Krotafoi, fue, 1785 grafts, 11/12/2017

aeratos28

Just aeratos
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον john..μια χαρά είναι η προσέγγιση στην περίπτωση του φίλου εδώ..είναι ακριβώς αυτό που έπρεπε να φτιαχτεί..ούτε κάτι λιγότερο ούτε κάτι περισσότερο ..καμία επιθετική προσέγγιση δεν βλέπω.μετα από αυτό είναι το female hairline.κατι που δεν θα του πήγαινε καν..όπως και σε κανέναν γιατί δεν είμαστε female..σωστό είναι όλο το θέμα πιστεύω.δεν κατέβηκε πολύ η hairline,λίγο όσο έπρεπε..και μπορεί άνετα να το κάνει,δεν θα έχει εκπλήξεις όπως φαίνεται ο άνθρωπος στην πορεία.εγω θα έφτιαχνα και τα temples στη θέση του,έπρεπε να το προτείνει η hdc.λαθος της ,αν μπορεί κανείς να το πει έτσι..από εκεί και πέρα το μόνο που πρέπει να νοιάζει τον φίλο είναι η φύτρωση..αν πάει καλά,θα κερδίσει 10 χρόνια στην εμφάνιση του..καλή επιτυχία να εχεις φιλε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PROF

Active Member
Αγαπητέ Krotafoi, καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου! Η δουλειά μου φαίνεται καθαρή, ο σχεδιασμός της Hairline ΟΚ, τα grafts τα θεωρώ μια χαρά για να υπάρχει μια καλή πυκνότητα που να δένει η καινούργια hairline με το υπόλοιπο μαλλί, ενώ και η ηλικία σου είναι πολύ καλή για ΜΜ. Μόνη ένσταση είναι η μη ενσωμάτωση των temple points στην υφιστάμενη παρέμβαση σου, δεδομένου ότι έχουν μια υποχώρηση και λίγα grafts εκεί θα σου έκαναν μεγάλη διαφορά.
 

tasos33

Well-Known Member
αν ζουμαρετε την φωτο θα δειτε πεντακαθαρα οτι καμια επιθετικη προσσεγγιση ουτε καν κατεβασμα
της hairline εγινε, τα κοκκινα σημαδια που εχω βαλει δειχνουν ξυρισμενα μαλλια, η μαυρη γραμμη που οριοθετει
το που θα μππουν graft βρισκεται μεσα στην υπαρχουσα hairline, τουλαχιστον στο μπροστινο μερος της,

Ακομα και οι κροταφοι δεν εχουν κατεβει πολυ, αλλα εχουν ξυριστει και πυκνωθει. Προσωπικα χθες υπολογισα την μμ
περιοχη στα 30 τ. εκ, σημερα πιστευω πως ειναι λιγοτερη η εκταση της, αρα η πυκνωτητα σε καποια σημεια μπορει και να υπερβαινει τα 65graft/τ.εκ. Εκει ειναι η ουσια κατεμε, στο πως θα εξελιχθει η φυτρωση και η συνδεση με τα μαμα μαλλια.

Τα περι temple Κτλ ειναι καθαρα θεμα προτιμησης ,ασχετα αν η κλινικη μπορει να φταξει η οχι. Αν ημουν στην θεση του φιλου θα εκανα ακριβως την ιδια μμ, ειναι θεμα γουστου, τι αρεσει στον καθενα.
 

Συνημμένα

  • kro.jpg
    kro.jpg
    47.2 KB · Προβολές: 410

tasos33

Well-Known Member
Το οξυμωρο της υποθεσεως ειναι πως στον σαλονικο μεσα στα μαμα δεν προχωρησαν ουτε κατα την διαρκεια της μμ αλλα ουτε θελουν να προχωρησουν τωρα για επανορθωση. Εδω ακριβως το αντιθετο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χωρις να ειμαι βαθυς γνώστης του κόσμου των μμ., το πρωτο ονομα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η συνεταιρος του Λορένθο, Dra. Ximena Vila. Ειμαι βεβαιος οτι θα υπαρχουν και άλλα

Πολύ σωστά. Μας εντυπωσίασε στο workshop του Ιουνίου (πρακτικά έβαλε πάνω από το 50% στον konaki) και μάλιστα σχεδόν όλα μέσα σε μαμα μαλιά. Να προσθέσω επίσης ότι οι μμ ταιριάζουν γάντι σε γυναίκες (μεγάλη υπομονή, συντηρητική προσέγγιση, προσοχή στη λεπτομέρεια).
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα και από εμένα. Καλή φύτρωση και καλή επιτυχία. Η δουλίτσα φαίνεται καθαρή και ωραία και πιστεύω σύμφωνα με τα δικά σου χαρακτηριστικά και ηλικία, θα έχεις ένα έξοχο αποτέλεσμα. Είμαι και εγώ της άποψης να αποφεύγονται τα κατεβάσματα, και λόγω εξοικονόμησης μοσχευμάτων αλλά και λόγω του ότι όσο φεύγεις από τα μαμά μαλλιά, η μεταμόσχευση προδίδεται κατά κάποιον τρόπο. Συμφωνώ και εγώ με τον stripar πως στην κλινική αυτή και φοβούνται αρκετά την εισχώρηση σε μαμά μαλλιά, αλλά και θέλουν το κατέβασμα ειδικά σε μικρά session.


Αναφορικά με την νεά γιατρό, όντως χρήσιμο feedback για το φόρουμ, γιατί μέχρι μερικούς μήνες πριν το έκρυβαν. Σε άτομα που πέρναγαν συμβουλευτικό από εκεί τους έλεγαν πως είναι 2 ευρώ με την νέα γιατρό, 2,5 με τον Μάρα και να μην το πουν πουθενά αλλά διέρρευσε τελικά. Δεν το λέω εγώ, άτομα που πήγαν πρώτα εκεί και μετά στον Μιχάλη μας το είπαν. Η όλη διαδικασία σε έβαζε σε ερωτήματα διαλογής της ποιότητας. Σε λογικές ερωτήσεις δε των ασθενών, αποδόθηκε η διαφορά τιμής στο ότι ο Μάρας παίρνει μεγαλύτερο μισθό. Πιστεύω στα νέα άτομα και στους ανερχόμενους γιατρούς, και δεν νομίζω πως πρέπει να την καταδικάσουμε χωρίς να έχουμε δείγματα γραφής της πρώτα.


Τέλος για το 2,10 στον φίλο, προφανώς δεν έγινε 2 αλλά 2,10 γιατί το session δεν ήταν μεγάλο.


Καλή επιτυχία και πάλι!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Dance απο Βεκρη μεχρι Lorenzo παιζει διαφορα στην τιμη απο διαφορετικο γιατρο της ιδιας κλινικης. Λογικο το βρισκω να πληρωνεται ο καλος γιατρος παραπανω, ενω ο νεος που μαθαινει πανω μας ουσιαστικα να παιρνει λιγοτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

krotafoi

Member
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν μπεί στα προϋπάρχοντα μαλλιά μου κατά περίπου ,5 του εκατοστού τόσο στους κροτάφους όσο και στη μέση. Και ελπίζω να πάνε όλα καλά, τόσο με τα υφιστάμενα όσο και τα νέα, στην περιοχή που δένουν!
@dancewolrld_2001 Πότε χρονικά έμαθες για τιμή 2€/graft?
 

kolias

Active Member
μπραβο στον φιλο για το ρισκο που παιρνει .Γενικα πολυ δυσκολη περιπτωση στα χερια μιας νεας γιατρου .Ευχομαι να μας εντυπωσιασει και να βαλει τα γυαλια σε ολους τους ξενους μια ελληνιδα γιατρος. Αν πανε ολα καλα φιλε μου κοιταξε το για temples αλλιως το αποτελεσμα θα ειναι μισο
 

kolias

Active Member
οσο αναφορα το μελλον της αα Μεχρι να υποχωρησουν τα μαμα μαλλια μπορει να εχουμε αποχωρησει πρωτα εμεις
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Όλα καλά θα πάνε, και πάλι καλή επιτυχία. Πριν απο 1 μήνα στα τελευταία συμβουλευτικά του Γεωργίου μας το είπαν άτομα που πέρασαν και απο HDC για εκτίμηση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν μπεί στα προϋπάρχοντα μαλλιά μου κατά περίπου ,5 του εκατοστού τόσο στους κροτάφους όσο και στη μέση. Και ελπίζω να πάνε όλα καλά, τόσο με τα υφιστάμενα όσο και τα νέα, στην περιοχή που δένουν!
@dancewolrld_2001 Πότε χρονικά έμαθες για τιμή 2€/graft?
 
Μπλουζα