Έχω διαγνωστεί με ΓΑΑ πριν 15 χρόνια περίπου (πολύ πρώιμη φάση).έκανα θεραπείες με λοσιόν τις παράτησα όμως γιατί κατά κάποιο τρόπο μέσα μου πίστευα πως δεν υπάρχει "σωτηρία"πλέον το μαλλί έχει επιδεινωθεί πολύ, έχει ανοίξει αρκετά η χωριστρα, το αμελησα πολύ καιρό, γιατί δυστυχώς δεν έβλεπα τότε το πρόβλημα.Η γιατρός που πήγα μου έκανε τριχό/μα των οποίων τα αποτελέσματα θα βγουν σε λίγες ημέρες και γονιδιακό τεστ με σκοπό να εξατομικευσουμε την θεραπεία (αναμένω τα αποτελέσματα σε 15 ημέρες). Δεν ήθελε να μου δώσει θεραπεία έως τότε.αρχισα βιταμινες cystiphane μπας και δω φως με την τριχόπτωση .Μίλησε και για ενέσιμη θεραπεία βιταμίνες κλπ.Εχει κάποιος εμπειρία σε αυτό;Έχω κλείσει και τον άλλο μήνα σε ιατρό ιδιώτη που ασχολείται μόνο με τριχόπτωση και σκέφτομαι να κλείσω και με κάποιον ιατρό που ασχολείται με μεταμοσχ.Εξετασεις καλές, περιμένω να κάνω τις ορμονολογικες. Η ιατρός μου είπε ότι στην χειρότερη να μείνει το μαλλί μου όπως έχει και ότι θεωρεί ότι μπορεί να υπάρχει επανεκφυσει έως 25 της εκατό.Δεν το πιστεύω να πω την αλήθεια, ακούγεται αισιόδοξο σενάριο.Τελικα μπορεί να βοηθήσει κάτι;