Πρόσφατο περιεχόμενο από Alex cantrell

  1. A

    Regaine και δουλειά.

    Γενικά η μινοξιδίλη σε πολλούς δουλεύει και με μία δόση την ημέρα (ειδικά αν την χρησιμοποιείς για συντήρηση και όχι regrowth) . Προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται η 2η δόση, οπότε θα σου πρότεινα να την χρησιμοποιείς μόνο βράδυ. Αν πάλι θέλεις να βάζεις 2 φορές την ημέρα δεν νομίζω ότι...
  2. A

    Ο μηχανικός παράγοντας στην εξέλιξη του προτύπου της αα

    Κ΄εγω το έχω το καρούμπαλο στην κορυφή. Υπάρχουν ακόμα μαλλιά στο συγκεκριμένο σημείο ενώ έχω αραίωση στις 2 κορυφές που έχω. Επίσης έχω παρατήρησει και μικρότερα στους κροτάφους (επίσης αραίωση).
  3. A

    Genethrix

    Μπορείς να ζητήσεις να σου γράψει ο παθολόγος μαζί με γενικές αιματολογικές (π.χ) ή ο ενδοκρινολόγος σε περίπτωση που τσεκάρεις και τις ορμόνες.
  4. A

    Wounding - dermapen, τοπικά και συμπληρώματα.

    Συγνωμη εκ των προτερων για το παρακατω (σχετικα) ακυρο επι του θεματος. Σκεφτομαι να αρχισω τοπικα καστορελαιο και εχω 2-3 απορειες. Μπορω να το αραιωνω με οινοπνευμα ? Αν ναι περιπου τι αναλογια? Επισης μπορω να χρησιμοποιω ρολλερ αρχικα για απορροφηση του καστορελαιου? Αξιζει η προσθηκη...
  5. A

    Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

    Δεν χρησιμοποιώ minox εδώ και χρόνια οπότε δεν είναι αυτό. Από τοπικά χρησιμοποιώ μόνο μέντα+Jojoba και καστορελαιο. Δεν νομίζω να έχουν σχέση αυτά τα 2. @GOMI με ξυραφάκι σίγουρα όχι. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
  6. A

    Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

    Ευχαριστώ φίλε. Θα το έχω υπόψην.
  7. A

    Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

    Φίλε δεν νομίζω να πέσουν (δεν ξέρω κιόλας η αλήθεια είναι) γιατί ξεκίνησαν πρίν κανα χρόνο να πετάνε 1-2 και τώρα έχουν βγεί πιο πολλές. Γενικά από απόσταση δεν φαίνεται κάτι, απλά ρωτάω για να μαθαίνω.
  8. A

    Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

    Παρατηρώ τελευταία κάποιες μικρές τρίχες-χνούδι να φυτρώνουν χαμηλά κάτω από το μάτι ( στα ζυγωματικά περίπου). Γενικά δεν έχω ούτε πυκνό μούσι ούτε πολύ τρίχα στο σώμα . Γνωρίζει κάποιος ορμονικά με τι θα μπορούσε να συνδέεται αυτή η τριχοφυΐα και αν υπάρχει κάποια πρόταση αντιμετώπισης; Ευχαριστώ.
  9. A

    Derma roller 1,5mm μονο του.

    Μπορεί κάποιο μέλος που ακολουθεί αυτή τη θεραπεία να ανεβάσει κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες? @kapa βλέπεις κάποια βελτίωση?
  10. A

    Dermaroller 1.5mm - διαφορετική ερευνητική µεθοδολογία

    Ok gomi , ευχαριστώ .
  11. A

    Dermaroller 1.5mm - διαφορετική ερευνητική µεθοδολογία

    Συνοπτικά μετά από ρολλάρισμα χρησιμοποιείς stemoxydine καθώς και τις υπόλοιπες μέρες σκέτη stemoxydine? Αυτή είναι η θεραπεία σου?
  12. A

    Dermaroller 1.5mm - διαφορετική ερευνητική µεθοδολογία

    @GOMI Τα αποτελέσματα της φωτογραφίας τα πέτυχες (εκτός των τοπικών) με ελαφρύ ρολλάρισμα των 20+ λεπτών ή με αρκετό μάτωμα. Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ακολουθήσω αυτή την έρευνα με το 25 λεπτο ρολλάρισμα.
  13. A

    Τοπικη μεντα.

    Ευχαριστώ kapa.
  14. A

    Τοπικη μεντα.

    Σε περίπτωση που το αφήσουμε παραπάνω (π.χ 10-15) ώρες υπάρχει περίπτωση να επιβαρύνει τη τριχόπτωση ή απλά δεν θα δουλέψει μετά το 6ωρο άλλο?
  15. A

    Τοπικη μεντα.

    Το μείγμα jojoba oil+essential oil μέντα μήπως πρέπει και αυτό να το αφήνουμε περισσότερη ώρα στο κεφάλι μας. Ξέρω πώς είναι αδύνατο να βγεις από το σπίτι με το λάδι στο κεφάλι αλλά αν γίνεται να εφαρμόζεται βράδυ π.χ?
Μπλουζα