Πρόσφατο περιεχόμενο από primax

  1. P

    Μεταμόσχευση HDC 2950 grafts 16-17/7/2019

    Καλημέρα Billy. Η ανάρτησή σου είναι πολύτιμη. Παρακολουθώ την εξέλιξή σου με προσοχή και δεν σου κρύβω πως περίμενα να έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι βέβαια να υπάρξει boost στους επόμενους μήνες. Έχω κλείσει κι εγώ για HDC (Βυρωνίδου, 3000 gragts στο crown) στο τέλος Ιουνίου και...
  2. P

    Figura Θεσσαλονίκη 2450grafts FUE Κολιάτος Παναγιώτης + 4 άτομα ομάδα

    Για 2450grafts το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.
  3. P

    Figura Θεσσαλονίκη 2450grafts FUE Κολιάτος Παναγιώτης + 4 άτομα ομάδα

    Υπήρχε περίπτωση σε τέτοια αραίωση με 2450 grafts να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα; Προσωπικά το αποτέλεσμα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό για τον αριθμό των μοσχευμάτων.
  4. P

    Η τριχόπτωση μου χτύπησε την πόρτα...

    Βάλε φωτογραφίες, μην περιμένεις απαντήσεις χωρίς αυτές.
  5. P

    Θεραπεία τριχόπτωσης με laser capillus272

    Έμεινε το ίδιο γιατί χρησιμοποιούσα και άλλα ταυτόχρονα . Το laser δεν έδωσε το boost.
  6. P

    Revivogen αποτελέματα.

    Λόγω ηλικίας ( είμαι 55) τυχαίνει να έχω δοκιμάσει και το revivogen . Το έβαζα το βράδυ ώστε να λούζομαι το πρωί, καθώς κάνει τα μαλλιά χάλια. Μετά από ένα χρόνο το σταμάτησα καθώς δεν είδα καμιά βελτίωση. Για εξωτερική χρήση, το μόνο που σε εμένα δούλεψε, είναι η μινοξιδίλη. Τη σταμάτησα για...
  7. P

    Θεραπεία τριχόπτωσης με laser capillus272

    Φίλε μου, πριν 10 περίπου χρόνια είχα αγοράσει συσκευή με laser, συγκεκριμένα αυτήν https://leimo.co.uk/author/seo/page/5/ Τη χρησιμοποίησα για δυο χρόνια περίπου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Από τότε είναι στο ντουλάπι, πεταμένα χρήματα. Βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, απλά σου...
  8. P

    John_john1,fue hdc 2841 grafts crown 12-13/03/2019

    Φίλε μου, έχεις γίνει άλλος άνθρωπος. Και εμφανισιακά και σίγουρα και ψυχολογικά, που είναι το πιο σημαντικό. Προσωπικά θεωρώ πως η φαλάκρα στο crown είναι η πιο αντιαισθητική και την αντιμετώπισες. Κανείς δε μπορεί να σε θεωρεί πια φαλακρό. Φαντάσου όταν φτάσεις στο ζενίθ της φύτρωσης.
  9. P

    Toppik

    Φίλε Τάσο, έχεις καλό αποτέλεσμα σε εντελώς κενό σημείο; Πώς το κάνεις; Βοήθησέ μας λίγο με την τεχνική σου. Εγώ έχω απογοητευτεί, δεν έχω καταφέρει καλό αποτέλεσμα σε κενό σημείο. Προτιμώ να μην βάζω εκεί γιατί κάνει μπαμ.
  10. P

    Toppik

    Όπως τα λέει ο φίλος tol. Το toppik σε άδεια περιοχή κάθεται στο δέρμα και δείχνει πολύ άσχημα, γίνεται αντιληπτό, σαν να έβαλες καρβουνόσκονη. Πρέπει να υπάρχουν τρίχες στην περιοχή, ώστε να δέσει επάνω και τότε πραγματικά έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα.. Μιλώ από προσωπική εμπειρία.
  11. P

    Aris rokos, injertocapilar (lorenzo), fue, 4001g, 22/23 -5 -2019

    Φίλε, πολλοί εδώ μέσα θα παρακαλούσαν να έχουν τα δικά σου μαλλιά ΠΡΙΝ τη μεταμόσχευση. Με 4000g σε Lorengo θα γίνεις τούμπανο! Θα δείξεις 10 χρόνια νεότερος.
  12. P

    Funny pictures,πατεντες & η χιουμοριστικη πλευρα της καραφλας.!

    Και δε χρειάζεσαι ποτέ χτένισμα !
  13. P

    Mic6, fue, 5036 grafts, 4-5/7/2018

    Φίλε, άλλος άνθρωπος. Και πέρα από την εμφάνιση, σίγουρα και από θέμα αυτοπεποίθησης. Να χαίρεσαι το μαλλάκι σου !
  14. P

    Hair Systems - Hair Pieces - (προσθετα)

    Κατά την άποψή μου, είναι μια διαδικασία ψυχοφθόρα . Πρέπει να ζεις διαρκώς με άγχος μήπως γίνει αντιληπτό. Και πάντα γίνεται αντιληπτό, ένα έμπειρο μάτι το καταλαβαίνει με την πρώτη. Απλά επειδή δεν σου το λένε,πίσω σου όμως το συζητάνε και μπορεί και να γελάνε, ζεις με την αυταπάτη ότι περνά...
  15. P

    Έρευνα αγοράς για μμ!!

    Στη συγκεκριμένη κλινική (Hair of Istanbul ) χρησιμοποιούν motorized εξαγωγή τριχοθυλακίων, που θεωρείται ότι έχει αρκετά μειονεκτήματα.
Μπλουζα