Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

billaros

Active Member
παιδια επειδη πηγα προσφατα στην κλινικη του ακη κ ρωτησα για μενα.ρωτησα επιδη δεν την γουσταρω την μινοξ ,γιατι πρεπει να βαζω μινοξιδιλη μετα την μ.μ..και μου απαντησαν ξεκαθαρα για να μην επηρεαστουν τα υπολοιπα μαμα μαλλια απο σοκλοςς.τα προστατευει δλδ .γιαυτον κ κανεναν αλλο λογο.ουτε φυτρωσεις ουτε τιποτα.επισης μου ειπαν οτι το σοκλοςς ειναι μονιμο.επισης μου ειπαν με απολυτη σιγουρια να βαλω στο crown και οιτ δεν υπαρχει κανενας φοβος επειδη θα βαλουν σε χιλιοστα και δεν ακουμπανε τα διπλα.(μου εκανε περιεργεια γιατι το ρωτησα 3 φορες λογω φοβου σοκλοςς αλλα ηταν ανετοι.και δεν μιλαμε για κανα νουμερο μεγαλο 300-500gts προτεινα.δηλαδη θα μπορουσαν να με ειχαν αποτρεψει και αυτοι να μην μπλεξουν χωρις λογο.και τελος μου ειπαν να προσεχω απο ηλιο βαρη κρανος κλπ. το πολυ 10-15 μερες .μετα κανονικα και μπανια κ ολα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Ναι ειναι και αυτο που λες μια σοβαρη αποψη.Για μενα μμ σε μικρη ηλικία πριν τα 35 και ιδιαιτερα σε ατομα με ιστορικο μεγαλης κλιμακας αραιωσης χωρις θεραπεια δεν αξιζει.Εκτος εαν υπαρχει πολυ καλη δοτρια χρηματικο αποθεμα αρκετο αλλα και παλι καποιος που παει για 6-7 νομιζω δεν αξιζει.

dimitris50423

Well-Known Member
Αερατε η τριχα απο διπλανους θυλακες υποθετω οτι μπορει να πεσει και χωρις να τραυματιστει ο θυλακας της λογω ερεθισμου και οιδηματος της γυρω περιοχης. Σε αυτη την περιπτωση η τριχα θα επανελθει. Ισως και εγω στη δοτρια να ειχα καποιο shockloss τους πρωτους μηνες. Επανηλθαν ολες και η δοτρια ειναι μια χαρα. Εγω βλεπω οτι ηδη επανερχεται το μεσσαιο κομματι στον Ακη. Οποτε δεν χρειαζεται απο τωρα να τον αγχωνουμε περισσοτερο. Εγω δε συμφωνω οτι επρεπε για το crown να παει και 2η φορα να κανει. Εφοσον το προβλημα του δεν ηταν πολυ μεγαλο γιατι να μη το διορθωσει.

aeratos28

Just aeratos
εννοείται ότι δεν αξίζει αν πας για 6-7 norwood..βασικά οι μεταμοσχεύσεις οι καλές που βλέπεις έχουν όλες ένα κοινό σημείο..το μικρό norwood..τώρα σε τέτοιες περιπτώσεις αν είσαι 30 -35 και είσαι σε αυτό το norwood,πάνω κάτω εκεί θα μείνεις,οπότε γι αυτό λέω πως δεν χρειάζεται ούτε φίνα..αν είσαι για μεγαλύτερο norwood όμως και μπεις σε τρυπακι και κανείς εμφύτευση τότε είναι μονόδρομος και οι θεραπείες με φίνα κτλ με ότι αυτό σημαίνει από θέμα υγείας ..όταν πηραζεις ορμόνες υπάρχει θέμα..γιατί όπου υπάρχει δράση (μαλλιά) ,υπάρχει και αντίδραση..

aeratos28

Just aeratos
ο μόνος λόγος πτώσης της τρίχας δημητρη είναι ότι βρίσκεται σε τελογενη φάση και απλά πέφτει..όταν όμως κανείς εμφύτευση και χαθούν τόσες τρίχες δεν είναι από την τελογενη φάση ούτε από οίδημα.αν δημιουργηθεί οίδημα κτλ ότι θα πάθουν τα μαλλιά που είχες,θα πάθουν και τα μεταμοσχευμενα αμέσως.η δοτρια σου που λες ίσως έπαθε shockloss ισως και οχι,εγω πιστευω λόγο των τετραγώνων που έχουμε αναφέρει πάλι.,το over harvesting που έχουμε πει και το θεωρώ λογικό να συμβεί..άλλα δοτρια είναι υπάρχουν αρκετά πολλά μαλλιά ,υγιείς στο 100% και η περιοχή αυτή και επανερχετε οπτικά γρηγορα

dimitris50423

Well-Known Member
Για να δουμε εγω θελω να δω καθαρες φωτο στο 8μηνο απο το middle. Ισως για αυτο να ριχουν και τα περισσοτερα μμ θυλακια την τριχα ομως. Και μετα ξαναβγαινει. Δε συνεχιζω τη γενικη συζητηση γιατι ειναι το θεμα του Ακη. Περιμενω την ανανεωση στο 6μηνο. Καλη συνεχεια Ακη.

aeratos28

Just aeratos
ρε μακάρι να στρώσει το κεφάλι και να βγουν όλα και παντού του ακη.!τον εχει παρει απο κατω εντελως!όντως ας σταματήσει εδώ η κουβέντα.!καλή συνέχεια να εχει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτο που σου είπανε billare δεν παίζει με τίποτα για τη μίνο, μόνο η φίνα βοηθάει για shock loss (και πάλι δεν ειναι σίγουρο) και για αυτο την συστήνουν και επισήμως. Να στο πω και λίγο διαφορετικά, στον Δημήτρη που δεν είχε ούτε μια τρίχα, γιατι δώσανε μίνο; μήπως πάθει σοκ λος το κρανίο του; Έλεος! Το shock loss επίσης δεν ειναι πάντα μόνιμο, μπορεί και να ειναι παροδικό όταν το graft ειναι υγιές. Απορώ ποιος στα είπε στον Β. όλα αυτά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
ακριβώς ..μπορεί και να είναι παροδικό αν τα grafts ειναι υγιείς,μπορει και να μην είναι όμως αν έχουν τραυματιστεί η δεν είναι υγιείς..τότε το shockloss γίνεται μονιμο..εκτός από το ποιος του το είπε,που θέλει κράξιμο οποιος ήταν,μου αρέσει και η σιγουριά τους που λένε πως δεν υφίσταται το shockloss γιατί δουλεύουν με μικρά εργαλεία..και δεν το λένε μόνο αυτοί στην εταιρια και άλλοι το λένε..παιδιά,σε περιοχές οι οποίες έχουν σχετικά αρκετό μαλλί,όχι μεταμοσχευμενο,μαμισιο που λέμε, είναι πολύ επικίνδυνο να επέμβει ο γιατρος..πολλές οι πιθανότητες να γίνει ζημια..κλασσική απάντηση μετά δική τους είναι ότι ήταν να πέσουν και πέσανε.! ΠΡΟΣΟΧΗ

P70

Active Member
Γενικα ειναι καλο να μην αγχωνουμε παραπανω τον Ακη.
Το μεσαιο κομματι στα δικα μου ματια επανηλθε.
Η γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που καποιος παει σε μια εταιρια ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. Ασχετως αν εχει κανει λαθη, αν εχει καλα και κακα αποτελεσματα, κανεις την επιλογη σου και την υποστηριζεις.
Το να πας και να λες πχ, δεν θελω να βαλεις εκει, θελω εκει, ειναι κατι θεμιτο.
Το να λες στην κλινικη, οχι αυτο το κανεις λαθος, αυτο που μου λες δεν ισχυει (ΑΣΧΕΤΩΣ αν εχεις διαβασει 5000 αρθρα που να λενε αυτο) απο την στιγμη που κανεις την επιλογη σου, οφειλεις να την στηριξεις. Ας περιμενει παραπανω μιας και σοβαρες κλινικες σου λενε περιμενε 1 χρονο να δεις ολοκληρωμενο αποτελεσμα.
Καταλαβαινω το αγχος οτι δοτρια δεν εχουμε απειρη για να κανουμε οσες θελουμε κτλ, ομως δεν αλλαζει κατι με το να πιεζουμε την κατασταση.
Γνωμη μου...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες ως προς τον Ακη, πρεπει να περιμένει ως προς την εξελιξη του και μετα να πάρει θέση. Όλες οι γνωμές εδώ ειναι απλα γνώμες και ο σχολιασμός μπορεί να περιέχει και πολλά λάθη. Ως προς τον σχεδιασμό όμως και όχι ως προς την φύτρωση μπορούμε να πάρουμε θέση, εξάλλου ας μας εξηγήσει και η κλινική με επιχειρήματα γιατί έκανε αυτού του είδους την τοποθέτηση. Μπορεί να μάθουμε και κάτι που δεν ξέρουμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
τι να πω civial υποθετω τοτε θα μου τοπαν για να βοηθησει η μινο στην συντηρηση τησ τριχοπτωσης ποου ειναι κ ο κυριος λογος που παιρνουν ολοι μινο.απλα ανεφερα; οτι δεν με ψηνει να παιρνω μινο.θα παρω μονο για ενα χρονο μετα την μ.μ. που μου προτειναν.τωρα γιατι δειξανε τοση σιγουρια για το crown μου απορω επειδη 300-500gts το πολυ δεν ειναι μεγαλο θεμα και θα μπορουσαμε να το αποφυγουμε.παντως εχω προβληματιστει και με τις πιθανοτητες να πιασει η φυτρωση.επειδη εννοειται οτι θελω να κατεβασω hairline και αν υπαρχει περιπτωση να μην πιασω φυτρωση και ειναι αραια την γαμησα δεν θα μπορω να αφηνω τα μαλλια οθτε 1 ποντο μακρος μετα

dimitris50423

Well-Known Member
εγω δεν θεωρω οτι ειναι ευκολο να τραυματιστουν μοσχευματα απο τα μαμα μαλλια απευθειας με την τοποθετηση εκτος αν μπεις πραγματικα κολλητα στα μαμα μαλλια. το καθε μοσχευμα εχει μια συγκεκριμενη μορφη και θεση στο κεφαλι αν αυτος που κανει την τοποθετηση αφησει μια συγκεκριμενη αποσταση απο τα υπαρχοντα μοσχευματα δεν υπαρχει πιθανοτητα απευθειας τραυματισμου μοσχευματος.
για αυτο και ειπα πιο πανω οτι καποια μαμα μαλλια μπορει να πεφτουν λογω ερεθισμου και οιδηματος της περιοχης αλλα λογικα επανερχονται.
υπαρχει πιθανοτητα η μινοξιδιλη να τα βοηθαει και αυτα να ξαναβγαλουν τριχα?
cvial τι πιστευεις..? θεωρεις οτι ειναι πιθανος ο αμεσος τραυματισμος μοσχευματων απο το pen η τις οπες η αυτο που ειπα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν άνοιγεις οπές δίπλα σε μαμά μαλλιά (η και μεταμοσχευμένα) και τα τραυματίσεις έστω και λίγο (όχι απαραίτητα βαριά η θανάσιμα) αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το σοκ λος. Στα υγίη ειναι αναστρέψιμο σχεδόν πάντα (αν δεν πειράξεις το κέντρο αναπαραγωγής). Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι σχεδόν όλα τα graft της δότριας παθαίνουν σοκ λος γιατί τους κόβουμε την αιμάτωση και τα υποχρωνουμε να αλλάξουν περιβάλλον από τους 37 βαθμούς στους 4 και μετα πάλι στους 37. Η συντριπτική τους πλειοψηφία επανέρχεται άρα το σοκ λος δεν είναι κάτι απαραίτητα καταστροφικό. Σοκ λος μπορεί να συμβεί και στην δότρια από over harvesting ή επειδή στην διαδικασία εξαγωγής τραυματίζεις τα διπλανά. Αυτός που ανοίγει οπές στην πύκνωση πρέπει να έχει πολύ μεγάλη πείρα γιατί πολλες φορές (τις περισσότερες) η ρίζα δεν είναι ακριβώς κάτω από την τρίχα αλλά πιό πλάγια. Βλέποντας την φορά της τρίχας καταλαβαίνεις που είναι η ρίζα. Επειδή η διαδικασία είναι γρήγορη, η εμπειρία και η γνώση παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο. Εν κατακλείδι Δημητρη θεωρώ ότι οι οπές ειναι υπεύθυνες στην συντριπτική πλειοψηφία και όχι τα οιδήματα.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Εν κατακλείδι Δημητρη θεωρώ ότι οι οπές ειναι υπεύθυνες στην συντριπτική πλειοψηφία και όχι τα οιδήματα.

o μηχανικος τραυματισμος του τριχοθυλακιου δηλαδη απο το pen. οκ καλυφθηκα.. καλη συνεχεια στον Ακη. ;)

tasos33

Well-Known Member
τελικα με την ολοκληρωση του αποτελεσματος του ακη ...οχι 1000 που ειχα πει...1500 χαλαρα....φανταζομαι τοτε που θα εχει διαμορφωθει το αποτελεσμα και γραφουμε για λαθη κ παραλειψεις.....χαχαχαχ...θα βρεχει posts

akishellas3

Well-Known Member
παιδια επειδη πηγα προσφατα στην κλινικη του ακη κ ρωτησα για μενα.ρωτησα επιδη δεν την γουσταρω την μινοξ ,γιατι πρεπει να βαζω μινοξιδιλη μετα την μ.μ..και μου απαντησαν ξεκαθαρα για να μην επηρεαστουν τα υπολοιπα μαμα μαλλια απο σοκλοςς.τα προστατευει δλδ .γιαυτον κ κανεναν αλλο λογο.ουτε φυτρωσεις ουτε τιποτα.επισης μου ειπαν οτι το σοκλοςς ειναι μονιμο.επισης μου ειπαν με απολυτη σιγουρια να βαλω στο crown και οιτ δεν υπαρχει κανενας φοβος επειδη θα βαλουν σε χιλιοστα και δεν ακουμπανε τα διπλα.(μου εκανε περιεργεια γιατι το ρωτησα 3 φορες λογω φοβου σοκλοςς αλλα ηταν ανετοι.και δεν μιλαμε για κανα νουμερο μεγαλο 300-500gts προτεινα.δηλαδη θα μπορουσαν να με ειχαν αποτρεψει και αυτοι να μην μπλεξουν χωρις λογο.και τελος μου ειπαν να προσεχω απο ηλιο βαρη κρανος κλπ. το πολυ 10-15 μερες .μετα κανονικα και μπανια κ ολα

TI ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ SHOCK LOSS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ?

akishellas3

Well-Known Member
Καλα ας μην επανελθουν κ τα λεμε... αυτο εδω που εχω κανει γυρω γυρω ειναι shock loss ...οι τριχες εχουν μακρυνει κ φαινεται καλυτερο οχι οτι οντως (μακρι να βγαινουν δηλαδη) βγαινουν οι προηγουμενες(αυτο θα δειξει με ενα κουρεμα κανονικα ) . Ουιαστικα ο θεος βοηθος αν οντως βγαινει κατι απο τα παλια,τωρα αν καποιος οντως δεν το βλεπει η κανει πως δεν το βλεπει η ... μη πω ...
θα ξαναπω παλι καποια πραγματα τελευταια φορα η συμφωνια ηταν Hairline k crown οσα χρειαστουν ,τωρα τα παραπανω ας εστρωνε την hairline η να εβαζε εκει που εχει αφησει κενα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που θα δειτε φωτο που οντως υπαρχουν κενα στην τοποθετηση ...επισης μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα ειναι το δικο μου κεφαλι κ τι εννοω ναι τα κοριτσια εκατσαν 100ωρες να βοηθησουν αλλα καποια πραγματα επρεπε να γινουν πιο σωστα στον σχεδιασμο,θυμαμαι δεν με αφηνανε να ισωσω λιγο την hairline που ηθελα(αλλωστε ισια ηταν οταν ημουν πιο νεος ) ,εννοειται πως δεν ηθελα ισια εντελως αλλα λιγο πιο κατω ,δεν με αφησανε κ απο τι βλεπω πλεον μπορουσαν ανετα να φαινοταν πιο καλυτερο το αποτελεσμα ... Απο την στιγμη που στο ενδιαμεσο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ δεν επρεπε να το ακουμπησουν απλα κ κατανοητα ,εγω βλεπω μια ανιομορφια στο μαλλι στο ενδιαμεσο κ κενα που δεν υπηρχαν πριν ,ηταν πιο πυκνο το μαλλι μου κ ΚΑΛΥΠΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΦΑΛΙ . Ναι στο crown ειχα θεμα αλλα δεν βλεπω κ εκει επισης να εχει καλυτερεψει κατι .
Αυτα υπομονη κ περιμενω,τον αλλο μηνα φωτο τωρα κ απο τον 7ο κοντο να δω αν οντως βγαινουν τα παλια διοτι λογικα θα ειναι στο ιδιο υψος .

Συνημμένα

• P_20160720_192244_1_HDR_p_1.jpg
    P_20160720_192244_1_HDR_p_1.jpg
    506.1 KB · Προβολές: 401
Τελευταία επεξεργασία:

billaros

Active Member
υπομονη φιλε ακη .ναι ετσι μου ειπαν.αλλα μου ειπαν να μην φοβαμαι επειδη μπαινουν σε χιλιοστα και δεν κανουν ζημια.παντως σε αλλες φοτο που εχεις φαινεται κομπλε το ενδιαμεσο.μην ανησυχεις σε 1-2 μηνες αν μακρυνεις κιαλλο το μαλλι εκει θα καλυπτεις οπως τα καλυπτες παλια.αυτο που περιμενεις κ γω μαζι με σαν ειναι να φυτρωσουν κιαλλα μκπροστα να ειναι μια αξιοπρεπη πυκνοτητα γιατι φαινονται αρια τωρα φιλε.πιστευω ειναι νωρις.σε 1-2 αντε 3 μηνες το πολυ πιστευω να εχουν παει ολα καλα και να χαρεις και συ το αποτελεσμα φιλε.μην αγχωνεσαι γιατι δεν πρεπει και γιατι ειναι λιγο νωρις ακομα.μπορει να διαφερει κεφαλι με κεφαλι η φυτρωση στο ποτε τουμπανιαζει

akishellas3

Well-Known Member
ε ναι φαινεατι κομπλε λογο αλλου φωτισμου αλλη γωνιας σε υψος κτλ δηλαδη αν εισαι στο ιδιο υψος δεν θα δεις τα κενα που ειναι απο πανω ευκολα . Το θεμα ειναι πως εν ειναι πυκνα στο ενδιαμεσο οπως ηταν πριν για να τα καλυπτω αλλιβς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩς Η στο φως της μερας φαινοντε κενα στο ενδιαμεσο διοτι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΑΙΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ενω πριν δεν φαινοντουσαν ,απλα ...
Λοιπον ας βγουν διοτι αν παραμεινουνν ετσι κ μακρυνουν τα υπαρχοντα θα φαινεται ενα γελοιο αποτελεσμα .

Μπλουζα