Pamal, fue, 4700 grafts, 28-29/1/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα πραγματα ειναι ισως λιγο πιο απλα... παιρνουμε ως δεδομενο οτι ολες οι κλινικες & οι ιατροι θελουν να δουλευουν, να βγαζουν χρηματα και να εχουν καλα αποτελεσματα... Μοντελο => χαμηλο κοστος ιατρικης υπηρεσιας αρα αρκετοι ασθενείς-"πελάτες" αρα κεδρος εφαμιλλο καποιας αλλης κλινικης που χρεωνει περισσοτερα και εχει πιο λιγα περιστατικα {συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις...βεβαια ισχυει ο κανονας μεχρι αποδειξεως του αντιθετου!!} : αν χρεωνεις για τις ιατρικες υπηρεσιες που προσφερεις μιση τιμη σε συγκριση με το τί αντιστοιχα χρεωνεται στο εξωτερικο, τοτε προσδοκας να εχεις πελατολογιο κυριως ανθρωπων που τα οικονομικα τους ειναι πιο στενα ή/και να προσελκίσεις το ενδιαφέρον απο εξωτερικό λόγω των χαμηλών τιμών σου. Το ιδεατό χαμηλές τιμές υψηλή παροχή υγείας είναι ότι καλύτερο για τον ασθενη, δύσκολα εφαρμόσιμο μεν, κυρίως όταν υπάρχουν πολλα χέρια σε μια κλινική.. Για να μπορεσεις να ανταποκριθεις στη μεγαλη ζητηση πρεπει να προσλαβεις αρκετο προσωπικο. Αν σε μια κλινικη υπαρχει ο ιατρος & 2-3 βοηθοί ευκολα μπορει καποιος σε μελλοντικα λάθη ή καλυτερα κυριως σε επαναλαμβανομενα λαθη (γιατι λαθη ολοι κανουνε, επαναλαμβανομενα ομως σημαινει κατι παει Χ) πηγαινει αμεσα η ευθυνη σε ολους . Οταν σε μια κλινικη υπαρχει ο ιδιοκτητης ιατρος & 6-8 βοηθοι τοτε πιο δυσκολα καταμεριζεται η ευθυνη και χρειαζεται χρονος και κυριως επαναλαμβανομενα λαθη απο πολλους (διοτι αν ειναι απο 1-2, ο σωστος ιδιοκτητης κλινικης τους στελνει απευθειας προστατευοντας το ονομα και τη δουλεια του)... κοινώς, ο χρόνος ειναι ο καλυτερος κριτής για τον οποιοδήποτε...
Προσωπική μου άποψη ειναι οτι όπου μαζεύονται πολλά χερια χειρουργικα κατι θα παει Χ στο μελλον σιγουρα... δλδ ειμαι υπερ της συνεργασιας και σωστα λεχθηκε οτι για λογω κουρασης δεν πρεπει να το περνει σερι ο ιατρος αλλα να εχει 2-3 βοηθους... οχι να υπαρχουν 6-8 ατομα δίκην όποιο διαλέξεις ή όποιος σου κάτσει θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα...αν ήταν έτσι ειναι σαν να τραβας λαχνο με ηδη ξυσμενο λαχειο . Επισης ειμαι υπερ αμεσης εμπλοκης του ιατρου στα βασικα σημεια {σε καθε χειρουργειο} που θελει πειρα,γνωση και τεχνη στα χερια...

Ελλάδα το μεγαλείο σου! Δώστε pen στα κορίτσια, δώστε τους και κεφάλια και αρχίστε την σταυροβελονιά. Τι να σχολιάσεις, εδώ εχει χαθεί η μπάλα...καλή τύχη σε όλα τα παιδιά!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μηδένα προ του τελους μακαριζε...

με κανες να googlarw γιατι δεν καταλαβα τι σημαινει...οκ το βρηκα.
κατι μαθενουμε τελικα και απο δω μεσα...
καλη επιτυχια pamal ενδιαφερον τα 4700 grafts.
 

poseidonas77

Well-Known Member
αλαξα ψυχοθεραπευτη...μολις αρχισει η θεραπεια να αποδιδει θα στανιαρω...συντροφε τζον

@'' Σιγάν την αλήθειαν χρυσόν εστι θάπτειν '':D
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
9ca6757ed558386171553b20a96ee1b4.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειναι γνωστό φίλε απο το προφίλ μου, ενα κλικ κανείς και το μαθαίνεις


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Καλά μαλλιά μπορεί να μη βγάλουμε αλλά θα ζησουμε πολλά χρόνια...το γέλιο μεγαλώνει τη ζωή... Ακόμα δεν άνοιξε το νήμα του πηδηξαμε τα πρεκια...πάλι καλά δλδ που έκαναν και συστάσεις οι διαχειριστές...:eek::confused:

Θα μας στειλουν ολους με τις κλωτσιες...
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλά μαλλιά μπορεί να μη βγάλουμε αλλά θα ζησουμε πολλά χρόνια...το γέλιο μεγαλώνει τη ζωή... Ακόμα δεν άνοιξε το νήμα του πηδηξαμε τα πρεκια...πάλι καλά δλδ που έκαναν και συστάσεις οι διαχειριστές...:eek::confused:

Θα μας στειλουν ολους με τις κλωτσιες...
Χαχαχα. Δεν παλευεστε. Ειμαστε και γ**ω τις παρεες. Εριξα πολυ γελιο. Σωστη ερωτηση ποσειδωνα ειληκρινης απαντηση ο tasmania με λεπτομερειες. Δεν ξερω αν υπαρχει κλινικη που να τα κανει ολα ο ιατρος ιδιοκτητης. Συνηθως ολοι κανουν τα βασικα και τις λεπτομερειες. Και απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν πιστευα το αντιθετο.
 

aeratos28

Just aeratos
και που να ανεβάσει φωτό εκεί να δείτε τι θα γίνει....!! χαχαχα..! pamal έχεις σκοπό να ανεβασεις φωτό ή τζάμπα η Βαβούρα??ανοιγεις θέμα,λες ότι έκανες εμφύτευση,λες ποσα grafts αλλά φωτό όχι ακόμα??τι σκέφτεστε μερικοί πραγματικά δεν καταλαβαίνω..μια εικόνα,χίλιες λέξεις το ξέρεις να φανταστώ έτσι??έλα ρε παιδιά είναι χαζό όλο αυτο..ετοίμασε τις φωτό σου πρώτα,να είσαι κομπλε και μετά φτιάξε νήμα φιλε μου pamal..και το σωστό ξέρεις πιο είναι έτσι??ΚΑΘΑΡΕΣ φωτό πως ήσουν πριν και δίπλα οι φωτό σε πια σημεία έκανε ο doctor την επέμβαση του..μην μας βάλεις φωτό τύπου απλά την μέρα της εμφύτευση με ξυρισμένο κεφάλι..γιατί πολλοί το κάνουν και δεν βγαζεις έτσι συμπέρασμα του πως ήσουν πριν..άντε περιμένουμε τις φωτό σου man όπως ειπαμε
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
CVIAL πιο γραφικός πεθαίνεις φίλε. Να σε ρωτήσω κάτι; Πόσο χρονών είσαι;
...γραφικος; αυτος που εχει αφιερωσει τοσες ωρες για να εχουμε μια σοβαροτερη προσεγγιση στις μεταμοσχευσεις, που ανεβασε το επιπεδο στα νηματα μμ, με την ποιοτητα των φωτο, που ασχοληθηκε με λεπτομερεια στην καθε προταση υποψηφιου που του εγινε, Ειναι ο cvial γραφικος;;
 

tasos33

Well-Known Member
Οι γνωσεις και οι επιχειρηματολογια του cvial ειναι, αν οχι οι καλυτερες, απο τις καλυτερες στο forum, μπορει καποιες στιγμες στο παθος για αναλυσει ακομα περισσοτερα να φανταζει λιγο υπερβολικος αλλα στην ουσια ανεβαζει το επιπεδο του foroum πολλους οροφους.
Αν καποιοι φτανουν σε σημειο να θεωρουν γραφικο το ξεστραβωμα τοτε μπορουν να επιλεξουν για το κεφαλι μτους καταπληκτικες κλινικες οπως τα medi jenneuse, την kord, τον γκουρα κτλ και ετσι να μην χανουν χρονο εδω μεσα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Χθες ημουνα Agrotica εκθεση θεσνικης με το μπαμπα μου και ξαφνικα ο μπαμπας μου με δινει ενα φυλλαδιο meji jennes και με λεει ελα για μαλλια ειναι...χαχαχαχαχα τον λεω κρατα το για προσαναμα στην σομπα..
Τι δουλεια εχει φυλλαδιο medi jennes στην agrotica ααχαχαχχα οργωστε κεφαλια...
 
Μπλουζα