Επισκεψη σε BHR και Ζωντο για 2η ΜΜ

Antonis gk

New Member
ok, αλλα τα 3κ που σου ειπε εχουν μεγαλη διαφορα απο τα 10κ που μου ειπε εμενα. 3κ εδινα , 10κ δεν δινω για 2,500 grafts.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αποκλιση στην τιμη....
Ρε φίλε τι 10κ θα με τρελάνεις 10.000€ σου είπε για 2500grafts ??? Δεν υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιες τιμές τι 10 κ? Κάπου υπάρχει μπέρδεμα δεν υπάρχει περίπτωση 10.000€

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Εγώ προσωπικά έχω κάνει το 2020 μεταμόσχευση μαλλιών κωσντανιπουλη στον Dr cinik στα 28 μου μεγάλο session είχαια διάχυτη αραίωση από μπροστά μέχρι την κορώνα όχι φαλάκρα αραίωση. Μετά από 5 χρόνια έχω κρατήσει αρκετά από τα μαλλιά αλλά με βοήθησε ο Dr zontos έψαξα αρκετά να δω τι και πώς και πραγματικά μόνο αυτός ασχολήθηκε με το πρόβλημα μου όχι να μου πει κατευθείαν μεταμόσχευση κάναμε τα ίδια όπως είπε σε σένα πρώτα αγωγή τα ίδια παίρνω και εγώ και prp και είδα τρέλα αποτέλεσμα και δεν με νοιάζει αν πιστεύουν εδώ εγώ με πράξεις μιλάω τώρα έχω να κάνω μια μεταμόσχευση στον ίδιο τον Αύγουστο κροτάφους τον εμπιστεύομαι
Αγωγη εννοείς μινοξιδιλη από το στόμα και εσύ ή τοπικά?από το prp είδες τίποτα?

Antonis gk

New Member
Αγωγή μου έγραψε ο ιατρός και δεν ήθελα το regaine που λαδωνει τα μαλλιά κτλπ ούτε το propecia 40€ τα 28 χάπια δεν συμφέρε οπότε μου έγραφε ο ιατρός να τα παίρνω σε μορφή χαπιού και τα δύο από συγκεκριμένο φαρμακείο που τα φτιάχνουν+ dutasteride παράλληλα έκανα για 6 μήνες κάθε μήνα ένα prp και μετά συντήρηση κάθε έξι μήνες . Ξεκίνησα Σεπτεμβρίο 2023 μέχρι σήμερα αδερφέ έχω δει την απόλυτη βελτίωση συνδυαστικά

Antonis gk

New Member
Πραγματικά τέτοιες τιμές δεν έχω συναντησει σε καμία κλινική στην Ελλάδα για μια μεταμόσχευση τι να πω από 3κ έως 5μισηκ οκ 7200€ δεν τα έδινα ούτε εγώ

navajo49

New Member
Πραγματικά τέτοιες τιμές δεν έχω συναντησει σε καμία κλινική στην Ελλάδα για μια μεταμόσχευση τι να πω από 3κ έως 5μισηκ οκ 7200€ δεν τα έδινα ούτε εγώ
Και μένα πολλά μου φάνηκαν,μπορεί η τιμή να πηγαίνει και ανα περίπτωση ξέρω γω.

Μπλουζα