Revivogen Πρόβλημα!

Jimlykos

Member
Καλημέρα σε όλους. Είμαι 30 χρονών και έχω διάχυτη αλωπέκια εδώ και 8 χρόνια. Γενικά είμαι πολύ αγχώδης τύπος. Ακολούθησα διάφορες θεραπείες ανά τα χρόνια άλλα ποτέ δε συνέχισα μία σχολαστικά.

Ξεκίνησα το revivogen πριν δύο μήνες. Χθες το πρωί έβγαλα κάτι σαν καρούμπαλο στον αριστερό κρόταφο. Έχει διάμετρο 1,5 cm (περίπου) και ύψος 0,7 mm (περίπου). Φαίνεται λίγο κόκκινο και σαν να έχει μικρά σπυράκια πάνω. Επίσης όταν το πατάω ψιλοπονάει. Όταν πιάνω και τον άλλο κρόταφο(για σύγκριση) παρατηρώ ότι στο σημείο εκείνο έχω κάτι σαν φλέβα-αδένα.
Νομίζω πριν κανά δυό μέρες είχα ξηθεί στην περιοχή αυτή και σαν να τη γρατσούνισα λίγο.

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?​

Ευχαριστώ πολύ...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λογικά κάτι από τα συστατικά του σου προκαλεί αλλεργία. Εγώ θα το σταματούσα μέχρι να υποχωρήσει και μετά θα το ξανα άρχιζα με προσοχή και αν παρατηρούσα το ίδιο θα το σταματούσα μόνιμα. Διάφορα τοπικά έχουν προκαλέσει κάτι ανάλογο σε χρήστες και ήταν από αλλεργία σε κάποιο συστατικό. Αλλιώς κοιτάς για θυλακίτιδα. Πάντως καλό δεν είναι.
 

Jimlykos

Member
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα κάπως. Δεν είναι και μικρό πράγμα να βγάζεις εξόγκωμα στο κεφάλι. Πήρα σήμερα Aloy και έβαλα κανα δυό φορές.
Εννοείται ότι δεν ξαναβάζω revivogen μέχρι να φύγει. Ίδωμεν...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ 1-2 φορές που είχε τύχει να δω κάτι παρόμοιο με λίγο betadine από το φαρμακείο την επόμενη ημέρα εξαφανιζόταν. Αν δεν υποχωρήσει πάρε betadine το μικρό μπουκαλάκι έχει 1.5 ευρώ. Μην σου πω να βάλεις ούτως η άλλως....
 

Jimlykos

Member
Προς ενημέρωση για όποιον πάθει κάτι παρόμοιο: Με το Betadine δεν έγινε κάτι τελικά. Χθες το βράδυ, σκεπτόμενος ότι μπορεί να φταίει η πληγούλα που είχα (άρα φαντάστηκα ότι έγινε κάποια φλεγμονή) πήρα ένα αντιβιοτικό και ένα αντιφλεγμονώδες (είχαν περισσέψει από μία περσινή ίωση).
Τελοσπάντων, νομίζω ότι έχει ξεπριστεί κάπως τώρα. Κανόνισα και ένα ραντεβού με δερματολόγο σε λίγο. Ας δούμε τι έχει να μου πει κι αυτός.
 

Jimlykos

Member
Συνεχίζω την ενημέρωση (για όποιον ενδιαφέρεται). Τελικά είναι αλλεργία απο το revivogen η οποία προκάλεσε φλεγμονή στο τριχωτό της κεφαλής. Είναι σίγουρο αυτό γιατί προκάλεσε και πρήξιμο-πόνο στον αδένα κάτω από το αυτί και συνδέονται άμεσα αυτά.
Ο δερματολόγος μου έδωσε μία αλοιφή (Betnovate cream).

Μετά αυτήν την αλλεργία πάντως σταματάω το revivogen και τώρα έχω ακόμη ένα λόγο να στραφώ προς τη μεταμόσχευση. Ευχαριστώ. Το revivogen που έχω είναι μέσα στη διορία επιστροφής. Για να δούμε αν θα πάρω τα λεφτά μου πίσω(120 ευρω).
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τόσο δυνατή παρενέργεια σου έκανε ε? Όλα καλά λοιπόν αφού βρέθηκε η αιτία. Καλή τύχη σε ότι επιλέξεις απο δω και μπρος
 
Μπλουζα