Αγαπητοι συναδελφοι
@bobby @aeratos28 και πρωτο εμφανιζομενε
@tsilas
καλη η προσπάθεια και ευχαριστουμε για την ...κριτική.
Ισως δεν προσεξατε οτι ο ασθενής ειναι
ΣΤΑΔΙΟ 5
ΛΕΠΤΗ τριχα
ΜΟΛΙΣ 2600 τριχοθυλάκια διότι παραπανω δεν θα ηταν ασφαλες για την δοτρια.
ΞΕρετ καλυτερα απο ΟΛΟΥΣ μας οτι αυτα τα περιστικα χρειαζονται >7000 τριχθυλάκια για καλυψψη ειδικα με λ\επτη τριχα!
Προφανως πρεπει να σας ξεφυγαν αυτες οι λεπτομερεις γιατι τοσο καραγκιοζηδες ΔΕΝ ειστε να κρινεται ενα περιστατικό με δυσμενη στοχεια (ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιφανεια, λεπτη τριχα, πολυ μετρια δοτρια) λες και ειναι σταδιο 3 με χοντρη γκρι κατσδαρη τριχα
Ειμαι βεβαιος πως ΔΕΝ ειστε Σκ@τοψυχοι αδικοι, ή απλα ηλιθιοι ωστε να κρινεται τα 2600 λες και ειχα ας πουμε 4000 μοσχευματα!
Απο τον τροπο που γραφεταε, ειναι προφανες οτι εχετε τεραστιες γνωσεις, βαθεια κατανοηση και αντιληψη.
Οποτε, επειδη ΔΕΝ μιλαω δεν σκ@τοψυχους γελοιους που απλα θελουν να βγαλουν το δηλητηριο τους αδικα απλα για να κανουν ζημια, ειδικα σε ενα περιστιατκό που δεν υπάρχει βαση για κατι τετοιο, για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να σας περασει κανεις για γελοια κομπλεξικα ανθρωπακια που τρωνε ωρα προσπαθωντας να πετυχουν ενα καρε που να ...υποστηριζει την βιτριολικι τους ατζεντα, σας ανεβαζω τις φωτογραφιες του ασθενους και επειδη αναγνωριζω οτι ΔΕΝ ειστε απλα θρασυδειλοι γελοιοι και οτι απλα εχουμε μια απλα καλοπροαιρετη ...κριτικη με λαθος δεδομενα, προτεινω στο μελλον να μου ζητατε και τις φωτογραφιες για να μην σας φανταζετε ΚΑΝΕΙΣ να καθεστε σαν τους αυνανες πανω απο τα βιντεο ΜΟΥ περιμενοντας το ...ενοχοποιητικό καρε για να ... ολοκληρωσετε
Τελος, καταλαβαινω οτι ως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εμπειροι χειουργοι , ΔΕΝ σας ενδιαφερει ΠΩΣ νιωθει ο ασθενής, παρολο που ΜΕΤ γινεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Ειναι πολυ πιο σημαντικο να γραψετε την θεωρια που εχετε χρονια μαθει και χειρουργησει και να μην ασχολησετ με τον ασθενη που δηλωνει, δικαιως, απολυτα χαρουμενος με το αποτελεσμα.