Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

monk1994

New Member
Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση κλινικής για μμ στην Ελλάδα. Είμαι 31 και η αραίωση έχει ξεκινήσει σταδιακά από τα 23.Τα τελευταία δύο χρόνια είναι σταθερή. Δεν έχω λάβει ποτέ κάποια αγωγή. Έχω διαβάσει αρκετά στο forum τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε κάποια κλινική, οπότε έχω ξεκινήσει τις συναντήσεις.

Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 4 κλινικές . 3 δια ζώσης και μία εξωτερικού.

Η πρώτη μου πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με τοποθέτηση περιπου 2.600 grafts.
H δεύτερη πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 3.500 grafts.
H τρίτη πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με περιπου 3.300 grafts .
H τέταρτη(online consultation) πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 4.000 grafts .

Όπως καταλαβαίνετε έχω μπερδευτεί από τις εκτιμήσεις και θα ήθελα και την άποψη σας.

Επιπλέον θα ήθελα την άποψη σας για τους γιατρούς Παπαγγελόπουλο και Θεοχάρη καθώς το υλικό δεν αρκετό στο φόρουμ και σκέφτομαι να τους επισκεφθώ.
Από την εμπειρία σας για περιστατικά σαν και εμένα ποιες κλινικές /γιατροί έχουν δείξει καλά και σταθερά αποτελέσματα.

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις συστάσεις σας.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Θα έλεγα οτι θες τουλάχιστον 3500 grafts, τα 2600 ειναι πολυ λιγα για την περίπτωση σου. Επίσης θα έλεγα να ξεκινσηεις και θεραπεία για να σταματήσεις την επέκταση της αραίωσης. Τώρα η επιλογή ειναι δική σου που θα πας, δες ανεξάρτητες παρουσιάσεις που παρουσιάζονται από τα μέλη εδώ στο φορουμ και αποφάσισε.

bobby

Well-Known Member
3500 θες μόνο για μπροστά. Από μέση και πίσω άλλα 1500-2000. Με μια ΜΜ δεν λύνεις το πρόβλημα, κάνε μια μπροστά τώρα και μετά από ένα χρονο κάνεις και για πίσω. Εννοείται ξεκινάς και αγωγή για να διατηρήσεις αυτά που έχεις αλλιώς θα πας και για 3η 4η κλπ αν σου φτάσει η δότρια….

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
1. Οτιδηποτε πάνω απο 2500 σε μια ημερα ΔΕΝ ειναι ασφαλες απο αποψη surgical fatigue και συσσωρευμενου τραυματος
2. Ειναι απλο: εισαι σταδιο 5 προσθιο, πολυ συχνο σταδιο οταν καποιος αναζητα μεταμόσχευση!
Δες ποια κλινική εχει περιστατικα με παρομοια :
  • Ηλικια
  • Σταδιο
  • επιφανεια προς καλυψη
  • παχος τριχας
  • πυκνοτητα δοτριας
Αν ΔΕΝ εχει ΟΛΟΙΔΙΟ περιστατικο, πρωτο red flag, ή αλλιως Κιτρινη καρτα (σου παραθετω ενα πολυ κοντινο απο εμενα!)
Αν δε εχει ΠΟΛΥ υψηλης ποιότηατς φωτογραφιες, Κοκκινη. (τα κινητα μας βγαζουν πλεον ανετα 24MB...)
Αν εχει ΜΟΝΟ φωτογραφιες γενικα και κανενα βιντεο, 2η κιτρινη καρτα (Εγω λεω κοκκινη αλλα ας μην ειμαι ...προκλητικός)
Αν δεν σε εξετασει ο/η ιατρος που θα σε αναλάβει, Κοκκινη δαγκωτη.

Τωρα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτα ειναι τα ΛΟΓΙΚΑ, ΩΡΙΜΑ και ΣΥΝΕΤΑ κριτηρια που πρεπει να εχει καποιος οταν αποφασιζει για μια ΜΟΝΙΜΗ αισθητική παρεμβαση στο προσωπο του!
Αλλα, οι περισσοτεροι θα σου πουν να "ζυγισεις" τα παραπάνω με την ...τιμουλα.
ΔΛΔ, να κανεις υποχωρηση/συμβιβασμό σε οποιοδηποτε ή και ΟΛΑ απο τα παραπανω, αρκει να παρεις καλη τιμούλα!
Καποιοι θα σου πουν οτι έκανες μια επιλογη value-for-money, και θα περιμενουν να δουν αν ΕΣΥ θα βγαλεις μαλλια για να αποφασισουν τι θα κανουν και αυτοι στο μελλον...
Αν αποτυχεις, τουλάχιστον δεν απετυχαν αυτοι!

Οπότε, καλή τυχη!

DSC04624.jpgDSC07755.jpgDSC04626.JPGDSC07756.JPG
DSC04628.JPG
DSC07759.jpgDSC04630.JPGDSC07761.jpg
DSC04632.JPGDSC07765.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
4000 grafts σε μια διημερη επέμβαση λες για να καλύψει για Α-Β ζώνη ? Μέχρι που να φτάσει η μεταμόσχευση??
Έχει αρκετή φαλακρή περιοχή. Περίπου έως εκεί στην αρχή της χτένας μου έχει ένα τουφακι

Συνημμένα

• Screenshot_20241107-183211.png
    Screenshot_20241107-183211.png
    2.2 MB · Προβολές: 48

monk1994

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.
Καταλαβαίνω ότι θέλω το ελάχιστο 3.500. Αυτό είχα καταλάβει κ εγώ μέσα από τις παρουσιάσεις στο forum. Επιπλέον βλέπω ότι θα χρειαστεί και φαρμακευτική αγωγή.
Αυτό που μένει είναι η επικοινωνία με ακόμα περισσότερες κλινικές για την τελική μου απόφαση.
Κάθε πρόταση ιατρών και κλινικών από τα μέλη του forum είναι πολύτιμη.
Όπως σας είπα υπάρχουν κλινικές και ιατροί που δεν υπάρχει υλικό στο forum.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Active Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.
Καταλαβαίνω ότι θέλω το ελάχιστο 3.500. Αυτό είχα καταλάβει κ εγώ μέσα από τις παρουσιάσεις στο forum. Επιπλέον βλέπω ότι θα χρειαστεί και φαρμακευτική αγωγή.
Αυτό που μένει είναι η επικοινωνία με ακόμα περισσότερες κλινικές για την τελική μου απόφαση.
Κάθε πρόταση ιατρών και κλινικών από τα μέλη του forum είναι πολύτιμη.
Όπως σας είπα υπάρχουν κλινικές και ιατροί που δεν υπάρχει υλικό στο forum.
Μπορείς να βρεις και στο hairrestorationnetwork.com πολλά περιστατικά από κλινικές του εξωτερικού και να πάρεις και από αυτές γνώμες:

bakalis

Member
Μπορείς να βρεις και στο hairrestorationnetwork.com πολλά περιστατικά από κλινικές του εξωτερικού και να πάρεις και από αυτές γνώμες:

Προσοχή στους προτεινόμουνους γιατρούς/κλινικές επειδή πληρώνουν συνδρομές για να παρουσιάζονται (φαντάζομαι και σε άλλα φορουμ).

Παράδειγμα o Resul Yaman, με πολύ μέτρια αποτελέσματα, που κάνει mega sessions 4-5Kg σε μια μέρα, πολλά αρνητικά σχόλια στο forum αλλα παραμένει στην λίστα των προτεινόμενων.

shearer

Active Member
Προσοχή στους προτεινόμουνους γιατρούς/κλινικές επειδή πληρώνουν συνδρομές για να παρουσιάζονται (φαντάζομαι και σε άλλα φορουμ).

Παράδειγμα o Resul Yaman, με πολύ μέτρια αποτελέσματα, που κάνει mega sessions 4-5Kg σε μια μέρα, πολλά αρνητικά σχόλια στο forum αλλα παραμένει στην λίστα των προτεινόμενων.

Μπορεί κάποιος να δει ανεξάρτητα περιστατικά από πολλές κλινικές όπως μπορεί να δει και εδω. Με τη διαφορά οτι εδώ βλέπουμε λίγα περιστατικά.

Ο Dr Yaman που λες έχει όμως και πολλά καλά περιστατικά που πήγαν μια χαρά σε μεγάλα Norwood. Μπορει να ψάξει κάποιος εκει να τα βρει. Σιγουρα υπάρχουν καλύτερες κλινικές αλλά χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι μια Decent επιλογή με φυσικά αποτελέσματα.

Σε αυτο το φόρουμ υπάρχει μεγάλη πληθώρα κλινικών και περιστατικών ενώ εδώ στο ελληνικό φόρουμ διαφημίζονται συγκεκριμένες κλινικές.
Υπάρχουν επίσης αποτελέσματα από κλινικές που δεν είναι καν στους προτεινόμενους.

Εδώ 1 πολυ καλο περιστατικό του yaman

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member

Και αλλοι πολυ χειροτεροι απο αυτον

Πχ Glen Charles απο τον οποιο δεν εχω δει ουτε ενα καλο αποτελεσμα και ηταν recommended για πολλα χρονια

Eugenix που εχει μετατραπει σε hair mill στυλ Τουρκιας

Και χειροτερος απο ολους Dr John Diep που τα θυματα του εφτασαν σε σημειο να φτιαξουν ομαδα υποστηριξης στο facebook

Παραλληλα ο Melvin και αλλοι 2-3 σχολιαζουν κατω απο καθε αποτελεσμα αυτων των γιατρων "wow amazing result" σαν μποτακια

JimKan1

Well-Known Member
μπορεί κάποιος να δει ανεξάρτητα περιστατικά από πολλές κλινικές όπως μπορεί να δει και εδω.
Ο Yaman που λες έχει όμως και πολλά καλά πειρατικά που πήγαν μια χαρά σε μεγάλα Norwood.
Σε αυτο το φόρουμ υπάρχει μεγάλη πληθώρα κλινικών και περιστατικών ενώ εδώ στο ελληνικό φόρουμ διαφημίζονται συγκεκριμένες κλινικές.
Υπάρχουν επίσης αποτελέσματα από κλινικές που δεν είναι καν στους προτεινόμενους.
Ποια ειναι τα πολλα καλα του Yaman? Μονο ο Στρατος εχει παει καλα, ολα τα αλλα μετρια και κατω, στο hairrestorationetwork παραλληλα σχεδον τα μισα πλεον ειναι botched

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μπορεί κάποιος να δει ανεξάρτητα περιστατικά από πολλές κλινικές όπως μπορεί να δει και εδω.
Ο Yaman που λες έχει όμως και πολλά καλά πειρατικά που πήγαν μια χαρά σε μεγάλα Norwood.
Δεν διαφημίζεται καμμία κλινική ούτε προμοτάρεται, οπότε μην λες ασυναρτησίες. Η διαφήμιση σημαίνει να πληρώνεις όοως γίνεται στα φόρουμ του εξωτερικού.

shearer

Active Member
Ποια ειναι τα πολλα καλα του Yaman? Μονο ο Στρατος εχει παει καλα, ολα τα αλλα μετρια και κατω, στο hairrestorationetwork παραλληλα σχεδον τα μισα πλεον ειναι botched
δεν ισχυει αυτο που λες. και εδώ στο ελληνικό φορουμ έχει καλά αποτελέσματα και στο hairrestorationnetwork εχει πολλα καλα o Yaman.
Πάρε εδώ ενα πολυ καλό περιστατικό με πληρη φυτρωση και άψογη δότρια από Yaman

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Active Member
Δεν διαφημίζεται καμμία κλινική ούτε προμοτάρεται, οπότε μην λες ασυναρτησίες. Η διαφήμιση σημαίνει να πληρώνεις όοως γίνεται στα φόρουμ του εξωτερικού.
Δεν ειπα οτι προμοτάρεται..αλλα οτι διαφημίζεται εδώ συνεχώς μια συγκεκριμένη κλινική

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα