Strip vs fue στην δότρια περιοχή

gkast

Active Member
Ας πόυμε πως εχουμε βρέι τον Σουπερ Ντόυπερ γιατρό που κάνει και τις δύο μεθόδους με τον ίδιο βαθμό αποτελεσματικότητας και βιωσημότητας των μοσχευμάτων....Η απορία μου έιναι η εξής ¨.....

Τελικά τι έιναι πιο αποτελεσματικό για ένα NW που θέλει πάνω απο 3000- 3500grafts μια μέθοδος fue που ουσιαστικά θα χρειαστέις δύο συνολικά μέρες (τώρα τελευταία το κάνουν και σε μία μέρα ) ή μιας ημέρας με την μέθοδο strip .
Ποιες έιναι μετεγχειρητικές επιπλοκές στην μετέπειτα πορέια .... ποια θα έιναι η κατάσταση της δότριας περιοχής στις δύο μεθόδους .....και ποιός έιναι ο βαθμός αραίωσης των 3000-3500 grafts ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Gkast εχω κανει και τις 2 μεθοδους. Θα σου πω τα εξης:
1) η fue εχει πολυ ταχεια αναρρωση σε σχεση με τη strip( στο στριπ δεν κανει να σηκωνεις και βαρη και θα εχεις ενοχλησεις μεχρι και 1 μηνα. Στη fue μετα απο μερικες μερες ειναι σαν να μην εκανες τπτ),
2) η δοτρια με τη fue φαινεται καλυτερη μεχρι και πολυ κοντο κουρεμα,
3) αν κανεις fue που στο προτεινω να κανεις μικροτερη συνεδρια απο 2000 για να εχεις καλυτερη φυτρωση( εγω στο στριπ εβαλα 3400 και ειχα φυτρωση 80% και με τη fue βαζοντας 500 ειχα μαλλον 100%

danceworld_2001

Well-Known Member
Fue, μικρό session ως και 2500 μέγιστο σπασμένο σε 2 μέρες αλλιώς δεν το προχωράς και είσαι θεός!! Κουρεύεις ξούρα τα πλαινά όπως εγώ και δεν φαίνεται τίποτα. Το strip σφαγείο και πακέτο στην ανάρρωση, μόνο αν δεν έχει άλλη επιλογή σε πολύ μεγάλα nw που εξαντλείς κάθε σημείο δότριας.

poseidonas77

Well-Known Member
στη βραση κολαει το σιδερο...αμα εχεις το μαρουλακι ετοιμο προχωρα..εμπειρια εχεις ...χαραξε στρατηγικη και καντο...

gkast

Active Member
Θα γίνει και αυτό .....κάθε πράγμα στο καιρό του μάλλον μετά το καλοκαίρι θα πάρω τις αποφάσεις μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Ρε παιδια εχω απορια...με τη FUE δεν μενουν καποια πολυ μικρα σημαδακια στη δοτρια σε εντελως ξυρισμενο ή εστω 1-2 χιλιοστα κουρεμενα?

gkast

Active Member
Ρε παιδια εχω απορια...με τη FUE δεν μενουν καποια πολυ μικρα σημαδακια στη δοτρια σε εντελως ξυρισμενο ή εστω 1-2 χιλιοστα κουρεμενα?
Τα λεγόμενα white dots κοίτα πολλοι θα σου πουν πως εαν χρησιμοποιουν εργαλέια των 0.7-0.8 δεν φένεται τίποτα...
αλλλα η όλη η μαγκία έιναι του γιατρόυ πόσο δύναμη θα βάλει σε πια γωνία και σε ποιοι βάθος θα κόψει το μόσχευμα όλα αυτά συντελούν κατα πόσο δεν θα φανουν σημάδια η όχι

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
FUE
attachment.php

Strip
2879_image867.jpg

To strip έχει μεγαλύτερα % επιβίωσης, που είναι λογικό αφού προδιαθέτει για λεπτοδουλειά, το αρνητικό του είναι το σφάξιμο και εκεί κολλάνε όλοι, κάτι το οποίο εκμεταλεύονται οι γιατροί για $$ χρεώνοντας το FUE χρυσάφι.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Παντως η motorized αφηνει εμφανη σημαδια πολυ περισοτερο απο τη manual fue και ολα ειναι στο χερι του γιατρου, σαν τεχνικες παντως η fue θεωρητικα αφηνει μεγαλυτερο σημασι συνολικα απο τη strip σε εκταση απλα δεν φαινεται εστω κ με κοντο μαλλι

gkast

Active Member
FUE
attachment.php

Strip
2879_image867.jpg

To strip έχει μεγαλύτερα % επιβίωσης, που είναι λογικό αφού προδιαθέτει για λεπτοδουλειά, το αρνητικό του είναι το σφάξιμο και εκεί κολλάνε όλοι, κάτι το οποίο εκμεταλεύονται οι γιατροί για $$ χρεώνοντας το FUE χρυσάφι.
Σωστός ο Soralteno ..όντως έκει κολάω και έγω ...
Υπάρχουν αρκετόι παράμετροι και στις δύο μεθόδους.. στην στριπ 'εχει να κάνει και η έλαστικότητα του δέρματός στην συγκεκριμένη φώτο έχει γίνει μια πολύ καλή δουλεια με τύπου στριπ (πριονωτό) με αυτό το τρόπο πετυχαίνουμε να μειώνουμε τα φόρτία για 'ανοιγμά του δέρματος.
Στήν αλλη φώτο να υποθέσουμε.... ή ο γιατρός χρησιμοποιέι μεγάλα εργαλέια εξαγωγής ή έχει δώσει μεγαλύτερη γωνία απο αυτη που έπρεπε με αποτέλεσμα να ανόιξει μεγαλύτερη τρυπα για να κώψει και να τραβίξει το μόσχευμα ...
Εκέι έιναι η μαγκία του γιατρόυ να μην αφήσει σημάδι ...άρα χρειάζεται υπομόνη.... γιατι πάει εκ των πραγμάτων στα τυφλά ....
Και εκέι μπάινει και το θέμα πόσα μοσχέυματα μπορέι να βγάλει ... με σταθερό χέρι για τουλάχιστον 8 ώρες
Συν οτι μετα τα 1500grafts η δότρια αρχίζει και ερεθίζεται αφου την (σκαλίζουμε για ώρες) .
Το σίγουρο έιναι οτι δεν έχω τα κότσια να κάνω strip ...βλέπω ένεση και τρέχω χιλιόμετρα .

Νικολας νικ

Well-Known Member
o dr.feller παντως που ειναι αριστος στην τομη εχω δει πως κοβει και συραπτει ταυτοχρονα...ισως αυτο ειναι κ το κολπο για να μην υπαρχει εντονο σημαδι

gkast

Active Member
Δημήτρη έχεις δίκιο ρε φίλε έχει πετσοκώψει πολλα παιδία...
Ξάδελφος που έιχε κάνει στην ελλάδα στριπ πριν 15 χρόνια έκανε 2 χρόνια να συνέλθει

Νικολας νικ

Well-Known Member
μικρες fue μαλλον, αν 2500 γκραφτς θεωρειται μικρη....ολοι οσοι ξερουν αυτο συμβουλευουν τελικα...και απο οτι καταλαβα ειναι πιο ασφαλες για τη συγκεκριμενη μεθοδο

Μπλουζα