Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gomi στο serioxyl λες θέλει 7% περίπου depakine...και μετά λες προσθέτεις 30 ml στα 90 ml του Serioxyl (δηλαδή 25%).
Έχει γίνει κάποιο λάθος;
@GOMI η γλυκινη ποσο απαραιτητη ειναι. μπορω να παρω περιπου μισο κιλο με 12 ευρω, αξιζει?
Επισης η ποσοτητα (10γρ) πρεπει να ειναι τοσο μεγαλη;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gomi μπορεις σε παρακαλω να βαλεις ενα λινκ απ το site που παιρνεις το ΑΑPE βρηκα κανα δυο αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα εκτος το οτι σε μερικα οι τιμες ειναι αρκετα υψηλες
GOMI εγω δεν χρησιμοποιω αυτη την περιοδο ρολλερ. Εχει νοημα πιστευεις να δοκιμασω αλοη με ξαλαταν στους κροταφους; Αν ναι μια εφαρμογη την μερα ή ανα δευτερη;
Η Γλυκινη υπαρχει και σε υγρη μορφη - διαλυμα. Την χρησιμοποιουν οι ουρολογοι στα χειρουργεια τους (κυστεοσκοπησεις - αφαιρεση θηλωματων βλεννογονου ουροδοχου κυστης) . Μπορει με καποιο τροπο να βοηθησει σε αυτη τη μορφη;
Gomi μεταξύ των δύο ποιο θεωρείς πιο σημαντικό να ξεκινήσω για πάχυνση της τρίχας,
Stemoxydine+VPA ή
black cumin seed oil-extra strong ;
Νομίζω βλέπω ψιλο-υποχώρηση ρε γμτ...(Roller, φινα, Jojoba-Μέντα, ω3)
Πρέπει να προσθέσω άμεσα κατι ακόμα.
Επίσης, νομίζω πως το άγχος και το στρες μπορεί να με γυρίσει 10 μέρες πίσω στη θεραπεία, το βρίσκεις λογικό;;
Καταρχήν συξχαριτιτηρια γκομι μπραβο! απιστευτο αποτέλεσμα. Να αναφερω κατι που παρατηρω από χρηστες ρολλερ και δερμα πεν είναι ότι οσοι εχουν διαχυτη αραιωση που δεν εχει γινει γυαλλι το κεφαλι ακομα και μονα τους φενεται να δουλευουν όπως 2young που λεμε αντίθετος οσοι δοκιμαζουν σε περιοχη με νεκρους θυλακες δεν παει παραπανω από χνουδια... και με κανει να πιστευω πως ισως είναι μια θεραπεια λυσης της καραφλας για οσους εχουν ακομα λεπτες τριχες στο κεφαλι ακομα ζωντανες και με τον τραυματισμο γινονται παλι δυνατες το παράδειγμα νομιζω φενεται στο ότι ακομα και εσυ γκομι χωρις όλα αυτά που βαζεις τωρα μονο με ρολλες όπως ειπεσ σε 3 μηνες ειδες αποτέλεσμα στο μαλλι αντίθετος ακομα και τωρα με τοσο μποοστ οι κρόταφοι δεν κατεβαινουν μου φενεται ότι αυτό λεει πολλα με την ενοια ότι μετετρεψες πολύ λεπτες τριχες εως χοντρα χνουδια σε μαλλια και οι νεκρες περιοχες δεν ειχαν καποιο αποτέλεσμα επησεις οσοι δοκιμαζουν ρολλερ σε κροτάφους ακομα και μετα από ένα χρονο βελποντας καπα κοντα 1 χρονο παει να κλισει οι κρόταφοι μηνανε στασιμοι σε μικρα διάσπαρτα τριχακια και λιγο μποοστ σε χνουδια στο οποιο πιθανον τα τριχακια να ειχαν ακομα καποια δυναμη δεν ξερω πολλα για τον τραυματισμο ουτε εχω διαβασει πολλα λεω αυτό που παρατηρω σε ατομα που χρισιμοποιουν τραυματισμο κοντα στα 1.5