Πρόσφατο περιεχόμενο από Άναξ

  1. Ά

    Dr Tsvetalin Zarev 3600 grafts AVA FUE 2023-04-03

    Φαίνεται να έχει γίνει καλή χάραξη της hairline.
  2. Ά

    Δερματολόγος στη Θεσσαλονίκη

    Αναζητώ δερματολόγο για γυναικεία τριχόπτωση για φιλικό μου πρόσωπο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αν έχετε να προτείνετε κάποιον γράψτε το όνομά του και την εμπειρία σας με τον συγκεκριμένο γιατρό ως σχόλιο (αν επιτρέπεται) ή σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Ά

    Minoxidil σε χάπι

    Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ δεν έχει προπυλενογλυκόλη. Απλώς δεν το είπα, διότι δεν το θεώρησα σημαντικό, αφού η προπυλενογλυκόλη (PG) χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο καθώς και ως πρόσθετο σε τρόφιμα και αναψυκτικά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, η ΟΜ σίγουρα δούλεψε στη δότρια και στις τρίχες...
  4. Ά

    Minoxidil σε χάπι

    Όχι
  5. Ά

    Minoxidil σε χάπι

    Κάτι έκανε αλλά πολύ λιγότερο απ΄ όσο λένε. Η διαφορά ήταν κυρίως στη δότρια, στη ζώνη τριχόπτωσης δεν είδα ορατή διαφορά. Το χρησιμοποιώ καμιά 20 μήνες. Έφτασα μέχρι 10mg, δεν είδα διαφορά και κατέβηκα στα 5. edit: Για τα κακά αποτελέσματα μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιώ το...
  6. Ά

    Minoxidil σε χάπι

    Ναι.
  7. Ά

    Minoxidil σε χάπι

    Εγώ χρησιμοποιώ το υγρό από στόματος. Το χάπι χρειάζεται συνταγή.
  8. Ά

    Τα αποτελέσματα του TrichoTest μου.

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ δεν τη βρίσκω στα φαρμακεία. Παντού είναι σε έλλειψη. Έχω ακούσει ότι οι προμηθευτές δεν τη φέρνουν ή κι αν τη φέρνουν και τα ελληνικά φαρμακεία την πουλάνε στο εξωτερικό γιατί το κέρδος εντός Ελλάδος είναι ελάχιστο.
  9. Ά

    Τα αποτελέσματα του TrichoTest μου.

    Ωραίο και ενημερωτικό κι αυτό το νήμα. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω από πού προμηθεύεσαι τρετινοΐνη. Αν δεν θέλεις να το γράψεις δημόσια στείλε μου πμ.
  10. Ά

    Kintor Pyrilutamide

    Κράτα μας ενήμερους. Πιστεύω στους 6 μήνες θα φανεί. Μπορεί να μη σου δώσει επανέκφυση, αλλά έστω λιγότερο shedding... Κάτι είναι κι αυτό Εγώ παρήγγειλα RU, που μάλλον είναι πιο αποτελεσματικό.
  11. Ά

    Kintor Pyrilutamide

    Ίσως να φταίει το carrier και να μη γίνεται σωστή απορρόφηση. Επίσης, μην υπολογίζεις σε ποσσοστό αλλά σε mg. Νομίζω η δόση για την οποία γίνονται οι δοκιμές είναι 5 mg και 10mg. Τελοσπάντων, 3 μήνες δεν είναι πολύς καιρός, ιδίως αν ήδη παίρνεις και φίνα.
  12. Ά

    Κορεσμένο διάλυμα σπιτικής μινοξιδίλης

    Φτιάχνω μινοξιδίλη 5% στο σπίτι χρησιμοποιώντας το γνωστό ροζ οινόπνευμα 70 βαθμών και PG. Έχω δοκιμάσει αναλογίες από 60/40 έως 70/30. Στις πρώτες μέρες το διάλυμα είναι διαυγές αλλά μετά από κάποιες μέρες, ίσως 2-3 βδομάδες (μπορεί και νωρίτερα) παρατηρώ ότι σχηματίζεται ίζημα στον πάτο του...
Μπλουζα