Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

Adriano

Well-Known Member
Πάντως παίζει πολύ επιθετικά με την διαφήμιση
σελίδες ,facebook ,εδώ στο φορουμ με τους απεσταλμένους του :p:p
πανικός!!
Ρε γιατί αφήνετε μπηχτές όλη την ώρα; Πριν από την έξαρση με τον γιατρό στο Χίλτον, νομίζετε ότι δεν υπήρχαν παπαγαλάκια από κλινικές; Για ανατρέξτε σε παλιά θέματα να δείτε τι γινόταν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ρε γιατί αφήνετε μπηχτές όλη την ώρα; Πριν από την έξαρση με τον γιατρό στο Χίλτον, νομίζετε ότι δεν υπήρχαν παπαγαλάκια από κλινικές; Για ανατρέξτε σε παλιά θέματα να δείτε τι γινόταν.
Φυσικα και υπηρχαν....και τοτε τα ιδια γραφαμε.
Και μαλιστα τοτε ηταν πολυ χειροτερα.Το μπαναρισμα επεφτε για πλακα,βρυσιες,κακο....ωραιες εποχες.
Αυτος τι εχει ασυλια και δεν κανει να αναφερομαστε?

EKTOR

Member
Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πολεμησετε έναν γιατρό ή μία κλινική γιατί από επιχειρήματα τελειώσαμε ότι ήταν να πείτε το ειπατε φάνηκε το επίπεδο της συζήτησης.

Adriano

Well-Known Member
Φυσικα και υπηρχαν....και τοτε τα ιδια γραφαμε.
Και μαλιστα τοτε ηταν πολυ χειροτερα.Το μπαναρισμα επεφτε για πλακα,βρυσιες,κακο....ωραιες εποχες.
Αυτος τι εχει ασυλια και δεν κανει να αναφερομαστε?
Καμμιά ασυλία δεν πρέπει να έχει και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Αλλά βλέπω ότι πολλοί από τα παπαγαλάκια βγάζουν το μένος τους και κοιτούν μόνο τα αρνητικά.

EKTOR

Member
Ρε παιδιά τι να λεμε τώρα εγώ έφαγα ban ένα μήνα επειδή μιλησα εμπρηστικά λέει ενώ όλοι οι άλλοι μιλούν πυροσβεστικά εδώ το σκηνικό είναι καραφτιαγμενο

dimitris50423

Well-Known Member
Αν η συγκεκριμενη κλινικη δεν ειχε δωσει τελευταια ικανοποιητικα αποτελεσματα κανεις δεν θα ειχε ασχοληθει. Η διαφημιση γινεται απο ολες τις κλινικες. Επισης σε μια διαφημιση που μου βγαζει στο site απο κυπριακη κλινικη δειχνει ενα παλικαρακι 20 ετων με τιγκα μαλλι οποιος πιστεψει οτι αυτες οι φωτο ειναι απο μεταμοσχευσεις ειναι το λιγοτερο αφελης.

mikegad

Well-Known Member
Ωπα λιγο...
Το εχω πει αρκετες φορες και το ξαναλεω...
Χρηματα για εξω δυστυχως δεν εχω ,οποτε αναγκαστικα οταν κανω μεταμοσχευση θα κανω εδω (η τουρκια).
Κανενας πολεμος δεν γινεται λοιπον ,ισα ισα εχω πει τοσες φορες πως μακαρι να παει καλα καθως θα ειναι μια καλη λυση και για την περιπτωση μου.
Απο κει και περα ομως το οτι καποιοι εχουν ανοιξει νηματα συστημενοι κανει καραμπαμ...και τυφλος να εισαι το βλεπεις.
Οποτε το κραξιμο δεν το γλυτωνει ,οπως εχει φαει και ο μεγαλος αντιπαλος (και εριξε και μυνηση στο site μια εποχη αν θυμαμαι καλα) ,οπως και εχουν φαει και τοσοι αλλοι που προωθουσαν την κλινικη τους.

Εδω θα ειμαστε και μακαρι να μας διαψευσει με τα αποτελεσματα του ,μεχρι τοτε ομως υπομονη

dimitris50423

Well-Known Member
Αν θες πες μας και ποιους εννοεις απο εμας που καναμε μμ. Αλλο να μιλας για μια κλινικη και αλλο για μελη του φορουμ και να αφηνεις υπονοουμενα. Και επισης πως μπορει να ξερει καποιος οτι θα παει καλα και δεν θα δυσφημησει την οποιαδηποτε κλινικη αφου γραφει απο την αρχη δεν μπορω να καταλαβω. Καλο ξημερωμα.

mikegad

Well-Known Member
Εκει ακριβως ειναι ειναι το περιεργο δημητρη.
Γινεται καποιος μελος και ξεκιναει να γραφει κατευθειαν για την μεταμοσχευση του.
Ουτε ερωτησεις ,ουτε συμβουλες ,ουτε την τον οδηγησε στην συγκεκριμενη κλινικη ουτε τιποτα.Αντε κανα ποστ πουθενα για ξεκαρφωμα και αν.
Απλα καποιος που δεν ενδιαφερθηκε ποτε πριν μπηκε και γραφτηκε για να μας δειξει τα αποτελεσματα του και να βοηθησει τους υπολοιπους....
Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια
Οπως ειπε και ο adriano πριν ριξτε μια ματια σε παλια νηματα.Για τα παλια μελοι νομιζω πως η ιστορια επαναλαμβανετε οποτε λογικο να εχουν τις επιφυλαξεις τους

zotrix

Active Member
ρε παιδιά στη διαφήμιση, εκεί στο τσουλούφι στο κέντρο δεν εχει δέσει καλά με τον κρόταφο η μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
επιφυλαξεις καλα κανεις και εχεις mike και εγω εχω για καποιους ευτυχως λιγους. για τα νηματα που ανοιγουν να ξερεις οτι υπαρχουν και αλλοι που εκαναν και δεν ανοιξαν ποτε θεμα για να μην ασχολουνται με αντιπαραθεσεις οι οποιες οταν μπηκα εγω στην αρχη δεν υπηρχαν. αν εμπαινα τωρα στο φορουμ θα το σκεφτομουν 2η φορα για το αν θα γραψω.
επισης εγω βλεπω γενικα ατομα απο ολες τις κλινικες να ξεκινανε να παρουσιαζουν τη μμ τους αφου εχουν κανει και το αποδιδω στο αγχος που εχουν τις πρωτες μερες και θελουν απαντησεις.. αυτο το σκεπτικο μου φαινεται πιο λογικο. ετσι ειχα αποφασισει και εγω να γραψω οταν εκανα.

mikegad

Well-Known Member
Μα αυτό που γράφω δεν έχει να κάνει μόνο με τον Β. ,λέω πως και άλλες κλινικές το έχουν εφαρμόσει στο παρελθόν (και θα το ξαναεφαρμόσουν σίγουρα) και τελικά αποδείχτηκαν παπαγαλάκια.
Αυτό που γίνεται τώρα κατά την άποψη μου με τον Β. είναι ποιο εμφανές γιατί έγινε ένα μπαμ και άνοιξαν τα νήματα μαζεμένα.

Από κει και πέρα μακάρι να τα πάει καλά ,σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίθεση στην κλινική, ίσα ίσα που λόγω των οικονομικών μου είναι μέσα στις υποψήφιες.
Απλά θα προτιμούσε ξεκάθαρα πράγματα πχ. "ο Β. μου έκανε καλύτερη τιμή για να παρουσιάσω την μεταμόσχευση" ή "θα μου κάνει δώρο την επόμενη" ή "παίρνω προμήθεια για καθένα που στέλνω" κλπ.

Από κει και πέρα σαν νέα κλινική που εφαρμόζει αυτήν την τακτική θα φάει το κράξιμο της.
Δεν είναι κάτι πρωτότυπο, φυσικότατο είναι.
Στο χέρι της είναι όμως να μας διαψεύσει και να μας κλείσει τα στόματα με τα αποτελέσματα της

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Mikegad αφου θα πας ελλαδα που λες πανε B.δε θα εισαι υποπτος εσυ τουλαχιστον :D

andy.k

Active member
Φίλε να σου πω εγώ τη γνώμη μου...που έχει νομίζω λογική αλληλουχία...έχει κάποιος πρόβλημα με το μαλλί...ψάχνει στο νετ...του βγάζει τον βεκρη πρώτο στο google...ένα το κρατούμενο...μετά πατάει κ forum...του βγάζει πρώτο το hairlossgr(λογικοτατο)...μπαίνει κ βλέπει την εποχή εκεινη 100000post σε μία μμ με καλο κατα γενικη ομόλογια
αποτελεσμα( του Δημητρη εννοώ)...ενθουσιάζεται (γτ κ τα λεφτά είναι σχετικά λίγα) και πάει και ψωνιζει μαλλί από εκει χωρίς να ρωτησει εδώ τους εμπειροτερους, παρόλο που είναι αναγνώστης...κατόπιν μμ γίνεται μέλος κ ποσταρει τη μμ του ειτε επειδή έχει κάποιο
οφελος( χωρίς να έχει όμως ακόμα αποτέλεσμα είναι ρίσκο για την κλινική να ζητήσει ποντάρισμα, γτ αν πάει στραβά θα είναι δυσφημηση), είτε επειδή γουσταρει καθοδήγηση, είτε επειδή γουσταρει να προσφέρει η να καβλαντιζει στο φόρουμ...ίσως να παρατηρησες ότι με εξαίρεση την έπαρση μμ στην κλινική αυτή από δεκ μέχρι μαρτιο, δεν έχουμε άλλα νέα περιστατικά...πχ τον τελευταίο μήνα δε νομιζω να έσκασε κανείς...οκ αν κάποιο από τα παιδιά έχει ήδη κάνει τη μμ και την ποσταρει εκ του ασφαλούς 1-2 χρόνια μετα, σε συνεννόηση με την κλινική, ενώ έχει ήδη μαλλί και το παρουσιαζει ότι βγήκε τώρα ε τι να πω...να αρχίσουμε να ζητάμε τις φωτό με την εφημερίδα της ημέρας από δίπλα...πάντως εγώ αν ξαναπαω εκεί για πύκνωση( που με τόσο μεγάλα implanter θα το σκεφτώ σοβαρά να μπω ανάμεσα σε μαμά μαλλιά- μου είπαν ότι είναι 1mm τη μέρα της μμ αλλά έμαθα ότι παίζει να είναι και 1,2!!!!mm) εννοείται πως θα απαιτήσω καλύτερη τιμή, οχι γτ γραφω κ παρουσιαζω στο φορουμ αλλα γτ εγώ χρεωθηκα 1,5€ /gt ενώ υπάρχουν περιπτώσεις απο το φορουμ που τους κόστισε κάτω από ευρώ...

mikegad

Well-Known Member
John αυτή τη στιγμή τα λεφτά δεν μου φτάνουν ούτε για Ελλάδα.Αλλά και να φταναν θα περίμενα να δω από τα αποτελέσματα που δεν θεωρώ ύποπτα.
Αν και πλάκα πλάκα με τόσες γιατρούς εκεί μέσα θα περάσουν χρόνια για να χτιστεί feedback ποια είναι καλή και ποια όχι.π.χ. Το ότι η Μαρία έχεί καλά αποτελέσματα ,δεν σημαίνει πως είναι καλή και η Γεωργία.

Andy σεβαστή η γνώμη σου ,αλλά θεωρώ πως σε κάποια άτομα δεν υπάρχει το παραμικρό δείγμα υποψίας (εσύ είσαι ένα από αυτά) και κάποια άλλα συστήνουν την κλινική από την πρώτη μέρα (τέρμα ύποπτο).
Επίσης (επειδή διαβάζουν το φόρουμ) σε ατομά που ποστάρουν και δεν τα γράφουν όλα ρόδινα (Άκης) σκάνε τηλέφωνα και σε άλλους δεν έχουν κάνει ούτε αναπάντητη.
Λογικό λοιπόν κάποιοι να κρατάνε επιφυλάξεις

andy.k

Active member
Εμένα πάντως με πήρανε να πάω στο δίμηνο για να τσεκαρουν την κατάσταση...στο τετράμηνο ακόμα δε με έχουν πάρει. Επισης κ για εμένα έχουν υπονοησει κάποιοι πως είμαι βάλτος(έτσι κατάλαβα τουλαχιστον εγω). Εννοείται ότι όποιος συστήνει κλινική ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της μμ του είναι για κραξιμο, πόσο μάλλον όταν το κάνει from day1...το σωστό είναι να παραθέτεις την εμπειρία σου αντικειμενικά κ όσο το δυνατόν πιο ψυχρά, να παραθετεις δλδ ότι ακριβώς έγινε πριν, κατά κ μετά τη μμ. Αλλιώς καλύτερα να μη κάνει κάποιος παρουσίαση.

dimitris50423

Well-Known Member
Φίλε να σου πω εγώ τη γνώμη μου...που έχει νομίζω λογική αλληλουχία...έχει κάποιος πρόβλημα με το μαλλί...ψάχνει στο νετ...του βγάζει τον βεκρη πρώτο στο google...ένα το κρατούμενο...μετά πατάει κ forum...του βγάζει πρώτο το hairlossgr(λογικοτατο)...μπαίνει κ βλέπει την εποχή εκεινη 100000post σε μία μμ με καλο κατα γενικη ομόλογια
αποτελεσμα( του Δημητρη εννοώ)...ενθουσιάζεται (γτ κ τα λεφτά είναι σχετικά λίγα) και πάει και ψωνιζει μαλλί από εκει χωρίς να ρωτησει εδώ τους εμπειροτερους, παρόλο που είναι αναγνώστης...κατόπιν μμ γίνεται μέλος κ ποσταρει τη μμ του ειτε επειδή έχει κάποιο
οφελος( χωρίς να έχει όμως ακόμα αποτέλεσμα είναι ρίσκο για την κλινική να ζητήσει ποντάρισμα, γτ αν πάει στραβά θα είναι δυσφημηση), είτε επειδή γουσταρει καθοδήγηση, είτε επειδή γουσταρει να προσφέρει η να καβλαντιζει στο φόρουμ...ίσως να παρατηρησες ότι με εξαίρεση την έπαρση μμ στην κλινική αυτή από δεκ μέχρι μαρτιο, δεν έχουμε άλλα νέα περιστατικά...πχ τον τελευταίο μήνα δε νομιζω να έσκασε κανείς...οκ αν κάποιο από τα παιδιά έχει ήδη κάνει τη μμ και την ποσταρει εκ του ασφαλούς 1-2 χρόνια μετα, σε συνεννόηση με την κλινική, ενώ έχει ήδη μαλλί και το παρουσιαζει ότι βγήκε τώρα ε τι να πω...να αρχίσουμε να ζητάμε τις φωτό με την εφημερίδα της ημέρας από δίπλα...

καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω.. χρηματα στην Ελλαδα πλεον εχουν λιγοι οποτε και η dhi και ο Βεκρης δουλεια θα εχουν οπως ηδη βλεπουμε ειδικα αν δινουν αξιοπρεπη αποτελεσματα.
οι περισσοτεροι κανουν τη μμ τους απλα διαβαζοντας το φορουμ και μετα ζητανε οδηγιες και τους πιανει αγχος.

πιστευω οτι δεν γινεται καποιος να εχει ολοκληρωμενο αποτελεσμα και να παρουσιαζει ψευτικα την πορεια του ειδικα με ολους εμας που ζηταμε πολυ συγκεκριμενες φωτογραφιες. επισης καποιος που δεν σκοπευει απο την αρχη να παρουσιασει τη μμ του δεν νομιζω να καθεται να τραβαει ολη την ωρα φωτογραφιες.
σε περιπτωση που πιανοταν καποιος να κανει κατι τετοιο σε οποια κλινικη και να ειχε κανει θα γινοταν μεγαλη ξεφτιλα για αυτο το λογο καμια κλινικη δεν θα εμπιστευοταν σε καποιον να παιξει ετσι με το ονομα της ειδικα σε ενα μερος που παιρνει πελατες.

Μπλουζα