-stamatis-, fut, 3000 grafts, 10/8/2010

-stamatis-

New Member
Θα ήθελα καταρχην να ευχαριστησω ολους σας για τις πολυ σημαντικες πληροφοριες που μου εχετε δωσει οσο καιρο ειμαι μέλος αυτού του forum. Ξεκινάω λοιπον για να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου τους νεότερους και οσους ενδιαφερονται για το θεμα της μεταμοσχευσης, τη δικια μου προσωπικη ιστορία.
Θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση αλλα οπως καταλαβαινετε για να μπορεσω να σας πω ακριβως τι εχω συμπερανει θα πρεπει να περιμενω το τελικο αποτελεσμα μετά απο 10 με 12 μηνες.
Τέλος θα ηθελα να κανω μια παραθεση σχετικα με το προσωπικο της hdc . Ολοι τους ηταν αρκετα ευγενικοι , δουλευουν ως ομαδα και εχω μεινει αρκετά ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες τις οποίες μου προσέφεραν . Βέβαια για να γινω ακριβης ως προς το αποτελεσμα θα περιμενω ενα χρονο και μετα θα κρίνω . Μέχρι στιγμής ολα πανε μια χαρά και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τη διαδικασία καθώς και απο την επαγγελματική συμεριφορά όλων των μελώς της κλινικής. Επίσης θα ήθελα να παραθέσω ότι ειναι μια απο τις λίγες κλινικές που ασχολείται αποκλειστικα με τη μεταμοσχευση μαλλιών άρα ειναι εξειδικευμένο κεντρο και σίγουρα αυτο είναι ένα μεγάλο συν.
Υ.Γ. Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες τις φωτογραφιές και έπειτα υπολογίζω να ανεβάζω ανα μήνα . Θα ήθελα να πω όμως ότι το κάνω αυτο με όλη μου τη καλή πίστη και αν υπάρξουν άτομα που θα νομίσουν ότι τα παιρνω απο τη κλινικη , ότι είναι βαλτος κτλ θα σταματήσω να ενημερώνω το φόρουμ . Το λέω αυτό γιατί έχω δει αρκετες επιθέσεις σε διαφορα άτομα και δεν είμαι διατεθειμένος να εξηγω στο κάθε ενα πράγματα που τα ξεκαθαρίζω απο την αρχή.
Καλή συνέχεια σε όλους αλάνια και ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου όλους όσους με βοηθησαν σε αυτη μου τη προσπάθεια
 

Συνημμένα

  • DSCN7682.JPG
    DSCN7682.JPG
    646.1 KB · Προβολές: 613

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Λοιπον σημερα ανεβασα φωτογραφιες πριν απο τη μεταμοσχευση. Μετα απο μερικες μερες θα βαλω τις φωτο απο την επεμβαση καθως και τα αποτελεσματα 15 μερων. Για να δουμε..
 

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Παντως το μονο που εχω να πω για τα παιδια που θα κανουν καποια στιγμη αυτη τη διαδικασια...υπαρχει καποιο θεμα με τον υπνο και λογω της τομης στο πισω μερος του κεφαλιου αισθανεσαι καπως αβολα...βεβαια απο την αλλη λες...κανω υπομονη μερικες μερες και απο τα αποτελεματα θα δω αν δικαιωθουν οι κοποι μου..θα δουμε λοιπον.
Επισης θελω να τονησω οτι εχς ξεκινησει και προπεσια χωρις προβληματα. Το δοκιμασα με σεξ 3 φορες τ μερα και ολα οκ. Απλα πιστευω οτι δεν πρεπει να αγχωνεσαι με τη φαρμακευτικη αγωγη που παιρνεις , να προσπαθεισ να κανεισ καλη διατροφη καθως και να μην καπνιζεις πολυ. Αυτα απο μενα κ θα τα ξαναπουμε σε λιγο στελνω τις ευχαριστιες μου στα μελη που στεκονται διπλα μου και τους ευχομαι τα καλυτερα!!!ΜΑζι θα βεουμε τη καλυτερη λυση για τη τριχοπτωση ...η οποια αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο και θελει λιγο προσπαθεια για να ερθει στην επιφανεια......
 

dancer2010

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

με αφορμη την περιπτωση σου και τις φωτο σου, και χωρις να ξερω πως θα ειναι το αποτελεσμα σου, θα ήθελα να εκφρασω τις σκεψεις μου, καθοτι ενδιαφερομαι και εγω να κανω αναλογη μεταμοσχευση μεσα στους επομενους 12 μηνες.
Αυτο που με παραξενευει και με ανησυχει ειναι το πως γινεται να μεταμοσχευονται τριχες αναμεσα στις ηδη υπαρχοντες, οταν η αραιωση ειναι στα επιπεδα που βρισκεσαι εσυ (και στα ιδια βρισκομαι και εγω!!). Το να μεταμοσχευσεις σε αδειες περιοχες ειναι ευκολο και εφικτο! Ομως σε περιπτωσεις αραιωσης, οπως η παραπανω, αναμεσα στις υγιεις τριχες, υπαρχουν τριχες που εχουν αδυνατισει πολυ ή λιγο, αλλα υπαρχουν, και ισως μπορουν και να δυναμωσουν με τοπικη φαρμακευτικη αγωγη. Φοβαμαι οτι μια επεμβαση με σκοπο την πυκνωση αραιωμενων περιοχων, ισως προκαλουσε μεγαλυτερη ζημια απο οτι θα οφελουσε. Πραγματικα θελω να ελπιζω οτι σε περιπτωσεις οπως στην παραπανω, μπορει να πραγματοποιηθει μεταμοσχευση και να φερει μια πολυ καλη πυκνοτητα, καθοτι η αραιωση ειναι μικρη. Ομως φοβαμαι το ενδεχομενο να πληρωσω για 3000 grafts....και να χασω 1500 υπαρχοντα grafts (απο το σοκ στην περιοχη) με αποτελεσμα το αποτελεσμα να ειναι φτωχο. Θελω να ρωτησω τους υπευθυνους της hdc αν υπαρχουν περιστατικα οπου δεν προχωρανε σε μεταμοσχευση, κρινοντας οτι δεν μπορει να γινει τοποθετηση θυλακων αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια, και τι γινεται στην περιπτωση αυτη με την προκαταβολη των 2000ευρω που πρεπει να εχει καταθεσει απο πριν ο πελατης (καθοτι πολλοι απο εμας δεν κατοικουμε στην κυπρο και θα χρειαστει να κλεισουμε το ραντεβου για μεταμοσχευση και να δωσουμε την προκαταβολη, προτού ερθουμε σε επαφη και διαγνωση απο τους ιατρούς σας). Συγγνωμη που δεν χρησιμοποιησα ιατρικες ορολογιες αλλα ελπιζω να εγινα κατανοητος. ευχαριστω. καλη επιτυχια με το αποτελεσμα
 

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Αυτο που λες με προβληματισε και εμενα. Οπως το εχω καταλαβει οταν πανε να σου βαλουν τα μαλλια υπαρχει περιπτωση και να χασεις καποιες τριχες. Ετσι εχασα και εγω . Για να εχω για ολα απαντηση θα σου πω μετα απο ενα χρονο οταν θα δω το πριν και το μετα. Εχω δει περιστατικα στο δικτυο με αναλογες περιπτωσεις σαν και εμενα και εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα. Σκεψου οτι στο κεφαλι σου γινονται πολυ μικρες τρυπουλες και εκει μπαινουν τα εμφυτευματα αρα μπορει να τρυπηθει και θυλακας με υπαρχων μαλλι. Μου ειπαν τα μαλλια αυτα οτι ξαναβγαινουν .
Επικοινωνησε με τη κλινικη αλλα να ξερεις οτι νομιζω μεχρι τελος του μηνα ειναι σε αδεια.
Το θεμα για μενα ειναι οτι σιγουρα θα εισαι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο πριν και αυτα τα μαλλια δεν πεφτουν.Επισης αν αντεχεις να περιμενεις να ανοιξουν περισσοτερα σημεια στο μαλλι σου και να το κανεις μετα. Μπορεις επισης και να παρεις μινοξιδιλη και φινα και σαμπουαν κετοκοναζολης και να δεις τι θα γινει.
Εγω επελεξα να τωρα γιατι δεν γουσταρα να τα χασω και ειχα θεμα ψυχολογιας.
Οτι αλλο θελεις πες μου
 

dancer2010

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Η περιπτωση μου μοιαζει πολυ με τη δική σου και επομενως καταλαβαινω πολυ καλα αυτα που λες! Θα μπορουσες βαζοντας Dermatch kai toppik και αλλα τετοια προιοντα να τα κανεις να φαινονται πιο πυκνα και να τρεναρεις την μεταμοσχευση, ελπιζοντας οτι θα τα βελτιωσεις και με τοπικες θεραπειες οπος μινοξιδιλη, κετοκοναζολη κτλ. Παλευω και εγω χρονια με ολα αυτα (ακομα και με φιναστεριδη που τη σταματησα πριν 3 χρονια λογω παρενεργειων) αλλα δεν εχω θεαματικη ανταποκριση σε μινοξιδιλη ωστε να εχω ουσιαστικη επανεκφυση κτλ.Απλα βελτιωνουν λιγο την ποιοτητα και τη διαμετρο των τριχων και περιοριζουν την ταχυτητα περαιτερω αραιωσης. Ομως φτανεις σε ενα σημειο που κουραζεσαι με ολα αυτα και θελεις να πιστευεις οτι μια μεταμοσχευση θα σου φερει μεγαλη και εμφανη αλλαγη. Ποσο αλλωστε να περιμενεις....το θεμα ειναι να κανεις κατι νωρις και να χαιρεσαι το αποτελεσμα μια ωρα αρχυτερα. Τι εννοεις οτι εχασες?? Μετα απο τη μεταμοσχευση, τουλαχιστον την παρουσα στιγμη, εχεις λιγοτερα μαλλια απο αυτα που ειχες πριν την μεταμοσχευση..? Και εγω εχω δει πολυ καλα περιστατικα της εν λογω κλινικης σε περιπτωσεις πυκνωσης αλλα νομιζω οτι εσυ εχεις καλυτερη εικονα...θα ειδες μετα απο την μεταμοσχευση ποσο μεσα ειχαν προχωρησει για να πυκνωσουν...αν φαινονταν πολλοι μικροι θυλακες μεταμοσχευμενοι. Επισης, για την περιπτωση σου, μου φαινονται παρα πολλα τα 3000!!!! πιστευα οτι για μια τετοια περιπτωση , οπως περιπου ειναι και η δικη μου..οτι αρκουν το πολυ 2500..η ακομα και 2000-2200... αναρωτιεμαι τι τους ζητησες...ποιες ηταν οι προσδοκιες που εξεφρασες...
 

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Σε καταλαβαινω απολυτα. Εγω τους ειπα οτι θελω να γινω τουμπανο :worshipper
Κανω και λιγη πλακα...Ανεβαζω καποιες φωτο . Σκεψου αυτο που σου ειπα απο την αρχη. Οτι δηλαδη κανουν παραπολλες τρυπιτσες που μπαινουν τα μοσχευματα αρα χανεις καποια μαλλια. Το θεμα ειναι το τελικο αποτελεσμα το οποιο οταν το δω θα σου πω. Ξερεις τι μου ειπε ενας φιλος οταν το συζητησα μαζι του?Μην ζαλιζεις μου λεει πολυ τα αρχι*** σου. Πιες ενα μπουκαλι ουισκι ριξε ενα κερμα και ασε τητυχη να αποφασισει.Τελικα αποφασιασα μονος μου, αλλα αυτο ειναι αλλο ανεκδοτο 8)
Αλλωστε δεν θα παθεις και κατι αν χασεις ολα σου τα μαλλια αν μπορεσεις να διατηρησεις τη ψυχολογια σου ανεβασμενη.Και γυναικες βρισκεις και τα παντα κανεις!!!!
Κοιτα οικονομικα αν σε παιρνει να διαθεσεις αυτα τα χρηματα,σκεψου οτι θα εχεις καποια ταλαιπωρια και εξαρταται απο τη καθε περιπτωση αν χρειαστει και δευτερη μεταμοσχευση μετα απο πχ 15 χρονια. Κανενας δεν μπορει να εγγυηθει οτι το πισω μερος του κεφαλιου θα μεινει ιδιο.
Εμενα μου ειπαν οτι ισως δεν θα τα χασω ολα , αυτο ομως εξαρταται απο πολλους παραγοντες!!!
 

dancer2010

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

..καλο αποτελεσμα ευχομαι. Πιστευω οτι θα ειναι καλο, φαινεται οτι προχωρησαν πολυ βαθια μεσα στα υπαρχοντα μαλλια προκειμενου να πετυχουν πυκνωση. Προσωπικα για μενα θα επελεγα να προχωρησουν λιγο λιγοτερο προς τα μεσα (καθοτι στις περιοχες στο πανω μερος του κεφαλιου μπορεις με καποια προιοντα οπως toppik kai dermatch να πετυχεις πυκνοτητα, αν εχεις πυκνοτητα στο μπροστινο)..αλλα θα ηθελα να κλεισουν τους κροταφους σε μια πιο απαιτητικη γραμμη, με οσο μικροτερη καμπυλοτητα. Σαφως και αυτο το αποφευγουν...προκειμενου να κανουν πιο αληθοφανη τη hairline....απλα επειδη στη δικη μου περιπτωση και λογω επαγγελματος και συγκεκριμενων χτενισματων και standards στην εμφανιση..θα προτιμουσα να κλεισουν τους κροραφους εντελως..
 

dancer2010

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

..προσωπικα απο πλευρας κοστους, δε θα μπορουσα να βαλω πανω απο 2500....το πολυ 2500...........αλλα μαλλον θα βαλω λιγοτερα..2000.........απο οικονομικης πλευρας μιλαω καθαρα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Aπλα σκεψου αυτο που θα κανεις. Στη περιπτωση σου ισως θα πρεπει να κανεις φυε και να σου παρουν απο τα πλαγια για να βαλεις πανω. Για μενα καλο ειναι να μην κλεισεις πολυ τους κροταφουν γιατι ετσι θα εχεις περισσοτερο χωρο σε επιφανεια να καλυψεις. Και να σου πω και κατι οι κροταφοι λογικο ειναι να σχηματιστουν και σε καποιον που δεν εχει προβλημα εντονης τριχοπτωσης. Για μενα παντως πχ οταν πας παραλια ή οταν καπου και ιδρωσεις λιγο θα ειναι ασχημο αποτελεσμα παρολο που θα εχεις πυκνα μαλλια μπροστα πιο πισω να εχεις διαχυτη αλωπεκια.Πολλα πραγματα αλλαζουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο εγω σου προτεινω να μιλησεις με τους γιατρους αφου αποφασισεις τι ακριβως θελεις να κανεις καθως και τα χρηματα που διαθετεις κ να τους ρωτησεις αν αυτο που θελεις γινεται.
Κρατα αυτο..προσεχε μην κανεις κατι κ το μετανιωσεις μετα
 

kotsios

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Γεια σου st, και τα καλυτερα σου ευχομαι!

Ειμαι κ εγω σε παρομοια κατασταση, μαλλον σε λίγο χειροτερη με λιγο περισσοτερη μπροστα και με λιγη αραιωση στο crown!!
Θα προχωρησω κ εγω με εμφυτευση (με hdc) διοτι πιστευω οτι δεν πρεπει να γινεις βεγγος για να κανεις την επεμβαση. Για τωρα ομως το crown δεν θα καλυφθει.

Εχω μερικες ερωτησεις που θα το εκτιμουσα αν μπορούσες να δωσεις καποια πληροφορηση, αν έχεις τις απαντησεις φυσικα!

1. Τι πυκνότητα ειχες μπροστα (extended FHL) και στο πιο πίσω κομματι (central area) πριν απο την επεμβαση?
2. Σε τι πυκνοτητα έχουν εμφυτευσει (ανα cm2) στις περιοχές αυτές? Υπαρχει καποιο όριο/περιορισμοι?


Ευχαριστώ!

Κ.
 

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Δυστυχως δεν θα μπορεσω να σου απαντησω σε αυτα τα ερωτηματα γιατι δεν το εψαξα τοσο.
Σχετικα με τη πυκνοτητα διαφερει απο σημειο σε σημειο..μαλλον διεφερε. Για αυτο εβγαλα 3000 μοσχευματα και τα εβαλα ολα σε αυτη τη περιοχη. Επισης εβαλα και λιγο στο αριστερο μου τριγωνακι(στα πλαγια δλδ).
Δεν μπηκα σε περαιτερω ερωτησεις και το σκεπτικο ηταν να φτιαξουμε το hairline και μια πυκνωση στη μπροστινη περιοχη του κεφαλιου.Πισω δεν εχω καποιο προβλημα. Πιστευω οτι λιγο 'μπακαλικα' με το ματι δλδ..μπορει ο γιατρος να κανει μια εκτιμηση ποσα θελεις. Αυτο βεβαια εξαρταται απο περιπτωση σε περιπτωση. Εγω εστειλα φωτογραφιες εκλεισα για 2700 και τελικα εβαλα 3000 τριχοθυλακια.
Το θεμα ειναι να καταλαβεις αναλογα με τη περιπτωση σου τι μπορεις να κανεις, /αυτο εξαρταται απο τη δοτρια περιοχη. Εμενα η αραιωση μου ηταν καθαρα απανω και μπροστα. Πισω ακομα δεν εχει ανοιξει καποιο μετωπο και στο μελλον θα δουμε αν ανοιξει τι θα κανω..
 

dancer2010

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

η ποιοτητα της τριχας σου στο πλαινο και πισω μερος ειναι πολυ καλη και πιστευω οτι μονο μετα τα 60 σου θα αραιωσεις σε εκεινες τις περιοχες...οποτε...μια χαρα εισαι...
θα δω τι θα κανω και τι θα ζητησω...εχω ξανακανει μεταμοσχευση...μη με ρωτησεις ποσα εβαλα..γιατι δεν ξερω,,,παντως λιγα...strip ειχα κανει. και striπ θα ξανακανω και για λογους κοστους και για λογους επιβιωσης μαλλιων και για λογους οτι θελω να μου κλεισουν την προηγουμενη ουλη οπως λενε οτι κανουν. παντως προσωπικα εχω δει περιπτωσεις με περισσοτερη αραιωση απο τη δικη σου, να γινονται τουμπανο με λιγοτερα grafts..oποτε με προβληματιζει αυτο που αναφερεις ως μπακαλικη εκτιμηση ....καθοτι μη ξεχναμε οτι και η hdc ειναι επιχειρηση που χρειαζεται χρηματα.
 

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

φαινεται καλη δουλεια, εαν μπορεις και θέλεις βαλε και φωτο από δότρια περιοχη

κοτσιο τι έγινε δεν θα πας "Feller Medical, NY" που έλεγες?
 

kotsios

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

st είπε:
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να σου απαντησω σε αυτα τα ερωτηματα γιατι δεν το εψαξα τοσο.
Σχετικα με τη πυκνοτητα διαφερει απο σημειο σε σημειο..μαλλον διεφερε. Για αυτο εβγαλα 3000 μοσχευματα και τα εβαλα ολα σε αυτη τη περιοχη. Επισης εβαλα και λιγο στο αριστερο μου τριγωνακι(στα πλαγια δλδ).
Δεν μπηκα σε περαιτερω ερωτησεις και το σκεπτικο ηταν να φτιαξουμε το hairline και μια πυκνωση στη μπροστινη περιοχη του κεφαλιου.Πισω δεν εχω καποιο προβλημα. Πιστευω οτι λιγο 'μπακαλικα' με το ματι δλδ..μπορει ο γιατρος να κανει μια εκτιμηση ποσα θελεις. Αυτο βεβαια εξαρταται απο περιπτωση σε περιπτωση. Εγω εστειλα φωτογραφιες εκλεισα για 2700 και τελικα εβαλα 3000 τριχοθυλακια.
Το θεμα ειναι να καταλαβεις αναλογα με τη περιπτωση σου τι μπορεις να κανεις, /αυτο εξαρταται απο τη δοτρια περιοχη. Εμενα η αραιωση μου ηταν καθαρα απανω και μπροστα. Πισω ακομα δεν εχει ανοιξει καποιο μετωπο και στο μελλον θα δουμε αν ανοιξει τι θα κανω..

Thanx anyway st!
Υπεθεσα οτι θα ρωτησες ή θα σου λεγανε κατι σχετικό... ο Μαχος (στο ποστ για τη δικη του μεταμοσχευση) ειχε αναφερει την εκτιμηση της hdc για την πυκνοτητα (35-40 fu/cm2, εκτος του hairline, αν θυμαμε σωστα).
Σημασια εχει το αποτελεσμα κ αν εσυ εισαι ικανοποιημενο με αυτο!

Κ.
 

kotsios

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

ΚΩΝ/ΝΟΣ είπε:
φαινεται καλη δουλεια, εαν μπορεις και θέλεις βαλε και φωτο από δότρια περιοχη

κοτσιο τι έγινε δεν θα πας "Feller Medical, NY" που έλεγες?

Ημουν μεταξυ των 2 (δες σχετικο ποστ μου)... αποφασισα hdc λογω proximity, κατα κυριο λόγο, και το κόστος ειναι χαμηλοτερο. Επίσης τα αποτελεσματα της hdc, αυτα που είδα τουλαχιστον, ειναι εφαμιλλα απ οτι μπορω να κρινω.


Κ.
 

jonn70

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

καλη επιτυχια και απο εμενα st. σημαντικο που μοιραζεσαι την δικη σου εμπειρια με την hdc εδω, να μενουμε και εμεις ενημεροι για οτιδηποτε περι μεταμοσχευσης. θα συμφωνησω και εγω με οτι ειπε ο φιλος dancer2010, μιας και εχω αποφασισει και εγω για 2000 μοσχευματα με strip.
 

-stamatis-

New Member
Απ: Μεταμοσχευση Κυπρος 3000 grafts

Παιδια μια ερωτηση αν ξερετε γιατι προσπαθω να βρω τους γιατρους αλλα ειναι σε αδεια και δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι τους. Πιανω τα καινουργια μαλλια απο μεσα και εναι σαν κακτακι αρα παει καλα. Απλα βλεπω κατι ασπρες νιφαδες στο κεφαλι μου και σκεπτομαι μπας και ειναι μερικα εμφυτευμα τα οποια φευγουν απο τη θεση τους. Ξερει κανενας κατι?
 
Μπλουζα