Πρόσφατο περιεχόμενο από CVIAL

 1. CVIAL

  ntthanos, BHR clinic, fue, 2244g, 04/09/2020,

  Αγαπητέ σε ευχαριστούμε για το ποστ αλλά θα θέλαμε τα πλήρη στατιστικά του για να μπορούμε να σχολιάσουμε την προσέγγιση.
 2. CVIAL

  Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

  Η ερυθρότητα, όπως έχουμε πει πολλάκις, είναι σημάδι «χτισίματος» αιματολογικού του απαραίτητου δικτύου ειδικά σε γυμνές περιοχές. Προφανώς δεν είναι απαραίτητη για να πάει καλά η μμ, είναι όμως ένα πολύ καλό σημάδι.
 3. CVIAL

  Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

  Αν εννοείς ερυθρότητα στην λήπτρια αυτό είναι ευχής έργο.
 4. CVIAL

  Πρώτη μεταμόσχευση βήθεια κοινού

  Δεν χρειάζεται αναφορά για κάτι που πλέον είναι commodity to 2020. Mία απλή ανασκόπηση αποτελεσμάτων από κλινικές που ποστάρουν αναλυτικά και με πλήρη διαφάνεια περιστατικά είναι αρκετή για να σε πείσει. Προσωπικά έχω και ιδίαν πείρα από αρκετά περιστατικά αλλά αυτό ας το αφήσουμε απέξω.
 5. CVIAL

  Κακκαδακια μετα απο μεταμοσχευση

  Αυτό που βλέπεις δεν είναι τριχοθυλάκιο αλλά ο ιστός της εξαγωγής (το κομμένο δέρμα) μαζί με την τρίχα. Φυσιολογικό και αναμενόμενο.
 6. CVIAL

  ntthanos, BHR clinic, fue, 2244g, 04/09/2020,

  Ορθώς.
 7. CVIAL

  Πρώτη μεταμόσχευση βήθεια κοινού

  Σωστή η αναφορά αλλά αυτά είναι παλιές αντιλήψεις, οι τεχνικές έχουν βελτιωθεί. Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί γιατροί που επιτυγχάνουν απόλυτες φυτρώσεις με πυκνότητες από 40-50g.
 8. CVIAL

  ntthanos, BHR clinic, fue, 2244g, 04/09/2020,

  Έγιναν μετρήσεις δότριας, λήπτριας (πυκνότητες. λόγοι, πάχη, κλπ) στον φίλο? Έχουμε στατιστικά?
 9. CVIAL

  Ζόντος Γεώργιος

  Θα συμφωνήσω με τον Μάκη, πρωτίστως μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των γιατρών και όχι ο χαρακτήρας ή οι θεωρητικές συζητήσεις και γνώσεις. Μπορεί κάποιος γιατρός να έχει άριστες γνώσεις ακόμα και να διδάσκει αλλά να είναι μέτριος χειρουργός και να έχει μέτρια αποτελέσματα. Για τον Αναστασάκη...
 10. CVIAL

  Ζόντος Γεώργιος

  Γιατρέ, χαίρομαι που σας διαβάζω εδώ και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρακολουθήσει και διαβάσει τις διάφορες θεωρητικές (και πολύ καλές) αναλύσεις σας για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των coronal vs saggital incisions και γνωρίζω πολύ καλά την δουλειά σας...
 11. CVIAL

  Πυώδης πληγή;;

  Καθόλου.
 12. CVIAL

  Πυώδης πληγή;;

  Συνηθέστατο.
 13. CVIAL

  Πυώδης πληγή;;

  Συνήθως είναι νεκρές τρίχες από την μμ που μετά την φυσιολογική πτώση τους λόγω μμ δεν απομακρύνθηκαν αλλά εγκλωβίστηκαν και δημιουργούν αυτή την κατάσταση.
 14. CVIAL

  Εκτιμηση, γνωμη, καθοδηγηση

  Κανείς δεν θα στεναχωρηθεί, αλίμονο να μην απαντάμε σε τέτοιες ερωτήσεις. Επιλήψιμο δεν είναι να λες που έκανες επέμβαση, αυτό είναι αυτονόητο και επιτρεπτό, αλλά το να ποστάρεις προσωπικές εμπειρίες και να τις περιγράφεις σαν θέσφατο.
 15. CVIAL

  Ώρα σοβαρών αποφάσεων

  Δες λίγο και στις επίσημες παρουσιάσεις κλινικών υπάρχουν μμ σε γυναίκες.
Μπλουζα