Πρόσφατο περιεχόμενο από Giakor

  1. G

    AdvancedTrichology - Dr William Gaunitz

    Καλησπέρα ομάδα!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με : https://www.advancedtrichology.com/ και τον γιατρό ΅William Gaunitz. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά, εαν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, εαν γνωρίζει κάτι, το οτιδήποτε εαν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί και να επικοινωνήσει μαζί...
  2. G

    Minoxidil & finasteride

    Ευχαριστώ πάρα πολύ γθια την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές, οπότε η πρόταση σου είναι να μην ασχοληθώ με το να τα γράφω και απλά να πηγαίνω φαρμακείο χωρίς συνταγή και να τ αγοράζω, γιατί στην ουσία δεν κερδίζω και κάτι στο τέλος?
  3. G

    Minoxidil & finasteride

  4. G

    Minoxidil & finasteride

    Καλησπέρα και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και για τη βοηθειά σου!! ΑΑ ο δερματολόγως ίσως και να μην μπορεί να τα γράψει?? Γενικά εσύ έχεις έχεις μπεί σε αυτή την διαδικασία με ουρολόγο και καρδιολογο, το έχει χρησιμοποιήσει?? Είναι κάτι που είναι μέσω ΕΟΠΥΥ 'ή μέσω Ιδιωτικής...
  5. G

    Minoxidil & finasteride

    Καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω αγωγή με finasteride και minoxidil και θα ήθελα να ρωτήσω εαν πρέπει να γράψει γιατρός τα φαρμακα, και ανα καλύπτοναι απο ασφαλιστικούς φορείς είτε απο τον εοππυ είτε απο ιδιωτική ασφάλεια την οποία έχω??
  6. G

    Dermaroller

    Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες σχετικά με το dermaroller, εαν το προτείνετε; εαν αξίζει να ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ;; Και εαν ναι ποιό θα μου προτείνατε;; Ποιό μέγεθος και κάθε ποτε;; Γενικές πληροφορίες χρήσης του;; Ευχαριστώ πολύ!!
  7. G

    Δερματολός στην Πάτρα!!!

    xaxaxaxxaaa Σ ευχαριστώ για την απαντησή σου!! ποια θα ήταν η αποψή σου?? τι να κάνω??
  8. G

    Δερματολός στην Πάτρα!!!

    Γειά σας παιδιά!! Ψάχνω για κάποιο καλό δερματολόγο στην περιοχή τησ Πάτρας που να ειδικεύτε στην τριχόπτωση και θα μπορούσε να μου προτείνει κάποια θεραπεία!!!
Μπλουζα