Πρόσφατο περιεχόμενο από george_hatzi

 1. G

  dr.iasonargyriou - introduction to greek forum

  Σωστή παρατήρηση. Αλλά μάλλον εδώ ισχύει το ρητό ότι δεν έχει σημασία τι λες αλλά πώς το λες. Νομίζω το φορουμ θα ήταν έτοιμο να δεχτεί κάτι αντίστοιχο και από τον κ Αναστασάκη αν είχε μια πιο συγκαταβατική και ευγενική προσέγγιση. Ο δρ Αργυρίου από την άλλη ήρθε με λουλούδια και σοκολατάκια. :cool:
 2. G

  Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

  Πάντως παιδιά επειδή αναφέρεται συχνά αυτό περί ελεύθερης αγοράς δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει βάζω όσο υψηλή τιμή θέλω. Στα νησιά ας πούμε το 2015 υπήρχαν επιτήδειοι που πουλούσαν νερά στους πρόσφυγες/μετανάστες 5 ευρώ. Η αισχροκέρδεια βασίζεται πάντα σε...
 3. G

  NW stage III - MET 2650 FUs - F.U.E. - Άνδρας 40 ετών - Super dense pack YES or NO?

  Αυτό δεν ακούγεται σωστό. Μικρόκοσμος ίσως είναι αυτός των γραφόντων, αλλά με 20.000 μέλη που το καθένα σίγουρα επηρεάζει στην καθημερινότητά του 3-10 φίλους γύρω από αυτά τα θέματα, καταλαβαίνετε ότι δεν μιλάμε πλέον για μικρόκοσμο. Νομίζω δεν υπάρχει σαφέστερη ένδειξη από την επιρροή του...
 4. G

  Η ζωη με Covid-19

  Ρε εσύ μην βγάζεις δόντια κατευθείαν. Δεν ξέρω τι είναι ο άνθρωπος αλλά το επιχείρημα του είναι τουλάχιστον αντιεπιστημονικο.
 5. G

  Η ζωη με Covid-19

  Υπάρχει λέει μια αύξηση της τάσης στους εμβολιασμενους και μια αύξηση της τάσης των μεταλλαξεων στην Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πρωτοετής φοιτητής στατιστικης να ήταν κοβόταν. Όταν ψάχνεις συσχετίσεις δεν κοιτάς δύο καμπύλες και λες μοιάζουν αρα η μια εξηγεί την άλλη. Τα διδακτορικά μπορεί να...
 6. G

  Η ζωη με Covid-19

  Το ίδιο λέμε. Δεν καταλαβαίνω κάποιος που αρνείται αυτήν την πρόοδο τι κανει στο συγκεκριμενο φόρουμ. Μου φαίνεται εντελώς οξύμωρο.
 7. G

  Η ζωη με Covid-19

  Καταλαβαινεις φυσικά ότι δεν είναι το ιδιο
 8. G

  Η ζωη με Covid-19

  Σωστο. Βέβαια ένα ακόμα ερώτημα που τίθεται είναι τι κανεις τοτε σε ένα φόρουμ αντιστροφής της φυσικής εξέλιξης.
 9. G

  Ατομικη και κοινωνικη ευθυνη

  Αν δύο αλλαγές σε 50 χρόνια τις λες προσθαφαιρέσεις τι να πω. Και όχι η Κίνα δεν έχει καμία σχέση με τους G7.
 10. G

  Ατομικη και κοινωνικη ευθυνη

  "Αν σου λέγανε διάλεξε σε ποια περίοδο θα γεννηθείς χωρίς να ξέρεις που θα βρεθείς και τι θα είσαι (χρώμα, φύλο, ειδικές ανάγκες, σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ) θα διαλεγες σίγουρα το σήμερα". Τάδε εφη Ομπαμα το 2016, σε ελεύθερη μετάφραση. Τώρα τι έχει συντελέσει σε αυτό είναι τεράστια συζήτηση.
 11. G

  Ατομικη και κοινωνικη ευθυνη

  Αν πιστεύεις ότι το 2021 τη μεγαλύτερη δύναμη την έχουν τα κράτη κάπου πάσχει η αναλυση σου. Επίσης το ότι προσθαφαιρουν μέλη στη G7 δεν ξέρω που το έχεις δει. Γενικά θέλει λίγο δουλίτσα η θεωρία σου.
 12. G

  Η ζωη με Covid-19

  Οι πιθανότητες να νοσήσεις στο διάστημα που θα αναβάλλεις το εμβόλιο είναι απείρως μεγαλύτερες από τις μικρές διαφοροποιήσεις που παρουσιάζουν τα εμβόλια. Κοινώς βουρ στον πατσά, όλα τα εμβόλια είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά.
 13. G

  Ατομικη και κοινωνικη ευθυνη

  Αυτό το οι "ισχυροί" της γης είναι φανταστικό. Λες και μιλάμε για τους Xmen. Και φυσικά αυτή η συζήτηση τελειώνει πάντα με τον ίδιο διάλογο: - Ποιοι δηλαδή; - Ε αυτοί που κάνουν κουμάντο - Ναι, ποιοι είναι αυτοί; .................................................και μετά σιωπή
 14. G

  Η ζωη με Covid-19

  Cvial στην Αττική οι κλίνες ΜΕΘ φουλάραν προ Covid από την απλή εποχιακή γρίπη. Το σύστημα υγείας παραπαίει χρόνια τώρα και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να αφυπνιστούμε και να υπάρξει μια επανεκκίνηση.
 15. G

  Η ζωη με Covid-19

  Ο εμβολιασμός είναι το ένα σκέλος, το δεύτερο είναι οι άμυνες σου, δηλαδή το σύστημα υγείας. Κανείς δεν ασχολείται με το σύστημα υγείας. Τεράστια ιδεοληψία της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Μπλουζα