αν ξεκίνησε μετά ή πριν. Η κατάσταση είναι σοβαρή με την έννοια ότι έχεις ΑΑ η οποία δεν σταματάει με βιταμίνες και η γιατρός πετάει χαρταετό (συγγνώμη για την έκφραση). Το μέλλον θα είναι κάθε χρόνο και χειρότερο και μετά την εμμηνόπαυση ραγδαία επιδεινούμενο εκτός και αν ξεκινήσεις θεραπεία.
Σε ευχαριστώ πολύ! μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο μαστό;διότι είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου.δεν έχω νοσήσει ευτυχως

kat1982

New Member
@CVIAL παρακαλώ πολύ πάλι την πολύτιμη βοήθεια σου.εχει αποτελεσματικοτητα η ενέσιμη μινοξιδιλη; Από ότι κατάλαβα μεσοθεραπεια ενισχυμένη με μινοξιδιλη.δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει και ενέσιμο.αν γίνεται, με φοβίζει λίγο....

Μπλουζα