Vida cora minoxidil foam fusion

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα πρώτη χρήση. Αρχικά να σημειώσω ότι το μπουκάλι είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον απλό αφρό. Ο αφρός αυτος καθ αυτός είναι περίπου το ίδιο. Διαλύεται πολύ πιο εύκολα από τον Kirkland που έχω εγώ. Σε 2-3 λεπτά στεγνώνει. Τα μαλλιά τα αφήνει μια χαρά. Δεν τα λάδωσε καθόλου όμως δεν άφησε και εκείνη την ξεραήλα (που προσωπικά μου αρέσει) που αφήνει ο kir. Αύριο θα τον δοκιμάσω και με λακ. Πάνω στο μπουκαλάκι έχει μία σημείωση που σε ενημερώνει ότι αν πας σε ένα συγκεκριμένο σαιτ και γράψεις μια "ειλικρινή κριτική" σου στέλνουν άλλο ένα μπουκάλι δωρεάν. Στο 2μηνο , πρώτα ο Θεός, που θα έχω μια ιδέα θα τους γράψω.
καλα αποτελεσματα.
η ρετινολη μεσα σε ολα συμβαλει και στην απορροφηση.
εμενα μου φαινεται αρκετα τίμιο προιον,τιμη,ποσοτητα,συστατικα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
Ευχαριστώ κάπα. Στην αρχή θα το πάω πρωί βράδυ τουλάχιστον ενα 2μηνο. Τίποτα από τα 2. Aυριο αν θέλετε να βγάλω φώτο την συσκευασία αν και τα συσταστικά βρισκονται και στο σιτε που έδωσε ο Ακης
 

Reve

Active Member
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι στους 3.5 μήνες. Δεν έχω δει κάτι αξιοσημείωτο με το συγκεκριμένο προΐον. Λειτουργεί παρόμοια με την κλασική μινοξιδίλη η οποία σε εμένα έχει πέσει αισθητά και κρατάει μόνο το υπάρχοντα μαλλιά. Το καλό είναι ότι σταμάτησα το ρεβιβογκεν και χρησιμοποιώ μόνο αυτό οπότε, θα το χαρακτήριζα πρακτικό. Δεν λαδώνει και στεγνώνει σε 1 λεπτό αλλά αφήνει τα μαλλιά χωρίς όγκο κάτι που προσωπικά δεν μου άρεσε. Γι αυτό το πρωι πριν βγώ βάζω krikland και το βράδυ βάζω το vida cora. Ίσως γι αυτό δεν πήρα το 100% του προιόντος. Για τα λεφτά του αξίζει. Πιστεύω με μία χρήση θα με βγάλει χαλαρά άλλους 4 μήνες. Ελπίζω να βοήθησα. Χρόνια πολλά σε όλους!
 

Alkis30

Member
Καλησπέρα και από μένα. Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ για χρήση 1 φορά/μέρα. Για την 2η φορά θα ήθελα γνώμη με ποιό από τα 2 θα είναι καλύτερο να συνδυαστεί. Με Folligen ή με Shen-Mi ?
 
Μπλουζα