Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

mikegad

Well-Known Member
Ευχαριστώ παιδιά!!!!

Σήμερα τελειώσαμε πολύ νωρίς.Η εξαγωγή τέλειωσε γύρω στη μία και η τοποθέτηση δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έγινε πολύ γρήγορα ,ντάλα μέρα ήταν ακόμα.Γενικότερα αφού ξέραμε πως θα μπουν γύρω στα 2500grafts σύνολο ,ήμασταν σχετικά χαλαρά.

Τα άσχημα νέα είναι πως η δεξιά πλευρά που δουλέψαμε σήμερα είναι αρκετά πιο αδύναμη από την αριστερή.Η αλήθεια είναι πως και χθες πριν την τοποθέτηση στην λήπτρια μου είπε η γιατρός πως δεξιά φαίνεται να έχει προχωρήσει πιο πολύ η αραίωση.Το είδα και στον καθρέπτη και είχε δίκιο.Ξυρισμένα που ήταν το καταλάβαινες ,πιο πριν με λίγο μακρύ μαλλί δεν το είχα διακρίνει ποτέ.Τελικά λοιπόν το πρόβλημα δεν ήταν στην λήπτρια μόνο αλλά και στην δότρια ,δηλαδή γενικότερα στην δεξιά πλευρά υπήρχε θέμα.

Βγήκαν λοιπόν 1.079 με λόγο 1.99
Σύνολο λοιπόν 2.415 grafts
+11 grafts για δοκιμή από στήθος


Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει κάμποση δότρια ακόμα ,οπότε κάτι θα παλέψουμε στο μέλλον λογικά.
Το ακόμα καλύτερο είναι πως μου αρέσει ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση που έγινε.
Σύμφωνα με τον κ.Στάθη τοποθετήθηκαν σε μια έκταση 60cm² περίπου αλλά εγώ πιστεύω πως είναι λίγο παραπάνω.
Κάπου 60cm² πρέπει να ήταν το τελείως άδειο κομμάτι και μπήκαν και κάμποσα πιο πίσω με τα μαμά μαλλιά σε μικρότερη πυκνότητα βέβαια.
Στο άδειο τμήμα δεν πιστεύω πως είναι μικρότερη των 35grafts/cm² ,πρέπει να παίζει μεταξύ 35 και 40.
Η όλη διαδικασία και σήμερα κύλισε άψογα σε πραγματικά φιλικότατο κλίμα.
Βάζω και μια φώτο που έχει βγει χωρίς μεγάλη θολούρα και φαίνεται σχετικά καλά η τοποθέτηση (και το πρησμένο κούτελο).
 

Συνημμένα

  • 040726.jpg
    040726.jpg
    970.9 KB · Προβολές: 94

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλή φυτρωση! Τα λέγαμε ότι τα 2500 τα έχεις σίγουρα. 60cm2 δεν είναι με τίποτα αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Το σημαντικό είναι ότι έβαλες ένα αξιοπρεπές νούμερο!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη φυτρωση mike. Μπραβο για τον αριθμο που βαλατε. Το κουτελο εχει βαρβατο πρηξιμο ετοιμασου για πρηξιμο στα ματια σε κανα 2 μερες.
Τη hairline την βλεπω εντονα πριονωτη. Θα φαινεται καλα ετσι;
 

aeratos28

Just aeratos
mikegad καλή ανάρρωση φίλε..ευτυχώς που τελικά φτασατε ένα επιθυμητό αριθμο grafts..νομίζω καλός ο σχεδιασμός,χωρις υπερβολές ,πολύ σωστός..ούτε κατέβασμα πολύ,ουτε τριγωνικός ..σου πάει αυτό σχήμα και επίσης σωστό και το φτιαξιμο στο σημείο ένωσης hairline με temple point..θα σου δέσει ωραία εκεί..ότι καλύτερο σου εύχομαι,καλη συνέχεια και αναμένουμε ενημέρωση σου ..ας ελπίζουμε ότι άξιζε τελικά ή αναμονή σου!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αντε επιτελους,επρεπε να δωσουν το 110% του ευατου τους γιατι εισαι αξιοπιστο μελος και μιλας στα ισα...Καλη φυτρωση!!!
 

mikegad

Well-Known Member
Καλη φυτρωση mike. Μπραβο για τον αριθμο που βαλατε. Το κουτελο εχει βαρβατο πρηξιμο ετοιμασου για πρηξιμο στα ματια σε κανα 2 μερες.
Τη hairline την βλεπω εντονα πριονωτη. Θα φαινεται καλα ετσι;
Thanks Δημητρη.
Απ την στιγμη που απ την πρωτη μερα σε τοσο λιγο βγηκαν τοσα ,ξεραμε πως η δευτερη μερα θα ηταν ψιλοπεριπατος.

Το πρηξιμο κατα ενα περιεργο τροπο ειχε σχεδον εξαφανιστει το πρωι.Λογικα κανουν δουλεια τα χαπια που μου δωσανε.Οταν εβγαλα τις φωτο δεν τα ειχα παρει ακομα ,βασικα το ειχα ξεχασει τελειως και τα πηρα πολυ αργα.

Την hairline εγω ζητησα να γινει πριονωτη.Δεν ειναι και τοσο εντονη οσο νομιζεις ,γενικοτερα το μπροστα τμημα ηταν αρκετα παραμορφωμενο απο το πριξημο.Αμα με εβλεπες ημουν σαν να ειχα φαει τουβλο στο κεφαλι ,αλλα απο πονο τιποτα ,ελπιζω να μην επανελθει
 

mikegad

Well-Known Member
προσεγμενη δουλεια φαινεται...καλη αναρρωση να εχεις...τα 35 με 40 ανα cm2 θεωρειται καλη πυκνοτητα??
35 με 40 θα παρεις μια αξιοπρεπη πυκνοτητα που λεει και ο CVIAL.Δεν θα γινεις οπως στα 15 σου βεβαια σε καμια περιπτωση ,αλλα ειναι καλα για ξεγελασει και το ματι του αλλου.
Αν εχεις και δυνατη σπαστη τριχα (που εγω δεν εχω δυστυχως) ,ουτε του παπα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βαζεις και λιγο τοππικ και ολα καλα θα ειναι αν εισαι λιγο αραιος και δεν σαρεσει...
 

piros75

Well-Known Member
και εμένα μου φαίνεται μεγαλύτερη από 60 εκ. αλλά η τοποθέτηση και το ύψος της χερλαιν νομίζω ότι ξεπέρασαν τις προσδοκίες που μας περιέγραφες, οπότε όλα καλά. Πάντως από προσωπική πείρα τα 35-40 μοσχ/εκ2 είναι σούπερ νούμερο για να έχει κάποιος μια σεβαστή πυκνότητα (να μην τον λένε αραιό) εγώ και εκεί που έχω 25 μοσχ/εκ2 με θεωρώ πλέον καλό. Το ιδανικό νούμερο πάντως για φουλ πυκνότητα είναι το 50 μοσχ/εκ2 ανάλογα πάντα με το πάχος και σχήμα της τρίχας. Θεωρώ δηλαδή ότι πάνω από 100 τρίχες/εκ2 (δηλαδή περίπου 50 μοσχ/εκ2) είναι το ιδανικό για να μην φαίνεται ούτε δέρμα.

Μαικ, αφού έχεις και περίσευμα δεν σε φοβάμαι καθόλου, πιστεύω ότι είσαι στον σωστό δρόμο!
 

mikegad

Well-Known Member
Ναι piros ετσι ειναι.
Οπως εγραψα και πιο πριν πιστευω πως 60cm2 ηταν το τελειως αδειο κομματι (το κακοτσουλουφο που ειχε μεινει δεν το υπολογιζω καν φυσικα).

Ωστοσο οσο περναει η ωρα επανερχεται παλι το πρηξιμο....οποτε το βραδυ με βλεπω παλι σαν τη μελιτζανα.Πονο μονο αμα το πιεσω ηθελημενα με το δακτυλο ,ειδαλλως καθολου
 

mikegad

Well-Known Member
κοιμασαι κανονικα mikegad???
Καλη ερωτηση...
Το μονο πραγμα που με εχει ενοχλησει ειναι αυτο.
Στην επεμβαση δεν καταλαβα χριστο ,αγχος δεν ειχα ,τωρα δεν ποναω πουθενα ,μονο αν κοιταξω τον καθρεπτη και δω το πρηξιμο ξενερωνω λιγο ,αλλα φυσικο ειναι και θα φυγει....στον υπνο ομως αστα....
ειμαι απο τους ανθρωπους που κοιμουνται σε στυλ σβουρα...αλλαζοντας 3 φορες πλευρο το δευτερολεπτο παιρνωντας αγκαλια το μαξιλαρι, μετα πετωντας το κλπ.

Μεχρι και δοκιμες εκανα τις τελευταιες μερες πριν την μεταμοσχευση προσπαθωντας να κοιμαμαιμονο ανασκελα χωρις να στριφογυριζω.....τρομερη επιτυχια..
την πρωτη ημερα κοιμηθηκα 2ωρες και χθες ζητημα να ταν 4
 

aeratos28

Just aeratos
χαχαχαχαχαχα...υπομονή man,θ α περάσει και αυτό..δίκιο έχουν όσοι λένε ότι πιο πολύ ταλαιπωρία έχουν οι επόμενες μέρες της επέμβασης παρά ή ίδια ή επεμβαση
 

dimitris50423

Well-Known Member
Mike επειδη κοιμαμαι με τον ιδιο τροπο μπρουμυτα αγκαλια το μαξιλαρι και δεν υπαρχει πςροπτωση να κοιμηθω σε αλλη σταση θα σ πω πως να κοιμηθεις.
Φερε το μαξιλαρι λιγο κατω απο το στηθος σου ωστε ξαπλωνοντας μπρουμυτα να ακουμπαει το μαγουλο στο μαξιλαρι μεχρι το υψος του ματιου η και λιγο πιο πανω και το κεφαλι να ειναι στον αερα. Δεν νομιζω οτι ειναι καλο να μενεις αυπνος. Ανασκελα αν κοιμαται καποιος θα ποναει η δοτρια
 

mikegad

Well-Known Member
Lefis στις οδηγιες λεει 4-5 αλλα εγω σιγουρα θα το κρατησω παραπανω.Ισως με οχι τοσο υπερβολικη προσοχη.
Δημητρη ευχαριστω ,θα το τεσταρω και αυτο σημερα
 
Μπλουζα