Panos1982
Well-Known Member
Το τασακης το ειπα 1ος εγω , οπως ειπα το erdo (για τον γιατρο που με χειρουργησε τον erdogan)
Το λορεν , για το λορεντζο κλπ.
Απλα χρησιμοποιώ το ονομα των γιατρων κομμενο για λογους συντομιας.
Μπορω να το σταματησω κ θα το κανω γτ δε θελω κυριως να φερνω τον Cvial σε δυσκολη θεση !
Κατα τ αλλα γιατρε ο μονος που απειλει ειτε βριζει τους παντες εισαι ο ιδιος.
Μας απασχολουν εξ αρχης τα μαλλια και τα τεχνικα θεματα κ τιποτα παραπανω , αν θελεις μεινε σε αυτα , στα ζητουσαν ολοι εξ αρχης και η απαντηση ηταν δε ρωτανε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο δεν ειστε γιατροι για να τα συζηταω μαζι σας , διαβαστε τα βιβλια μου αν θελετε κλπ κλπ κλπ....
Εκανες τα πάντα εκτος απ το να δινεις απαντησεις σε πρακτικες ερωτησεις πανω στον τροπο με τον οποιο δουλεύεις.
Αφου λοιπόν δεν απαντησες ΠΟΤΕ σε τιποτα ουσιας και εβρισες οποιον στο ζηταγε ,
Φτασαμε τωρα 5 χρονια μετα να βλεπεις παντου haters.....
Γιατι αραγε.....
Το λορεν , για το λορεντζο κλπ.
Απλα χρησιμοποιώ το ονομα των γιατρων κομμενο για λογους συντομιας.
Μπορω να το σταματησω κ θα το κανω γτ δε θελω κυριως να φερνω τον Cvial σε δυσκολη θεση !
Κατα τ αλλα γιατρε ο μονος που απειλει ειτε βριζει τους παντες εισαι ο ιδιος.
Μας απασχολουν εξ αρχης τα μαλλια και τα τεχνικα θεματα κ τιποτα παραπανω , αν θελεις μεινε σε αυτα , στα ζητουσαν ολοι εξ αρχης και η απαντηση ηταν δε ρωτανε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο δεν ειστε γιατροι για να τα συζηταω μαζι σας , διαβαστε τα βιβλια μου αν θελετε κλπ κλπ κλπ....
Εκανες τα πάντα εκτος απ το να δινεις απαντησεις σε πρακτικες ερωτησεις πανω στον τροπο με τον οποιο δουλεύεις.
Αφου λοιπόν δεν απαντησες ΠΟΤΕ σε τιποτα ουσιας και εβρισες οποιον στο ζηταγε ,
Φτασαμε τωρα 5 χρονια μετα να βλεπεις παντου haters.....
Γιατι αραγε.....