Πρόσφατο περιεχόμενο από Orionas

  1. O

    Απο που αγοράζουμε

    Λογικά ναι γιατί από το ebay account του σε παραπέμπει στο site. Απλώς εγώ παρήγγειλα από το επίσημο site για παραπάνω σιγουριά.
  2. O

    Απο που αγοράζουμε

    Αγορά από www.minoxidil2u.com 6μηνο kirkland υγρό, κόστος 54 ευρώ μαζί με μεταφορικά μου ήρθε σε 8 μέρες με την ACS. Δυστυχώς αφρό δε στέλνει. Αλλά και για υγρό είναι αρκετά φτηνότερο από το 20αρικο που ζητάνε εδώ.
  3. O

    Απο που αγοράζουμε

    Δεν στέλνει πλέον το minoxidildirect το είπαμε. Σχεδόν κανένα δε στέλνει πλέον ειδικά αφρό. Υγρό στέλνουν μερικά κυρίως από Αγγλία. Αναφέρονται και πιο πάνω.
  4. O

    Γένεια

    Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αυτό είναι το dna σου. Μη δοκιμάσεις regaine στο πρόσωπο γιατί θα κάνεις ζημιά. Αν σου περισσεύουν λεφτά μπορείς να κάνεις εμφύτευση στα γένια ακριβώς όπως κάνουν και στο κεφάλι. Πολλοί πλαστικοί χειρουργοί κάνουν πλέον. Αλλά μάλλον αυτό θα έχει αρκετό κόστος.
  5. O

    Απο που αγοράζουμε

    40 ευρώ λίγο δύσκολο. Κανά 70αρι βγαίνει η 3αδα-4αδα με τα μεταφορικά αλλά και πάλι συμφέρει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει θέμα με τα τελωνεία και τα περισσότερα δε στέλνουν Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
  6. O

    Απο που αγοράζουμε

    Βρήκα φαρμακείο εδώ Θεσσαλονίκη που παρασκευάζει φρέσκο αφρό μινοξιδίλης. Είναι λίγο πιο υγρός από το regaine. Τον ξεκίνησα και αναμένω να δω αποτελεσματικότητα. Όποιος ενδιαφέρεται για το φαρμακειο πμ.
  7. O

    Απο που αγοράζουμε

    Θα σου επιστραφούν τα χρήματα κανονικά και θα πάρεις email που θα σε ενημερώνει ότι έγινε refund. Μέχρι πριν λιγο καιρό παίρναμε κανονικά από εκεί. Πλέον όχι.
  8. O

    Απο που αγοράζουμε

    @kal Και εγώ έπαιρνα παλιά από εκεί αλλά δε στέλνει πλέον. Δοκίμασα τελευταία φορά χτες μπας και αλλά άκυρο. Σήμερα μου έκαναν refund στο PayPal. Μόνη λύση για τώρα αυτοσχέδιος αφρός μινοξ από φαρμακείο. Αν ξέρει κανείς κάποιο φαρμακείο Θεσσαλονίκη που να κάνει ας πει. Επίσης αν δοκιμασει κανείς...
  9. O

    Απο που αγοράζουμε

    Δοκίμασες να πάρεις; Είναι Ελληνικό το κατάστημα και μου φαίνεται περέργο που πουλάει το regain ενώ δεν είναι φαρμακείο. Γενικά παιδιά αν έχετε να μας πείτε από πού να αγοράσουμε regain ή kirkland αφρό τώρα που τα γνωστά του εξωτερικού δε στέλνουν Ελλάδα. Κρίμα να πετάμε 39 ευρώ στο φαρμακείο...
  10. O

    Απο που αγοράζουμε

    Το minoxidildirect.com επανέφερε την Ελλάδα στις χώρες αποστολής. Είχα πάρει παλαιότερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά δε στέλναν Ελλάδα και τώρα στέλνουν ξανά. Δοκίμασε κανείς να πάρει τώρα τελευταία; Δε βρίσκω κανένα άλλο από τα γνωστά που να στέλνει Ελλάδα.
  11. O

    Γυμναστικη και πρωτεινη.. ποιά και απο που..??

    Κοίτα, αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κρεατίνη θα δεις μεγάλη διαφορά μέσα σε ένα μήνα. Τους περισσότερους τους πιάνουν τα 5 gr. Άλλοι θέλουν περισσότερα. Αλλά ένα πρήξιμο θα το δει σίγουρα. Εγώ με 5 gr καθημερινή χρήση ανέβασα πολύ τις επαναλήψεις. Μετά τη σταματάς, φεύγει το νερό αλλά σου...
  12. O

    Γυμναστικη και πρωτεινη.. ποιά και απο που..??

    Η πρωτεινη δεν θα σε "φουσκώσει" απλώς θα συμπληρώνει τη καθημερινή σου πρόσληψη σε πρωτεϊνη. 'Ογκο θα παρεις με σωστή διατροφή και προπόνηση. 2 gr ανά κιλό σωματικού βάρους είναι υπερβολή. Αν θέλεις πρήξιμο και αύξηση μυικής δύναμης πάρε μία μονοϋδρική κρεατίνη. Εκεί θα πάρεις όγκο. Επίσης...
  13. O

    Απο που αγοράζουμε

    Το ίδιο πράγμα είναι απλά φτηνότερο. Καμία διαφορά.
  14. O

    Απο που αγοράζουμε

    Όντως και εγώ αγχωνόμουν να κάνω την αλλαγή σε kirkland ότι δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικό αλλά τελικά κομπλέ. Και μου βγαίνει κανά 20+ ευρώ λιγότερο στο 3μηνο πακέτο. Φαντάζομαι στο 6μηνο-12μηνο θα έχει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.
  15. O

    Απο που αγοράζουμε

    Paypal με κάρτα alpha bank. Κανένα πρόβλημα. Επικοινώνησε με τη τράπεζά σου. Μου φαίνεται περίεργο να μην υποστηρίζει paypal. Από κάτω αν προσέξεις έχει κανονικά την επωνυμία της kirkland. Το αυτοκόλλητο aromatotherapy το βάζουν οι ίδιοι από πάνω για να μην το ανοίξουν στο τελωνείο. Γιατί...
Μπλουζα