Μη χανετε τον χρονο σας...υπαρχουν ατομα που πληρωνονται για να μπαινουν σε διαφορα site και να πετανε ομοφυλοφιλικη προπαγανδα ή απλα εχουν επιλεξει την ανωμαλια σα τροπο ζωης και μπαινουν να πουν τον πονο τους και να ψαρεψουν κανεναν ανωμαλο γιατι ως γνωστον οι gay πασχουν σ αυτο και λογικο οταν εισαι το 1% του πληθυσμου και πασχιζεις να "πολλαπλασιαστεις"(για καλη τους τυχη εχουμε πεσει σε εποχες που το συστημα τους θελει "ισαξιους πολιτισμενους" αλλα δεν εχουν ιδεα το ποσο γρηγορα μπορουν ν αλλαξουν τα πραγματα κι εκει που τωρα βγαινουν στα gay pride αυριο θα τρεχουν να κρυφτουν)
Οσοι gay εχουν λιγο μυαλο τους αναγνωριζεις γιατι δεν παιρνουν μερος σε αυτο το γελοιο πανηγυρι κια παραμενουν στην ντουλαπα τους.Ειναι εξυπνοι γιατι ξερουν οτι η "ωραιοποιηση" των gay δε θα εχει διαρκεια.
LOL
Αν μένεις Αθήνα, σου συνιστώ να κάνεις καμιά γύρα από πλατεία Αγίας Ειρήνης ή Γκάζι. Εκατοντάδες πούστηδες να πίνουν, να χορεύουν, να φλερτάρουν και να φασώνονται θα βρεις...
1% είναι αυτό που πρεσβεύουν οι Χριστιανοταλιμπάν, οι ταλιμπάν οι ίδιοι πρεσβεύουν ότι η ομοφυλοφιλία δεν υπάρχει, άσχετα με το εάν δολοφονούν δεκάδες έως εκατοντάδες άνδρες που γ@μιουνται μεταξύ τους, ενώ οι έρευνες δείχνουν ότι τουλάχιστον το 3% των ανδρών προσδιορίζονται ως γκέι ή μπάι. Προσωπικά, πιστεύω ότι είμαστε περίπου το 4% του ανδρικού πληθυσμού. Για τις γυναίκες, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι γυναίκες εκ φύσεως είναι όλες αμφιφυλόφιλες, χωρίς να σημαίνει ότι όλες έχουν πάει με γυναίκες ή σκέφτονται σοβαρά να πάνε. Οι τρανσέξουαλ, πάλι, είναι γύρω στο 0.2-0.3% του πληθυσμού. Λίγοι και με βεβαρυμένη ψυχολογία. Δυστυχώς.
ΌΛΟΙ οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι ΙΣΑΞΙΟΙ. Απλά εσύ δεν ανήκεις στον πολιτισμένο κόσμο της Δύσης, για να μπορείς να το αντιληφθείς. Είναι κρίμα που τόσοι Έλληνες επιλέγουν συνειδητά ή ασυναίσθητα (δεν έχουν όλοι την πνευματική ωριμότητα) τον ανατολίτικο τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων. Οι Ανατολίτες βρίσκονται σε μόνιμο τέλμα από τον 10ο αι. Η Δύση όμως, έχει αποτινάξει κάθε τι οπισθοδρομικό και κοιτάζει μπροστά.
Είμαι μέλος της Mensa από τα 15 μου. Αν εγώ δεν έχω μυαλό, εσύ τι είσαι, αμοιβάδα;
Ένας έξυπνος άνθρωπος θα' κλαιγε από λύπηση για αυτά που γράφεις.
Άξιος οίκτου είσαι και τίποτα άλλο.
Παρά τα επιχειρήματα που στηρίζονται στη λογική, εσύ επιλέγεις το συναίσθημα και τον παραλογισμό.
Περαστικά.
Εσύ είσαι εξελικτικό βαρίδι, όχι, εγώ,