Πρόσφατο περιεχόμενο από Stradlin

  1. S

    Πεφτουν οι φυτρες

    Χωρίς φιναστερίδη ή ντουταστερίδη, η ανδρογενής αλωπεκία (αν έχεις τέτοια που είναι το πιθανότερο) δεν αντιμετωπίζεται στον πυρήνα της. Ιδιαίτερα δε το PRP είναι κατά τη γνώμη μου η "θεραπεία" με τη χειρότερη σχέση τιμής/απόδοσης (προσωπικά αμφισβητώ αν έχει καν βιώσιμη απόδοση).
  2. S

    Μεταμόσχευση 22 χρονων

    Μπορεί να συμβεί και από ποτο μπόμπα αυτό. Πάντως να αποφεύγεις τα πολλά ποτά, όσο είσαι σε αγωγή τουλάχιστον.
  3. S

    #monotovideometraei video 19, repair, στάδιο 3 προς 4, FUE & 2500 τριχοθυλάκια | 2 χρόνια μετά

    Ωραίο αποτέλεσμα. Επίσης θυμηθείτε, όταν ένας γιατρός χτενίζει στην παρουσίαση με αυτό τον τρόπο νιώθει εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα.
  4. S

    Πληροφορίες για δερματολόγο

    Η εικόνα σου όντως μπορεί να οφείλεται σε DUPA αλλά δυστυχώς δεν ξέρω δερματολόγο να σου προτείνω για τριχόπτωση. Στη συγκεκριμένη ειδικότητα και για τη συγκεκριμένη πάθηση κυριαρχεί η ασχετοσύνη, η απατεωνιά και ο συνδυασμός τους και θέλει προσεκτικό ψάξιμο. Αναφορικά με το περίφημο post...
  5. S

    Τοπική φίνα

    Από μινοξιντιλμαξ είχα πάρει παλιότερα τοπικά διαλύματα με μινοξ και φίνα, φαντάζομαι θα πουλάνε ακόμα. Σε ότι αφορά τη δραστικότητα, γενικά το χάπι φαίνεται να υπερτερεί. Εγώ βαρέθηκα τη λαδίλα με τα τοπικά τα παράτησα και χρησιμοποιώ μόνο χάπι τα τελευταία χρόνια.
  6. S

    Τριχόπτωση 2 χρόνια μετά την ΜΜ

    Αυτό μπορεί να συμβεί αν σου πήραν τρίχες από μη ασφαλή περιοχή. Καλή συνέχεια σε κάθε περίπτωση.
  7. S

    Τριχόπτωση 2 χρόνια μετά την ΜΜ

    Η ΜΜ μετακομίζει τρίχες. Δε σώζει από τριχόπτωση αυτές που είναι να πέσουν. Αυτό το καταφέρνουν (και όχι πάντα) οι ουσίες που (όπως και εγώ κάποτε) δε θέλεις να πάρεις. Ο γιατρός που σου έκανε τη ΜΜ όφειλε να σε ενημερώσει σχετικά.
  8. S

    Avodart 0,5mg(Ντουταστερίδη) για Υπερπλασία προστάτη και μαλλιά με low dose

    @dlazaros η πύκνωση που σου έκανε η ντούτα έγινε και από τριχάκια που έγιναν κανονικές τρίχες; Μπράβο για το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε για τη λεπτομερή ενημέρωση.
  9. S

    Tελικά τι συμβαίνει με την φιναστερίδη?

    Είχα πάντα καλό δέρμα αλλά τώρα είναι σα να γύρισε ο χρόνος πίσω στο πρόσωπο. Δηλαδή ακόμη πιο λείο και ελαστικό. Και μιλάμε ούτε καν σαπούνι ψαγμένο δεν χρησιμοποιώ ούτε τίποτα. Δεν το περίμενα και ακόμη αναρωτιέμαι αλλά πέρα από ντούτα δεν έχω αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια άρα... Μιλάω για...
  10. S

    Tελικά τι συμβαίνει με την φιναστερίδη?

    Ας αφήσω και γω το στόρυ μου με φίνα/ντούτα: Τοπική φίνα με μινοξ για 1 χρόνο. Δούλεψε αλλά βαρέθηκα τη λαδίλα και μετά ξεκίνησα propecia γυρνώντας σύντομα σε proscar για να μην πληρώνω αέρα κοπανιστό. Στο μισό χρόνο περίπου το γύρισα σε ντούτα γιατί δεν είδα βελτίωση αν και η τριχόπτωση πάγωσε...
  11. S

    33 ετών, Norwood 6

    Όταν ο εγωισμός επικρατεί της ουσίας...
  12. S

    Πρόοδος αλλαγής φιναστεριδης σε ντουταστεριδη

    Εγώ δεν είχα shed ούτε με φινα ούτε μετά με ντουτα. Προτιμώ τη δεύτερη γιατί βλέπω διαφορά στο δέρμα και τελευταία βλέπω κάποιες άσπρες τρίχες να μαυρίζουν ξανά. Η τριχόπτωση έχει σταματήσει από καιρό και σε κάποιες περιοχές βλέπω τάσεις βελτίωσης.
  13. S

    Ανδρικη αλωπεκια, 27 ετων

    1) Γενικά μικρό καλάθι κράτα για τις θεραπείες. 6 μήνες για μινοξ και στην ηλικία σου πολύ νωρίς δεν είναι. 2) Δε νομίζω (προσωπικά βαρέθηκα τα τοπικά και τώρα παίρνω μόνο oral duta) 3) Minoxidilmax Καλή συνέχεια.
  14. S

    Αγορά φιναστερίδης

    Μην πολυαγχώνεσαι με την ακρίβεια των δόσεων. Σπάσε στα 4 το proscar που είναι πιο εύκολο και πάρτο ανάλογα με την εβδομαδιαία δόση που θες να παίρνεις. Πάνω από 1mg τη μέρα δεν έχει διαφορά στο μαλλί και ήδη από 0.8 και πάνω είναι μικρές οι διαφορές.
  15. S

    Τι μπορεί να γίνει στην κατάσταση μου?

    Για 6 φαίνεται όντως. Για τιμές θα σε γελάσω γιατί δεν τις παρακολουθώ στενά επειδή δεν ενδιαφέρομαι άμεσα αλλά έχε υπόψη πως δε σώνεσαι με μια συνεδρία, ίσως ούτε με μια διήμερη. Το να καταφέρεις αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ξεχάσεις το τόπικ είναι ζόρικο και αν. Και πάλι μάλλον θα χρειάζεσαι...
Μπλουζα