vlafo οταν λες προφανη για ποια λες . Το παιδι εβγαλε μαλλι σίγουρα , αλλα στη φωτογραφια που φαινεται καθαρα η hairline πλαγιως, εμενα μου φαινεται και αραιη και pluggy . Πολυ λιγα μονοτριχα , παχια ισως μονοτριχα , πολυ αραιο το πρωτο εκατοστο , και αναμεσα στα μονοτριχα , απο τετοια φωτογραφια ξεχωριζουν αμεσως πισω τα πολυτριχα . Αν ξεχωριζουν στη φωτογραφια τοτε στο υπογραφω οποιος γνωστος σε βλεπει στο δρομο θα κοιτα hairline πρωτα και μετα το προσωπο σου. Στην Hdc ειδα που βγαζουν αρκετα μοσχευματα πανω απο τα αυτια . Μου φαινεται αδυνατο να μη μπορουσε ο ευαγγελατος να βρει αρκετα λεπτα μονοτριχα για τη σωστη hairline .Εκτος και αν η βιωσημωτητα των μονοτριχων μπροστα ηταν τραγικη. Μαλλι φυτρωσε , αλλα με το που φυσήξει αερακι και φανει που ξεκινα η hairline , μη μου πεις δεν κανει μπαμ , δε θα παει το ματι κατευεθειαν . Νομιζω ειναι θεμα γιατρου , στη dhi παλι , η μπιρου τις κανει πιο φυσικες . Του αλλου του παιδιου δηλαδη που ξεχασα το ονομα του , η hairline του ειναι καλυτερη . Απο dhi καλη hairline , (που μοιαζει με μεταμοσχευση κυπρου , τετοιο επιπεδο ) εχω δει απο επαμεινωνδα μποναρο , στη σκωτία , σε ξενο φορουμ .