Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

aeratos28

Just aeratos
ρε lefis5 θα σου τα πουν όταν πας στην κλινική τι να κάνεις και πώς.. και θα σου λυθούν όλες οι απορίες..και γενικά αν λιγάκι ασχοληθεις 5-10 λεπτά εδώ στο φόρουμ θα τις λύσεις μόνος σου αυτές τις απορίες..μην τα θες τόσο στο πιάτο και εντελώς μασημένη τροφή..ασχολησου και λίγο μόνος σου..γιατί γεμίζει το νήμα χιλιοαπαντημενες ερωτησεις
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DIMJIM

Member
Και απο εμένα καλή επιτυχία και μην ανησυχεις για το πρήξιμο, 3η και 4η μέρα ήμουνα startrek, σήμερα (5η μέρα) άρχισα σιγα σιγά να επανέρχομαι.
Η θέση ύπνου που πρότεινε ο Δημήτρης είναι η καλύτερη!
 

mikegad

Well-Known Member
Και σήμερα το πρωί το πρήξιμο ήταν σε ανεκτά επίπεδα ,όσο περνούσε η ώρα επανερχόταν.
Δεν ανησυχώ πάντως το ήξερα από πριν πως μπορεί να συμβεί.
Και στον ύπνο μια χαρά χθες ,με είχε χτυπήσει η αϋπνία από τις προηγούμενες μέρες και έλιωσα
 

mikegad

Well-Known Member
Ναι piros θα ανοιξω νεο νημα.
Λογικα αυριο μεθαυριο θα μου στειλουν και τις φωτο απ την κλινικη ,αλλιως θα τους παρω τηλεφωνο αν το ξεχασαν.
Οπως και να χει αυτες τις μερες θα το ανοιξω σιγουρα ,οποτε δεν εχει νοημα να ανεβαζω φωτο εδω.Εβαλα 2 ενδεικτικες αμεσως μετα την μεταμοσχευση για να εχετε μια ιδεα....πριν την μεταμοσχευση εχω ανεβασει πολλες αν δεις στις προηγουμενες σελιδες
 

piros75

Well-Known Member
Τώρα της είδα καλά... Νομίζω ότι με 2.500 μοσχ που έβαλες θα γίνει δουλειά, αλλά με δεδομένο ότι η περιοχή ήταν τελείως καραφλή θεωρώ πως δεν θα έχεις τρομερή πυκνότητα φίλε.
 

mikegad

Well-Known Member
Καλα εννοειτε πως δεν περιμενω θαυματα, ειδικα με την ισια και λεπτη τριχα που εχω.Ωστοσο με δεδομενο πως δεν μου περισσευουν και πολλα μοσχευματα θεωρω πως ειναι ιδανικος ο αριθμος grafts που τοποθετηθηκαν ωστε να παλεψω και λιγο την Β ζωνη στο μελλον.
 
Μπλουζα