Πρόσφατο περιεχόμενο από koumparos

 1. koumparos

  Απάντηση από τον δρ. Κωνσταντίνο Αναστασάκη. Αν αγαπάτε το forum & θέλετε να βελτιωθεί, σας προτεινω να διαβαστε το!.

  Χρήστης τοπικ αρκετά χρόνια μέχρι να γυαλίσουν οι κροταφοι.Εαν φοράει τοπικ η άσχετος με την τοποθέτηση είναι διότι την hairline την άφησε γυμνή όπως και τις πίσω ζώνες σε κάποια σημεία η δεν είχε αρκετή ποσότητα να το ρίξει σωστά και παντού.Το αποτέλεσμα το κρίνω πολύ καλό σε σχέση με την...
 2. koumparos

  Elithair Instabul - 02/11/20

  Νομιζω πας πολύ καλά.Η δοτρια βελτιώθηκε.Λογικα στο 8μηνο θα είσαι φουλ μαλι.Ευγε για τις φωτό έξω στον ήλιο.
 3. koumparos

  HDC Hair Clinic 24/08/2020 - Dr.Christina Vrionidou - 3204 Grafts FUE - 26 ετών,Nw 4.

  Εγώ θα πω μόνο μπράβο για το άψογο φωτογραφικό υλικό.Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω.Ειναι περιττό.
 4. koumparos

  Σκέψη για μεταμόσχευση, αριθμός grafts.

  Στην θέση σου Κύπρο θα κοίταγα.
 5. koumparos

  ΦΙΝΑ ..ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.

  Συμφωνώ με leas.Σε μερικες περιπτώσεις αα με αργή εξέλιξη δουλεύει και η μινοξ καλά για αρκετά χρόνια.Εαν είχα προβλήματα με την φίνα θα έβαζα σίγουρα μινοξιδιλη.Δεν θα το άφηνα στην μοίρα του.
 6. koumparos

  ΦΙΝΑ ..ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.

  Από το τίποτα καλό είναι και το 0.25.Βαλε και μινο στο παιχνίδι.Και αυτή κάποια προστασία μπορεί να δώσει ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης.
 7. koumparos

  ΦΙΝΑ ..ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.

  Χρήστης φίνας σχεδόν 15 χρόνια.Μας την πρότεινε η κλινική του hasson όταν έκαναν τα ξαδέρφια μου εκεί μμ.Τα δύο πρώτα χρόνια χρήσης μαζί με μινοξιδιλη από nw3 γύρισα nw0.Αμεσως μετά άρχισα να χάνω κροτάφους και να βλέπω μικρή αραίωση στο Κράουν.Ειχα αραιωμένο σπέρμα για ένα μήνα.Δεν έδωσα βάση...
 8. koumparos

  Μεταμόσχευση 3900 grafts, στον Τυρκάλα Σωτήρη Θεσσαλονίκη.

  Κακομοίρης είσαι και φενεσαι.Οτι είπες στα επιστρέφω.Εισαι απλά μια ανορθόγραφια εδώ και χρόνια που δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο φόρουμ.Μονιμος προσβλητικός,εμπρηστικός λόγος.Μονιμος πεσιματα σε νέα και παλιά μέλη.Οπως σου είχα πει και παλιότερα χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη.
 9. koumparos

  Συμβουλές για ΜΜ

  Συμφωνώ με τα προηγούμενα ποστς.Εγω θα ξεκιναγα φιναστεριδη και μετά από ένα χρόνο θα το ξαναεβλεπα.Πολυ μεγάλη αραίωση και δεν ξέρω εάν αξίζει αυτήν την στιγμή να ασχοληθείς.Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι επεκτείνεται προς safezone και σου περιορίζει την δοτρια.
 10. koumparos

  Μεταμόσχευση 3900 grafts, στον Τυρκάλα Σωτήρη Θεσσαλονίκη.

  Vlafo έβαλα 2 αποτελέσματα σε σύγκριση με το συγκεκριμένο να δείξω τις ομοιότητες στον σχεδιασμό.Τριγωνικες hairline.Ναι σε αυτήν την φωτό που έβαλες δεν βλέπω καμπυλότητα όπως στην χτεσινή που έβαλε κάποιος.Οταν με το καλό βγουν τα μαλια σου εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. @Γιωργο δεν μου...
 11. koumparos

  Μεταμόσχευση 3900 grafts, στον Τυρκάλα Σωτήρη Θεσσαλονίκη.

  Άερατος γραφικός είσαι εσύ όχι εγώ.Διαχρονικα τώρα.Ναι προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.Εαν σε ενοχλεί απλά μην ασχολείσαι.Εδω τριγωνικές hairline δεν βλέπεις?Έβαλα 2 αποτελέσματα από dhi.ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
 12. koumparos

  Μεταμόσχευση 3900 grafts, στον Τυρκάλα Σωτήρη Θεσσαλονίκη.

  Προφανώς βλέπω ομοιότητες ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ με δουλειές της dhi.Οτι έλεγα χτες.Ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
 13. koumparos

  Μεταμόσχευση 3900 grafts, στον Τυρκάλα Σωτήρη Θεσσαλονίκη.

  Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.Τετοιες πυκνότητες θέλω να βλέπω από Ελλάδα με τέτοιες τιμές.Ουτε touch up ούτε τίποτα.Ας κρατήσει μοσχεύματα για το μέλλον.
 14. koumparos

  Τυρκαλας 2ήμερη

  Ε αφού πάλι αναφέρεται ποιο πάνω σε εμένα του έλυσα τις απορίες.
 15. koumparos

  Τυρκαλας 2ήμερη

  Ανυπόμονος σε καμία περίπτωση.Να αναθεωρήσω τι ακριβώς?Ότι μοιάζουν οι hairlines με την dhi?Μια βόλτα να κάνει κάποιος από το site της κλινικής θα βγάλει συμπεράσματα.Ερωτηματικο τι θα γίνει με τις δοτριες λόγο μοτέρ.Επισης στην τελική φυτρωση θα φανεί καθαρά εάν χάθηκαν 1000 μοσχεύματα.Ελπιζω...
Μπλουζα