V
Reaction score
395

Δημοσιεύσεις προφίλ Τελευταία δραστηριότητα Καταχωρίσεις Σχετικά με

  • Γεια σου φιλε Βαγγο!

    Δεν ειμαι σιγουρος εαν μπαινεις ακομα ή αν θα το δεις σου γραφψ εγω ομως καλου κακου.

    Πετυχα ενα σχολιο σου που ανεφερες οτι ο Dr. Ötzan Özgür ειναι ο μονος που κατα τη γνωμη σου ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Couto σε σχεδιασμο, για την hairline φανταζομαι εννοουσες.
    ej9283
    ej9283
    Κατα τη γνωμη σου λοιπον ΜΟΝΟ για hairline και ανακατασκευη της παιζει να ειναι καλυτερος και απο bisanga (αυτος θα ηταν η επιλογη μου ελλαδα), erdogan (αυτος τουρκια) και αλλους λοιπους ανα την ευρωπη σε price range κατω απο 4-5euro/graft? Μηπως εχει καποιο λακο η φαβα γιατι οκ η τιμη στα 2.5-3 λογικη ειναι αλλα εδω και 2 χρονια που ψιλοψαχνω το θεμα μαλλιων δεν τον ειχα δει πουθενα και μου κανει εντυπωση.
    ej9283
    ej9283
    Θα του στειλω και για online consultation, και ισως και απο κοντα οταν ανοιξουν τα συνορα εαν καταφερω να τον χωσω μαζι με erdo ,απλα σε ρωταω γιατι συμφωνω 100% με αυτο που λες για Couto οποτε μαλλον εχουμε τα ιδια γουστα σε αποτελεσματα.

    -αρης
    ej9283
    ej9283
    Για λιγο context btw το θεμα μου αρχισε πριν απο 3 χρονια, ειχα diffuse, πλακωσα fina+oral minox και εσωσα την diffuse αραιωση σε density, οχι ομως το ενα temple που πηγε πισω.

    Εδω ειναι 3 φωτογραφιες, μια πως ειναι το hairline τωρα, μια πως θελω να ειναι μετα την ανακατασκευη (φωτοσοπ) και μια πως ηταν πριν ξεκινησω fina+minox -> https://imgur.com/a/inn2wLO.

    Αυτα!
  • Φόρτωση…
  • Φόρτωση…
  • Φόρτωση…
Μπλουζα