pithikas
Well-Known Member
Πλάκα κάνω.από τους πρώτους σε τι?
Πλάκα κάνω.από τους πρώτους σε τι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
όπως πολύ σωστά λέει ο pithikas και αυτός προσβάλλεται από την ορθογραφία κάποιων.δηλαδή τι πρέπει να κάνει?αυτό που κανείς τώρα εσύ?και να στο πω αλλιως,δεν έγινε ξεκαρφωτο εντελώς αυτό το σχόλιο..να μην έλεγε αυτά που έλεγε για να μην γινόταν καμία παρεξήγηση..
Κόλλησες τώρα. Κανείς δε μου τη σπάει εδώ μέσα.Δε ξέρω κανέναν και δε με ενδιαφέρουν οι απόψεις του καθενός. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στους μυγιάγγιχτους που θεωρούν ότι η ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό τους και την ομοφυλοφιλία τους. Την κάνω. Βαριέμαι.σε ορθογραφία η στην σπάω γενικώς?χαχα
σωστό 1000% αυτό που έγραψε ο pithikas,jen.!.και η αντιμετώπιση μου μία χαρά είναι..σεξιστικη ήταν του mikriloulou που με το που γράφτηκε μας είπε ότι είναι gay..τον ρώτησε κανείς??ποιος ο λόγος που μπήκε σε μία άσχετη κουβέντα γι αυτόν,που είχαμε εμείς να μας πει ότι είναι gay και να μας λέει και εμάς gay ..αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές ποιο είναι σεξιστικό αντιμετώπιση και ποια όχι δικό σου θέμα.
Kαλός είμαι. Εσύ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kάτσε ρε, μπορεί να είναι καλό γκομενάκι.pithika είσαι σεξιστης.!![]()
Μπα. Σταμάτησε να γράφει....τι συστηματακι είναι αυτό ρε παιδιά.!έχει απόδοση καθόλου ή μπα?
ρε άτομο..λες ασυναρτησίες.το καταλαβαίνεις?μιλάμε για συγκεκριμένο πράγμα και οχι για όλα αυτά τα θεωρητικά και τις γενικολογιες που αραδιαζεις εδώ πέρα!τι καλάσνικοφ και πράσινα άλογα λες?? όπως ειπες πιο πριν είναι ένα φόρουμ το οποίο έχει κανόνες και μία στοιχειώδη λογική..αναφέρουμε προβλήματα,συζητάμε και ψάχνουμε λύσεις σε όλα αυτά..δεν ζητάει κανείς πληροφορίες για την ταυτότητα του..κανόνες που είπαμε πιο πριν??μάθε να μιλάς και να μην λες όλες αυτές τις αερολογιες που ειπες τώρα αν θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρα