Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση κλινικής για μμ στην Ελλάδα. Είμαι 31 και η αραίωση έχει ξεκινήσει σταδιακά από τα 23.Τα τελευταία δύο χρόνια είναι σταθερή. Δεν έχω λάβει ποτέ κάποια αγωγή. Έχω διαβάσει αρκετά στο forum τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε κάποια κλινική, οπότε έχω ξεκινήσει τις συναντήσεις.
Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 4 κλινικές . 3 δια ζώσης και μία εξωτερικού.
Η πρώτη μου πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με τοποθέτηση περιπου 2.600 grafts.
H δεύτερη πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 3.500 grafts.
H τρίτη πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με περιπου 3.300 grafts .
H τέταρτη(online consultation) πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 4.000 grafts .
Όπως καταλαβαίνετε έχω μπερδευτεί από τις εκτιμήσεις και θα ήθελα και την άποψη σας.
Επιπλέον θα ήθελα την άποψη σας για τους γιατρούς Παπαγγελόπουλο και Θεοχάρη καθώς το υλικό δεν αρκετό στο φόρουμ και σκέφτομαι να τους επισκεφθώ.
Από την εμπειρία σας για περιστατικά σαν και εμένα ποιες κλινικές /γιατροί έχουν δείξει καλά και σταθερά αποτελέσματα.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις συστάσεις σας.
Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 4 κλινικές . 3 δια ζώσης και μία εξωτερικού.
Η πρώτη μου πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με τοποθέτηση περιπου 2.600 grafts.
H δεύτερη πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 3.500 grafts.
H τρίτη πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με περιπου 3.300 grafts .
H τέταρτη(online consultation) πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 4.000 grafts .
Όπως καταλαβαίνετε έχω μπερδευτεί από τις εκτιμήσεις και θα ήθελα και την άποψη σας.
Επιπλέον θα ήθελα την άποψη σας για τους γιατρούς Παπαγγελόπουλο και Θεοχάρη καθώς το υλικό δεν αρκετό στο φόρουμ και σκέφτομαι να τους επισκεφθώ.
Από την εμπειρία σας για περιστατικά σαν και εμένα ποιες κλινικές /γιατροί έχουν δείξει καλά και σταθερά αποτελέσματα.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις συστάσεις σας.
Τελευταία επεξεργασία: