Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!
panosm είπε:
θέλω να φτιάξω zix και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα
1.Τελικά είναι καλύτερα να μην βάλουμε ψευδάργυρο ;
2.Το corn oil να το προσθέσουμε στο zix ( είδα ότι ο Άκης το είχε πάρει μαζί με τα άλλα συστατικά )
1). Μπορείς να βάλεις για να το κάνεις ποιο δυνατό. Εγώ, όπως σου είπε και ο Παναγιώτης, δεν το έβαλα για να τσεκάρω κάτι.
2. Το κορν οιλ δεν είναι απαραίτητο και δεν κάνει κάτι παραπάνω.
NoMoreLoss είπε:
Καλη χρονιά σε όλους
http://www.eioba.com/a32822/going_natural_with_hair_loss_remedies
να ένα site στο οποιο μπορεί κάποιος να πει ότι έχει βάση το Super Zix και ότι δουλεύει κατά κάποιον τρόπο στην ανάπτυξη των μαλλιών μας. δεν το έχω φτιάξει ακόμα αλλά απο βδομάδα θα γίνουν οι παραγγελίες των απαραίτητων συστατικών.
Εννοείς σαν συστατικά τα "Saw Palmetto, Nettle Root (not leaf!), Pygeum, Zinc, Beta-Sitosterol"?
Πάντως, αν θέλετε να κάνετε κάτι οικονομικό, αποτελεσματικό (δεν το έχω δοκιμάσει μόνο του ή αρκετό καιρό, τι αναφέρουν γενικά λέω) και να μην μπλέκετε με Αμερική κλπ, δοκιμάστε το. Από το να πάρει κανείς τα capilarin, priorin και κάθε π@παριν που πουλάνε στα φαρμακεία, αυτό είναι κλάσεις ανώτερο, οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο + ότι ξερετε τι βάζετε.
Βέβαια και τα καλλυντικά των φαρμακείων έχουν αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα. Σας παίρνουν τα λεφτά και σας χάνουν τα μαλλιά
Σημ.: Έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί από φαρμακείο και για καιρό το καθένα. Τώρα να πω την αμαρτία μου, αναμένω σε κάμποσο καιρό να μπουν τπτ άτομα και να με κράζουν γι'αυτα που λέω, ή κάτι παίζει με μένα και λέω αυτά που λέω για τα snake oils ενώ για το Revivo ή το Zix δεν λέω κάτι κακό ή να απαντάνε στα θέματα των καλλυντικών αυτών με τα καλύτερα λόγια κλπ...