Giannis seneca 2400 grafts 16.10.24

piros75

Well-Known Member
Facts (και νομίζω ότι το χάος δεν βοηθάει κανένα νήμα και το έχω πει και για τα νήματα του Αναστασάκη όταν γίνεται ο κακό χαμός):
1. 2.400 μοσχεύματα στην έκταση που έπρεπε να καλύψεις σίγουρα δεν μπορούν να δώσουν πυκνό αποτέλεσμα
2. Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασες δεν βοηθούν κανέναν, ούτε εσένα και το νήμα σου, ούτε εμάς που προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη.
Συμβουλές:
1. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες για τεράστια αλλαγή μέχρι το 12μηνο
2. Ανέβασε καθαρές και μεγάλες φωτογραφίες
3. Ετοιμάσου ψυχολογικά ότι θα χρειαστείς και 2η για πύκνωση, εκτός και αν είσαι ΟΚ με λίγο αραιό αποτέλεσμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Όπως είχα αναφέρει και στην αρχή του νήματος ήταν δεδομένο ότι θα χρειαστείς και δεύτερη επέμβαση για πύκνωση λόγω μικρού αριθμού μοσχευμάτων και μεγάλη έκταση αραίωσης. Είναι δηλαδή αναμενόμενη η εξέλιξη σου. Οποτε περιμένεις μέχρι το 12μηνο και μπαινεισ Για επόμενη επέμβαση που ήταν στο πρόγραμμα έτσι κ αλλιώς.
Πάντως φρόντισε να ανεβάσεις καλύτερες φωτογραφίες για να δούμε το αποτέλεσμα σου.
 
Μπλουζα