Zontos Hair Clinic (Επίσκεψη στο ιατρείο του )

aeratos28

Just aeratos
Απλά είστε προκατειλημμένοι ,ανίδεοι και δεν έχετε στον ήλιο μοίρα..και λίγα παίρνει..αλλά με τι γνώσεις να το καταλάβετε αυτό..και μόνο που άγγιξε πίσω το κεφάλι σου,αναβαθμίστηκε η δοτρια..τιποτένιε καραφλουλη..χαχαχα
Aν δεν εχεις δωσει 70ρι σε Αναστασακη, δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει πεταμενα λεφτα :cool:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

feanor

Active Member
Απλά είστε προκατειλημμένοι ,ανίδεοι και δεν έχετε στον ήλιο μοίρα..και λίγα παίρνει..αλλά με τι γνώσεις να το καταλάβετε αυτό..και μόνο που άγγιξε πίσω το κεφάλι σου,αναβαθμίστηκε η δοτρια..τιποτένιε καραφλουλη..χαχαχα
o μιδας της τριχας

Antonis gk

New Member
Καλησπέρα προ 2 ημερών επισκέφθηκα την κλινική του κύριου Ζόντου με σκόπο τη μεταμόσχευση μαλλιών στη κλινική του . (Υπάρχει κόστος επίσκεψης στη κλινική του )
Καταρχας θα παραθέσω μια εικόνα της κεφάλης μου υστερα απο μια κακή μμ ουτε 1000grafts σε ολο το κεφάλι διάσπαρτα.
Ο γιατρός ενω με ενημέρωσε οτι δεν έχω αρκετα πολυτριχα τριχοθυλακια (κατι που ερχετα σε πληρη αντιθεση με την επισκεψη που είχα στη κλινικη του κυριου Βελημβασάκη) μου πρότεινε να βάλω 6k τρίχες που αντιστοιχουν σε 2.300 το πολυ μοσχευματα που παλι έρχεται σε αντιθεση με τον μικρο λογο που μου είπε οτι έχω.
Υποσχέθηκε οτι θα γεμίσει ολο το κεφάλι κατι το οποίο σε πολλά περιστατικά που βλεπω στο forum δεν εχει γίνει ποτέ σε τέτοια αραίωση.
Επίσης μου είπε οτι η επέμβαση θελει 2 συνεδρίες καθώς πρπει να προσέξει πολυ γιατι ο προηγούμενος έχει κανει κακή δουλειά (που το γνωρίζω) παλι σε αντιθεση με τη κλινική του κυριου βελημβασάκη που μου είπε βγήκαν τόσα λιγα μοσχεύματα που ευτυχώς δεν έχει πειραχτεί η δότρια περιοχή σου.
Μετρήσεις τυπου πάχος τρίχας ,πυκνοτητας κτλπ κτλπ κτλπ δεν εγιναν ποτε περα απο την καμερα με τον υπολογιστη που κοιταξε μερικα δευτερόλεπτα(νομιζω τριχοριζογραμμα λεγεται.)
θεωρώ οτι το κοστος επισκεψης που πληρωσα δεν αντικατροπτρίζει αυτό που ήθελα να πάρω καθώς δεν πήρα τιποτα τεκμηριωμένο σε μετρήσεις και αναλύσεις.
Οσον αφορα το κόστος επισης για τα 2300μοσχευματα αν πάμε σε τόσα , γιατι μου είπε απο 1700-2300 ήταν αρκετά υψηλο σε σχεση με τα τριχοθυλακια που θα έπαιρνα.
Απο την αλλη μου εδειξε απιστευτα αποτελέσματα με πολυ λιγα μοσχευματα που ειλικρινά μόνο σε εκεινον τα έχω δει αν όντως είναι έτσι οπως φαίνονται. Το λεω αυτο διοτι δεν έχω δει κορυφαίους γιατρούς να βγάζουν αποτελέσματα σε τετοιο κεφάλι με τόσα λιγα μοσχεύματα.

Ελπίζω να μην κούρασα και να αποτελέσει ενα ώραιο θεμα συζήτησης για μια νεα κλινική στην Ελλάδα και στο forum, η οποια έρχεται με τίτλους κορυφαίας για τα ελληνικά δεδομένα.

YΓ μου ειπε να ξεκινήσω φινα,μινοξιδιλη, και να ερχομαι να μου κάνει prp επίσης.
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι είναι μπακάλικα οι κλινικές?? Προφανώς θα σου χρεώσει χρέωση για την επίσκεψη σε ιατρείο πας και προφανώς τι ήθελε να σου κάνει να σου πει τι ??? Πόσες μετρήσεις να σου κάνει για να δικαιολογήσεις μέσα σου το 50€ πχ που έδωσες παιδιά να πατάμε στην πραγματικότητα δεν είναι πυρηνική φυσική να δει ένας ιατρός την δοτρια σου και τι μπορεί να δώσει δεν θέλει μετρήσεις οι αναλύσεις επί αναλύσεων

Legend

Active Member
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι είναι μπακάλικα οι κλινικές?? Προφανώς θα σου χρεώσει χρέωση για την επίσκεψη σε ιατρείο πας και προφανώς τι ήθελε να σου κάνει να σου πει τι ??? Πόσες μετρήσεις να σου κάνει για να δικαιολογήσεις μέσα σου το 50€ πχ που έδωσες παιδιά να πατάμε στην πραγματικότητα δεν είναι πυρηνική φυσική να δει ένας ιατρός την δοτρια σου και τι μπορεί να δώσει δεν θέλει μετρήσεις οι αναλύσεις επί αναλύσεων
Χρειάζονται μετρήσεις για να δει ο γιατρός τι εχει να δώσει η δότρια. Χωρις μετρήσεις ειναι μπακαλίστικη προσέγγιση. Και 50 ευρώ του πήρε και μετρήσεις δεν έκανε..
Ο Lorenzo στα cons που κανει στην Ελλάδα δεν χρεώνει καν τα cons και εκανε μετρησεις και σοβαρή προσέγγιση αποκατάστασης με πλάνο.
Επίσης η κλινική του bisanga BHR κανει μετρήσεις και δεν χρεώνει καν τα cons....
Αυτος τι έκανε για να πάρει 50 ευρώ; Τελικά αυτος ειναι το μπακάλικο που χρεώνει κιόλας χωρις να προσφέρει κάτι, και οχι αλλοι που δεν χρεώνουν και κανουν μετρήσεις.

Antonis gk

New Member
Χρειάζονται μετρήσεις για να δει ο γιατρός τι εχει να δώσει η δότρια. Χωρις μετρήσεις ειναι μπακαλίστικη προσέγγιση. Και 50 ευρώ του πήρε και μετρήσεις δεν έκανε..
Ο Lorenzo στα cons που κανει στην Ελλάδα δεν χρεώνει καν τα cons και εκανε μετρησεις και σοβαρή προσέγγιση αποκατάστασης με πλάνο.
Επίσης η κλινική του bisanga BHR κανει μετρήσεις και δεν χρεώνει καν τα cons....
Αυτος τι έκανε για να πάρει 50 ευρώ; Τελικά αυτος ειναι το μπακάλικο που χρεώνει κιόλας χωρις να προσφέρει κάτι, και οχι αλλοι που δεν χρεώνουν και κανουν μετρήσεις.
Νταξει αν θεωρείς τους εκπαιδευόμενους του bisanga δόκτορ Βενετσάνο κτλπ ότι είναι κομπλέ τι να πω

Antonis gk

New Member
Μια χαρά γιατροι ειναι και ασχολουνται στο cons. Δεν σε ξεπετάνε και να ζητάνε 50αρικα χωρις να κανουν κατι.
Είχες διαφορετική προσέγγιση λοιπόν διότι εγώ από τον συγκεκριμένο γιατρό είχα και συζήτηση και μέτρηση και αξιολόγηση δοτριας και τι χρειάζομαι σε μοσχεύματα για το hairline

Μπλουζα