Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lalakos είπε:Αν δηλαδή φτιάχναμε μια λοσιόν με azelaic acid, zinc και Β6 φαίνεται ότι αξίζει το κόπο. Βέβαια αυτή η λοσιόν μακριά από minox λόγω του zinc.
Μόνο τον Lee βλέπω να τιμά το αζελαϊκό οξύ όμως :chinscratch
tropheus είπε:από το 1998 που δημοσιεύτηκε δεν έχω δει κάποια άλλη μελέτη που να την υποστηρίζει ...
ΓΙΑΤΙ;;;
azyx είπε:[quote author=tropheus link=topic=1025.msg20373#msg20373 date=1257978901]
από το 1998 που δημοσιεύτηκε δεν έχω δει κάποια άλλη μελέτη που να την υποστηρίζει ...
ΓΙΑΤΙ;;;
spartangr01 είπε:Αζυχ απο οτι εχω δει απο τις φοτος σου εισαι diffuse thinner sto vertex σε βολευει η εφαρμογη σαν gel??
εγω παλι προτιμω οσον αφορα τα τοπικα τη μορφη του σπρευ η ακομα καλυτερα του αφρου (οπου αυτο γινεται)
θα μπορουσαμε λες να κανουμε καποια πατεντα προς αυτη κατευθυνση του σπρευ ?
pathetic_loser είπε:Δεν εχεις κ αδικο φιλε azyx αλλα ποσο ευκολο ειναι για τους περισσοτερους απο εμας να χωρεσουμε ολα αυτα τα σκευασματα σε καθημερινη βαση ξεχωριστα το καθενα? Θα μου πεις αυτο εξαρταται απο το τι ειναι διατεθημενος καποιος να κανει κ ποσο σημαντικο ειναι για τον καθενα, για να κρατησει τα μαλλακια του. Μεγαλη συζητηση. Ασε που δεν θα μπορουμε να εξακριβωσουμε ετσι ποιο δουλευει για εμας κ ποιο οχι?
Παντως το azelaic σκεφτομαι κ εγω να του δωσω μια ευκαιρια
spartangr01 είπε:Azyx sorry για το diffuse thinner οντως εχεις καταπληκτικη βελτιωση!
προσωπικα με εχουν κουρασει τα τοπικα παρα πολυ να σου πω την αληθεια
Θελω κατι γρηγορο να το βαζω τσακ μπαμ
και επειδη ειμαι diffuse thiner δεν με βολευει καθολου το gel πσσο μαλλον η κρεμα
επειδη εσυ την εχεις την ιδιοκατασκευη
ειναι λες εφικτο αυτο που εχεις φτιαξει εσυ να το αραιωσω πχ, σε αλκοολη η νερο
και να το βαλω σε μπουκαλι με σπρευ και να το χρησιμοποιω ετσι?/
βλεπωντας το μιγμα που εχεις φτιαξει θωρεις ευκολη και εφικτη την παραπανω αραιωση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.