:p Το βαζεις σε ενα ταψι στο ψυγειο αφου πρωτα το εχεις γεμισει με γαλα.Αφηνεις κανα μισαωρακι να φυγει η χολη και η μυρωδια και στη συνεχεια στο τηγανι με ελαιολαδο.
Αρα βιολογικο κρεας ειναι η λυση;π.χ
διαβασα οτι 100 γρ μοσχαρισιου συκωτιου περιεχουν το 1600% σε αναγκαια ημερησια ποσοτητα χαλκου.
Ε ενταξει, ακομα και αν δεν εχει τοσο αλλα τον μισο θεωρω οτι ειμαι καλυμενος. Εκτος αν δεν συμβαινει ουτε αυτο.
Δηλαδη Τασο; Παιζει το συκωτι που τρωμε να μην περιεχει τον απαραιτητο χαλκο ή σιδηρο;
Πως γινεται αυτο ενω υποτιθεται οτι τα διατροφικα στοιχεια ειναι στανταρ...
Konelos, εχεις ενα δικιο με το dna.
Αν γενετικα ειναι προκαθορισμενο κατι μαλλον δεν αντιστρεφεται.
Θα κανω μια προσπαθεια με τα συμπληρωματα για 6 μηνες, αντε ενα χρονο το πολυ για να δω αν μπορω να αντιστρεψω την κατασταση.
Μεχρι προσφατα ημουν βαρβατος καπνιστης και επινα ενα καρο καφεδες...
Βλεπω οτι το προηγουμενο ερωτημα πηγε απατο διοτι εχουν αποχωρησει οι πρωταγωνιστες της κουβεντας...
Θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος αν η καταναλωση μοσχαρισιου συκωτιου βοηθαει;
Το συκωτι εχει υπερεπαρκεια σε πολλα μεταλλα απ'οσο γνωριζω.
Καλησπερα σε ολους.Παρακολουθω το νημα εδω και καποιο καιρο.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Διαβασα οτι η καταναλωση καφε προκαλει αποβιταμινωση.Μπορει να αντικατασταθει ο καφες με το πρασινο τσαι ως πρωινο ροφημα ή λογω της καφεινης που περιεχει και το τελευταιο ειναι δωρον αδωρον;