Ναι βεβαιως αγαπητε moderator. Ειμαι 34 χρονων, αποφοιτος Ιατρικης του Comenius University Bratislava-Slovak republic (2006-2012)
Εχω κανει 2,5 χρονια Γενικη Χειρουργικη στο Τζανειο, Πειραια
Μπηκα στις μεταμοσχευσεις περιπου το 2015, δουλεψα για εταιριες μεταμοσχευσεις μαλλιων σε Δουβλινο/Λονδινο/Οσλο/Βρυξελλες. Οι εταιριες οπως γνωριζετε εχουν διαφορετικο πρωτοκολλο μεταμοσχευσης μεταξυ τους. Εκτεθηκα και κρατησα στοιχεια απο ολες καθως δουλεψα και διαφορετικα κεφαλια τοπογραφικα (δλδ αλλες δοτριες στο πολυεθνικο UK and Ireland οι οποιοι αγαπανε το αλκοολ και προεγχειρητικα και μου κανανε τη ζωη δυσκολη, μου βγαιναν τα ματια με τις λουπες σε πλατινα ξανθους σκανδιναβους

κλπ.Το πρωτοκολλο που θα εκανα στο δικο μου κεφαλι το βρηκα οταν συναντηθηκα με τον John Cole+Bisanga. Οποτε και κανω μεταμοσχευσεις στο δικτυο κλινικων τους, κυριως Bisanga για να αποφευγω υπερ ατλαντικα ταξιδια. Επισης θα παρουσιασω και καποια περιστατικα SMP (κανω scalp micopigmentation και οχι trichopigmentation- να συζητησουμε διαφορες καποια στιγμη-. περιστατικα smp se NW μεγαλα, σε strip scars, se FUE scars καθως και σε κεφαλια που δεν εχουν αλλη δοτρια και με καμουφλαζ τα σκουραινω. Τελος ειμαι υποψηφιος διδακτορ στο ΕΚΠΑ, στο τμημα χειρουργικης ερευνας του Λαικου νοσοκομειου πανω σε θεραπειες PRP, οποτε θα μπορουσα να προσεγγισω την prp οχι μονο κλινικα αλλα και ακαδημαικα. Θα ειδικευτω στην πλαστικη χειρουργικη