#monotovideometraei case #243, στάδιο 5, 2500 τριχοθυλάκια, FUE | 9 μήνες μετά

Panos1982

Well-Known Member
Το τασακης το ειπα 1ος εγω , οπως ειπα το erdo (για τον γιατρο που με χειρουργησε τον erdogan)
Το λορεν , για το λορεντζο κλπ.
Απλα χρησιμοποιώ το ονομα των γιατρων κομμενο για λογους συντομιας.
Μπορω να το σταματησω κ θα το κανω γτ δε θελω κυριως να φερνω τον Cvial σε δυσκολη θεση !

Κατα τ αλλα γιατρε ο μονος που απειλει ειτε βριζει τους παντες εισαι ο ιδιος.
Μας απασχολουν εξ αρχης τα μαλλια και τα τεχνικα θεματα κ τιποτα παραπανω , αν θελεις μεινε σε αυτα , στα ζητουσαν ολοι εξ αρχης και η απαντηση ηταν δε ρωτανε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο δεν ειστε γιατροι για να τα συζηταω μαζι σας , διαβαστε τα βιβλια μου αν θελετε κλπ κλπ κλπ....

Εκανες τα πάντα εκτος απ το να δινεις απαντησεις σε πρακτικες ερωτησεις πανω στον τροπο με τον οποιο δουλεύεις.

Αφου λοιπόν δεν απαντησες ΠΟΤΕ σε τιποτα ουσιας και εβρισες οποιον στο ζηταγε ,
Φτασαμε τωρα 5 χρονια μετα να βλεπεις παντου haters.....
Γιατι αραγε.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αγαπητέ ιατρέ έχεις απειλησει πάρε πολλές φορές μέλη με ενδικα μέσα.

οχι ιατρέ. Έχεις απειλησει πολλάκις μέλη με ένδικα μέσα. Προφανως μετά την θέση σου mod το ερμηνεύεις αλλιώς τώρα…Απειλες του τύπου θα λέτε Αναστασάκης και θα κλαίτε ( στον bobby)
Στην προκειμενη δεν υπηρξε καμια απειλη.
Τα υπολοιπα που γραφεις ισχυουν

Anastasakis Hair Clinic

Το τασακης το ειπα 1ος εγω , οπως ειπα το erdo (για τον γιατρο που με χειρουργησε τον erdogan)
Το λορεν , για το λορεντζο κλπ.
Απλα χρησιμοποιώ το ονομα των γιατρων κομμενο για λογους συντομιας.
Μπορω να το σταματησω κ θα το κανω γτ δε θελω κυριως να φερνω τον Cvial σε δυσκολη θεση !

Κατα τ αλλα γιατρε ο μονος που απειλει ειτε βριζει τους παντες εισαι ο ιδιος.
Μας απασχολουν εξ αρχης τα μαλλια και τα τεχνικα θεματα κ τιποτα παραπανω , αν θελεις μεινε σε αυτα , στα ζητουσαν ολοι εξ αρχης και η απαντηση ηταν δε ρωτανε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο δεν ειστε γιατροι για να τα συζηταω μαζι σας , διαβαστε τα βιβλια μου αν θελετε κλπ κλπ κλπ....

Εκανες τα πάντα εκτος απ το να δινεις απαντησεις σε πρακτικες ερωτησεις πανω στον τροπο με τον οποιο δουλεύεις.

Αφου λοιπόν δεν απαντησες ΠΟΤΕ σε τιποτα ουσιας και εβρισες οποιον στο ζηταγε ,
Φτασαμε τωρα 5 χρονια μετα να βλεπεις παντου haters.....
Γιατι αραγε.....

Το να μπορει καποιος να προκαλεσει επαγγελματική βλαβη, καταστροφη φήμης και δολοφονια χαρακτηρα επειδη ενας επαγγελματιας
ΔΕΝ μοιραζεται τεχνικές λεπτομέρειες της δουλειας του ΕΙΔΙΚΑ οταν αυτος ο καποιος μπορει να μην πληρωσει συνεπειες επειδη ειναι ανωνυμος, ειναι αυτο που εχει επιτραπει εδω μεσα.

Δεν προκειεται ΠΟΤΕ να υποχωρησω και να μοιραστω τιποτα που δεν θελω για τις λεπτομερειες της δουλειας μου προκειμενου να μην καταφευγουν καποιοι σε καταστροφη φήμης δολοφονια χαρακτηρα και κατ' επεκταση επαγγελματική βλαβη.
Εγω δεν τραμπουκιζομαι.
Οποιος θελει οτιδηποτε επιπλεον περαν απο βιντεο και φωτογραφιες μπορει ομορφα και ωραια να ελπιζει να τα βρει σε αλλα νηματα.

gregkont13

Verified MM member
Το να μπορει καποιος να προκαλεσει επαγγελματική βλαβη, καταστροφη φήμης και δολοφονια χαρακτηρα επειδη ενας επαγγελματιας
ΔΕΝ μοιραζεται τεχνικές λεπτομέρειες της δουλειας του ΕΙΔΙΚΑ οταν αυτος ο καποιος μπορει να μην πληρωσει συνεπειες επειδη ειναι ανωνυμος, ειναι αυτο που εχει επιτραπει εδω μεσα.

Δεν προκειεται ΠΟΤΕ να υποχωρησω και να μοιραστω τιποτα που δεν θελω για τις λεπτομερειες της δουλειας μου προκειμενου να μην καταφευγουν καποιοι σε καταστροφη φήμης δολοφονια χαρακτηρα και κατ' επεκταση επαγγελματική βλαβη.
Εγω δεν τραμπουκιζομαι.
Οποιος θελει οτιδηποτε επιπλεον περαν απο βιντεο και φωτογραφιες μπορει ομορφα και ωραια να ελπιζει να τα βρει σε αλλα νηματα.
Τα πράγματα είναι απλά και θεωρώ ότι τα έχεις κάνει πάρα πολύ πολύπλοκα.

Τα αποτέλεσματα που σύμφωνα με σένα είναι "Γαμάτα" είναι επίσημες παρουσιάσεις που για μας δεν έχουν τεράστια αξία. Στα ανεξάρτητα έχουν εκφραστεί αποψείς και γνώμες ότι υπάρχουν προβλήματα από καποιους. Είναι αυτό που είναι.

Όσο πετάς ένα βίντεο 6 μήνες μετά το ίδιο θα συνεχίσει να λέγεται. Το ότι εγώ η ο καθένας θα κρίνει περισσότερο τα δικά σου βίντεο από ότι μιας άλλης Ελληνικής κλινικής είναι αδιάφορο. Είσαι εδώ να διαφημίσεις τη δουλεία σου. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να κάνει κριτική σε άλλους γιατρούς, να πει καλά λόγια για ένα απότελεσμα σου που εσυ θεωρεις καλό η να μη γράψει αρνητική κριτική αν δεν του αρεσουν τα επισημα σου. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κρινω κανεναν αλλο στην Ελλαδα επειδη κρινώ εσένα. Μπορεί να κρινω εσένα μονο γιατι είσαι πιο ακριβός από όλους η γιατί έτσι μου ήρθε ή γιατί ανεβάζεις συχνά. Δεν θα με βάλεις να σε κρίνω όσο κρίνω τον Τυρκαλά ή να μην σε κρίνω γιατί δεν κρίνω αυτόν επειδή μπορεί να βαριέμαι να το κάνω. Θα κρίνω όποιον θέλω με βάση τα δικά μου κριτήρια. Αν κρίνω σκληρά την apple πρέπρει να κρίνω και τη samsung; Γενικα δεν βγαζει νοημα αυτό.

Αμα δεν σου αρέσει αυτό και θες: συζητήσεις από κοντα, μόλις κρίνω εσένα να κρίνω και άλλους γιατρούς, να αποθεώσω επισήμες παρουσιασείς (που μπορεί να μου είναι αδιάφορες) γιατί εσύ τις θεωρείς καλές κλπ.... δεν θα γινούν ποτέ και δεν γίνονται σε κανένα φόρουμ. Όποιος θέλει κρίνει ότι θέλει. Η παρουσιάσε, πάρε την κριτική και ζήσε με αυτή ή μην παρουσιάζεις. Αν δεν σου αρέσει η κριτική, ο Cvial θα κρίνει αν είναι ανεκτή η όχι και θα μοιράσει μπαν ανάλογα. Δεν γίνετε να συνεχίσεις να μιλάς για δικαιοσύνες, βλάβες, δικηγόρους, συναντήσεις κάθε φορά που κάποιος γράφει ένα σχόλιο του τύπου είδα 5 πολύτριχα στη χερλαιν. Ουτε γινετε αν το γραψω να πρεπει μετα να παω να τσεκαρω τι κανει ο Τυρκαλας και η dhi επειδή εσύ θεωρείς πως πρέπει να τους κρίνω ταυτόχρονα όλους.

Γενικα εχει κουρασει ολο αυτο και αν χειρουργεις για αλλα 7-8-10 χρόνια δεν γίνετε να συνεχίσουμε να αναλυουμε ως τοτε αν δικαιουμαι να σου κανω κριτικη με βαση αν κανω και στον Τυρκαλα η τον Γεωργιου.

Οπως βλεπεις εγω εχω σταματησει να γραφω γενικα και ουτε θα ξαναρχίσω εναντικά γιατί πλέον βαριέμαι, αλλά συνέχεια θα υπάρχουν νέα μέλη και αυτός ο κύκλος δεν μπορει να συνεχίστει για πάντα.

Anastasakis Hair Clinic

Τα πράγματα είναι απλά και θεωρώ ότι τα έχεις κάνει πάρα πολύ πολύπλοκα.

Τα αποτέλεσματα που σύμφωνα με σένα είναι "Γαμάτα" είναι επίσημες παρουσιάσεις που για μας δεν έχουν τεράστια αξία. Στα ανεξάρτητα έχουν εκφραστεί αποψείς και γνώμες ότι υπάρχουν προβλήματα από καποιους. Είναι αυτό που είναι.

Όσο πετάς ένα βίντεο 6 μήνες μετά το ίδιο θα συνεχίσει να λέγεται. Το ότι εγώ η ο καθένας θα κρίνει περισσότερο τα δικά σου βίντεο από ότι μιας άλλης Ελληνικής κλινικής είναι αδιάφορο. Είσαι εδώ να διαφημίσεις τη δουλεία σου. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να κάνει κριτική σε άλλους γιατρούς, να πει καλά λόγια για ένα απότελεσμα σου που εσυ θεωρεις καλό η να μη γράψει αρνητική κριτική αν δεν του αρεσουν τα επισημα σου. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κρινω κανεναν αλλο στην Ελλαδα επειδη κρινώ εσένα. Μπορεί να κρινω εσένα μονο γιατι είσαι πιο ακριβός από όλους η γιατί έτσι μου ήρθε ή γιατί ανεβάζεις συχνά. Δεν θα με βάλεις να σε κρίνω όσο κρίνω τον Τυρκαλά ή να μην σε κρίνω γιατί δεν κρίνω αυτόν επειδή μπορεί να βαριέμαι να το κάνω. Θα κρίνω όποιον θέλω με βάση τα δικά μου κριτήρια. Αν κρίνω σκληρά την apple πρέπρει να κρίνω και τη samsung; Γενικα δεν βγαζει νοημα αυτό.

Αμα δεν σου αρέσει αυτό και θες συζητήσεις από κοντα, μόλις κρίνω εσένα να κρίνω και άλλους γιατρούς, να αποθεώσω επισήμες παρουσιασείς (που μπορεί να μου είναι αδιάφορες) γιατί εσύ τις θεωρείς καλές, δεν θα γινεί ποτέ και δεν γίνετε σε κανένα φόρουμ. Η παρουσιάσε, πάρε την κριτική και ζήσε με αυτή ή μην παρουσιάζεις. Αν δεν σου αρέσει η κριτική, ο Cvial θα κρίνει αν είναι ανεκτή η όχι και θα μοιράσει μπαν ανάλογα. Δεν γίνετε να συνεχίσεις να μιλάς για δικαιοσύνες, βλάβες, δικηγόρους, συναντήσεις κάθε φορά που κάποιος γράφει ένα σχόλιο του τύπου είδα 5 πολύτριχα στη χερλαιν. Ουτε γινετε αν το γραψω να πρεπει μετα να παω να τσεκαρω τι κανει ο Τυρκαλας και η dhi επειδή εσύ θεωρείς πως πρέπει να τους κρίνω ταυτόχρονα όλους.

Γενικα εχει κουρασει ολο αυτο και αν χειρουργεις για αλλα 7-8-10 χρόνια δεν γίνετε να συνεχίσουμε να αναλυουμε ως τοτε αν δικαιουμαι να σου κανω κριτικη με βαση αν κανω και στον Τυρκαλα η τον Γεωργιου.

Οπως βλεπεις εγω εχω σταματησει να γραφω γενικα και ουτε θα ξαναρχίσω εναντικά γιατί πλέον βαριέμαι, αλλά συνέχεια θα υπάρχουν νέα μέλη και αυτός ο κύκλος δεν μπορει να συνεχίστει για πάντα.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με αυτα που γραφεις.
Συμφωνω, ΔΕΝ υποχρεουσαι για τιποτα.
Απλα οταν καποιος διυλίζει τον κώνωπα οσον αφορα εμενα και καταπίνει την κάμηλον σε ολους τους αλλους δειχνει εμμονη, εμπαθεια, κολλημα κτλ.
Συμφωνω επισης πως εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα οταν κρινεις εμενα και άλλους, απλα τοτε θα σε εγκαλεσω και εγω για εμπαθεια.
Και επειδη ΔΕΝ εισαι εσυ η οποισδηποτε αλλος ο Τακης ΤΣουκαλας, δλδ μια εκπομπη ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ οπαδου μιας οαμαδας και ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ καποιοας αλλης, αλλα ΟΛΟΙ πλασαρονται σαν ακριβοδικαιοι και σοφοι Σολωμοντες, όταν ΔΕΝ κρινουν αντιστοιχα με την εικονα που θελουν να περνουν (ΕΙΔΙΚΑ στους νεους που διαβαζουν εδω μεσα!), ειναι η σειρα μου να του κανω ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, την εμμονη, την εμπάθεια. κτλ.

Η κριτικη συγκεκριμενων ατομων ΔΕΝ ειναι κριτική.
Υπαρχει και καλη κριτική που δεν την εχω δει απο αυτους ποτε, αρα μιλανε για να ΚΡΑΞΟΥΝ μονο!
ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαια τα ιδια ατομα:
  • Εξαφανιζονται στα νηματα μου οταν το αποτελεσμα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να πιαστούν = ΑΔΙΚΙΑ γιατι δεν λενε ΜΠΡΑΒΟ! (ΔΕΝ το οφειλουν αλλα αποδεικνυει οτι ειναι εμπαθεις)
  • Εμφανιζονται μονο οταν βρισκουν κατι ενετελως τραβηγμενο απο τα μαλλαι για να "κρινουν" κραξουν δλδ.
  • ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ εξαφανιζμενοι σε ΟΛΑ τα αλλα νηματα αλλων = Εκει δεν τους ενοχλουν οι σκοτεινες, μικροσκοπικες και θολες φωτογραφιες και η απουσια βιντεο? ΤΥχαιο?

Προτεινω ΑΝΤΡΙΚΙΑ να κολληστε καποιοι ενα badge #IhateAnastasakis και καντε οτι "κριτικη" θελετε!
να ΞΕΡΕΙ καποιος που διαβαζει ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΕΘΙΑ!
Γιατι αυτο που κανετε καποιοι ΔΕΝ ειναι κριτικη: Αντιπαθεια, μισος, φθονος, μισαλλοδοξια και τοξικοτητα ειναι ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ σε κριτικη.

ΞΕΡΕΙΣ οτι εχω δικιο.
Απλα επειδη ποσταρω εδω μεσα εχεις την δυνατοτητα να πεις πως ΔΗΘΕΝ ειναι κριτική.

Το badge θα σας το φτιαξω ΕΓΩ.
Μην κανετε σαν παιδια και κρυβεστε πισω απο το δακτυο σας.
ΟΥΤΕ εγω σας συμπαθιω καθολου καποιους.
Εγω το λεω και το γραφω ΕΠΩΝΥΜΑ!
Εσυ απλα βαλε ενα badge!

gregkont13

Verified MM member
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με αυτα που γραφεις.
Συμφωνω, ΔΕΝ υποχρεουσαι για τιποτα.
Απλα οταν καποιος διυλίζει τον κώνωπα οσον αφορα εμενα και καταπίνει την κάμηλον σε ολους τους αλλους δειχνει εμμονη, εμπαθεια, κολλημα κτλ.
Συμφωνω επισης πως εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα οταν κρινεις εμενα και άλλους, απλα τοτε θα σε εγκαλεσω και εγω για εμπαθεια.
Και επειδη ΔΕΝ εισαι εσυ η οποισδηποτε αλλος ο Τακης ΤΣουκαλας, δλδ μια εκπομπη ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ οπαδου μιας οαμαδας και ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ καποιοας αλλης, αλλα ΟΛΟΙ πλασαρονται σαν ακριβοδικαιοι και σοφοι Σολωμοντες, όταν ΔΕΝ κρινουν αντιστοιχα με την εικονα που θελουν να περνουν (ΕΙΔΙΚΑ στους νεους που διαβαζουν εδω μεσα!), ειναι η σειρα μου να του κανω ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, την εμμονη, την εμπάθεια. κτλ.

Η κριτικη συγκεκριμενων ατομων ΔΕΝ ειναι κριτική.
Υπαρχει και καλη κριτική που δεν την εχω δει απο αυτους ποτε, αρα μιλανε για να ΚΡΑΞΟΥΝ μονο!
ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαια τα ιδια ατομα:
  • Εξαφανιζονται στα νηματα μου οταν το αποτελεσμα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να πιαστούν = ΑΔΙΚΙΑ γιατι δεν λενε ΜΠΡΑΒΟ! (ΔΕΝ το οφειλουν αλλα αποδεικνυει οτι ειναι εμπαθεις)
  • Εμφανιζονται μονο οταν βρισκουν κατι ενετελως τραβηγμενο απο τα μαλλαι για να "κρινουν" κραξουν δλδ.
  • ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ εξαφανιζμενοι σε ΟΛΑ τα αλλα νηματα αλλων = Εκει δεν τους ενοχλουν οι σκοτεινες, μικροσκοπικες και θολες φωτογραφιες και η απουσια βιντεο? ΤΥχαιο?

Προτεινω ΑΝΤΡΙΚΙΑ να κολληστε καποιοι ενα badge #IhateAnastasakis και καντε οτι "κριτικη" θελετε!
να ΞΕΡΕΙ καποιος που διαβαζει ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΕΘΙΑ!
Γιατι αυτο που κανετε καποιοι ΔΕΝ ειναι κριτικη: Αντιπαθεια, μισος, φθονος, μισαλλοδοξια και τοξικοτητα ειναι ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ σε κριτικη.

ΞΕΡΕΙΣ οτι εχω δικιο.
Απλα επειδη ποσταρω εδω μεσα εχεις την δυνατοτητα να πεις πως ΔΗΘΕΝ ειναι κριτική.

Το badge θα σας το φτιαξω ΕΓΩ.
Μην κανετε σαν παιδια και κρυβεστε πισω απο το δακτυο σας.
ΟΥΤΕ εγω σας συμπαθιω καθολου καποιους.
Εγω το λεω και το γραφω ΕΠΩΝΥΜΑ!
Εσυ απλα βαλε ενα badge!
Κωσταντίνε,

Αυτή είναι η οπτική σου γωνία, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτη αλήθεια. Το αν εσυ θεωρεις οτι π.χ. κρινεσε αδικά και άλλοι θεωρούν ότι έχεις αποτυχήμενα ανεξάρτητα είναι δυο διαφορετικές απόψεις. Δεν σημαίνει οτι η δική σου είναι αληθινή.

Επίσης εσύ προβάλεσε πιο πολύ στο φόρουμ από άλλους γιατρούς που μπορεί να μην τους νοιάζει οπότε, και δέχεσαι περισσότερη κριτική. Αν αρχίσει ο Τυρκαλας να ποστάρει κάθε μέρα πως μόνο το βίντεο μετράει μπορεί να δεχτεί ανάλογη.

Η άποψη σου ότι χρειαζόμαστε badge haters ή ότι χρειάζονται κάποιοι, δεν ξέρω αν το λες για μένα προσωπικά, είναι δική σου και μόνο. Δεν σήμαινει ότι είναι αλήθεια και δεν χρειάζεται να σε πείσω ή να με πείσεις για το αντίθετο. Απλά ανέβαζε όσο θες και δέξου ότι αν είσαι κάθε μέρα στα top search του φόρουμ γιατι ποστάρεις πολύ θα δέχεσαι περισσότερη κριτική από άλλους που δεν ανεβάζουν.

Επισης keep in mind και κατι άλλο. Αν εγω πάρω iphone ή 5 φίλοι μου και βγει κακό ή μέτριο, θα κράζω την apple. δεν θα μπω στη διαδικασία να κράζω τη samsung επειδη είναι αντίπαλος. Αν μια μέρα πάρω και samsung, μπορεί να αρχίσω να κράζω και αυτή. Αν όμως η apple κάνει μαρκετινκ επι 1000 και παρω κακα reviews απο 5 φίλους η από τον εαυτό μου, σε αυτή θα ασχοληθώ να κριτικάρω, όχι στην Xiaomi/sony etc που πχ μπορει να μην κάνει καν μαρκετινκ ή δεν έχω δείγμα.

Πρεπει να καταλαβεις οτι κανεις δεν ξυπνησε μια μερα και γραφτηκε στο φορουμ να γινει hater του Αναστασάκη. Εσυ μπήκες να διαφημίσεις τη δουλεία σου. Οι άλλοι μπήκαν να βρουν γιατρό. Το αν κάποιοι σε αντιπάθησαν η σε συμπάθησαν ή άλλοι σε θεωρούν καλό και άλλοι κακό ιατρό, είναι επακόλουθο αποτελεσμάτων και συμπεριφορών. Και στις συμπεριφόρες έχουν ευθύνη πάντα και οι δυο μεριές.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο να πούμε... Απλά ανέβαζε ότι θες και άσε το Cvial να κρίνει τι είναι ανεκτό και τι όχι ως κριτική.

Τελευταία επεξεργασία:

george_hatzi

Well-Known Member
και συγγραφεας του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ συγγράμματος γαι την Ανδρογενετική Αλωπεκαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Πάντως και μοναδικού και μεγαλύτερου δεν γίνεται εξ'ορισμού. Αν είναι μοναδικό δεν έχει συγκριτικό βαθμό. Επιλεξτε ένα από τα δύο. Εγώ θα πήγαινα με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γιατί με ένα πρόχειρο amazon search βρήκα άλλα 6 βιβλία. Τώρα να μπει κάποιος να συγκρίνει τις σελίδες είναι υπερβολή και θα του πάρει χρόνο. Αρα συγγραφέας του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ περνάει πιο εύκολα...

aeratos28

Just aeratos
Τζάμπα γράφεις..η ουσία ,είναι πως γίνεται μανιωδώς προσπάθεια μη σχολιασμού σε 30+ ανεξάρτητα περιστατικά ,που ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, στην συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν προβληματα..σε δοτριες σε ληπτριες ,στα πάντα..καμία κουβέντα σε κανένα από αυτά τα περιστατικά ..και στο προηγούμενο μνμ προσπάθησε να υποβαθμίσει εντελώς όλες αυτές τις αστοχιες ,λέγοντας ότι είναι μικρό αστοχίες .ενώ βλέπουμε ανάποδες φορές σε τρίχες ,δοτριες οι οποίες έχουν εικόνα overharvesting και άλλα διάφορα περιστατικά όπως στο προηγούμενο μνμ μου που έκανα quote το μνμ του Πάνου..έχει εκεί μερικά δείγματα από αυτό που λέω ..αυτό είναι το θέμα για αυτον,ότι δεν θέλει να ακούγονται καν αυτά και δεν τα σχολιάζει..όλα τα άλλα για haters και badge κτλ ,είναι ένα δικό του δημιούργημα για να έχει αφήγημα ..
Κωσταντίνε,

Αυτή είναι η οπτική σου γωνία, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτη αλήθεια. Το αν εσυ θεωρεις οτι π.χ. κρινεσε αδικά και άλλοι θεωρούν ότι έχεις αποτυχήμενα ανεξάρτητα είναι δυο διαφορετικές απόψεις. Δεν σημαίνει οτι η δική σου είναι αληθινή.

Επίσης εσύ προβάλεσε πιο πολύ στο φόρουμ από άλλους γιατρούς που μπορεί να μην τους νοιάζει οπότε, και δέχεσαι περισσότερη κριτική. Αν αρχίσει ο Τυρκαλας να ποστάρει κάθε μέρα πως μόνο το βίντεο μετράει μπορεί να δεχτεί ανάλογη.

Η άποψη σου ότι χρειαζόμαστε badge haters ή ότι χρειάζονται κάποιοι, δεν ξέρω αν το λες για μένα προσωπικά, είναι δική σου και μόνο. Δεν σήμαινει ότι είναι αλήθεια και δεν χρειάζεται να σε πείσω ή να με πείσεις για το αντίθετο. Απλά ανέβαζε όσο θες και δέξου ότι αν είσαι κάθε μέρα στα top search του φόρουμ γιατι ποστάρεις πολύ θα δέχεσαι περισσότερη κριτική από άλλους που δεν ανεβάζουν.

Επισης keep in mind και κατι άλλο. Αν εγω πάρω iphone ή 5 φίλοι μου και βγει κακό ή μέτριο, θα κράζω την apple. δεν θα μπω στη διαδικασία να κράζω τη samsung επειδη είναι αντίπαλος. Αν μια μέρα πάρω και samsung, μπορεί να αρχίσω να κράζω και αυτή. Αν όμως η apple κάνει μαρκετινκ επι 1000 και παρω κακα reviews απο 5 φίλους η από τον εαυτό μου, σε αυτή θα ασχοληθώ να κριτικάρω, όχι στην Xiaomi/sony etc που πχ μπορει να μην κάνει καν μαρκετινκ ή δεν έχω δείγμα.

Πρεπει να καταλαβεις οτι κανεις δεν ξυπνησε μια μερα και γραφτηκε στο φορουμ να γινει hater του Αναστασάκη. Εσυ μπήκες να διαφημίσεις τη δουλεία σου. Οι άλλοι μπήκαν να βρουν γιατρό. Το αν κάποιοι σε αντιπάθησαν η σε συμπάθησαν ή άλλοι σε θεωρούν καλό και άλλοι κακό ιατρό, είναι επακόλουθο αποτελεσμάτων και συμπεριφορών. Και στις συμπεριφόρες έχουν ευθύνη πάντα και οι δυο μεριές.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο να πούμε... Απλά ανέβαζε ότι θες και άσε το Cvial να κρίνει τι είναι ανεκτό και τι όχι ως κριτική.

Anastasakis Hair Clinic

Κωσταντίνε,

Απο συμπεριφορα ΣΙΓΟΥΡΑ εχω αντιδρασει με ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος τροπο για τα δεδομενα της καταστασης.
Οι ΜΟΝΟΙ χαμενοι απο την συμπεριφορα μου ειμαι εγω και ολοι οσοι πιστεψαν τις υπερβολες και την λάσπη για τον χαρακτηρα μου.

Εγω θα ανεβαζω οπως εχω δεσμευτει 3 περιστατικα την εβδομαδα

gregkont13

Verified MM member
Τζάμπα γράφεις..η ουσία ,είναι πως γίνεται μανιωδώς προσπάθεια μη σχολιασμού σε 30+ ανεξάρτητα περιστατικά ,που ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, στην συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν προβληματα..σε δοτριες σε ληπτριες ,στα πάντα..καμία κουβέντα σε κανένα από αυτά τα περιστατικά ..και στο προηγούμενο μνμ προσπάθησε να υποβαθμίσει εντελώς όλες αυτές τις αστοχιες ,λέγοντας ότι είναι μικρό αστοχίες .ενώ βλέπουμε ανάποδες φορές σε τρίχες ,δοτριες οι οποίες έχουν εικόνα overharvesting και άλλα διάφορα περιστατικά όπως στο προηγούμενο μνμ μου που έκανα quote το μνμ του Πάνου..έχει εκεί μερικά δείγματα από αυτό που λέω ..αυτό είναι το θέμα για αυτον,ότι δεν θέλει να ακούγονται καν αυτά και δεν τα σχολιάζει..όλα τα άλλα για haters και badge κτλ ,είναι ένα δικό του δημιούργημα για να έχει αφήγημα ..
γι αυτό δεν γράφω πλέον... απλά έκανα μια παρένθεση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Πάντως και μοναδικού και μεγαλύτερου δεν γίνεται εξ'ορισμού. Αν είναι μοναδικό δεν έχει συγκριτικό βαθμό. Επιλεξτε ένα από τα δύο. Εγώ θα πήγαινα με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γιατί με ένα πρόχειρο amazon search βρήκα άλλα 6 βιβλία. Τώρα να μπει κάποιος να συγκρίνει τις σελίδες είναι υπερβολή και θα του πάρει χρόνο. Αρα συγγραφέας του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ περνάει πιο εύκολα...
Για ανεβασε τα links να δεις οτι κανενα δεν ειναι αμιγως και αποκλειστικα για την ΑΓΑ, και το ενα που ειχε γραφτει απο τον Inaba το 1996 ειναι πιο ξεπερασμενο απο γραφομηχανη.
Περιμενω (ξαφνικα θα χαθει αλλος ενας....)

aeratos28

Just aeratos
Γράφεις συνεχώς από χθες το .... Περιμένω..!!
Όλο το φόρουμ,ζητάει εδώ και 2-3-4 χρόνια να απαντήσεις και να σχολιάσεις διάφορα πράγματα τα οποία έχουν αναφερθεί για εσένα από πελάτες σου aldo και jacksmith για παρότρυνση διακοπής της live παρουσίασης των επεμβάσεων τους από εσένα λόγω μη καλής εξέλιξης τους αλλά ακόμα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και όλως τυχαίως ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ...θα παρακαλούσα τους mods η τον @CVIAL ακόμα καλύτερα να κάνει τα προβλεπόμενα ώστε να σταματήσει η παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση από την κλινική που προσπαθεί να επιβάλει με κάθε μέσο και με το έτσι θέλω, την άποψη της σε μέλη του φόρουμ και να δημιουργήσει εντυπώσεις που δεν ισχύουν...όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ τι έχει συμβεί στα πραγματικά ανεξάρτητα περιστατικά και όχι στις επιλεγμένες διαφημίσεις -παρουσιασεις που κάνει η κλινική με επιλεγμένα περιστατικά

Anastasakis Hair Clinic

Γράφεις συνεχώς από χθες το .... Περιμένω..!!
Όλο το φόρουμ,ζητάει εδώ και 2-3-4 χρόνια να απαντήσεις και να σχολιάσεις διάφορα πράγματα τα οποία έχουν αναφερθεί για εσένα από πελάτες σου aldo και jacksmith για παρότρυνση διακοπής της live παρουσίασης των επεμβάσεων τους από εσένα λόγω μη καλής εξέλιξης τους αλλά ακόμα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και όλως τυχαίως ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ...θα παρακαλούσα τους mods η τον @CVIAL ακόμα καλύτερα να κάνει τα προβλεπόμενα ώστε να σταματήσει η παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση από την κλινική που προσπαθεί να επιβάλει με κάθε μέσο και με το έτσι θέλω, την άποψη της σε μέλη του φόρουμ και να δημιουργήσει εντυπώσεις που δεν ισχύουν...όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ τι έχει συμβεί στα πραγματικά ανεξάρτητα περιστατικά και όχι στις επιλεγμένες διαφημίσεις -παρουσιασεις που κάνει η κλινική με επιλεγμένα περιστατικά
Μονο εσυ ζητας ανουσιες ασημαντες εξηγησεις για περιστατικα πριν απο πεντε χρονια γιατι εχεις αναγκη να νιωσεις σημαντικος με το να με καθησεις στο εδωλιο δηθεν του φορουμ
Για τα οποια σου εχω απαντησει καμια δεκαρια φορες οτι θα απαντησω οτι θελουν οι ενδιαφερομενοι και οχι ο καθε ανωνυμος.
@jacksmith
@Aldo
Στους ΞΑΝΑ κανω tag να βγουν να μου πουν οτι θελουν "απολογια" και θα κανω βιντεακι αμεσα

Οι ...επιλεγεμενες διαφημισεις εχουν φτασει τις ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ...
Για να ειναι επιλεγμενες οπως ΕΣΥ λες....
Φαντασου λοιπον ποσα εχω, πόσα κανω...

aeratos28

Just aeratos
Δεν ζητάω μόνο εγώ,αλλά όλο το φόρουμ ζητάει να δει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ τα οποία στο σύνολό τους έχουν προβληματα στα οποία δεν δόθηκε ποτέ καμία απάντηση τι μπορεί να έφταιξε...για ακόμη μια φορά ,διαστρέβλωση και ψεμματα ..ο Πάνος,έκατσε και σου έδειξε ένα προς ένα σε κάθε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ περιστατικό από την κλινική σου ,που υπάρχει στο φόρουμ, τα λάθη στις επεμβάσεις και δεν του έδωσες ποτέ καμία απάντηση..όλοι όσοι σου έχουν πει για αυτά τα περιστατικα ,και είναι πάρα πολλά μέλη,τα έχεις αγνοήσει..αλλά μόνο εγώ το ζητάω.!!
Σε ότι κακό περιστατικό σου,επιμελώς δεν έδωσες καμία απάντηση μήπως ξεχαστούν .με σκοπό να ανεβάζεις ασήμαντες για ένα φορουμ ,δικές σου παρουσιάσεις ,με πριν και μετά ώστε να δημιουργήσεις αφήγημα..ανεξάρτητες παρουσιάσεις όμως στο φόρουμ καλές ,ΔΕΝ έχεις..όσες έχεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν αντιπροσωπεύουν τα χρήματα τα οποία κόστισαν οι επεμβάσεις βάση αποτελέσματος..δεν διαφέρεις από την αγορά την ελληνική,και οι μεγάλες κουβέντες περί κορυφής στην Ελλάδα δεν έχουν υπόσταση .αδιάφορο αν χειρουργείς πολλούς και έχεις πολλά περιστατικά όπως λες και προσπαθείς να πας αλλού την κουβέντα.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν ζητάω μόνο εγώ,αλλά όλο το φόρουμ ζητάει να δει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ τα οποία στο σύνολό τους έχουν προβληματα στα οποία δεν δόθηκε ποτέ καμία απάντηση τι μπορεί να έφταιξε...για ακόμη μια φορά ,διαστρέβλωση και ψεμματα ..ο Πάνος,έκατσε και σου έδειξε ένα προς ένα σε κάθε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ περιστατικό από την κλινική σου ,που υπάρχει στο φόρουμ, τα λάθη στις επεμβάσεις και δεν του έδωσες ποτέ καμία απάντηση..όλοι όσοι σου έχουν πει για αυτά τα περιστατικα ,και είναι πάρα πολλά μέλη,τα έχεις αγνοήσει..αλλά μόνο εγώ το ζητάω.!!
Σε ότι κακό περιστατικό σου,επιμελώς δεν έδωσες καμία απάντηση μήπως ξεχαστούν .με σκοπό να ανεβάζεις ασήμαντες για ένα φορουμ ,δικές σου παρουσιάσεις ,με πριν και μετά ώστε να δημιουργήσεις αφήγημα..ανεξάρτητες παρουσιάσεις όμως στο φόρουμ καλές ,ΔΕΝ έχεις..όσες έχεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν αντιπροσωπεύουν τα χρήματα τα οποία κόστισαν οι επεμβάσεις βάση αποτελέσματος..δεν διαφέρεις από την αγορά την ελληνική,και οι μεγάλες κουβέντες περί κορυφής στην Ελλάδα δεν έχουν υπόσταση .αδιάφορο αν χειρουργείς πολλούς και έχεις πολλά περιστατικά όπως λες και προσπαθείς να πας αλλού την κουβέντα.
Δεν εχω πει ποτε και τιποτα περι κορυφης.
Απλα εχω 400+ βιντεο στο youtube και νομιζω ολοι οι συναδελφοι/συανγωνιστες μαζι δεν εχουν ΟΛΟΙ μαζι ουτε 10.

Ειμαι στην διαθεση του κοινού για να δει τι μπορω να του προσφερω και να κρινει αυτο που με τοποθετει.

gregkont13

Verified MM member
Ειμαι στην διαθεση του κοινού για να δει τι μπορω να του προσφερω και να κρινει αυτο που με τοποθετει.
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχεις πολύ υλικό και σε ανεξάρτητα και σε επισήμα πλέον και η δουλεία σου έχει εκτεθεί αρκετά στο φόρουμ για να ξέρει κάποιος τι μπορεί να περιμένει.

Ωστόσο, η διαφωνία σου με αρκετούς είναι στο ότι δεν σε τοποθετούν εκεί που τοποθετείς εσύ τον εαυτό σου. Αλλά υλικό για να ξέρει κάποιος τι θα περίμενει, έχεις. Να τα λέμε όλα.

tasos33

Well-Known Member
[QUOTE="Anastasakis Hair Clinic, post: 344512, member: 246

[/QUOTE]

Επειδή εκτός από την διάθεση του κοινού είσαι και στην διάθεση του φόρουμ δέχεσαι και την κριτική που δεχεσαι και όσο περισσότερα αποτελέσματα παρουσιάζεις τόσο πιο έντονη θα είναι. Να σου θυμίσω ότι ειρωνικές αντιδράσεις και ύβρεις έχεις σε πάσης φύσεως κριτικές.

Επίσης, επειδή λες ότι μόνο στα δικά σου περιστατικά κάνουμε κριτική και στις άλλες κλινικές κάνουμε την πάπια μάλλον δεν ήσουν στο φόρουμ όταν γίνονταν της κακομοιρας με την κλινική του Βεκρη όταν τα παράθυρα πήγαιναν και ερχόταν.
Και φυσικά το ίδιο συμβαίνει ακόμα και σήμερα πολλές φορές όταν άλλες κλινικές ανεβάζουν περιστατικά, μπορείς να δεις και τα screenshots.που επισυνάπτω που αποδεικνύουν ότι κριτική γίνεται παντού.

Συνημμένα

• Screenshot_2025-04-08-22-01-38-698_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-08-22-01-38-698_com.android.chrome.jpg
    436 KB · Προβολές: 78
  • Screenshot_2025-04-08-22-00-18-561_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-08-22-00-18-561_com.android.chrome.jpg
    528.1 KB · Προβολές: 76
  • Screenshot_2025-04-08-22-00-03-302_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-08-22-00-03-302_com.android.chrome.jpg
    602 KB · Προβολές: 75
  • Screenshot_2025-04-08-21-59-01-739_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-08-21-59-01-739_com.android.chrome.jpg
    577.9 KB · Προβολές: 92

Panos1982

Well-Known Member
Το να μπορει καποιος να προκαλεσει επαγγελματική βλαβη, καταστροφη φήμης και δολοφονια χαρακτηρα

Θα ταιριαζε καλυτερα το αυτοκτονια χαρακτηρα . . .

Εγω δεν τραμπουκιζομαι.

εσυ μονο τραμπουκιζεις . . .

Στο περιστατικο που ειναι κ το θεμα του νηματος υπαρχει μια χερλαιν που φαινεται οτι ειναι φτιαχτη.

Ο λογος που υστερει φυσικοτητας ειναι επειδη εχει χτιστει με πολυτριχα οπως επισης και οι κροταφοι μοιαζουν με του αλντο που πηγε κ τους αφαιρεσε για να δειχνουν παλι φυσικοι.

Μιας και δεν ξερω πως ακριβως εργαζεστε σε αυτη τη κλινικη και επειδη εχω δει κι αλλες χερλαιν να δειχνουν ψευτικες / φτιαχτες που καρφωνουν οτι εχει γινει ΜΜ , θα θεωρησω οτι δεν δουλευεις sharp implanter μιας κ εχω δει σε αλλα ποστ να λες οτι κανεις τα pre made incisions μονο, αρα επειτα γινεται η τοποθετηση απο νοσηλευτριες ειτε με λαβιδες ειτε με dull implanters .
To θεμα τωρα ειναι τι μεγεθους εργαλεια χρησιμοποιουν κι αυτες αλλα κι εσυ ,
αν κρινω απ το γεγονος οτι πετανε πολυτριχα μπροστα μπροστα στη χερλαιν σημαινει οτι οι οπες που κανεις ειναι τουλαχιστον 0.8μμ κ πανω....ακομα κ μπροστα μπροστα εφ οσων τα χωρανε .....
δε ξερω καν αν τα θυλακια τα διαχωριζεται στα δισκακια σε 1τριχα 2τριχα 3τριχα κλπ ή τα πετατε ολα μαζι μεσα κι οτι πιασει η λαβιδα κ απλα το βαζουν οπου τυχει.... αλλα δειχνει αυτο να συμβαινει σε καποιο αρκετο βαθμο αν κρινω απ τα πολλα πολυτριχα που συνανταμε σε χερλαιν και κροταφους στα περιστατικα σας....

Θα ηταν προτιμοτερο να ανοιγεις μικρες 0-.65 -0.70 οπες αποκλειστικα για τα μονοτριχα ετσι ωστε και να θελουν να μην μπορουν να τοποθετησουν πολυτριχα εκει οι " απροσεκτες " καμμια φορα νοσηλευτριες...
Δεν βλεπω καν την υπαρξη καποιον special μονοτριχων ενα τσακ εξω της χερλαιν για αποδοση φυσικοτητας κι αυτα τα 2-3 που ειδα ολα ολα ηταν κι αυτα πολυτριχα,
απαραδεκτο και προσθεσε κι αυτο αλλο ενα μικρο λιθαρακι στην ταφοπλακα της φυσικοτητας.
Η χερλαιν ειναι ολη συμπαγής με απουσια feathering effect (υπαρχει το πριονοτό αλλα δεν υπαρχει το σωστο σβήσιμο εφ οσων εχει πολλα πολυτριχα μπροστα που προσδιδουν σε μπουκετακια και doll effect παρα σε feathered).

Κατανοω οτι στοχευεις σε ατομα ανενημεροτα κ ασχετα απο ΜΜ κι οτι αυτο το κοινο μονο μπορεις να ψαρεψεις κ δεν θελεις να μοιραζεσαι πληροφοριες για το πως λειτουργεις γιατι αυτο θα δημιουργησει και περισσοτερες απαιτησεις απο τους υποψηφιους πελατες σου ,
αλλα εδω δεν ειμαστε οι τυχαιοι που ψαχνεις που απλα ειδαν 5 βιντεακια στο γιουτουμπ κ θαμπωθηκαν . . .
αυτοι ειναι μειοψηφια εδω μεσα , οι περισσοτεροι ειμαστε πολυ ψαγμενοι με υψηλες απαιτησεις και πολυ καλη γνωση της διαδικασιας της ΜΜ.
Οποτε χωνεψε το οτι ειτε θα κρινεσαι ειτε θα κρυβεσαι για το πως δουλευεις , εχεις επιλεξει το 2ο και δνε υπαρχει προβλημα απλα εμεις θα επιδυκνειουμε τα λαθη που κανετε στην κλινικη οταν υπαρχουν και θα προσπαθουμε να προσεγγιζουμε το γιατι συνεβησαν.

CONCLUSION

Εν ολιγης αυτο που εχω να πω για το περιστατικο ειναι οτι χρησιμoποιηθηκαν πολυ λιγα θυλακια για ενα NW5 που δεν αρκουσαν για το συγκεκριμενο περιστατικο ουτε καν σαν 1ο περασμα ,

2ον κανατε κακη δουλεια σε χερλαιν κροταφους με πολυτριχα με αποτελεσμα να καρφωνει οτι εχει γινει ΜΜ και να δειχνει φτιαχτο το αποτελεσμα κατι που δεν ειναι επιθυμητο,

3ον δεν μου αρεσε που προσπαθησες να αποποιηθεις τις ευθυνες γι αυτο το αποτελεσμα ως προς την φυσικοτητα αλλα το εριξες στα χαρακτηριστικα του ασθενη κατι που δεν ισχυει κ σημαινει οτι ΟΤΑΝ καποιο αποτελεσμα ΔΕΝ παει καλα να μην περιμενει ο υποψηφιος πελατης οτι η κλινικη θα αναλαβει της ευθυνες της γι αυτο κ θα τα ριξει ειτε στον ιδιο ειτε στην φυσιολογια του οπως εγινε εδω κι οπως εγινε και σε πολλα περιστατικα στο παρελθον.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα