Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομιζω ειναι προφανες οτι και ο ιδιος τις φωτογραφιες με την ιδια λογικη τις ανεβασε. Ο CVIAL ορθως κλειδωσε το νημα, αλλα ας ειμαστε αντικειμενικοι. Με τον moderator ενημερωμενο για τη δευτερη ΜΕΤ πώς ειναι δυνατον καποιος να επιχειρησει να εξαπατησει.

Απλα για τους λογους τους καποιοι τον περιμεναν στη γωνια και βρηκαν ευκαιρια να αμφισβητησουν την αξιοπιστια του :D

Επειδή μπορεί να παρερμηνευθεί το σχόλιό σου, να κάνω μια διευκρίνηση. Δεν ενημερώθηκα ποτέ από τον Vlafo για δεύτερη μμ. Αν κρίνω και από την μηδενική πληροφόρηση από κοινούς γνωστούς (από το φόρουμ), μάλλον η 2η μμ πήγε να περάσει χωρίς να γίνει αντιληπτή από εμένα (αν όντως είχε μιλήσει σε κάποιους για αυτή). Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι ο Vlafo πίστευε όταν πόσταρε την τελευταία φώτο ότι δεν το ήξερα, αφού όταν το έμαθα (αρκετά νωρίτερα) δεν επικοινώνησα μαζί του για να τον ρωτήσω τι και πως. Όπως έγραψα και στο νήμα του, μου είναι αδιάφορο αν κάποιος ποστάρει ή όχι την μμ του. Δεν με ενδιαφέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Ως εδώ όλα καλά. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως και που δεν συγχωρείται (ειδικά σε παλιά μέλη που επηρεάζουν αναγνώστες) είναι η καραμπινάτη προσπάθεια εξαπάτησης. Η αλήθεια (τουλάχιστον από τα μέλη που υποτίθεται δεν έχουν κάποιο συμφέρον) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του φόρουμ. Αν αρχίσουμε και "δουλευόμαστε" μεταξύ μας καλύτερα να το κλείσουμε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα. Όλες οι φώτο πριν την τελευταία φώτο είναι αληθινές και αποτέλεσμα 1μμ. Τον μόνο ενδοιασμό που έχω είναι για τα πραγματικά g που μπήκαν (κάποια στιγμή θα κάνω και την δική μου τοποθέτηση για το λάθος) και τίποτε άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Τον μόνο ενδοιασμό που έχω είναι για τα πραγματικά g που μπήκαν (κάποια στιγμή θα κάνω και την δική μου τοποθέτηση για το λάθος) και τίποτε άλλο.
Άλλο ένα σκοτεινό σημείο από τον όχι και τόσο αντικειμενικο vlafo τελικά.. Ήταν 4000+ τα grafts αλλά τελικά δεν ήταν είχε κάνει λάθος μέτρηση η βοηθός 500 grafts...Τουλάχιστον αστεία

bobby

Well-Known Member
Εγώ παιδιά ήμουν ένας από αυτούς (νομίζω αρκετοί και σίγουρα όχι υποστηρικτές ή κάτι άλλο του Τυρκαλά…) που το ήξεραν ότι ο @vlafo έκανε 2η ΜΜ και δεν πιστεύω ότι το έκανε για να εξαπατήσει.

Αν ήταν αυτός ο σκοπός του δεν θα το έλεγε σε κανέναν. Νομίζω ότι ή κάτι άλλο είχε στο μυαλό του ή από την χαρά του αποτελέσματος πόσταρε χωρίς να πει πέντε πράγματα παραπάνω για την 2η ΜΜ. Το να έκανε λάθος είναι ανθρώπινο αλλά το να το έκανε με άλλα σκοτεινά κίνητρα δεν το πιστεύω με τίποτα.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει @CVIAL και @vlafo να το συζητήσουν να το ξεκαθαρίσουν και να ενημερώσουν χωρίς εγωισμούς και αγκυλώσεις.

Bigk

Well-Known Member
Εγώ παιδιά ήμουν ένας από αυτούς (νομίζω αρκετοί και σίγουρα όχι υποστηρικτές ή κάτι άλλο του Τυρκαλά…) που το ήξεραν ότι ο @vlafo έκανε 2η ΜΜ και δεν πιστεύω ότι το έκανε για να εξαπατήσει.

Αν ήταν αυτός ο σκοπός του δεν θα το έλεγε σε κανέναν. Νομίζω ότι ή κάτι άλλο είχε στο μυαλό του ή από την χαρά του αποτελέσματος πόσταρε χωρίς να πει πέντε πράγματα παραπάνω για την 2η ΜΜ. Το να έκανε λάθος είναι ανθρώπινο αλλά το να το έκανε με άλλα σκοτεινά κίνητρα δεν το πιστεύω με τίποτα.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει @CVIAL και @vlafo να το συζητήσουν να το ξεκαθαρίσουν και να ενημερώσουν χωρίς εγωισμούς και αγκυλώσεις.
"15 μήνες περάσανε και είπα να βάλω μερικές φώτο να δούμε που βρισκόμαστε.
Δεν έχει αλλάξει κάτι πέρα από ένα κούρεμα που έκανα και είναι στον 1/5-2 πόντους το μήκος..." αυτά είναι τα λόγια του vlafo . Και δεν είπε για 2η μεταμόσχευση από χαρά του αποτελέσματος... ή για να μην του την ματιάσουμε ίσως.... Σε άλλη περίπτωση λιθοβολισμό στο Σύνταγμα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μπορεί να μην το είπε για να δει πως θα πάει η μεταμόσχευση. Πχ αν δεν πήγαινε κάτι καλά να μην εκθεσει τον γιατρο του και το ευατο του.
Απο την αλλη στο πρωτο ατομο που επρεπε να το πει θα επρεπε να ηταν ο cvial γιατι ειναι και φιλοι δηλαδη εχουν πει και δυο κουβεντες απο κοντα.
Μην είστε ερωτευμένοι με τους γιατρούς αν δεν τους εκπροσωπείτε πάνω από όλα γιατι χανεις την αξιοπιστια σου.
Αυτοι βγαζουν εκατομμυρια το δικο μας ονομα παιζει ομως.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

@bobby, χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω ποιοι το ήξεραν ακόμη, ούτε μπορώ να κάνω υποθέσεις για την πρόθεση. Επειδή όμως είμαι πάντα καλοπροαίρετος θα συνταχτώ μαζί σου, δεν είχε σκοτεινά κίνητρα. Τα αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο. Μετά την φώτο έγραψαν διάφοροι χωρίς να αναφέρουν κάτι (δεν ξέρω αν το ήξεραν) και ο @Legwg James έγραψε στο προτελευταίο σχόλιο: "Vlafo με την πάροδο του χρόνου νιώθω πως τουμπανιάζει όλο και περισσότερο το μπροστινό τμήμα" και αμέσως από κάτω ο Vlafo πόσταρε χωρίς να αναφέρει τίποτα. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι. Όλοι εσείς που ξέρατε έπρεπε να παρέμβετε (ακόμα και με pm στον Vlafo) για να μην αφήσετε να διαιωνιστεί μια πλάνη, να τον προστατεύσετε και αυτόν και το φόρουμ. Εγώ δεν έχω να ξεκαθαρίσω ή να συζητήσω τίποτα με τον Vlafo. Δεν έχω ούτε εγωισμούς, ούτε αγκυλώσεις. Εφαρμόζω τους κανόνες και στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να γίνω και ελαστικός όπως έγραψα στο νήμα του. Να βγει ξεκάθαρα να πει, έκανα λάθος, να ζητήσει συγγνώμη και από την δικιά μου πλευρά το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αthens2021

Active Member
Αν υποθεσουμε οτι ειναι πχ στο τριμηνο μετα τη δευτερη, αυτο σημαινει οτι σ αυτη τη φαση θαχαν βγει ξανα αυτα που ειχε απ την πρωτη μεταμοσχευση (ισως και λιγο λιγοτερα απο shockloss) και σχεδον καθολου νεα φυτρωση απο τη δευτερη. Αλλωστε και στις φωτος δε φαινοταν κατι πιο πυκνο απο τις τελευταιες που ειχε ποσταρει. Οποτε σ αυτη τη φαση , δεν ειναι οτι μ αυτες τις φωτο κολακευε πιο πολυ το αποτελεσμα της πρωτης μμ. Ηταν σα να ειχε χασει λιγο εδαφος (λογικο μετα απο τη δευτερη επεμβαση). Αν εφτανε να ειναι πιο πυκνος απο πριν κ συνεχιζε να μη αναφερει το γεγονος της δευτερης, οκ. Σ αυτη τη φαση ομως σε τι προμοταρε το αποτελεσμα της πρωτης μμ. (?) Στο οτι ηταν λιγο πιο αραιο (?) Παντως αν λυθει το θεμα, θαχε ενδιαφερον να δουμε πως βελτιωνεται μια μεταμ με ηδη πολλα μεταμ. μαλλια και τι πυκνοτητες ειναι εφικτες να πιαστουν

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν υποθεσουμε οτι ειναι πχ στο τριμηνο μετα τη δευτερη, αυτο σημαινει οτι σ αυτη τη φαση θαχαν βγει ξανα αυτα που ειχε απ την πρωτη μεταμοσχευση (ισως και λιγο λιγοτερα απο shockloss) και σχεδον καθολου νεα φυτρωση απο τη δευτερη. Αλλωστε και στις φωτος δε φαινοταν κατι πιο πυκνο απο τις τελευταιες που ειχε ποσταρει. Οποτε σ αυτη τη φαση , δεν ειναι οτι μ αυτες τις φωτο κολακευε πιο πολυ το αποτελεσμα της πρωτης μμ. Ηταν σα να ειχε χασει λιγο εδαφος (λογικο μετα απο τη δευτερη επεμβαση). Αν εφτανε να ειναι πιο πυκνος απο πριν κ συνεχιζε να μη αναφερει το γεγονος της δευτερης, οκ. Σ αυτη τη φαση ομως σε τι προμοταρε το αποτελεσμα της πρωτης μμ. (?) Στο οτι ηταν λιγο πιο αραιο (?) Παντως αν λυθει το θεμα, θαχε ενδιαφερον να δουμε πως βελτιωνεται μια μεταμ με ηδη πολλα μεταμ. μαλλια και τι πυκνοτητες ειναι εφικτες να πιαστουν

Είναι απίστευτο στο πως κάνουμε εκπτώσεις στους ηθικούς κανόνες ανάλογα με την περίπτωση. Δηλαδή όταν κάποιος σε πυροβολεί πρέπει να περιμένουμε να ευστοχήσει και να σου δώσει την χαριστική βολή έτσι ώστε να τον χαρακτηρίσουμε. Ωραία λογική. Ως προς αυτά που γράφεις. Το αν είναι πυκνός ή όχι, έχει σχέση πρωτίστως με το μήκος του μαλλιού και το χτένισμα, εδώ είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με τόσο κοντό μαλλί όπου φαίνονται τα πάντα. Ως γνωστόν μετά από μια μμ δεν χάνεις όλα τα μμ και ειδικά όταν βάζεις μινο. Η παρατήρηση του @Legwg James είναι σωστή, δεν ξέρω αν το ήξερε και αυτός η απλά το μάτι του "κόβει".

Αthens2021

Active Member
Είναι απίστευτο στο πως κάνουμε εκπτώσεις στους ηθικούς κανόνες ανάλογα με την περίπτωση. Δηλαδή όταν κάποιος σε πυροβολεί πρέπει να περιμένουμε να ευστοχήσει και να σου δώσει την χαριστική βολή έτσι ώστε να τον χαρακτηρίσουμε. Ωραία λογική. Ως προς αυτά που γράφεις. Το αν είναι πυκνός ή όχι, έχει σχέση πρωτίστως με το μήκος του μαλλιού και το χτένισμα, εδώ είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με τόσο κοντό μαλλί όπου φαίνονται τα πάντα. Ως γνωστόν μετά από μια μμ δεν χάνεις όλα τα μμ και ειδικά όταν βάζεις μινο. Η παρατήρηση του @Legwg James είναι σωστή, δεν ξέρω αν το ήξερε και αυτός η απλά το μάτι του "κόβει".
Ναι οκ, καλως εγινε η επισημανση. Εγω παντως, ναι , θα περιμενα να δω λιγο ακομα που παει το θεμα, να δω οντως νεα μαλλια και τοτε να ρωτησω δημοσιως και ν ακουσω απαντηση. Τοτε δε θα υπηρχε αντιλογος και αποριες οπως τωρα, θα ηταν μεμπτο. Αλλα εσυ εισαι ο moderator, σεβαστο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν τίθεται θέμα δημόσιας ερώτησης ούτε αναμονής για απάντηση. Αυτά ισχύουν όταν διερευνάται μια υπόθεση. Εδώ δεν τίθεται θέμα διερεύνησης. Είναι γεγονός. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δικαίωμα δικαιολογίας της πράξης (και όχι αντιλόγου) έχει μόνο μετά από δημόσια συγγνώμη. Απλά πράγματα.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Όχι Mod, ενήμερος ήμουν. Όπως ήμουν ενήμερος και για το ότι έχει μεσολαβήσει τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τη 2η ΜΕΤ που για την ώρα το κεφάλι του δεν έχει καμία διαφορά προς το θετικό. Όσον αφορά το σχόλιο μου, όσο ειρωνικό και αν ακουστεί το εννοούσα από την αρχή ως το τέλος του τόσο για το φούντωμα όσο και για την ποιότητα / υγεία τρίχας που έχει χτιστεί από τη 1η ΜΕΤ. Ούτε προσπάθησα να ξεγελάσω το φόρουμ, ούτε τίποτα. Απλά σχολίασα αυτό που είδα. Σίγουρα η παραδοχή μου ότι μου ήταν γνωστό όλο το σκηνικό + τον χθεσινό σχολιασμό μου δημιουργούν ερωτηματικά αλλά θα ήθελα να γνωστοποιήσω δημόσια το κομμάτι μου. Αν κρίνεις πως πρέπει να μου επιβληθεί η οποιαδήποτε ποινή καμία αντίρρηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
Καλημέρα και καλή Μ. εβδομάδα εύχομαι, Καταρχήν το μέλος Χρήστος να χαίρεται το μαλλί του και να το απολαμβάνει. Μια σύντομη τοποθέτηση στο θέμα που ανέκυψε είναι η εξής. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός τι θα κάνει που θα το κάνει και πως θα το κάνει όπως σωστά είπε ο mod αλλά είναι τουλάχιστον άστοχο η πιθανόν ύποπτο το να λες συνεχίζω από την πρώτη ενώ ήδη έχεις κάνει το second step.....όταν μάλιστα έχουν γίνει δυνατές αντιπαραθέσεις από υποστηρικτές γιατρών εναντίον άλλων και το συγκεκριμένο μέλος έπαιρνε θέση εκθιάζοντας τον γιατρό που επέλεξε ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε ενεργά στους σχολιασμούς περιστατικών είτε από τον γιατρό του είτε σε περιστατικά άλλων γιατρών, όπου η συχνότερη παρατήρηση ήταν τα πολύ θετικά σχόλια σε ότι προερχόταν από τον γιατρό του και οι πολλές αρνητικές παρατηρήσεις σε ότι είχε να κάνει με ανερτημένα περιστατικά άλλων γιατρών. Είχα πει πριν αρκετό καιρό ότι όταν κάνεις την επιλογή είναι δύσκολο μετά να είσαι αντικειμενικός πράγμα που φάνηκε στην επιμονή του μέλους να στηρίζει και να προμοτάρει την άριστη επιλογή του. Βέβαια να τονίσω ότι το αποτέλεσμά του είναι από τα δυνατά του γιατρού για να μην πω ίσως το δυνατότερο από όσα έχουν παρουσιαστεί στο φορουμ. Ας δοθούν οι εξηγήσεις και ας επιστρέψει το μέλος αφού καταλάβει και αυτός ότι όπως είπε και παραπάνω κάποιος οι γιατροί δεν μας κάνουν χάρη αλλά πληρώνονται για να προσφέρουν υπηρεσίες και είναι υποχρέωση για την αμεροληψία να είμαστε αντικειμενικοί και να μην έχουμε παρωπίδες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι Mod, ενήμερος ήμουν. Όπως ήμουν ενήμερος και για το ότι έχει μεσολαβήσει τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τη 2η ΜΕΤ που για την ώρα το κεφάλι του δεν έχει καμία διαφορά προς το θετικό. Όσον αφορά το σχόλιο μου, όσο ειρωνικό και αν ακουστεί το εννοούσα από την αρχή ως το τέλος του τόσο για το φούντωμα όσο και για την ποιότητα / υγεία τρίχας που έχει χτιστεί από τη 1η ΜΕΤ. Ούτε προσπάθησα να ξεγελάσω το φόρουμ, ούτε τίποτα. Απλά σχολίασα αυτό που είδα. Σίγουρα η παραδοχή μου ότι μου ήταν γνωστό όλο το σκηνικό + τον χθεσινό σχολιασμό μου δημιουργούν ερωτηματικά αλλά θα ήθελα να γνωστοποιήσω δημόσια το κομμάτι μου. Αν κρίνεις πως πρέπει να μου επιβληθεί η οποιαδήποτε ποινή καμία αντίρρηση.

Άρα το ήξεραν αρκετοί από τον @vlafo εκτός από εμένα, που το έμαθα από άσχετη πηγή και όχι από τον ίδιο. Κρίμα @Legwg James, δεν έπρεπε να σχολιάσεις κάτω από το νήμα, έπρεπε τουλάχιστον να απέχεις. Είναι ωραίο να κοπτόμεθα για διαφάνεια, να τονίζουμε την σημασία των ανεξάρτητων περιστατικών και από την άλλη να γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοια καραμπινάτη απάτη που μάλιστα αποδεικνύεται ότι την ήξεραν και αρκετοί. Για πες μου τώρα, πως θα μπορέσεις να λειτουργήσεις σαν αδέκαστος κριτής μιας άλλης περίπτωσης, άλλης κλινικής όταν θα σου λένε ότι κάνεις πλάτες ανάλογα με τις συμπάθειές σου. Δεν καταλαβαίνεις ότι κατ' αυτόν τον τρόπο το φόρουμ χάνει την αξιοπιστία του και δίνουμε τροφή σε μέτριους και κακούς να μας χαρακτηρίσουν αναξιόπιστους για να κρύψουν κατ' αυτόν τον τρόπο τις δικές τους αμαρτίες?

Kostas97

Well-Known Member
Και αφου απο ο,τι φαινεται αρκετα μελη ηταν ενημερα, δεν υπηρξε απο κανενα η απορια "Γιατι οχι δημοσια παρουσιαση οπως η πρωτη ΜΕΤ;".

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Άρα το ήξεραν αρκετοί από τον @vlafo εκτός από εμένα, που το έμαθα από άσχετη πηγή και όχι από τον ίδιο. Κρίμα @Legwg James, δεν έπρεπε να σχολιάσεις κάτω από το νήμα, έπρεπε να απέχεις. Είναι ωραίο να κοπτόμεθα για διαφάνεια, να τονίζουμε την σημασία των ανεξάρτητων περιστατικών και από την άλλη να γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοια καραμπινάτη απάτη που μάλιστα αποδεικνύεται ότι την ήξεραν και αρκετοί. Για πες μου τώρα, πως θα μπορέσεις να λειτουργήσεις σαν αδέκαστος κριτής μιας άλλης περίπτωσης, άλλης κλινικής όταν θα σου λένε ότι κάνεις πλάτες ανάλογα με τις συμπάθειές σου. Δεν καταλαβαίνεις ότι κατ' αυτόν τον τρόπο το φόρουμ χάνει την αξιοπιστία του και δίνουμε τροφή σε μέτριους και κακούς να μας χαρακτηρίσουν αναξιόπιστους για να κρύψουν κατ' αυτόν τον τρόπο τις δικές τους αμαρτίες?
Καταλαβαίνω το ποιντ όλου του σχολίου και δε δύναμαι όπως ήρθαν τα πράγματα να ενισχύσω περαιτέρω τη θέση μου καθώς ορθώς ότι και να πω θα κριθεί πιο αυστηρά. Mod αδιαμφισβήτητα δεν έχω θέση σε άλλη παρουσίαση πλέον και δε πρόκειται να σχολιάσω. Σκοπεύω να ανανεώνω το νήμα μου περί φιναστερίδης και γενικότερα να έχω συμμετοχή σε όσα θίγουν θεραπείες και αγωγές αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα και ως εκεί.

bobby

Well-Known Member
@bobby, χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω ποιοι το ήξεραν ακόμη, ούτε μπορώ να κάνω υποθέσεις για την πρόθεση. Επειδή όμως είμαι πάντα καλοπροαίρετος θα συνταχτώ μαζί σου, δεν είχε σκοτεινά κίνητρα. Τα αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο. Μετά την φώτο έγραψαν διάφοροι χωρίς να αναφέρουν κάτι (δεν ξέρω αν το ήξεραν) και ο @Legwg James έγραψε στο προτελευταίο σχόλιο: "Vlafo με την πάροδο του χρόνου νιώθω πως τουμπανιάζει όλο και περισσότερο το μπροστινό τμήμα" και αμέσως από κάτω ο Vlafo πόσταρε χωρίς να αναφέρει τίποτα. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι. Όλοι εσείς που ξέρατε έπρεπε να παρέμβετε (ακόμα και με pm στον Vlafo) για να μην αφήσετε να διαιωνιστεί μια πλάνη, να τον προστατεύσετε και αυτόν και το φόρουμ. Εγώ δεν έχω να ξεκαθαρίσω ή να συζητήσω τίποτα με τον Vlafo. Δεν έχω ούτε εγωισμούς, ούτε αγκυλώσεις. Εφαρμόζω τους κανόνες και στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να γίνω και ελαστικός όπως έγραψα στο νήμα του. Να βγει ξεκάθαρα να πει, έκανα λάθος, να ζητήσει συγγνώμη και από την δικιά μου πλευρά το θέμα θεωρείται λήξαν.
Το νήμα το είδα αφού είχε γίνει της Κορέας….

Σου ανέλυσα παραπάνω τι πιστεύω εγώ ότι έγινε.

Προσωπική ταπεινή άποψη: θα έπρεπε να μιλήσετε πριν banαριστει γιατί δεν πιστεύω ότι το έκανε για να παραπλανήσει. Είναι λάθος σίγουρα, αλλά τον ξέρεις και σε ξέρει και θα έπρεπε να του δώσεις την ευκαιρία να εξηγήσει-δικαιολογήσει-επανορθώσει προ ban.

Για το εγωισμοί και αγκυλώσεις δεν μιλάω συγκεκριμένα για εσένα ή τον Vlafo αλλά δυστυχώς η ζωή μου έχει διδάξει ότι και να μην το θέλουμε ή επιδιώκουμε δυστυχώς συμβαίνει και χαλάνε σχέσεις και φιλίες από αυτό….

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Προσωπική ταπεινή άποψη: θα έπρεπε να μιλήσετε πριν banαριστει γιατί δεν πιστεύω ότι το έκανε για να παραπλανήσει. Είναι λάθος σίγουρα, αλλά τον ξέρεις και σε ξέρει και θα έπρεπε να του δώσεις την ευκαιρία να εξηγήσει-δικαιολογήσει-επανορθώσει προ ban.

Για το εγωισμοί και αγκυλώσεις δεν μιλάω συγκεκριμένα για εσένα ή τον Vlafo αλλά δυστυχώς η ζωή μου έχει διδάξει ότι και να μην το θέλουμε ή επιδιώκουμε δυστυχώς συμβαίνει και χαλάνε σχέσεις και φιλίες από αυτό….

Θα έπρεπε να με έχει ενημερώσει για την επέμβασή του όπως ενημέρωσε πολλά άλλα μέλη από ότι βλέπω (και από ότι μαθαίνω "εμπιστευτικά"). Bobby, στο φόρουμ δεν μπήκα για να κάνω φίλους, ούτε θα κάνω εκπτώσεις στην συμπεριφορά κάποιου επειδή έχω βρεθεί 2-3 φορές μαζί του και έχουμε πει 2-3 κουβέντες παραπάνω. Μάλιστα θα γίνω ακόμα πιο αυστηρός γιατί εκεί που αρχίσουν και αναπτύσσονται φιλίες και συμπάθειες χάνεται η αλήθεια και η αντικειμενικότητα. Έχουμε από την μια τον οπαδισμό των κλινικών, αν αρχίσουμε και την σιωπή των αμνών στα ανεξάρτητα επειδή ήπιαμε 2-3 κρασιά πάει το χάσαμε το παιχνίδι. Για μένα αυτό έχει σημασία. Αντί να βρεθεί κάποιος από εσάς που ήξερε να τον πάρει ένα τηλέφωνο να του πει τι πράγματα είναι αυτά που κάνεις, βγάλε την φώτο, έπρεπε εγώ που "δεν ήξερα" να βγάλω το φίδι από την τρύπα παρακολουθώντας κατάπληκτος τα "σιχαρίκια" κάτω από την φώτο. Συγγνώμη αλλά αυτά είναι ρεζιλίκια και μόνο με ένα ισχυρό σοκ ξεπλένονται.

Kostas97

Well-Known Member

Bobby υπαρχει καποιο ιδιαιτερο νοημα στο να εχω ενημερωσει λ.χ. 10 μελη(τυχαια το λεω) και να μην κανω μια παρουσιαση δημοσια;;

aeratos28

Just aeratos
Cvial,εκ πρώτης όψεως,έχεις ένα δίκιο.δεν αντιλέγω..άμα κάτσουμε όμως και ψηρίσουμε λίγο το θέμα,μπορούμε να πούμε διαφορα..ολες οι φωτό του vlafo μέχρι ώρας είναι αποδεδειγμένα σωστές και ουδέποτε κορόιδεψε κανένα εδώ μέσα .γτ βγήκε η νυφίτσα του Αναστασάκη και προσπάθησε να πει τα δικά του,αδιαφορώντας βέβαια για αυτά που του απάντησε το μέλος @nick90 ..αυτή η προσπάθεια εξαπάτησης η οποία είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και έχει αποδειχθεί κιόλας από εκείνη την μεριά ,βλέπω πως έχει μείνει ατιμώρητη..ούτε Μπαν ούτε τπτ,νήματα έχουν ανοιχτεί,τα οποία κλειδώθηκαν κιόλας χωρίς καν να πιεστεί κανείς να απαντήσει και συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τπτ..το γτ δεν ανέφερε ο vlafo λοιπόν την επέμβαση ,θα ήθελα να το ακούσω από τον ίδιο ,επίσης και το πότε έγινε ..γτ πλάθουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας μερικά πετροκουναβα σαν τον Χρήστο για να βγάλουν σκάρτο τον vlafo η όποιον άλλον και να αποθεωσει μια ακόμα φορά τις μετριότητες που υποστηριζει

george_hatzi

Well-Known Member
ολες οι φωτό του vlafo μέχρι ώρας είναι αποδεδειγμένα σωστές και ουδέποτε κορόιδεψε κανένα εδώ μέσα .
Μόλις το έκανε aerate. Όλο το φόρουμ για την ακρίβεια. Οι παλιοί θα έπρεπε να είστε διπλά εκνευρισμένοι για αυτό. Και φυσικά αυτό δίνει χώρο σε άλλους με κάκιστες συμπεριφορές (βλ Χρήστος) όπως λες. Λογικό είναι. Οι τιμητές της δικαιοσύνης οφείλουν να είναι διπλά προσεκτικοί.

Μπλουζα