Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

naruto

Well-Known Member
yep φαινετε να υπαρχει κενο
παντως φυτρωση πρεπει να ειχες εξαιρετικη,τα μεταμοσχευμενα φαινοντε το ιδιο πυκνα με τα μαμα.
Η ασσυμετρια σε κροταφους hairline για μενα δεν ειναι κακο,κανενα προσωπο δεν ειναι τελειως συμμετρικο.Οπως κ το στρωσιμο του μαλλιου θα καλυτερεψει κοντα στο χρονο πανω.Σε εσας τους ισιομαλληδες φαινετε πιο εντονα.
Αυτο που ειναι κακο σιγουρα ειναι στην ενωση μεταμοσχευμενων-μαμα.
Να σε ρωτησω,τις πρωτες 10-15 μερες απο την μεταμοσχευση που ειχαν καθαρισει τα κακαδακια,εβλεπες αυτο τα κενα?Η δημιουργηθηκε μετα κατα την φυτρωση?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
τωρα που έριξα μια ματιά είχε κενάκια. Επισης είδα φωτο μετα την μεταμοσχευση στην οποια δεν τα ειχες ξυρισει ολα. Εκει θα επεσαν εξω. Παντως φιλε εισαι τέλεια μη μασας πολύ καλή πυκνότητα και ο σχεδιασμός παρόλο που δε σ άρεσε εγω τον βρίσκω μια χαρα.
 

salonikios30

Active Member
δεν ειχα παρατηρησει κατι στην αρχη (η τουλαχιστον δεν θυμαμαι να ειχα παρατησησει) γιατι οσο ναναι εχεις το πρηξιμο κοκκινισμα κ μετα αρχιζουν να πεφτουν κ απλα αναμενεις . Θα ηθελα ποιο συμμετρικη hairline ας το αφησουμε αυτο( το κακο μεστην ατυχια μου :) ειναι οτι ο κροταφος που ειναι ποιο ανοιχτος εχει κ μκροτρερη φυτρωση) . Μενω στην ενωση με τα μαμα μετα ερχεται η ασυμμετρια κ στο τελος το κατεβασμα της hairline .To κατεβασμα της hairline μπορει να ειναι τακτικη της κλινικης για να ειμαι ομοιομορφα τα μεταμοσχευμενα , η ασσυμετρια για να δειχνει ποιο φυσικη αλλα τα κενα? Ως προς την φυτρωση ειναι ικανοποιητικη δεν μπορεις να εισαι οπως στα 18 .
 

salonikios30

Active Member
Τι να πω ρε παιδια ισως ειμαι υπερβολικος :) .δεν αναμμενω να δειχνω σαν 18 αλλα μια ομοιομορφη χωρις κενα hairline . Δεν πηγα σαν φαλακρος η μεγαλο n.w να κανω μ.μ , αλλα με μια hairline που ειχε αραιωσει (δεν ειχε υποχωρησει) με ανοιχτους κροταφους για αυτο ειμαι κ αυστηρος.Αν ειμαι τελεια τοτε ισως ειμαι πραγματι υπερβολικος ;-)
 

salonikios30

Active Member
στην σελιδα 2 ειναι φωτο μου 1,5 χρονο προ της μ.μ για να εχετε εικονα προ μ.μ .Απο τοτε η εικονα μου μεχρι την μ.μ πανω κατω ετσι ηταν .
 

salonikios30

Active Member
Για να ημαστε κ ακριβεις στελνω φωτο απο τον θοδωρη που βγαλαμε στο conculation κανα μηνα πριν την μεταμοσχευση με το σχεδιασμο που εκανε (κ ηθελα) ,συμφωνα με τη μαμα hairline που ηθελα. Στις φωτο μετα την μ.μ φαινεται ποσο κατεβηκα .Σας επρηξα απλα θελω να εχετε πληρη εικονα ;-)
 

salonikios30

Active Member
ΛΗΠΤΡΙΑ (4).JPG
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Billy για το στρωσιμο του μαλλιου περιμενε στο 10-12μηνο.Και καλυτερα στο 12μηνο.
Εγω στο 6-7 μηνο ημουν στην χειροτερη φαση στρωσιματος.Ουτε με πιστολακι δεν εστρωναν και σπαζομουν πολυ.
Ηταν πολυ κατσαρο αλλα και αδυναμο αν και ειχα σχεδον οριστικο αποτελεσμα.
Βαζω και μια φωτο.
 

Συνημμένα

  • DSC00601.JPG
    DSC00601.JPG
    262.4 KB · Προβολές: 339

salonikios30

Active Member
Ειδωμεν γιανναρε :) .Τα κενα?ποια ειναι η αποψη σου? Για αυτο τα πηρα τοσο κοντα επειδη δεν εστρωναν κ δεν ηθελα να βαλω ζελε κ πιστολακι ,μη τα ταλαιπωρησω .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εκει στο κυκλο που εβαλες λες? Θυμασε που σε ελεγα οτι βλεπω ενα στρογγυλο κενακι οσο ειμασταν εκει στην κλινικη,στα μεταμοσχευμενα.?
Αυτο ειναι η ειναι αλλο?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Κατσε συγγνωμη ,τα κενακια ειναι και απο τις δυο μεριες? εκει που ενωνονται μαμα με μεταμοσχευμενα?
Ειναι στα μεταμοσχευμενα η στα μαμα?Μηπως πεχτηκε sockloss?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μπορει να ειναι και shock loss για να ειναι και στα ιδια σημεια και στις δυο μεριες.
Αναμενεις να δεις πως θα παει και αν δεν σαρεσει η μεινει ετσι πρεπει να αποκατασταθει απο την κλινικη.
Ενοειτε οτι δεν θα επρεπε να εξελιχθει ετσι και να εχεις τα κενακια αυτα και ενοειτε οτι αν θελει κατι αποκατασταση ειναι ταλαιπωρια ξανα που θα επρεπε να τελιωσεις με την πρωτη φορα.
 

tasos33

Well-Known Member
αυτο πιστευω και εγω οτι προκειται για shok loss, πιθανον στην ενωση εξαιτιας της πυκνοτητας των φυσικων μαλλιων, διαταραχθηκαν απο την τοποθετηση των νεων, πιστευω ομως οτι δεν θα ειναι μονιμο αλλα προσωρινο και πως στους επομενους μηνες θα επανελθουν, αν οχι τοτε θα πρεπει να γινει αποκατασταση δωρεαν

..επισης η πυκνοτητα των υπολοιπων μμ μαλλιων δειχνει πολυ καλη, την στραβη hairline σε αυτες τις φωτο δεν μπορω να την καταλαβω, εχεις ακομα αρκετους μηνες, θα σκασουν ακομα καποια μονα , θα χοντρυνουν τα μμ και θα αλλαξει η εικονα,αν μπορεις βαλε φωτο με καλυτερη αναλυση
 

geeorgee

Active Member
φιλε δεν εισαι υπερβολικος,ηταν τετοιο το ειδος του προβληματος που ειχες που θα μετρησει και θα κριθει πολυ η λεπτομερεια στο τελικο αποτελεσμα και ενας λογος παραπανω ειναι οτι εχεις και ισιο μαλλι.να ξερεις οτι απο φωτογραφιες δυσκολα να καταλαβει καποιος ακριβως αυτα που λες,εσυ απο μονος σου στον καθρεπτη σου εισαι αυτος που ξερει καλυτερα τι γινεται.
Να σου πω μερικα πραγματα επειδη ημουνα κιεγω σε παρομια κατασταση με σενα .Πρωτον βλεπω οτι εχουν βελτιωσει την εμπροσθια γραμμη της hairline και ειναι πιο φυσικη αφου δεν ειναι αυτο το πολυ εντονα πριονοτο που σε σπαστο μαλλι μπορει να μη φαινεται ασχημο αλλα σε ισιο υπαρχει προβλημα.Δευτερον
ειδικα στη hairline θα συνεχισεις να βλεπεις βελτιωση και να κλεινουν κενακια μεχρι και στο 12μηνο οποτε
υπομονη.Το μαλλι θα αρχισει να στρωνει καλα ακομα πιο μετα.
Παμε τωρα στα κενα που λες,ισχυει και ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με σενα στην ενωση μοσχευματων με μαμα μαλλια,φαουλ αυτο και ειναι πολυ ενοχλητικο, το εχω δει και σε αλλες περιπτωσεις.
Ειχα κιεγω τον ενα κροταφο πιο ψηλα απο τον αλλον περισσοτερο ομως απο εσενα και δε ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα ειχε και μικροτερη πυκνοτητα απο τον αλλον,αυτο βελτιωθηκε πολυ απο τον εβδομο μεχρι τον δωδεκατο μηνα αλλα τελικα δεν επιασε ακριβως την ιδια πυκνοτητα.
Τελος οσον αφορα την πυκνοτητα,μη ξεχνας οτι η κλινικη προσπαθησε να πετυχει την μεγαλυτερη που μπορει να καταφερει και αν θυμαμαι καλα σου ειχαν πει οτι αυτη ειναι γυρω στα 70 μοσχευματα,το λεω αυτο γιατι πρεπει να εισαι αυστηρος κριτης γιατι και με 50 μοσχευματα μπορει να φαινεται παλι μια χαρα το αποτελεσμα αλλα τι να το κανω αν τα 20 πηγαν στον κουβα,δε λεω οτι εγινε αυτο με σενα και μακαρι να πιασεις 100% φυτρωση,αλλα καλο ειναι με καποιο τροπο να δουμε και με αριθμους στη πραξη ποσο ειναι η maximum πυκντοτητα που λενε οτι κανουν
 

Flosk

Well-Known Member
Salonikie οι φωτο ειναι πολυ κακες, ανεβασε πιο καθαρες και με καλυτερο φωτισμο αν μπορεις. Οσο για τα κενα οντως υπαρχουν και φαινονται και με αυτες τις φωτο. Επικοινωνησε με τον κο Φιουρη, ισως πρεπει να ζητησεις αποκατασταση. Δεν ειναι εικονα HDC αυτη. Απλα περιμενε κανα 2μηνο ακομα μαλλον να δεις μηπως εξελιχθει κατι διαφορετικο που δεν το νομιζω. Εμενα η hairline μου αρεσει παντως και θεωρω και καλη την πυκνοτητα σου αλλα τα κενα χρηζουν μια 2ης μικρης επεμβασης. Κατι δεν πηγε καλα φαινεται.
 

geeorgee

Active Member
flok νομιζω ειχες κιεσυ παρομοιο προβλημα σε αυτο το σημειο με κενα?Δε ξερω αν ειναι σοκ λος η απλα δε δε μπηκαν καν στα σημεια αυτα για πυκνωση,εχω προσεξει οτι σε πολλες περιπτωσεις οριοθετουν την συνδεση τον μεταμοσχευμενων και τον μαμα μαλιων σε μια ευθεια γραμμη χωρις να μπαινουν μεσα σε αυτα και φαινεται
αφυσικο,και το κακο ειναι οτι επειδη η τριχοπτωση συνεχιζεται συνηθως αυτο γινεται χειροτερο μετα απο 1-2 χρονια
 
Τελευταία επεξεργασία:

salonikios30

Active Member
Tι να πω ρε παιδια κατι καλυτερο περιμενα , με το nw και την ηλικια που εχω . Για αυτο εστειλα κ τη φωτο του conculation πριν την μ.μ για να ημαστε αντικειμενικοι κ να συγκρινουμε .Δεν ξερω τι κ πως θα παει μεχρι το 12μηνο,ελπιζω να προκειτε για σοκλος και να επανελθει σε συναρτηση με το στρωσιμο.Ενδεχομενως να ειμαι αυστηρως κριτης αλλα περιμενα κ κατι καλυτερο για αυτο θυσιασα κ πραγματα για να καταληξω στην μ.μ κ πηγα κυπρο σαν την καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω για ενα θεμα που με ενοχλουσε κ πλεον με ενοχλει αν οχι περισσοτερο ,το ιδιο αλλα απο διαφορετικη σκοπια.
 
Μπλουζα