Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

vlafo

Well-Known Member
Κανένας δεν διαβάζει καινούργιο είναι αυτό?
Το είπα και πριν η δύναμη της εικόνας τα λέει όλα.
Ζήτημα ένα 10% να διαβάζει τα βασικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εμείς οφείλουμε να έχουμε στοιχεία,τα πάντα..να κάνουμε ότι κουβέντες κάναμε μέχρι τωρα,να υπεραναλυουμε και νήμα σπιθαμή προς σπιθαμή το κεφάλι του κάθε φίλου,να υπάρχουν γραμμένα από κάτω και τότε,αν δεν κάτσει να διαβάσει κάποιος,δικό του πρόβλημα..το να μην έχουμε τπτ όμως και απλά να φιγουράρουν γιατροι με πριν και μετά μόνο όπως κάνουν και οι medi ζενεζζζ,να το κάνουν στις δικές τους σελίδες..εδώ,θα περνάνε κόσκινο ..οποίος δεν το δέχεται αυτό,έξω ...για να μην το δέχεται κάτι κρύβει..άλλος λόγος δεν υπάρχει.και ο νέος cvial δεν έχει χαμπάρι από αυτά

nick90

Well-Known Member
Φίλε Νίκο , εκτός του υπόλοιπου κειμένου που συμφωνώ, θα διαφωνήσω μόνο στο τέλος. Αυτό γιατί εικάζω χωρίς να έχω γνώση , οτι δεν υπάρχει καμμία ομάδα Μαρκετιγκ απο πίσω. Θεωρώ οτι το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο ίδιος , για αυτό και τα έχει κάνει σαλάτα.
Οχι ρε υπάρχει όντως τμήμα marketing απο πίσω. Κάπου ειχε γινει αναφορά και σε αυτό. Έχει όντως ειδικούς σε τέτοια θέματα που τον συμβουλεύουν τι πρέπει να κάνει. Έχει τόσες υπαλλήλους νομίζεις θα έπαιζε το κέρδος του για βεντέτες και μλκιες; Ότι κάνει και λέει ειναι απολύτως μελετημένο...

panos1234

Well-Known Member
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και αληθινό σε ένα φόρουμ αγνώστων που ποστάρουν στοιχεία που δεν μπορούν να διασταυρωθούν. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα πρόσφατο. Vlafo. Τα g που πόσταρε είναι αυτά που μπήκαν? Όχι γιατί έγινε λάθος το οποίο όμως ανακαλύφθηκε μετά από την δική μου διερεύνηση και αφού μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι το νούμερο είναι λάθος. Εδώ όλοι οι ανοιχτομάτηδες του φόρουμ έλεγαν ότι κάνω λάθος (να μην λέω ονόματα και παρεξηγηθούν) ακόμα και ο γιατρός. Εκεί λοιπόν που υπήρχαν όλα τα στοιχεία αν δεν είχε γίνει η επίσκεψη του Vlafo στο γραφείο μου αυτοβούλως (και μπράβο του) δεν θα είχαμε την μεγαλύτερη ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ με την βούλα των στοιχείων?
Θα την είχαμε γιατί το νέο μέλος θα νόμιζε ότι ο Τιρκάλας μπορεί να πετύχει πυκνότητες 60g.

Για να καταλήξουμε. Άσε τα ξεκάθαρα και τα αληθινά. Δεν είμαστε αστυνομία, ούτε δικαστήριο, ούτε έχουμε τέτοιους μηχανισμούς. Όσο περισσότερη πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων υπάρχει τόσο το καλύτερο και ασφαλέστερο για αυτόν που διαβάζει γιατί η πληροφόρηση, ελλιπής ή μη, ενεργοποιεί το δυνατό στοιχείο του φόρουμ που είναι ο σχολιασμός ενός θέματος με πολλές ετερόκλητες απόψεις. Αυτές οι απόψεις δίνουν τροφή σε κάποιον με κριτική σκέψη να το ψάξει παραπάνω. Αυτή είναι η ουσία ενός φόρουμ, τίποτα άλλο. Αυτή τουλάχιστον είναι η δικιά μου άποψη και όσο είμαι διαχειριστής θα την ακολουθώ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,όμως δεν απάντησες ξεκάθαρα για τον λόγω απόρριψης να μπαίνουν σε κάθε παρουσίαση υποχρεωτικά στοιχεία προς όποια αξιολόγηση από τα μέλη.
Στην περίπτωση του @vlafo λοιπόν δεν έγινε κάποιο λάθος με δόλο.
Βρέθηκε είτε με την δική σου βοήθεια ή από το αρχείο του γιατρού του και προς τιμήν του μας ενημέρωσε ο ίδιος.
Επίσης αναφερθηκα σε δοκιμαστική περίοδο για το παραπάνω με άμεση επαναφορά αν δεν δουλέψει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί να τα διαβάζουν ναι. Αλλά υπερισχύει η δύναμη της εικόνας και χωρίς στοιχεία. Πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται οτι έτσι δεν μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα

Πρόβλημά τους. Έτσι και αλλιώς, όπως βλέπεις και από τα σχόλια, οι περισσότεροι δεν έχουν ανοιχτό μυαλό αλλά προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία που ενισχύουν την κοσμοθεωρία τους και όχι την αλήθεια.

bobby

Well-Known Member
Φίλε ναι, τον έχουν προσβάλλει και ανώνυμα. Δεν θα σου πω όχι. Όμως, οταν πρωτομπήκε το γενικότερο κλίμα απέναντι του (εκτός απο τους υποστηρικτές της advance) ήταν πολύ θετικό. Με πολλές εκφράσεις του εξόργισε κόσμο και έχει γίνει όλο αυτό. Εγώ ας πούμε (που έχω κάνει τις επιλογές μου) ούτε που κοίταγα τα νήματα του. Όμως, με την όποια μόρφωση έχω και εγώ, που μιας που με στο Phd, δεν την θεωρώ και μηδαμινή. Όταν βλέπω εκφράσεις για metrics που στέλνουν άλλους γιατρους στην ανυπαρξία... Κοριτσάκια που τον κυνηγάγανε όταν ήταν φρέσκος.... Να λέει "μπακάλογατο" τον jacksmith γιατί χτενίστηκε αλλιώς από ότι συμφώνησαν και ότι το αποτέλεσμα του είναι "γαμάτο", καταλάβαινω πως κάποιοι θερμόαιμοι θα πουν λέξεις παραπάνω. Σου λεω μερικά παραδείγματα. Και να σου πω και κάτι, εμένα προσωπικά με είχε αφήσει αδιάφορο ο όλος πόλεμος μελών με τον Αναστ. για καιρό. Στο κάτω κάτω ήταν μερικοί "ανώνυμοι", ας πούμε, μη-πελάτες που χαν κόντρα με το γιατρό. Οκ, αδιάφορο. Όταν όμως είδα εκφράσεις που είπε στο Jacksmith, ένα πελάτη του, που δεν πήγαν τα πράγματα (εκτός από τη φύτρωση), όπως έπρεπε, ε οκ τα πήρα και εγώ στο κρανίο. Δήλαδη αν ο ίδιος ο γιατρός που έχει καράφλα, έπαιρνε το αποτέλεσματα του Jacksmith σε άλλο γιατρό θα ήθελε να του λέει, να χτενιστεί καλά γιατί είναι σαν το "μπακαλόγατο"?
Το έθεσες απολύτως σωστά φίλε!

oreo

Well-Known Member
Οχι ρε υπάρχει όντως τμήμα marketing απο πίσω. Κάπου ειχε γινει αναφορά και σε αυτό. Έχει όντως ειδικούς σε τέτοια θέματα που τον συμβουλεύουν τι πρέπει να κάνει. Έχει τόσες υπαλλήλους νομίζεις θα έπαιζε το κέρδος του για βεντέτες και μλκιες; Ότι κάνει και λέει ειναι απολύτως μελετημένο...
Φίλε Νίκ η φάση εδώ είναι "One Man Clan" , αλλιώς πρέπει να είναι τα πιο No reason χρήματα που σπαταλήθηκαν σε διαφήμιση. -υποθέτω-

aeratos28

Just aeratos
Και ένα τμήμα μάρκετινγκ θα ελέγξει ένα ολόκληρο φόρουμ για το ότι πρέπει να κινηθεί έτσι ο τασακης για να κονομησει σε ένα περιβάλλον το οποίο υπάρχουν μέλη που είναι απεγνωσμένα???εδώ έχω δεχθεί εγώ μνμτα να μου δώσουν λεφτά για να τους βοηθήσω να βγάλουν μία άκρη στο πώς να κινηθούν και φυσικά τα πήρα στο κρανιο και ΔΕΝ δέχτηκα κάτι τετοιο..οριακα κρατήθηκα να μην τον βρίσω .σκέψου ο τασακης..cvial βάλε κανόνες σε αυτό θα επικοινωνήσω με κανενα συνήγορο καταναλωτή στο τέλος..μπίζνα εδώ μέσα δεν τη δέχομαι με τον πόνο του άλλου ..εκτός αν τη δέχεται το φόρουμ ,αν ισχύει να αποχωρήσω εντελώς..δεν είναι του χαρακτήρα μου τέτοια πραγματα

bobby

Well-Known Member
Κανένας δεν διαβάζει καινούργιο είναι αυτό?
Το είπα και πριν η δύναμη της εικόνας τα λέει όλα.
Ζήτημα ένα 10% να διαβάζει τα βασικά.
Φίλε μάλλον έχεις δίκιο ότι δεν διαβάζουν όλοι. Εδώ όμως θα συνταχθώ με τον @CVIAL, δηλαδή ας πρόσεχαν περισσότερο και να διάβαζαν... Εγώ πριν τολμήσω να αρθρώσω λέξη στο φόρουμ είχα διαβάσει πάνω από το 80% των νημάτων (όλων των νημάτων) με όλα τα σχόλια (skimming τουλάχιστον γιατί και ένα μέρος των σχολιών είναι παπαρολογίες - κατανοητό στο πλαίσιο του χαβαλέ - και εγώ κάνω τέτοια σχόλια). Μου βγήκαν τα μάτια.......

nick90

Well-Known Member
πολλές φορές υπερισχύει και ο εγωισμός του ναι το έχουμε δει...και κάνει λάθος κινήσεις. Αλλά γενικά το έχει πιάσει το νόημα ο γιατρός τι πρέπει να κάνει μέσω της συνεχόμενης προβολής περιστατικών. Γιατί η εικόνα υπερισχύει πάντα και χωρίς στοιχεία και ξέρει οτι πολλά μέλη δεν κοιτάνε στατιστικά. Οπότε τους πιάνει πελάτες, βγάζει φράγκα και σκασίλα του να τον κράζει το φόρουμ...Αυτός τη δουλειά του την κάνει; από εκεί και πέρα δεν τον νοιάζει...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,όμως δεν απάντησες ξεκάθαρα για τον λόγω απόρριψης να μπαίνουν σε κάθε παρουσίαση υποχρεωτικά στοιχεία προς όποια αξιολόγηση από τα μέλη.
Στην περίπτωση του @vlafo λοιπόν δεν έγινε κάποιο λάθος με δόλο.
Βρέθηκε είτε με την δική σου βοήθεια ή από το αρχείο του γιατρού του και προς τιμήν του μας ενημέρωσε ο ίδιος.
Επίσης αναφερθηκα σε δοκιμαστική περίοδο για το παραπάνω με άμεση επαναφορά αν δεν δουλέψει.

Σημασία δεν έχει αν έγινε λάθος με δόλο ή μη. Σημασία έχει το impact της παραπληροφόρησης που λες και εσύ στα νέα μέλη. Γιατί λοιπόν κάποιο μέλος να φουσκώσει ή μη τα g που έβαλε. Αυτό θα πιστέψεις? Ποιος σου λέει ότι δεν γίνεται ήδη?

Θα σε παρακαλέσω το "βρέθηκε είτε με την δική σου βοήθεια είτε από το αρχείο του γιατρού" να το διορθώσεις. Βρέθηκε από την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΟΝΗ και μετά από την επιμονή πιθανώς του VLAFO γιατί ο γιατρός έσχιζε τα ρούχα του και μεταβίβαζε αστείες δικαιολογίες μέσω του Giorgos-3 για να δικαιολογήσει το νούμερο. Υπάρχουν όλα γραπτά στο νήμα του κάνε ένα κόπο να το ξαναδιαβάσεις.

Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την όρεξη να επιβάλω και να ελέγξω κάτι το οποίο δεν πιστεύω. Το φόρουμ πρέπει να λειτουργεί με την αυτόβουλη πρωτοβουλία των μελών του και όχι με υποχρεωτικότητες που χρειάζονται και μηχανισμούς ελέγχου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
πολλές φορές υπερισχύει και ο εγωισμός του ναι το έχουμε δει...και κάνει λάθος κινήσεις. Αλλά γενικά το έχει πιάσει το νόημα ο γιατρός τι πρέπει να κάνει μέσω της συνεχόμενης προβολής περιστατικών. Γιατί η εικόνα υπερισχύει πάντα και χωρίς στοιχεία και ξέρει οτι πολλά μέλη δεν κοιτάνε στατιστικά. Οπότε τους πιάνει πελάτες, βγάζει φράγκα και σκασίλα του να τον κράζει το φόρουμ...Αυτός τη δουλειά του την κάνει; από εκεί και πέρα δεν τον νοιάζει...
Στην ιατρική και στις υπηρεσίες αυτής δεν ισχύει το "και η αρνητική διαφήμηση είναι διαφήμηση"........

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στην ιατρική και στις υπηρεσίες αυτής δεν ισχύει το "και η αρνητική διαφήμηση είναι διαφήμηση"........

Μα πέστα ρε Bobby γιατί θα με τρελάνουν. Εδώ και κάποιος να έχει μπει θετικά διακείμενος για τον Αναστασάκη με αυτά που διαβάζει έχει κόψει πέρα που λένε και στο χωριό μου. Και σου λέει ο άλλος για τμήμα μάρκετινγκ κλπ. Αμφιβάλω αν ξέρουν και πως λειτουργεί το μάρκετινγκ.

vlafo

Well-Known Member
Φίλε μάλλον έχεις δίκιο ότι δεν διαβάζουν όλοι. Εδώ όμως θα συνταχθώ με τον @CVIAL, δηλαδή ας πρόσεχαν περισσότερο και να διάβαζαν... Εγώ πριν τολμήσω να αρθρώσω λέξη στο φόρουμ είχα διαβάσει πάνω από το 80% των νημάτων (όλων των νημάτων) με όλα τα σχόλια (skimming τουλάχιστον γιατί και ένα μέρος των σχολιών είναι παπαρολογίες - κατανοητό στο πλαίσιο του χαβαλέ - και εγώ κάνω τέτοια σχόλια). Μου βγήκαν τα μάτια.......
Φίλε bobby
Εγω το είχα διαβάσει το φόρουμ όλο μέσα σε ένα τρίμηνο και όταν λέω όλο εννοώ όλο.
Για αυτό έχω άποψη και γνωρίζω τα "πάντα"και είδα και τους πάντες.
Και το παρακολουθώ το θέμα όπως ξέρεις 30 χρόνια.
Αλλά εγώ και μερικοί ακόμα είμαστε λίγοι και μειοψηφία το καταλαβαίνεις αυτό?
Το ξέρεις άλλωστε.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος θέλει να το ψάξει περισσότερο η αν δε θέλει να διαβάσει,με ενδιαφέρει να παίζονται οι όροι του παιχνιδιού με ίσους όρους και μετά να αξιολογεί και να επιλέγει το κάθε μέλος σύμφωνα με την κρίση του και την κριτική του ικανότητα.
Αυτό είναι το καίριο.

nick90

Well-Known Member
Μα πέστα ρε Bobby γιατί θα με τρελάνουν. Εδώ και κάποιος να έχει μπει θετικά διακείμενος για τον Αναστασάκη με αυτά που διαβάζει έχει κόψει πέρα που λένε και στο χωριό μου. Και σου λέει ο άλλος για τμήμα μάρκετινγκ κλπ. Αμφιβάλω αν ξέρουν και πως λειτουργεί το μάρκετινγκ.
ασε ρε CVIAL. Ξέρουμε πολύ καλα πως λειτουργεί. Μάλλον εσύ εισαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις οτι ο γιατρός δεν βρίσκει πελάτες από το φόρουμ.

panos1234

Well-Known Member
Σημασία δεν έχει αν έγινε λάθος με δόλο ή μη. Σημασία έχει το impact της παραπληροφόρησης που λες και εσύ στα νέα μέλη. Γιατί λοιπόν κάποιο μέλος να φουσκώσει ή μη τα g που έβαλε. Αυτό θα πιστέψεις? Ποιος σου λέει ότι δεν γίνεται ήδη?

Θα σε παρακαλέσω το βρέθηκε είτε με την δική σου βοήθεια είτε από το αρχείο του γιατρού να το διορθώσεις. Βρέθηκε από την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΟΝΗ και μετά από την επιμονή πιθανώς του VLAFO γιατί ο γιατρός έσχιζε τα ρούχα του και μεταβίβαζε αστείες δικαιολογίες μέσω του Giorgos-3 για να δικαιολογήσει το νούμερο. Υπάρχουν όλα γραπτά στο νήμα του κάνε ένα κόπο να το ξαναδιαβάσεις.

Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την όρεξη να επιβάλω και να ελέγξω κάτι το οποίο δεν πιστεύω. Το φόρουμ πρέπει να λειτουργεί με την αυτόβουλη πρωτοβουλία των μελών του και όχι με υποχρεωτικότητες που χρειάζονται και μηχανισμούς ελέγχου.

Οκ λοιπόν βρήκες εσύ το λάθος και έγινε σε δεύτερο χρόνο η αναγνώριση από τον γιατρό του.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως υπήρχε δόλος μιας και ο γιατρός δεν χρεώνει με το g αλλά με την ημέρα.
Δεν επιμένω με την πρόταση μου,βασιζομαι στην εμπειρία σου στη διαχείριση για ένα υγιές και σωστό φόρουμ ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών!

aeratos28

Just aeratos
Αυτά cvial,ειδικά για τις κλινικες,έπρεπε να είναι δεδομένα..να ((ξεσκίζονται)) στην ανάλυση σε ότι πάνε να παρουσιάσουν..εμείς εδώ βλέπω,κάναμε το αντίθετο ..ξεσκισαμε τα ανεξάρτητα μέλη και τσακωνόμασταν βριζόμασταν για τα πάντα,με παιδιά που από δική τους θέληση και για βοήθεια προς το φόρουμ έδειχναν την περίπτωση τους για να ανταποδώσουν την όποια βοήθεια πήραν από εδώ ..και το κάθε μαϊμούνι (επαγγελματία) λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε στο τι παρουσιάζουν που όρμηξαν στο φόρουμ σαν τη μύγα στο σκατό για να φάνε..
Όπως είπες στο νήμα του vlafo ο γιατρός έλεγε δικαιολογίες αστείες..ας δούμε και τις αστείες δικαιολογίες του τασακη..να δίνει στοιχεία πλήρης να υπάρχει στριπτίζ κανονικό.γτ δύο μ

Θα σε παρακαλέσω το "βρέθηκε είτε με την δική σου βοήθεια είτε από το αρχείο του γιατρού" να το διορθώσεις. Βρέθηκε από την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΟΝΗ και μετά από την επιμονή πιθανώς του VLAFO γιατί ο γιατρός έσχιζε τα ρούχα του και μεταβίβαζε αστείες δικαιολογίες μέσω του Giorgos-3 για να δικαιολογήσει το νούμερο. Υπάρχουν όλα γραπτά στο νήμα του κάνε ένα κόπο να το ξαναδιαβάσεις.

ετρα και δύο σταθμά??

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ασε ρε CVIAL. Ξέρουμε πολύ καλα πως λειτουργεί. Μάλλον εσύ εισαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις οτι ο γιατρός δεν βρίσκει πελάτες από το φόρουμ.

Με αυτά που γράφεις, τουλάχιστον στα μάτια μου, αυτό πιστεύω, ότι δεν ξέρεις. Μπορείς να ρωτήσει και επαγγελματίες του χώρου να σου πουν την άποψη τους.

nick90

Well-Known Member
Με αυτά που γράφεις, τουλάχιστον στα μάτια μου, αυτό πιστεύω, ότι δεν ξέρεις. Μπορείς να ρωτήσει και επαγγελματίες του χώρου να σου πουν την άποψη τους.
Και εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να πιστεύεις οτι ο γιατρός δεν βρισκει πελάτες εδώ μέσα και το κάνει από καπρίτσιο και χάνει.... Δηλαδή λες να παίζει την επιχειρήση του και τόσους υπαλλήλους που έχει να πληρώσει για τη βεντέτα; Ούτε καν...Κέρδος έχει και τεράστιο από εδώ μέσα. Πόσα μέλη και επισκέπτες του έχουν δώσει λεφτά για επεμβάσεις; Πόσοι πήγαν και πάνε για θεραπείες κτλπ; Μη τρελαθούμε κιόλας..

Μπλουζα