#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

Flag17

Well-Known Member
Αν θες να κανεις τον δημοσιογραφο (ειναι τυπικη ερωτηση δημοσιογραφικη) θα χαρω να ερθεις με σειρα ερωτησεων απο την κλινικη μου να κανουμε βιντεο, να κανω και εγω μερικες ερωτησεις και σε εσενα.
Τι λες?

Διοτι, χωρις να εχω καποιον απεναντι μου δεν απανταω ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Δεν κανω κανενα δημοσιογραφο και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει μια εταιρεία δεν είναι κάτι προσωπικό.Αν θεωρείτε πως δεν είστε αρμόδιος ή δεν θέλετε να απαντήσετε δεκτό και σεβαστό. Εγω ειμαι εδω να απαντησω οτιδήποτε με ρωτήσει οποιοσδήποτε σε πλαίσια που αφορούν το αντικείμενο το φόρουμ. Δεν είμαστε όλοι ψωνισμενοι να βγούμε στο γυαλί γιατρέ ,οι περισσότεροι επικοινωνούμε άριστα γραπτά όπως και το 99% των καθημερινών ανθρώπων που δεν διακατεχονται από αβυσσαλέα κόμπλεξ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν κανω κανενα δημοσιογραφο και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει μια εταιρεία δεν είναι κάτι προσωπικό.Αν θεωρείτε πως δεν είστε αρμόδιος ή δεν θέλετε να απαντήσετε δεκτό και σεβαστό. Εγω ειμαι εδω να απαντησω οτιδήποτε με ρωτήσει οποιοσδήποτε σε πλαίσια που αφορούν το αντικείμενο το φόρουμ. Δεν είμαστε όλοι ψωνισμενοι να βγούμε στο γυαλί γιατρέ ,οι περισσότεροι επικοινωνούμε άριστα γραπτά όπως και το 99% των καθημερινών ανθρώπων που δεν διακατεχονται από αβυσσαλέα κόμπλεξ.
Μπραβο σου που δεν πασχεις απο κατι τετοιο!
Εγω όμως απαιτω να εχω τον ερωτωντα απεναντι μου οταν ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας δημοσιογραφος και κανει τετοιες ερωτησεις που αφορουν το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ μου, ενω εσυ μπορει ςνα απαντας γιατι αφορουν το ΧΟΜΠΙ σου! :)

Και αντιθετα με αυτο που υπονοεις, δεν θελω την ...καμερα για προβολη.
Την θελω για διαφανεια και regulation.

Η ανωνυμια στους λιγοτερο πειθαρχημενους/σωστα αναθρεμενους ανθρωπους βγαζει τον χειροτερο εαυτο.
Δες στα γηπεδα, δες στις διαδηλωσεις των μασκοφορων κτλ.

Οταν λοιπον ΔΕΝ γνωριζω με ποιον μιλαω, φροντιζω να βοηθησω ετσι ωστε να ΜΗΝ υπάρχει περιπτωση να βγει κανενός ο χειροτερος εαυτος, ουτε ο δικός μου...
Αυτο λεγεται σωφροσυνη και προνοητικότητα μεσα σε ενα απολυτα εχθρικο (δικαια για καποιους, αδικα για εμενα) περιβαλλον
Αβυσσαλεο κομπλεξ/παρανοια ειναι να βλεπεις παντου εχθρους ενω δεν υπαρχουν.
Not this case

GeorgeXz

Active Member
Λοιπόν για να τελειώνουμε:

Τα κριτήρια επιλογής μου ήταν:

α. Η περίπτωση που είδα στο φόρουμ, μίλησα με τον Παναγιώτη και μου επιβεβαίωσε την εκτίμηση του για την κλινική
β. 4 ή 5 συναντήσεις μου με ανθρώπους της κλινικής, όλοι τους γιατροί πλαστικοί εκτός της κα. Πετρολιάγκη η οποία μου ανέφερε κάποια πράγματα για την εμπειρία της στις ΜΜ, αντιλήφθηκα αμέσως ότι μιλάω με σοβαρό άνθρωπο και την εμπιστεύτηκα απόλυτα.
γ. Η οργάνωση της κλινικής ιατρικά
δ. Το γεγονός ότι την επέμβαση τόσο στην εξαγωγή όσο και την τοποθέτηση θα την κάνει η ιατρός και μόνο
ε. Η καλή φήμη του ιατρού Βελημβασάκη στις ΜΜ
στ. Η τιμή φυσικά αλλά μόνο ως μπόνους των ανωτέρω

Αυτά για τους υπόλοιπους φίλους που μας δένει το πόνημα της ράφλαζ μας!

Για σένα τώρα κοκοβιέ το μόνο που θα σου πω είναι, αφού κατόπιν χρόνων επιχειρηματικά, έχω μάθει να κοιτώ την ουσία πάντοτε πίσω από το φαίνεσθαι, πριν εξετάσουμε ισολογισμούς και άλλα απτά στοιχεία δεν εκφέρουμε άποψη για το πόσο πετυχημένος είναι κάποιος. Αυτό να το θυμάσαι.

Επίσης σαν άποψη ζωής και έχοντας περάσει διάφορα, όπως όλοι μας, η φιλοσοφία μου είναι ότι είσαι σωστός και πετυχημένος άνθρωπος μόνο όταν, παρά τα όσα έχεις βγάλει ή όχι, τα όσα έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει, κλπ κλπ, έχεις καταφέρει να μην είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ

Κάτσε σκέψου το και προσγειώσου γτ η ζωή είναι απρόβλεπτη και έχει τον τρόπο της να προσγειώνει ακόμα και τον πιο ψωνισμένο.

Τέλος της συζήτησης όσον αφορά το ζήτημα μου, θα παρακαλέσω όλους να περιμένετε την ανάρτηση της verified από τον εξαίρετο CVIAL και ελεύθερα να πείτε την άποψη σας εκεί σε τεχνικό ή άλλο επίπεδο.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Επίσης εκτός από το σοού χαρακτηρισμών να σου κάνω και μια ουσιαστική ερώτηση μπας και κάποιος μάθει και κάτι σοβαρό.

Μιας που ανέφερες ότι ο ασθενής αυτός έχει και στριπ να δώσει. Έχω δει πως τις τομές σου τις ράβεις και δεν βάζεις staples. Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό; Η Hattingen και οι Hasson&Wong βάζουν staples. Και εγώ Staples είχα. Μάλιστα οι Hasson&Wong εξηγούν περιληπτικά στο σαιτ τους και γιατί το κάνουν (Δες κάτω). Οπότε ήθελα να σε ρωτήσω γιατί προτιμάς τα ράμματα.

Many patients ask why staples instead of sutures? As with most any surgery, the skill of the doctor is one of if not the most important factor is producing a good scar. However, all others things being equal, staples will result in a better scar than sutures for a number of reasons including some of the following:

1. Sutures can cause an inflammatory reaction that can result in more scarring, staples do not cause this reaction.
  2. If sutures are too tight or improperly implemented, they can cause additional scarring perpendicular to the linear scar referred to as cross-hatched stitch marks or a “railroad track scar”. This does not happen with staples.
  3. Staples distribute the force by which the incision is held together over a greater and more uniform area. The more surface area of the wound that is precisely joined together, the less effect tension will have on the resulting scar causing it to stretch.
  4. Staples can be left in longer without risk of increased scarring. The longer sutures are left in, the greater the chance of a “railroad track scar”
Και εγω ειχα αυτη την απορια, και για αυτο αποφασισα να βρω απαντηση μονος μου!
Ειμαι ο μοναδικός μεχρι το 2018 που εχω κανει μελετη split-head σε 30 ασθενείς μου, μισο κεφαλι ραμμενο με ραμμενο και μισο με staples.
Δεν ειχε ξαναγινει τετοια μελετη ΠΟΤΕ και βγηκαν πολυ εγκυρα συμπερασματα.
Την παρουσιασα το 2018 στο συνεδριο ISHRS στο Los Angeles.

Όπως ειχα πει πριν απο χρονια, αν δεν ηταν καποιοι καφροι εδω μεσα, θα σας παρουσιαζα καθε εβδομδα/15 ημερες και μια πολυ ενδιαφερουσα ομιλια.
Τωρα απλα ποσταρω την δουλεια μου και σας επιμορφωνει ο καθε ΜΗ-ιατρός

Τα περισσοτερα δερματα εχουν καλυτερη επουλωση με ραμμα, πολυ πιο σπανια με staples.
Χρονος συρραφης με ραμμα average 45'
χρονος με staples 9'
Σου λεει κατι???

Αυτα που γραφουν ισχυουν οταν ενας ΑΣΧΕΤΟΣ ή ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΣ χειρουργος ραψει.
Οταν ο ιδιος προσεκτικος και ικανος χειρουργος ράψει, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ σε ξεπερναει σε
  • επουλωση
  • ανεση για τον ασθενή
  • υγιεινη
  • εμφανιση μεχρι να αφαιρεθουν

την ΤΕΛΕΙΑ συρραφη με ραμμα.
Για να φτασεις να την κανεις ΤΕΛΕΙΑ θες ΧΡΟΝΙΑ! Και 45-60' σε καθε περιστατικό
Staples (οπως να ναι) βαζει και η κουτση Μαρια.....
Αν πιστευεις οτι θα εχει ιδιο αποτελεσμα, πάσο.

Δες φωτογραφια με ραμμα στις 8 ημέρες, και μετα απο αφαιρεση staples στις 15 ημέρες, και τα 2 απο εμενα

IMG_7342.jpg
IMG_7481.JPG
IMG_7482.JPG

gregkont13

Verified MM member
και εγω ειχα αυτη την απορια, ακι για αυτο αποφασισα να βρω απαντησ μονος μου!
Ειμαι ο μοναδικός μεχρι το 2018 που εχω κανει μελετη split-head σε 30 ασθενείς μου, μισο κεφαλι ραμμενο με ραμμενο και μισο με staples.

Τα περισσοτερα δερματα εχουν καλυτερη επουλωση με ραμμα, πολυ πιο σπανια με staples.
χρονος με staples 9'
Σου λεει κατι???

Οταν ο ισιος προσεκτικος και ικανος χειρουργος ράψει, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ σε ξεπερναει σε
  • επουλωση
  • ανεση για τον ασθενή
  • υγιεινη

Για να φτασεις να την κανεις ΤΕΛΕΙΑ θες ΧΡΟΝΙΑ! Και 45-60'
Staples βαζει και η κουτση Μαρια.....

Δες φωτογραφια με ραμμα στις 8 ημέρες, και μετα απο αφαιρεση staples στις 15 ημέρες
Προβολή συνημμένου 67409Προβολή συνημμένου 67410Προβολή συνημμένου 67411
thanks για την απάντηση.

Flag17

Well-Known Member
Μπραβο σου που δεν πασχεις απο κατι τετοιο!
Εγω όμως απαιτω να εχω τον ερωτωντα απεναντι μου οταν ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας δημοσιογραφος και κανει τετοιες ερωτησεις που αφορουν το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ μου, ενω εσυ μπορει ςνα απαντας γιατι αφορουν το ΧΟΜΠΙ σου! :)

Και αντιθετα με αυτο που υπονοεις, δεν θελω την ...καμερα για προβολη.
Την θελω για διαφανεια και regulation.

Η ανωνυμια στους λιγοτερο πειθαρχημενους/σωστα αναθρεμενους ανθρωπους βγαζει τον χειροτερο εαυτο.
Δες στα γηπεδα, δες στις διαδηλωσεις των μασκοφορων κτλ.

Οταν λοιπον ΔΕΝ γνωριζω με ποιον μιλαω, φροντιζω να βοηθησω ετσι ωστε να ΜΗΝ υπάρχει περιπτωση να βγει κανενός ο χειροτερος εαυτος, ουτε ο δικός μου...
Αυτο λεγεται σωφροσυνη και προνοητικότητα μεσα σε ενα απολυτα εχθρικο (δικαια για καποιους, αδικα για εμενα) περιβαλλον
Αβυσσαλεο κομπλεξ/παρανοια ειναι να βλεπεις παντου εχθρους ενω δεν υπαρχουν.
Not this case
Απόλυτη διαφάνεια υπάρχει γιατρέ στον γραπτό λόγο και για να απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρώτησα δεν χρειάζονται κάμερες είναι μια απλη ερώτηση που δεν μπορεί να υπάρξουν παρερμηνείες. Και μακάρι ο χειροτερος εαυτος των ανθρώπων λογο ανωνυμιας να είναι η ερώτηση αν μια επιχείρηση έχει βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών της και οι συνέπειες που θα φέρει η απάντηση, τότε η κοινωνία μας είναι σε καλό δρομο. :p :p

bobby

Well-Known Member
Λοιπόν για να τελειώνουμε:

Τα κριτήρια επιλογής μου ήταν:

α. Η περίπτωση που είδα στο φόρουμ, μίλησα με τον Παναγιώτη και μου επιβεβαίωσε την εκτίμηση του για την κλινική
β. 4 ή 5 συναντήσεις μου με ανθρώπους της κλινικής, όλοι τους γιατροί πλαστικοί εκτός της κα. Πετρολιάγκη η οποία μου ανέφερε κάποια πράγματα για την εμπειρία της στις ΜΜ, αντιλήφθηκα αμέσως ότι μιλάω με σοβαρό άνθρωπο και την εμπιστεύτηκα απόλυτα.
γ. Η οργάνωση της κλινικής ιατρικά
δ. Το γεγονός ότι την επέμβαση τόσο στην εξαγωγή όσο και την τοποθέτηση θα την κάνει η ιατρός και μόνο
ε. Η καλή φήμη του ιατρού Βελημβασάκη στις ΜΜ
στ. Η τιμή φυσικά αλλά μόνο ως μπόνους των ανωτέρω

Αυτά για τους υπόλοιπους φίλους που μας δένει το πόνημα της ράφλαζ μας!

Για σένα τώρα κοκοβιέ το μόνο που θα σου πω είναι, αφού κατόπιν χρόνων επιχειρηματικά, έχω μάθει να κοιτώ την ουσία πάντοτε πίσω από το φαίνεσθαι, πριν εξετάσουμε ισολογισμούς και άλλα απτά στοιχεία δεν εκφέρουμε άποψη για το πόσο πετυχημένος είναι κάποιος. Αυτό να το θυμάσαι.

Επίσης σαν άποψη ζωής και έχοντας περάσει διάφορα, όπως όλοι μας, η φιλοσοφία μου είναι ότι είσαι σωστός και πετυχημένος άνθρωπος μόνο όταν, παρά τα όσα έχεις βγάλει ή όχι, τα όσα έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει, κλπ κλπ, έχεις καταφέρει να μην είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ

Κάτσε σκέψου το και προσγειώσου γτ η ζωή είναι απρόβλεπτη και έχει τον τρόπο της να προσγειώνει ακόμα και τον πιο ψωνισμένο.

Τέλος της συζήτησης όσον αφορά το ζήτημα μου, θα παρακαλέσω όλους να περιμένετε την ανάρτηση της verified από τον εξαίρετο CVIAL και ελεύθερα να πείτε την άποψη σας εκεί σε τεχνικό ή άλλο επίπεδο.

Όπως ειχα πει πριν απο χρονια, αν δεν ηταν καποιοι καφροι εδω μεσα, θα σας παρουσιαζα καθε εβδομδα/15 ημερες και μια πολυ ενδιαφερουσα ομιλια.
Τωρα απλα ποσταρω την δουλεια μου και σας επιμορφωνει ο καθε ΜΗ-ιατρός

χρονος με staples 9'
Σου λεει κατι???

Οταν ο ιδιος προσεκτικος και ικανος χειρουργος ράψει, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ σε ξεπερναει σε
  • επουλωση
  • ανεση για τον ασθενή
  • υγιεινη

Staples (οπως να ναι) βαζει και η κουτση Μαρια.....

Δες φωτογραφια με ραμμα στις 8 ημέρες, και μετα απο αφαιρεση staples στις 15 ημέρες, και τα 2 απο εμενα

Προβολή συνημμένου 67409Προβολή συνημμένου 67410Προβολή συνημμένου 67411
Έχει μεγάλη πλάκα πάντως που αναφέρεται στο ΙΑΤΡΟΣ λες και είναι ο Μωησής που χώρισε στα δυο την θαλασσα για να περάσουν οι Ισραηλίτες… θέλει ψάξιμο αυτό…έχω μια γνωστή… ξαδέρφη του αεράτου…..την Dr. Wind.

bobby

Well-Known Member
Εσενα παντω ςαγορακι
ΚΑΙ σε φιλοξενησα
ΚΑΙ ημουν ευγενης
ΚΑΙ ψιλοκουβα πηγες τελικα οπως εχεις παραδεχθει
ΚΑΙ δεν σε κοροιδεψα για αυτο, δεν σχολισα καν, γιατι εκανες επιλογη ιατρου με ΣΩΣΤΑ κριτηρια αλλα shit happens to everybody.

Απο κοντα και εσυ νορμαλ θα ησουν οταν ηρθες.
Εδω φερεσαι σαν κατινα γιατι δεν εχεις πραγματικο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και επηρεαζεσαι απο αλλου, πιο προβληματικους.
Βαζω στοιχημα οτι οταν ερθεις στα εγκαινι αμου, ΠΑΛΙ μορμαλ θα εισαι!
Οποτε, δουλεψε λιγο την ανοσια σου σε τοξικα ατομα, εισαι υπερβολικα επιρεασιμος.
Not a male thing
Αν και το επίπεδο σου δεν αξίζει απάντησης ας τα πάρουμε ένα ένα..

Πρώτον, αγοράκι δεν είμαι ούτε σε ηλικία, ούτε σε μέγεθος ούτε σε μυαλό. Εσύ όμως, με την συμπεριφορά σου είσαι σαν 5χρονο σε σωμα πενηντάρη;;;;; Χαχαχαχαχα

Δεύτερον, δεν με φιλοξένησες, τον Λορεντζο φιλοξένησες (ή ότι άλλο συμφωνήσατε), εγώ πλήρωσα (τον Λορεντζο αλλά και κάποια και σε εσένα - να σου θυμίσω ένα μήνυμα που μου έστειλες να μην το γράψω δημόσια; Μάλλον για σκοπούς εφορίας; Το μήνυμα είναι στα inbox μας……)

Τρίτον, ήσουν ευγενής αλλά είρωνας για τα μέλη του φόρουμ που «σου κάνουν πολεμο», και τώρα ευγενής είσαι από την Santa Barbara όχι της California….

Τέταρτον, ψιλοκουβά μπορεί να πήγα αλλά σίγουρα είμαι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε ανάλογο αποτέλεσμα σου που το παρουσιάζεις ως έργο του «Γιακούμπ των ΜΜ» ενώ είναι χαλαρά μέτριο και κάτω. Και τουλάχιστον ο γιατρός ανέλαβε την ευθύνη του, εσύ έχεις αναλάβει ποτέ; Να θυμίσω Aldo, jacksmith, το άλλο παιδί με την ουλή…..και φαντάζομαι μύρια άλλα.

Πέμπτον, από που και ως που να με κοροϊδέψεις, είμασταν φιλαράκια; Θα το έκανες αυτό face to face (αν έφτανες βέβαια να με κοιτάξεις στο πρόσωπο). Και αν όντως το έκανες (να με κοροϊδέψεις face to face εφόσον χρησιμοποιήσεις κάποιο βοήθημα - πουλάνε στο ΙΚΕΑ κάτι ωραία πλαστικά σκαμπό) θα ήσουν προετοιμασμένος για την αντίδραση;

Το τοξικό πλάσμα εδώ μέσα που τους προκαλεί όλους με την συμπεριφορά του το βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέπτη. Προφανώς δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις για αυτό και βγάζεις χολή.

Πάμε τώρα στο ζουμί

Επειδή έχω φίλους αρκετούς γιατρούς πηρα τα μηνύματα σου χωρίς το όνομα και τα έδειξα σε τρεις και μετά τους είπα ότι αυτά τα γράφει γιατρός σε ασθενείς και πιθανούς ασθενείς.

Ξέρεις τι μου είπαν όλοι;

Για μάντεψε;

Αποκλείεται γιατρός να εκφράζεται έτσι ειδικά σε ασθενείς και πιθανούς ασθενείς……

Οπότε κατάλαβε κάτι καλά εδώ μέσα δεν βρέχει σε φτύνουν….

Επίσης με όλα αυτά που λες και κάνεις έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το πως πήρες πτυχίο, βέβαια αμέσως μετά την πτώση του τείχους όλοι ξέρουμε τι γινόταν στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Όλοι έχουμε φίλους και γνωστούς που πήραν «πτυχίο» από Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Ουγγαρίες……..

aeratos28

Just aeratos
Πηγες κουβα εσύ για 200 grafts λέει?? Χαχαχαχαχαχα
Ρε τον Κωτσιμπα..το παραδέχτηκες λέει..χαχαχα
Αυτός πότε θα βγάλει παπαρακια να παραδεχτεί η όχι και να απαντήσει σε αυτά που είπαν εδώ δημόσια οι πελάτες του aldo και jacksmith? 4 χρόνια μας τάραξε στις παπαριές ....
Όλα τα ανεξάρτητα του που οι ανθυπομετρια δουλειές του σε δοτριες και ληπτριες είναι αναρτημένες από τον Πάνο σε κάθε ένα ξεχωριστά ,ποτε θα μπει να απαντήσει σε αυτά??? Ο ίδιος είπε του Πάνου να σχολιάσει και έκατσε ο άνθρωπος και έγραψε ένα προς ένα τις πατάτες που βλέπει..από τότε λέξη δεν είπε για αυτά ...
Προσωπικά μνμτα ακούω ...... Μάλιστα.!!
Μωρέ λες να μην ήταν φιλοξενία ??
Και να είναι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? λέω εγώ τώρα ...
Αν και το επίπεδο σου δεν αξίζει απάντησης ας τα πάρουμε ένα ένα..

Πρώτον, αγοράκι δεν είμαι ούτε σε ηλικία, ούτε σε μέγεθος ούτε σε μυαλό. Εσύ όμως, με την συμπεριφορά σου είσαι σαν 5χρονο σε σωμα πενηντάρη;;;;; Χαχαχαχαχα

Δεύτερον, δεν με φιλοξένησες, τον Λορεντζο φιλοξένησες (ή ότι άλλο συμφωνήσατε), εγώ πλήρωσα (τον Λορεντζο αλλά και κάποια και σε εσένα - να σου θυμίσω ένα μήνυμα που μου έστειλες να μην το γράψω δημόσια; Μάλλον για σκοπούς εφορίας; Το μήνυμα είναι στα inbox μας……)

Τρίτον, ήσουν ευγενής αλλά είρωνας για τα μέλη του φόρουμ που «σου κάνουν πολεμο», και τώρα ευγενής είσαι από την Santa Barbara όχι της California….

Τέταρτον, ψιλοκουβά μπορεί να πήγα αλλά σίγουρα είμαι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε ανάλογο αποτέλεσμα σου που το παρουσιάζεις ως έργο του «Γιακούμπ των ΜΜ» ενώ είναι χαλαρά μέτριο και κάτω. Και τουλάχιστον ο γιατρός ανέλαβε την ευθύνη του, εσύ έχεις αναλάβει ποτέ; Να θυμίσω Aldo, jacksmith, το άλλο παιδί με την ουλή…..και φαντάζομαι μύρια άλλα.

Πέμπτον, από που και ως που να με κοροϊδέψεις, είμασταν φιλαράκια; Θα το έκανες αυτό face to face (αν έφτανες βέβαια να με κοιτάξεις στο πρόσωπο). Και αν όντως το έκανες (να με κοροϊδέψεις face to face εφόσον χρησιμοποιήσεις κάποιο βοήθημα - πουλάνε στο ΙΚΕΑ κάτι ωραία πλαστικά σκαμπό) θα ήσουν προετοιμασμένος για την αντίδραση;

Το τοξικό πλάσμα εδώ μέσα που τους προκαλεί όλους με την συμπεριφορά του το βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέπτη. Προφανώς δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις για αυτό και βγάζεις χολή.

Πάμε τώρα στο ζουμί

Επειδή έχω φίλους αρκετούς γιατρούς πηρα τα μηνύματα σου χωρίς το όνομα και τα έδειξα σε τρεις και μετά τους είπα ότι αυτά τα γράφει γιατρός σε ασθενείς και πιθανούς ασθενείς.

Ξέρεις τι μου είπαν όλοι;

Για μάντεψε;

Αποκλείεται γιατρός να εκφράζεται έτσι ειδικά σε ασθενείς και πιθανούς ασθενείς……

Οπότε κατάλαβε κάτι καλά εδώ μέσα δεν βρέχει σε φτύνουν….

Επίσης με όλα αυτά που λες και κάνεις έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το πως πήρες πτυχίο, βέβαια αμέσως μετά την πτώση του τείχους όλοι ξέρουμε τι γινόταν στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Όλοι έχουμε φίλους και γνωστούς που πήραν «πτυχίο» από Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Ουγγαρίες……..

Xristos87

Verified MM member
Φτανει ρε...φτανει!!!

Επιθεση στον χαρακτηρα! Μονο εκει...

Σαν επιστημονα εχετε να προσαψετε κατι? Σαν αποτελεσματα εχετε καλυτερα???

Παντε παρακατω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αφού στα αποτελέσματα κρύβεται ρε μεγάλε και δεν απαντάει ..10 ανεξάρτητα του ,ένα ένα τα έχει βγάλει ο Πάνος επειδή του ζήτησε ο Αναστασάκης να τα σχολιάσει γιατί τα έβγαζε ο γιατρός τέλεια ,και του δείχνει τις πατάτες που έχουν γίνει και δεν απαντάει ..για τα ιατρικά του λέμε ,και μας λέει μπατιρηδες losers κτλ..
Σαν αποτελέσματα τώρα θες να συγκρίνεις τι? Πλάκα μας κάνεις ρε? Άλλη μια σχεδόν ίδια επέμβαση χρειάστηκες με την πρώτη μπας και πυκνώσει το κεφάλι σου.Τι ακριβώς θες να συζητήσουμε?
Φτανει ρε...φτανει!!!

Παντε παρακατω

bobby

Well-Known Member
Φτανει ρε...φτανει!!!

Παντε παρακατω
Ρε καλώς το το παιδί! Όλα καλά με το forelock το φτιάξαμε τώρα; Εύχομαι τα καλύτερα!

george_hatzi

Well-Known Member
Doctor βάλε ένα πλαφόν στους επισκέπτες αδερφέ, με τόσους χιλιάδες που έρχονται, έχεις μπλοκάρει το λεκανοπέδιο από το traffic.
Έχει μπλοκάρει γιατί κάθεται όλη μέρα και γράφει στα forums και περιμένει ο κόσμος απέξω.

Panos1982

Well-Known Member

Απο που να το πιασεις....
ο μοναδικος εισαι ναι.... τον συνδιασμο κλιπς και ραμματων τον αναφερει ο william rassman απο το μακρινο 2002 μοναδικε,
20 χρονια+πριν σε πολλα αρθρα κ προτεινε μαλιστα να τοποθετουνται τα κλιπς στο πισω μερος της occipital οπου υπαρχει εντονο tension & strech back effect ενω στα πλαγια που η ταση δεν ειναι μεγαλη μπορουν να γινονται ραμματα για καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα.

Τωρα τι μελετη εκανες εσυ σε 30 ατομα ( γελαμε ) και τι συμπερασματα εβγαλες ενας θεος ξερει....
καταρχην δεν ηξερες να κανεις σωστα την τομη
δες εδω σε φωτο που ανεβασες μονος σου
lol strip.jpg

Εχεις κανει την τομη οπου να ναι.... κοντεψες να την βγαλεις πανω στο crown, εχω σημαδεψει με κοκκινη γραμμη το σημειο που απο κει κ πανω ο ασθενης εχει ΕΜΦΑΝΗ ΑΑ και πηγες κ την εκανες ακριβως απο κατω... ουτε buffer zone ουτε τπτ πηγες την κολλησες στο crown.
Ολοι την κανουν χαμηλα στο occipital bone εσυ πηγες την ανεβασες στη recipient area ( ισως βεβαια εκανες μοναδικη μελετη πως ειναι να εχεις στριπ πανω στο crown και μετα η καραφλα να συνεχιζει κατω απ την ουλη του στριπ να δεις πως θα δειχνει .... )

Παντος ενταξει μπορει η θεση της ουλης να ηταν εκτος τοπου κ χρονου αλλα σημασια εχει οτι την εκανες με ραμματα κι οχι με κλιπς που κανουν οι ασχετοι που δεν ξερουν.....

Οταν ο ιδιος προσεκτικος και ικανος χειρουργος ράψει, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ σε ξεπερναει

Να σου πω , μη ξεχνας οτι ο λογος που ηρθες στο φορουμ...ηταν ενα στριπ,
οταν λες τελεια ουλη κ συραφη που θελει χρονια να μαθευτει ελπιζω να μην εννοεις αυτο

stripara!!.jpg

γιατι εδω παλι του ανοιξε η ουλη σαν γαρυφαλλο και δεν φταιει η η φυσιολογια του μιας και ειναι ανομοιομορφη (αρα δν ειναι θεμα φυσιολογιας θα ηταν ολη ξεχειλωμενη οχι μονοπλευρα) κ αριστερα εχει κλεισει πιο καλα κ δεξια εχει ξεχειλωσει.... λογο της τελειας συραφης....

Εκτος αν ηταν κι αυτος ενας απ τους 30 που εκανες στο μισο κεφαλι ραμματα και στο αλλο μισο κλιπς και βλεπουμε τα αποτελεσματα της καθε μεθοδου......
( μεταξυ μας τωρα, αν αριστερα του ειχες βαλει ραμματα και δεξια κλιπς , πολυ καλα εκανες που τα παρατησες τα κλιπς και το ριξες στα ραμματα )

Οποτε μοναδικε βγαλε αλαρμ και κανε στην ακρη,
γιατι οταν ο χασσον εκανε στριπ με 8400 θυλακια σε 1 συνεδρια https://hassonandwong.com/hair-transplant-results/patient1908/

ή η hattingen 8100 σε διημερη συνεδρια https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/57136-8100-fut-dr-muresanu-hattingen-ht/

εσυ μαθαινες στριπ με 2500 megasession και less is more.....
γι αυτο κοιτα να μαθαινεις απ τους ΤΟΠ του πλανητη στη FUT (που βαζουν κλιπς συν τοις αλλοις ) κι ασε τις προσωπικες δοκιμες σε 30 ασθενεις σου.....

Τελευταία επεξεργασία:

Xristos87

Verified MM member
Αφού στα αποτελέσματα κρύβεται ρε μεγάλε και δεν απαντάει ..10 ανεξάρτητα του ,ένα ένα τα έχει βγάλει ο Πάνος επειδή του ζήτησε ο Αναστασάκης να τα σχολιάσει γιατί τα έβγαζε ο γιατρός τέλεια ,και του δείχνει τις πατάτες που έχουν γίνει και δεν απαντάει ..για τα ιατρικά του λέμε ,και μας λέει μπατιρηδες losers κτλ..
Σαν αποτελέσματα τώρα θες να συγκρίνεις τι? Πλάκα μας κάνεις ρε? Άλλη μια σχεδόν ίδια επέμβαση χρειάστηκες με την πρώτη μπας και πυκνώσει το κεφάλι σου.Τι ακριβώς θες να συζητήσουμε?
Ρε καλώς το το παιδί! Όλα καλά με το forelock το φτιάξαμε τώρα; Εύχομαι τα καλύτερα!
Ρε σεις, να πω οτι ειστε τπτ νεοι στον χωρο να πω δεν ξερουν τα παιδια, αλλα εσεις ξερετε κ πολυ καλα.

επρεπε να βαλω 4000-4500 τθ. Αλλοι τα βαζουν σε 2ημερη συνεδρια, εγω το εσπασα σε 4 χρονια αποσταση, με οτι καλο συνεπαγεται(πχ να επεμβεις σε μεταμοσχευμενα σημεια για μικρες διορθωσεις.).

Αντε, παμε παρακατω, επι του πεδιου και οχι επι τη δολοφονια χαρακτηρων.

Καλημερα

bobby

Well-Known Member
Καλή επιτυχία σου ευχήθηκα……
Εννοείται ότι συμφωνώ με τα νούμερα που λες.
Η διαφωνία είναι ότι δεν τα ελεγες στην πρώτη σου ΜΜ και απλά εκθείαζες το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά όπως παραδέχεσαι τώρα ήταν ημιτελές….

Xristos87

Verified MM member
Καλή επιτυχία σου ευχήθηκα……
Εννοείται ότι συμφωνώ με τα νούμερα που λες.
Η διαφωνία είναι ότι δεν τα ελεγες στην πρώτη σου ΜΜ και απλά εκθείαζες το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά όπως παραδέχεσαι τώρα ήταν ημιτελές….
Aπο την 1μμ ειχε γινει αναφορα οτι τα επομενα χρονια θα χρειαστει 2η μμ στο forelock, το ειχε γραψει κ o cvial.

Ευχαριστω για την ευχη.

Xristos87

Verified MM member
Κ να σε πω και κατι. Πετυχημενη δεν ειναι η 1η μμ?? Εκει π μπηκε ο γιατρος καλα δεν τα πηγε? Ειχε αστοχια??

Τα λιγα μαμα μαλλια στο forelock θα υποχωρουσαν σε λιγα χρονια. Να καρφωνε πανω τους νεα τθ κ να εκανα 2ημερη συνεδρια για να βγω στο φορουμ να πω τι γαματος ειναι?? Οτι σε 2 μερες μ εβαλε 4000-4500 κ τελειωσα ??? Ε, οχι δεν νομιζω. Αφου υπηρχε κ αυτη η επιλογη, π και αποδοτικοτερη ειναι κ την οποια ακολουθησα, ποιος ο λογος εξαρχης να πιεσω καταστασεις.

Νομιζω οι περισσοτεροι αυτο θα εκαναν.

Μπλουζα