mimis giova
Active Member
μπραβο ρε gommi!αυτα κ εγω διαβασα!μηπως βρηκες αν πουλιεται ειδη??να παμε για δοκιμη????
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το καθαρό οινόπνευμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το dmso?Aν κάνεις τραυματισμό δεν έχω βρει εναλλακτική του dmso που να πληροί τις προϋποθέσεις που πρέπει.
Ψάξε μήπως βρεις καθαρό ricinoleic acid
μπραβο ρε gommi!αυτα κ εγω διαβασα!μηπως βρηκες αν πουλιεται ειδη??να παμε για δοκιμη????
Gomi καπου ειχα διαβάσει ενα σχολιο σου για αλοη αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν αρνητικο η θετικο(για το wounding).
Ειδα μια ερευνα(2014) και στο abstract ειχε ως conclusion
Conclusions Although additional experiments are required, lower concentrations of aloe solution may be beneficial in healing of superficial corneal wounds to help decrease fibrosis and speed epithelialization. An increase in collagenase activity with aloe vera warrants further testing before considering in vivo studies.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24666433
Και αναρωτιεμαι αν ειναι ενας καλος συνδιασμος με roller τελικα.
Για τα υπολοιπα δεν ειμαι σχετικος.
Πάω πολύ καλά με ρολλeρ μια φορά την εβδομάδα,stemoxidine στο καπάκι και μεσοβδόμαδα μίγμα μέντα-τζοτζόμπα-καστορέλαιο και μια καψούλα ελαιοευρωπαϊνη μέσα.
Έκοψα την μινοξ πριν κάνα τρίμηνο,ξεπάρασα την τρελή τριχόπτωση,ανεκαμψα και πλέον γεμίζω τρίχες συνέχεια.Έχω διάχυτη και σιγά σιγά γεμίζω παντού και οi κρόταφοι μου κλείνουν.Αν δεν χάσει σε απόδοση μέχρι το τέλος του χρόνου και συνεχίσει έτσι πάω για norwood 1 ή απλά mature hairline που θα είχα έτσι και αλλιώς αν δεν είχα aga.
Διαλείμματα τι διάρκειας και κάθε πότε Gomi;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάω πολύ καλά με ρολλeρ μια φορά την εβδομάδα,stemoxidine στο καπάκι και μεσοβδόμαδα μίγμα μέντα-τζοτζόμπα-καστορέλαιο και μια καψούλα ελαιοευρωπαϊνη μέσα.
Έκοψα την μινοξ πριν κάνα τρίμηνο,ξεπάρασα την τρελή τριχόπτωση,ανεκαμψα και πλέον γεμίζω τρίχες συνέχεια.Έχω διάχυτη και σιγά σιγά γεμίζω παντού και οi κρόταφοι μου κλείνουν.Αν δεν χάσει σε απόδοση μέχρι το τέλος του χρόνου και συνεχίσει έτσι πάω για norwood 1 ή απλά mature hairline που θα είχα έτσι και αλλιώς αν δεν είχα aga.
GOMI ποιο μηκος βελονων και με ποια συχνοτητα τραυματισμου θεωρεις ποιο ασφαλες-αποτελεσματικο; Το 1,5mm για 1 φορα την εβδομαδα ας πουμε; Παλιοτερα που σε ειχα ρωτησει θεωρουσες το 1,5 επικινδυνο για ινωση. Τελικα που κατεληξες; Αν εχει απαντηθει σορρυ!
Τοσο δυνατο ειναι
Ειναι ευκολο να ανεβασεις φωτογραφιες για να δουμε τα αποτελεσματα σου?
Έχει δύο μήνες πλέον κάνω ελαφρύ τραυματισμό για 20 λεπτά εγώ.Ρολερ τελικα κανετε ελαφρυ 25λεπτο ή το κλασσικο δυνατο?
http://www.skroutz.gr/s/7600721/L-Oreal-Serioxyl-Denser-Hair-90ml.htmlΠοιο προιόν παίρνουμε για stemoxidine ?
Gomi η έκθεση στον ήλιο κάνει κακό σε συνδυασμό με χρήση ρόλλερ ή γενικά στην ΑΓΑ;Δεν χάνει εύκολα σε απόδοση, αρκεί να το συνεχίζεις με μικρά διαλείμματα στο κατάλληλο timing και να αποφεύγεις όσο περισσότερο μπορείς την έκθεση του τριχωτού στον ήλιο, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Η eleuropein φαίνεται πολύ καλή προσθήκη και την έχω συμπεριλάβει τις 2 τελευταίες εβδομάδες ως εναλλακτική του depakine.