Πρόσφατο περιεχόμενο από bob13

  1. B

    Minoxidil σε διαχυτη

    καλημερα παιδια, επειδη δεν μπορωνα το βρω καπου. Σε περιπτωση διαχυτης αραιωσης τον αφρο τον βαζω σε ολο το κεφαλι ετσι? Και αν ναι, ποση ποσοτητα περιπου?
  2. B

    Εποχιακη τριχοπτωση

    to fungoral που μπορω να το βρω φιλε? Κανει δουλεια? γιατι οι αποψεις διιστανται
  3. B

    Εποχιακη τριχοπτωση

    ευχαριστω φιλε για τις συμβουλες σου. 30 χρονων ειμαι. Εχω διαχυτη στο πανω μερος του κεφαλιου, αλλα δε φτανει μεχρι πισω στη δοτρια που λεμε. εδω και πολλα χρονια θυμαμαι τον ε;αυτο μου να φαινεται το κρανιο μεσα απο τα μαλλια, αλλα με 4-5 εκατοστα μαλλι, φαινεται κομπλε
  4. B

    Εποχιακη τριχοπτωση

    φιλε δε μπορω να σου πω με σιγουρια. Ξερω εγω? 150-200? Παντως περισσοτερες απο οτι τον χειμωνα νομιζω. Επειδη εχω και μια αραιωση, παρηγγειλα εσπευσμενα ενα τοππικ. Αλλα σκεφτομαι να αρχισω και καμια θεραπεια απο σεπτεμβριο
  5. B

    Εποχιακη τριχοπτωση

    oxi φιλε, δεν ακολουθω... καλυτερευει η κατασταση μετα την καλοκαιρινη τριχοπτωση ή οτι εχασες εχασες? Επισης τι θεραπεια να ακολουθησω?
  6. B

    Εποχιακη τριχοπτωση

    καλησπερα παιδια, βλεπω εδω και 2-3 μηνες αρκετες τριχες. Γενικα ειμαι με ψιλοδιαχυτη , αλλα σε σχεση με τον χειμωνα , τα πραματα ειναι χειροτερα. Υπαρχει κατι που μπορω , εστω και προσωρινα να την σταματησω λιγο? Την εποχιακη εννοω. Σας ευχαριστω
  7. B

    Σωστή χρήση derma roller

    καλησπερα παιδια, εχω παρει ενα ρολλερ 0,75 και ενα 1,5μμ. Απλα δεν εχω κενο σημειο για να το κανω. Ειμαι diffused thinner. Θα κανει δουλεια στην περιπτωση μου?
  8. B

    Απο που αγοράζουμε

    εννοω ρε παιδι μου, σε ολες θα πεσει φορος ή εξαρταται απο το ποσο?
  9. B

    Σαμπουαν με τσουκνιδα

    καλησπερα παιδια και καλη χρονια, σκεφτομαι να ριξω μεσα σε σαμπουαν τσουκνιδα για να το ενισχυσω. Να ριξω αιθεριο ελαιο τσουκνιδας ή καψουλες (σκονη) τσουκνιδας μεσα? Επισης μπορω να το ριξω σε οποιοδηποτε σαμπουαν ή υπαρχουν συγκεκριμενα (λογω συστατικων) που θα γινοταν καλυτερη δουλεια?
  10. B

    Απο που αγοράζουμε

    Επειδη λεω να παραγγειλω απο IHERB παιδια, ενα σαμπουαν , κατι συμπληρωματα και πρωτεινη, λετε να τα σπασω για να βγουν μικροτερες οι παραγγελιες ή ετσι και αλλιως θα μου ρθει να πληρωσω παραπανω λογω τελωνειου?
  11. B

    Απο που αγοράζουμε

    ακομα και οι μικρες παραγγελιες περνανε? Παει αναλογα του ποσου?
  12. B

    καλημερα γιωργο, να σε ρωτησω, σκεφτομαι να παρω αιθεριο ελαιο δεντρολιβανου και τσουκνιδας και...

    καλημερα γιωργο, να σε ρωτησω, σκεφτομαι να παρω αιθεριο ελαιο δεντρολιβανου και τσουκνιδας και θελω να μου πεις αν γινεται να τα βαλω μεσα σε σαμπουαν και ποσο? Αλλιως πως μπορω να κανω μια λοσιον με αυτα τα 2?
  13. B

    Παραθυρεοειδισμος

    καλησπερα παιδια, εχει καμια σχεση ο παραθυρεοειδισμος με την τριχοπτωση? Οι 2 τελευταιες εξετασεις που εκανα, ειχανε ψηλο ασβεστιο και μου ειπανε πως σχετιζεται. Ξερει κανενας να μου πει?
  14. B

    Εξετασεις και εναρξη θεραπειας

    αν δειξουν καλες οι εξετασεις, τι θεραπεια μου προτεινετε μετα? Η μινοξιδιλη θα κανει δουλεια?
  15. B

    Εξετασεις και εναρξη θεραπειας

    οκ, απλα δεν βλεπω να εχω τριχοπτωση, αλλα βλεπω ταυτοχρονα αραιωση ή αδυνατισμα της τριχας μου. Ειναι πολυ λεπτη. Φωτος εχω δω ...
Μπλουζα