Πρόσφατο περιεχόμενο από baldasar

  1. B

    Μεταμόσχευση fue ελλάδα

    παιδια μολις διαβασα οτι η AHC ανακηρυχτηκε για 2η συνεχομενη χρονια κορυφαια κλινικη στο κοσμο για μμ!!Τι συμβαινει εδω?οχι τιποτα αλλο αλλα ηδη ειμαι στο ψαξιμο για μμ.
  2. B

    Toppik

    και εγω beaver χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη σαν υποκαταστατο του toppik ομως σαν συσταση παρατηρω οτι ειναι πιο "ελαφρυ" απο το toppik πραγμα που το κανει να απαιτειται λιγο περισσοτερο σε καθε εφαρμογη.επισης φευγει πιο ευκολα.σιγουρα θακανω και αλλες δοκιμες απο ebay
  3. B

    αγορα concealer απο ebay

    παιδια το toppik24 δεν πουλαει πλεον toppik??:huh:
  4. B

    αγορα concealer απο ebay

    καλησπερα σε ολους.ωραιο το toppik κανει δουλιτσα αλλα στην Ελλαδα οπως ολα αλλωστε ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.βλεπω στο ebay οτι οι αμερικανοι το αγοραζουν στη μιση τιμη απο εμας!!δυστυχως με τα μεταφορικα αν παραγγειλουμε απο αμερικη θα μας κοστισει σχεδον οσο εδω,αυτο αλλωστε εκμεταλευονται και στο...
  5. B

    Μεταμόσχευση στην D*I [3/2013]

    μιας και ετοιμαζομαι και εγω για μμ και βλεποντας μια αναστροφη του αρνητικου κλιματος που επικρατουσε για Dhi στο παρελθον,περιμενω και εγω με αγωνια την εξελιξη της μμ σου.
  6. B

    FUE στην...Τουρκία

    Απ: FUE στην...Τουρκία καλημερα trixofilos για την αλλη Τουρκικη κλινικη Transmed εχεις υποψιν σου κατι?ακουγεται πως δουλευει σωστα και παλι με προσιτες τιμες.
Μπλουζα