Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το νήμα εχει καθαριστεί, έχουν μείνει οι φωτο και τα σχόλια που έχουν σχέση με το νήμα και ακολουθούν την ροή της συζήτησης


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
ρε μαγκες ξεκωλατε λιγο με την καχυποψια σας και τις κατακρισεις σας.ο ανθρωπος ειχε βαλει κατατοπιστικοτατες φοτο απο την αρχη του νηματος και οπως σας ειπε καντε ζοομ αν γουσταρετε να δειτε καλυτερα .τι αλλο να κανει να τα κουρεψει κοντα για να τον πιστεψετε ελεος..δεν φτανει που ενημερωνει ο ανθρωπος συνεχεια με καινουργιες φοτο στο σαιτ γιατι αποτι εχω καταλαβει εδω μεσα αρκετοι μετα την μμ εξαφανιζονται .μην του πρηζουμε και τα...... λοιπον ισα ισα ο ανθρωπος βοηθαει εδω μεσα
 

dimitris50423

Well-Known Member
συντομα θα βαλω και διαφορετικες φωτο σε εξωτερικο χωρο σε ηλιο και αυτα που ζητηθηκαν. δεν θελω και δεν εχω να κρυψω τιποτα. με αυτο το αποτελεσμα που εχω ειμαι ευχαριστημενος εγω και οι πολυ κοντινοι μου ανθρωποι που χαιρονται με την αλλαγη μου. αυτο μου ειναι αρκετο.

ανανεωση συντομα. ;)
 

pithikas

Well-Known Member
Eγω δε μπορω να καταλαβω τι κερδιζετε εδω μεσα οι συνηθεις υποπτοι με το να τσακωνεστε αφου ολοι ανεξαιρετως ειστε γραφικοι και εχετε καταστρεψει ολα τα νηματα. Υπαρχει κανα σοβαρο μελος που θα εμπιστευθει τις γνωμες σας για να κανει μεταμοσχευση με ολους τους απιθανους τυπους εδω μεσα που δεν εχετε ολη μερα δουλεια να κανετε; Συγνωμη για το υφος αλλα δε βλεπω λογικη. Στανταρ καποιοι απο τις εταιριες μεταμοσχευσης διαβαζουν τους πωλητες τους και πιστευω οτι σiγα σιγα πρεπει να τους μαζευουν γιατι μακροπροθεσμα κακο τους κανουν. Kαι αναφερομαι και στους μεν και στους δε
Αυτα και συνεχιστε να εκτιθεστε.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Ο γιατρός σου προσφέρει υψηλή φύτρωση και ρεαλιστικό αποτέλεσμα σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Στα αρνητικά, βλέπω overharvesting και γενικά μέτρια διαχείριση δότριας, και στο κομμάτι της hairline δεν υπάρχει η πύκνωση που πρέπει (μιλάω για το πρώτο cmμε τα μονότριχα). Ένα λίγο έμπειρο μάτι καταλαβαίνει πως κάτι έκανες. Αυτά τα μειονεκτήματα βέβαια ίσως για κάποιον όχι τόσο απαιτητικό ή τελειομανή να είναι πταίσματα, ωστόσο το θέμα δότριας και γενικά φυσικότητας – πυκνότητας δεν είναι και ελάσσονος σημασίας, όμως θα τα παραβλέπω αν ο ασθενής δεν έχει απαιτήσεις μεγάλες και βάλεις στην εξίσωση και την τιμή.

Ένα τελευταίο που θα σου πω, γιατι μπορείς να νομίζεις πως στο κάναμε επίτηδες, είναι ότι για τις φωτογραφίες, έβαλες και μερικές καλές και μερικές όχι τόσο καλές, και τι εννοώ… σε κάποιες περιπτώσεις οι γωνίες είναι ευνοϊκές για illusion of density, ο φωτισμός ανεπαρκής ή η απόσταση μεγάλη. Οι φωτογραφίες σου προφέρουν μπόνουν + την δισδιάστατη φύση τους. Το μεγαλύτερο όμως illusion of density στο προσφέρει το μήκος του μαλλιού και το ευρύτερο styling σε συνδυασμό με το πάχος και την υφή της τρίχας σου που είναι άριστα συστατικά για να δέσει το γλυκό (φυσικά αυτό είναι καλο για σένα και ότι μεμπτό από εμένα). Για την ρεαλιστικότερη απόδοση του αποτελέσματος σου, αν βρισκόμασταν μια μέρα από κοντά, θα σε έβγαζα εγώ φωτογραφίες που απλά θα ήταν κάπως πιο ξεγυμνωτικές και ρεαλιστικές, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα φαινόσουν ακόμη καλός.

Το τελικό resume: είσαι ένα άριστο αποτέλεσμα του ΒΕΚΡΗ, όμως εισαι ΕΝΑ, πρέπει να δούμε περισσότερα. Επίσης τα χαρακτηριστικά που έχω αναλύσει παραπάνω σου δίνουν ένα απίστευτο ανταγωνιστικό αποτέλεσμα στην τελική σου εικόνα, και δεν αποτελείς κριτήριο 100% για επιλογή του γιατρού από έναν υποψήφιο ασθενή, μιας και θα νομίζει μια δυσκολότερη περίπτωση πως θα γινει σαν και εσένα ενώ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Με αυτό την παραδοχή λοιπόν, ο υποψήφιος θα πρέπει να δει περισσότερα περιστατικά του γιατρού αυτού πριν αποφασίσει. Ωστόσο εύγε από εμένα και εύχομαι και τα άλλα παιδιά που έκαναν εκει να πάνε άριστα, γιατι ξόδεψαν χρήμα και δότρια και θα είναι αμαρτία να καταστραφούν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

LARIOSO

Active Member
Σύμφωνα με τον dance στα λεγόμενα του και να τον ευχαριστήσω προσωπικά για τις ευχές του και του εύχομαι νάναι πάντα καλά και να χαίρεται το όμορφο αποτέλεσμα που έχει στα μαλλιά του.Εγώ απλά να συμπλήρωσω ότι και να ολοκληρωθούν όλα τα αποτελέσματα σε όλους όσοι κάναμε στην κλινική πάλι θα πρεπει να ενημερωθεί ο κάθε υποψήφιος και με ποιον γιατρό έκανε την επέμβαση ο καθένας γιατί δεν κάναμε όλοι με τον ιδιο και σίγουρα θα δούμε διάφορες στην πορεία εκ των πραγμάτων .σωστή ενημέρωση από όλους λοιπόν με καλές φωτό και αληθινά συμπεράσματα θα βοηθήσουν τον κάθε υποψήφιο να έχει μία ρεαλιστική εικόνα.
 

mikegad

Well-Known Member
Σωστός ο LARIOSO το είχα αναφέρει και γω πιο παλιά όσοι κάνετε σε Βέκρη ,DHI κλπ που παίζουν πολλοί γιατροί να γράφετε το όνομα του γιατρού στο πρώτο post...γιατί αλλιώς δεν θα δημιουργηθεί feedback ποτέ.
Το ότι είναι καλή η Μαρία στην τάδε κλινική δεν σημαίνει πως είναι καλή και η Ελένη.
Μπας και βγει κάποια στιγμή συμπέρασμα
 

dimitris50423

Well-Known Member
εγω εκανα μμ με τον Βεκρη και την Αντωνια. θα το γραψω και στο πρωτο ποστ για να μη χαθει μεσα στα μυνηματα.. ο βεκρης σχεδιασε hairline εβγαλε μοσχευματα εβαλε μοσχευματα στη hairline. και σε μεγαλυτερο μερος η Αντωνια που μου εβαλε μοσχευματα κ στο χειλος.


μεσα στο 3ημερο που ερχεται που θα ειμαι πιο χαλαρος θα βαλω και αλλες φωτογραφιες οπως ζητηθηκαν. δεν εχω λογο να κρυψω τιποτα ουτε να δειξω καλυτερο το αποτελεσμα.
ηδη εχω βαλει πολυ αποκαλυπτικες φωτο και θα βαλω και αλλες. εννοειτε οτι στον ηλιο κανενας δεν φαινεται ιδιος οπως σε οποιεσδηποτε αλλες συνθηκες.. και το ειδαμε και στη φωτο που εβαλα οταν ημουν στους 6 μηνες που εβγαλα με κοντρα ηλιο.

καλη συνεχεια μεχρι τοτε.. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Οπως ειχα πει βρηκα χρονο μεσα στο τριημερο που περασε να βγαλω μερικες φωτο στις οποιες να φαινονται ολες οι λεπτομερειες.
φωτογραφιες απο ολες τις πλευρες και σε εξωτερικο χωρο με ηλιο και κοντρα ηλιο. στους 10 μηνες μετα τη μμ
καποιες τριχες εχουν πεσει και βλεπω και λιγες στην χτενα. οπως επισης βλεπω και καποιες που ξεκινανε φυτρωση. δεν πιστευω οτι ειναι γκραφτ που ξεκινησαν τωρα απο τη μμ. αλλα ισως απο αυτες που επεσαν καποια στιγμη κ ξαναβγαινουν.

στεγνο μαλλι με φλας:
http://s15.postimg.org/p293jakmz/20160323_224334.jpg

μετα το μπανιο βρεγμενα με φλας
http://s17.postimg.org/m6egl2qun/20160323_223901.jpg

http://s9.postimg.org/5lra37cr3/20160323_223708.jpg

αριστερη και δεξια πλευρα για να φανει η συνδεση με τα μαμα μαλλια
http://s12.postimg.org/cioe49k31/20160323_223700.jpg

http://s27.postimg.org/bccmzr6w3/20160323_223608.jpg

στεγνα μαλλια χωρις φλας με κανονικο φωτισμο δωματιου
http://s11.postimg.org/ah9jua9nn/20160320_190247.jpg

http://s14.postimg.org/81jv2567l/20160322_213612.jpg

και τελος φωτογραφιες σε εξωτερικο χωρο σε ηλιο μεσημεριανο. οτι χειροτερο κατα τη γνωμη μου για καποιον που εχει κανει μμ.

μακρινη
http://s11.postimg.org/uvo45rg4j/20160320_174234.jpg

μεση αποσταση
http://s21.postimg.org/qfn31w7rb/20160320_174144_HDR.jpg

κοντινη
http://s10.postimg.org/4fkh31195/20160320_174312.jpg

και μια φωτο παλι σε ηλιο προ μεταμοσχευσης με καλυμμενη καπως την αραιωση με τα πισω μαλλια
http://s15.postimg.org/to5ob0n3v/2014_08_10_15_05_51.jpg

ανανεωση φωτογραφιων σε ενα μηνα. tasmania ελπιζω να σε καλυψα φιλε. ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πολύ καλό αποτέλεσμα, όπως έχουμε πει κατ΄ επανάληψη, για τα graft και την επιφάνεια που καλύφθηκε.Η φύτρωση έχει υπερβεί το 90%. Για τις φώτο τα σχολιά μου είναι τα εξής. Τα close up στο μπάνιο είναι πολύ καλά και διαφωτιστικά. Οι εξωτερικές θα ήταν τέλειες και "ξεγυμνωτικές" αν υπήρχε και μια κοντινή στους 10-20cm. Αυτή που έχει μπει είναι καλή, αλλά αν ήταν στην απόσταση που προανέφερα θα κάλυπτε και όλους όσους έχουν κάνει "παράπονα" κατά καιρούς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα ειναι καταπληκτικό για Ελλάδα. Με ενα ιδανικό κούρεμα και μακρύ μαλλί καμουφλάρεσε τέλεια, η υφή και το πάχος της τρίχας σου, το μέγεθος του κεφαλιού σου και η υψηλότατη φύτρωση συνθέτουν το έξοχο και σπάνιο για Ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα σου. Στο αντίποδα, το έχουμε ξαναπεί, ο Βεκρής αναλώνει άσχημα την δότρια, και τα μονότριχα μπροστά προδίδουν την μεταμόσχευση σε έμπειρο μάτι. Στις φωτο του μπάνιου αν και ο φωτισμός ανεπαρκής, μας δείχνεις για πρώτη φορά τον βασιλιά γυμνό.. και δεν ειναι άσχημος. Τις εξωτερικές φωτο καλύτερα να μην τις έβαζες ειναι μισο χιλιόμετρο μακριά. Κατα τα άλλα... άριστος. 10/10 για Ελλάδα, 6-7 στα 10 για διεθνή δεδομένα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitris50423

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα ειναι καταπληκτικό για Ελλάδα. Με ενα ιδανικό κούρεμα και μακρύ μαλλί καμουφλάρεσε τέλεια, η υφή και το πάχος της τρίχας σου, το μέγεθος του κεφαλιού σου και η υψηλότατη φύτρωση συνθέτουν το έξοχο και σπάνιο για Ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα σου. Στο αντίποδα, το έχουμε ξαναπεί, ο Βεκρής αναλώνει άσχημα την δότρια, και τα μονότριχα μπροστά προδίδουν την μεταμόσχευση σε έμπειρο μάτι. Στις φωτο του μπάνιου αν και ο φωτισμός ανεπαρκής, μας δείχνεις για πρώτη φορά τον βασιλιά γυμνό.. και δεν ειναι άσχημος. Στις εξωτερικές φωτο καλύτερα να μην τις έβαζες ειναι μισο χιλιόμετρο μακριά. Κατα τα άλλα... άριστος. 10/10 για Ελλάδα, 6-7 στα 10 για διεθνή δεδομένα.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια dance. απλα να σχολιασω καποια απο αυτα που ειπες. η δοτρια εμενα προσωπικα δεν με απασχολησε ποτε με ενδιεφερε η φυτρωση στη ληπτρια.
Ακομη και στις αρχες που φαινοταν πιο εντονα ημουν χαλαρος. οταν ειδα απο φωτο και μου ελεγαν και οι δικοι μου οτι δεν φαινεται τιποτα επαψα να ασχολουμαι.
δευτερο: ο φωτισμος στο μπανιο καθε αλλο απο ανεπαρκης ειναι. ειναι αναμενα τα φωτα του μπανιου και το φλας του κινητου. πως τον ειδες ανεπαρκη?
δες στη σελιδα 6 και 7 της μεταμοσχευσης σου τις φωτογραφιες σου, ειναι με φως πισω απο το κεφαλι σου δεν νομιζω να ειδα καμια με φλας στη hairline διορθωσε με αν κανω λαθος. οποτε σε αυτες τις φωτο ο φωτισμος ειναι ανεπαρκης.



για τις φωτο στον ηλιο εβαλα 3 για να δειξω πως μοιαζει ενα αποτελεσμα μμ σε διαφορετικες αποστασεις. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Στις φωτο του μπάνιου αν και ο φωτισμός ανεπαρκής, μας δείχνεις για πρώτη φορά τον βασιλιά γυμνό
Φαντάσου τί θα γινόταν άν ο φωτισμός ήταν επαρκής!.
π.χ : Άν υπήρχε πάνω απο το κεφάλι φωτιστικό και όχι το ταβάνι...

Μια ολόκληρη μέρα περάσαμε πριν μια βδομάδα σε αυτό ακριβώς το νήμα , εξηγώντας ότι οι φωτογραφίες
σε μακρινή απόσταση και με χαμηλό φωτισμό παραπλανούν.

Τόσο εγώ όσο ο Tasmania ο Dance και ο Zotrix δώσαμε παραδείγματα...
Και ζητήσαμε κοντινές φωτογραφίες στο μισό μέτρο τουλάχιστον.

Μια βδομάδα μετά , μπαίνει το αντίθετο ακριβώς από ότι συζητούσαμε ότι θα έπρεπε να βάλει
6 μέτρα
4 μέτρα
2.5 μέτρα

Μάλλον κάποιοι KANOYN ότι μιλάνε διαφορετική γλώσσα εδώ μέσα , και εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους !!!...

Στις εξωτερικές φωτο καλύτερα να μην τις έβαζες ειναι μισο χιλιόμετρο μακριά.
Φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο με αντηλιά , αλλά σε τέτοια απόσταση...μπαίνουν απλά ΜΟΝΟ για ΑΛΛΟΘΙ !

για τις φωτο στον ηλιο εβαλα 3 για να δειξω πως μοιαζει ενα αποτελεσμα μμ σε διαφορετικες αποστασεις.

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
Eys.jpg
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Μήτσο φυσικά θα σου πω καλά λόγια εφόσον βλέπω κάτι καλό, δεν χρειάζεται να ευχαριστείς. Πάντως ειναι λάθος νοοτροπία να μην σε απασχολεί η δότρια. Θα υπάρξουν άτομα που θα πάνε στον γιατρό σου βλέποντας εσένα, με μεγαλύτερο πρόβλημα, νομίζοντας πως θα πάρουν εφάμιλλο αποτέλεσμα, αλλά το χειρότερο θα ειναι πως θα κλειδώσει το μέλλον μιας επόμενης επέμβασης λόγω κάκιστης διαχείρισης της δότριας. Σε μερικές φωτο στο μπάνιο ειναι οκ, οι βρεγμένες τέλειες, μερικές ακριβώς λόγω φλας δημιουργούν αντίθεση με υποφωτισμό στο παρασκήνιο. Δεν στην λέω, ειμαι αυστηρός κριτής στις φωτογραφίες, μόνο του cvial και το geroksoura ηταν σεμιναριακές, και στον γιατρό μας του είπα προσφάτως οτι δεν είχε ικανοποιητικές φωτογραφίες, μην νομίζεις πως εστιάζω μόνο σε εσένα. Το να βάζεις φλας οταν ο φωτισμός στον περιβάλλοντα χώρο ειναι άριστος ειναι λάθος. Τώρα αν οι δικές μου φωτογραφίες που έχουν περάσει μικροσκόπιο δεν σε ικανοποιούν, έλα για καφέ όταν εισαι Αθήνα να βγούμε σωστές φωτο δίπλα δίπλα με φως ημέρας για ικανοποιηθείς και εσύ, και εγώ, και οι πλέον απαιτητικοί του φόρουμ. Στις φωτο στο ήλιο όντως μας έδειξες πως ειναι ενα αποτέλεσμα απο μακρινές φωτογραφίες με γωνίες ευνοικές που απλά δεν προσφέρουν τίποτα για παρουσίαση μεταμόσχευσης παρα μόνο για facebook posting. Κατα τα άλλα στο ξαναλέω, πήγες τέλεια και μπράβο, εύχομαι και τα άλλα παιδιά να πάνε έτσι.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια dance. απλα να σχολιασω καποια απο αυτα που ειπες. η δοτρια εμενα προσωπικα δεν με απασχολησε ποτε με ενδιεφερε η φυτρωση στη ληπτρια.
Ακομη και στις αρχες που φαινοταν πιο εντονα ημουν χαλαρος. οταν ειδα απο φωτο και μου ελεγαν και οι δικοι μου οτι δεν φαινεται τιποτα επαψα να ασχολουμαι.
δευτερο: ο φωτισμος στο μπανιο καθε αλλο απο ανεπαρκης ειναι. ειναι αναμενα τα φωτα του μπανιου και το φλας του κινητου. πως τον ειδες ανεπαρκη?
δες στη σελιδα 6 και 7 της μεταμοσχευσης σου τις φωτογραφιες σου, ειναι με φως πισω απο το κεφαλι σου δεν νομιζω να ειδα καμια με φλας στη hairline διορθωσε με αν κανω λαθος. οποτε σε αυτες τις φωτο ο φωτισμος ειναι ανεπαρκης.
για τις φωτο στον ηλιο εβαλα 3 για να δειξω πως μοιαζει ενα αποτελεσμα μμ σε διαφορετικες αποστασεις. ;)
 

Stripar

Established Member
έλα για καφέ όταν εισαι Αθήνα να βγούμε σωστές φωτο δίπλα δίπλα με φως ημέρας για ικανοποιηθείς και εσύ, και εγώ, και οι πλέον απαιτητικοί του φόρουμ. Στις φωτο στο ήλιο όντως μας έδειξες πως ειναι ενα αποτέλεσμα απο μακρινές φωτογραφίες με γωνίες ευνοικές που απλά δεν προσφέρουν τίποτα για παρουσίαση μεταμόσχευσης παρα μόνο για facebook posting.

:D
 

Stripar

Established Member
Κατά τα άλλα , απο τα κορυφαία αποτελέσματα του Forum για κάποιους...

Να προσθέσω ότι (υπό αυτές τις γωνίες , αποστάσεις , συνθήκες) ίσως και του κόσμου !!!

:p
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα