Νομιζω ειναι προφανες οτι και ο ιδιος τις φωτογραφιες με την ιδια λογικη τις ανεβασε. Ο CVIAL ορθως κλειδωσε το νημα, αλλα ας ειμαστε αντικειμενικοι. Με τον moderator ενημερωμενο για τη δευτερη ΜΕΤ πώς ειναι δυνατον καποιος να επιχειρησει να εξαπατησει.
Απλα για τους λογους τους καποιοι τον περιμεναν στη γωνια και βρηκαν ευκαιρια να αμφισβητησουν την αξιοπιστια του
Επειδή μπορεί να παρερμηνευθεί το σχόλιό σου, να κάνω μια διευκρίνηση. Δεν ενημερώθηκα ποτέ από τον Vlafo για δεύτερη μμ. Αν κρίνω και από την μηδενική πληροφόρηση από κοινούς γνωστούς (από το φόρουμ), μάλλον η 2η μμ πήγε να περάσει χωρίς να γίνει αντιληπτή από εμένα (αν όντως είχε μιλήσει σε κάποιους για αυτή). Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι ο Vlafo πίστευε όταν πόσταρε την τελευταία φώτο ότι δεν το ήξερα, αφού όταν το έμαθα (αρκετά νωρίτερα) δεν επικοινώνησα μαζί του για να τον ρωτήσω τι και πως. Όπως έγραψα και στο νήμα του, μου είναι αδιάφορο αν κάποιος ποστάρει ή όχι την μμ του. Δεν με ενδιαφέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Ως εδώ όλα καλά. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως και που δεν συγχωρείται (ειδικά σε παλιά μέλη που επηρεάζουν αναγνώστες) είναι η καραμπινάτη προσπάθεια εξαπάτησης. Η αλήθεια (τουλάχιστον από τα μέλη που υποτίθεται δεν έχουν κάποιο συμφέρον) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του φόρουμ. Αν αρχίσουμε και "δουλευόμαστε" μεταξύ μας καλύτερα να το κλείσουμε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα. Όλες οι φώτο πριν την τελευταία φώτο είναι αληθινές και αποτέλεσμα 1μμ. Τον μόνο ενδοιασμό που έχω είναι για τα πραγματικά g που μπήκαν (κάποια στιγμή θα κάνω και την δική μου τοποθέτηση για το λάθος) και τίποτε άλλο.