Πρόσφατο περιεχόμενο από erwinor

  1. erwinor

    Φιναστερίδη μετά τα 50

    Βαζω Μίνο απο τον 11/ 2016.....τότε φοβήθηκα την φίνα...αλλά τώρα το πήρα απόφαση......Πάντως βρε παιδιά που φτιάξατε τη μερα.... να είστε καλά και με πολλά μαλλιά!!!!!
  2. erwinor

    Φιναστερίδη μετά τα 50

    ειμαι 53. και παιρνω proscar /4. περιπου 1,25mg
  3. erwinor

    Φιναστερίδη μετά τα 50

    Καλημέρα σας παιδιά......είμαι ήδη στου 2 μήνες με φίνα...εχω ομως μια απορία..ίσως είναι και χαζή βέβαια. 'Ουτε μείωση της ερωτικής διάθεσης έχω ούτε και πρόβλημα στύσης.....αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν με πιάνει????:oops:
  4. erwinor

    Φιναστερίδη μετά τα 50

    Σε ευχαριστώ πολύ!! Αν ο dlazaros δει το ποστ και θέλει να μου δώσει πληροφορίες θα τον παρακαλούσα να μου στείλει μήνυμα!!
  5. erwinor

    Φιναστερίδη μετά τα 50

    Δηλαδή πρέπει να γράψω την δική ερώτηση στο ποστ κάποιου άλλου και να μπερδευτούν....??Αν λειτουργειτε έτσι πολύ ευχαρίστως. Απ την άλλη έχεις δει κάποιο ποστ με την δική μου ερώτηση και δεν το είδα?
  6. erwinor

    Φιναστερίδη μετά τα 50

    Γειά σας παιδιά....βάζω Regain απ' το 2016.Η κατάστασή μου είναι καλή για 53 χρονών. Λέω μα ξεκινήσω φίνα μπας και δω καλύτερη πύκνωση.....Αυτό που με απασχολεί είναι πως ο δερματολόγος μου είπε πως στα 53(εχθές τα έκλεισα) μην περιμένω πολλά από την φίνα....Ισχύει;; Να στε όλοι καλά...☺️☺️
  7. erwinor

    Revivogen αποτελέματα.

    Μετά από 7 μηνες το παράτησα.........τσάμπα λεφτά.......για εμένα!!
  8. erwinor

    Rogaine / Regaine FAQ

    Εγω πάντως με Kirkland είχα απίστευτη φαγούρα.......με regaine είμαι καλύτερα.
  9. erwinor

    folligen

    Το έχω παρατήσει εδώ και ένα χρόνο.........δεν είδα κάτι,ίσως βέβαια το χρησιμοποίησα λίγο.
  10. erwinor

    Για όσους κόψαν το regaine....

    Καλησπέρα.......και εγώ δυο χρόνια τώρα καμιά παρενέργεια μονο τη φαγουρίτσα λιγάκι ( η οποία ήταν πιο έντονη με kirkland) όμως με καθημερινό λούσιμο παλεύεται.
  11. erwinor

    Πώληση 2 κirkland 5% liquid

    Νέα τιμή 15€
  12. erwinor

    Regaine 5% stop στην Ελλαδα?

    Αν και το έχω ξαναπεί....για εμένα η Kirkland είναι μούφα...πολύ φαγούρα!!! Με το Regaine εδώ και 2 μήνες κανένα πρόβλημα και βλέπω σιγά σιγά αποτελέσματα.
  13. erwinor

    Regaine 5% stop στην Ελλαδα?

    Πάντα τις ίδιες μπούρδες λένε κάποιοι για να πουλάνε κάτι άλλο............το ίδιο είχα ακούσει για Hexalen........Vomex . Σαν πολιτική του στυλ αφού που μείωσες την τιμή θα σου πουλάω μόνο αφρό είναι αποτυχία........αυτός που θέλει 5% υγρό θα πάρει άλλης εταιρίας . Στο φαρμακείο που αγοράζω δεν...
  14. erwinor

    Τοπ 3 θεραπείες

    Δεν είδα διαφορά με αυτά και τα σταμάτησα. Με το regain πάω καλύτερα,βλέπω κιόλας τριχούλες στη hairline και δεν έχω την ίδια φαγούρα. Θα αρχίσω όμως ξανά σίδηρο μιας και η φεριτίνη μου είναι χαμηλή ..
  15. erwinor

    Τοπ 3 θεραπείες

    Είναι απλά ένα καλό σαμπουάν τίποτα άλλο.Κανένα σαμπουάν δεν λειτουργεί σαν θεραπεία,απλά τα καλά συμβάλλουν στην καλή υγεία δέρματος. Υπόψιν πως έχει ZINC και δεν κάνει να χρησιμοποιήσεις αμέσως μινόξ. Revivogen σημαίνει το scalp therapy....εμένα πάντως δεν μου έκανε κάτι σημαντικό και το...
Μπλουζα