Πρόσφατο περιεχόμενο από panos87

  1. P

    Revivogen

    Απ: Revivogen είναι αξιόπιστο site? έχει παραγγείλει κανείς?
  2. P

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen η βιταμίμη b6 δεν περιέχεται στο revivogen???δεν απαγορεύτικε απο το fda?????κατά πόσο η τοπική χρήση του περνάει στο αίμα???
  3. P

    Revivogen kai minoxidil

    Απ: Revivogen kai minoxidil γνωρίζει κανείς αν το ρεβιβοτζεν έχει συστατικά τα οποία είναι ύποπτα και αν η τοπική χρηση του περνάει και στο αίμα?γιατί δεν εχει εγκριθεί απο το FDA?
  4. P

    Παραγγελία Revivogen πως γινετε?

    Απ: Παραγγελία Revivogen πως γινετε? ρε παιδία εκει στην παραγγελία ζητάει street 1,street2, state,city...τι βαζουμε στο state και δωστε ενα παραδειγμα πως τα συμπληρώνουμε για να μην στείλω καμία βλακεία...υπάρχει κανενα εκπτωτικό κουπόνι που να ισχύει????
  5. P

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen καλησπερα κ απο μενα...εγω κανω χρηση του regain εδω και 1,5 χρονο(ειμαι22,5) και θελω να αρχίσω και revivogen γιατι φοβαμαι πολυ το χαπι...θελω να ρωτησω αν εχει ακουστει τπτ για παρενεργειες του revivogen και πως μπορω να το παραγγειλω...και το κοστος
  6. P

    οσον αφορα το proscar

    παιδία διαβάζω εδω κ τρεις μέρες αυτό το forum και συλλεγω πληροφορίες.Μετά από όλα οσα διάβασα πήγα σημερα σε εναν δερματολόγο αφροδησιολόγο αποφασισμένος να μου γράψει το propecia αλλά με αποθάρυνε τρομερά...λεγοντας μου για παρενέργιες στον ερωτικό τομεα κλπ. εγώ χρησημοποιώ regain 1 χρόνο...
Μπλουζα