Kostas1989, fue, μπίρου, 2903grafts, 17-18/06/2016 (νικητής κλήρωσης)

dimitris50423

Well-Known Member
Σορυ φιλε αλλα αυτο που λες ειναι ακομη πιο ανησυχητικο απο το να μην ειχες φυτρωση. Τι λογικη ειναι αυτη δεν βαζω hairline μοσχευματα για να μοιαζει πιο φυσικο.
Το κακο δεν ειναι οτι σου φανηκε εσενα λογικο αλλα το οτι αυτο σου απαντησε η γιατρος. Η hairline ειναι η φατσα μιας μμ. Αν πιο πισω θες απλα φυτρωση για καλυψη στη hairline θελει πολλα περισσοτερα.
Θα μπορουσε να ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα αν ειχες μια δυνατη hairline.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Ο μόνος λογος που μπορω να σκεφτω για τον οποίο δε θα σου έφτιαχναν hairline θα ηταν ο εξης:να έχετε συμφωνήσει με την γιατρό πως το χτένισμα που κανεις θα έχει φορά προς τα εμπρός, αρα πέφτοντας τα μαλλια πανω απο τη δική σου hairline θα την καλύπτουν,με αυτό το σκεπτικό θα σου άφηνε αραιή την hrln αλλά θα έβαζε κάτι παραπανω σε α και β ζώνη, εαν το χτένισμα σου θα είναι διαφορετικό προς τα πανω ας πούμε,η περαιτέρω πύκνωση που σίγουρα θα εχεις τους επόμενους μηνες θα υπερτονίζει όχι την αραιή hrln σου αλλά την ανύπαρκτη hrln με αποτέλεσμα να χτυπάει έντονα στο μάτι η απουσία της...φαντασου μια Φεράρι με προφυλακτήρα απο hundai εεε κάπως έτσι θα δείχνει όταν η πύκνωση σου προχωρησει
 

tasos33

Well-Known Member
Λογικο ειναι το γεγονος οτι σε δέκα η δεκαπέντε μηνες μιας και η α.α σιγά σιγά εξελίσσεται θα έχουν χαθεί σε σχέση με σήμερα και αλλες τρίχες απο εμπρός ,και η αραιωμενη σου hairline θα είναι ανύπαρκτη....
Παρατηρώ πως στην dhi ο κάθε γιατρός έχει την δική του 'λογική' και εφαρμόζει το δικο του σκεπτικό,έχουμε ξαναδεί πρόσφατα περιστατικό χωρίς hairline toy kwstakis....
Μήπως τελικά εφαρμόζουν τέτοιες λογικές ώστε ο ασθενής να εξαναγκάζεται να επισκεφθεί την κλινική για την επόμενη μμ το συντομότερο δυνατόν?
Ειδικα στη περιπτωση σου Κώστα αφού δεν πήρα ευρώ απο εσένα τώρα μήπως έτσι στα πάρουν σε κάνα χρονο?
 

Kostas1989

Member
Παιδιά με όλο τον σεβασμό αλλά πραγματικά μου αρεσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τον τελευταίο μήνα! Το περιβάλλον μου όλο μου λέει συγχαρητήρια και πόσο σου πάει κλπ και πιστέψτε με δεν με γλυφουν, μου τα λένε και καφροι φίλοι μου που κραζομαστε γενικα ολη την ώρα.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να χε επιτευχθεί καλύτερη γραμμή μπροστά ή οτιδήποτε αλλο, αλλά για μένα η ουσία είναι μία: από εκεί που ήμουν φουλ αραιωμένος και είχα αρχίσει να με χαρακτηριζω καραφλα, πλέον έχω μία χαρά μαλλί και δεν φαίνεται καν ότι έχω φυτέψει. Πλέον δεν κάθομαι να κοιτάζομαι κάθε πρωί στον καθρέφτη και να βριζω τον καραφλα τον πάτερα μου και το dna μου! Για μένα αυτή είναι η ουσία που μετράει, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα (αν και επιμένω ότι μου αρέσει στο σύνολο αυτό που βλέπω στο κεφάλι μου, όχι μόνο το γεγονός ότι πύκνωσα λίγο)
 

aeratos28

Just aeratos
Φίλε κοίτα να δεις ..αυτό που λες γραμμή,είναι το hairline..κάτι το οποίο δεν σου έφτιαξαν..δεν συζητάμε αν θα μπορούσε να επιτευχθεί όπως λες καλύτερο η οτιδήποτε άλλο..συζηταμε το γιατι δεν φτιαχτηκε η hairline..το ότι βλεπεις μαλλιά ναι συμφωνούμε..πυκνωσατε τα μαλλιά που ήδη υπήρχαν ..η hairline έλειπε από την αρχή όμως,λείπει και τώρα..και με 3000 grafts σχεδόν που εβαλες θα μπορούσε να φτιαχτεί μία πολύ καλή hairline,πυκνή και να αλλάξει εντελώς το πρόσωπο σου..σου είπα αν θες να δεις τα νήματα άλλων παιδιών,(anar κτλ) την μέρα της τοποθέτησης τους πως φτιάχνεται αυτό που σου λέω..το ότι απλά βλέπεις πύκνωση πίσω οκ καλό είναι ,ειδικά και μέχρι τώρα στους 5 μήνες είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα και θα έχεις σημαντικότατη βελτίωση..όμως όσο θα βελτιώνεται πίσω τόσο περισσότερο θα φαίνεται το μπροστά..και για να στο πω αλλιως,για σένα που δεν πλήρωσες μπορεί να είναι ιδανικό,και γενικά να μην ενδιαφερεσαι για το συγκεκριμένο θέμα της hairline..αν πάω εγώ όμως να βάλω 3000 grafts ,θα μου πάρουν σίγουρα 4000€ το λιγότερο..και εντάξει να δώσω τα 4000€..άλλα να τα δώσω και να μην μου φτιάξουν hairline δεν το δέχομαι φίλε μου αυτό..αν ήταν όπως έκατσε σε εσένα οκ θα έλεγα και θα έκανα άλλη μία κάπου έξω,πιθανά κυπρο να μου φτιάξουν μία hairline μόνο,τίποτα άλλο με άλλα 1300-1400 grafts και συνολικά με 3000€ θα γινομουν κούκλος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Adriano

Well-Known Member
Κώστα καλά κάνεις και χαίρεσαι. Κι εγώ θα χαιρόμουν.

Απλά άλλοι δυστυχώς πληρώνουν. Και hairline δεν έχουν από την DHI. Χαιρόμαστε από την χαρά σου. Αλλά για πήγαινε στο καθρέφτη και κάνε το μαλλάκι προς τα πάνω. Θα εκπλαγείς με αυτό που θα δεις.
 

piros75

Well-Known Member
Ότι και να λέμε για 5 μήνες το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Μακάρι να γίνω και εγώ έτσι με τη δεύτερη και αυτό που λέγεται για την χερλαιν δεν ξέρω αλλά τείνω να πιστεύω ότι όσο πιο φυσική τόσο καλύτερη. Γενικά αυτό που βλέπω σε φωτογραφίες αλλά και στον δρόμο με άτομα που έχουν μια χερλάιν τούμπανο και από πίσω πιο αραιό μαλλί εμένα όντως μου κάνει μπαμ. Στη δικιά σου περίπτωση πάντως θεωρώ ότι θα μπορούσε η χερλαίν να είναι και πιο δύνατη. Ωστόσο αν δεν περάσουν 12 μήνες δεν μπορώ να πω τίποτα. Μια χάρη, αν θέλεις προσπάθησε να βγάλεις μια φωτογραφία πανομοιότυπη με την πρώτη που είσαι σκυφτός στην πρώτη σελίδα, για να μπορέσουμε να κάνουμε ασφαλείς συγκρίσεις. Δηλαδή σύγκριση όπως αυτή παρακάτω που προσπάθησα να κάνω εγώ με δικές σου φωτογραφίες, αλλά χωρίς να έχω αντίστοιχης φωτεινότητας και λήψης φωτογραφία του τώρα. Καλύτερα να είναι με την κάμερα της κλινικής για να είναι ίδιες οι συνθήκες. Μόνο έτσι θα δούμε τη διαφορά.
compare.jpg
 

aeratos28

Just aeratos
Piros εννοείται ότι δείχνει πολύ καλός ήδη..το είπαμε όλοι..όντως για 5μηνο έχει ήδη φοβερή διάφορα..για την hairline λέμε και μόνο..βάλε άλλες 2 φωτο που να είναι en face όμως και πες μου τις διαφορές που βλεπεις
 

naruto

Well-Known Member
Χαχαχαχα φιλε κωστα να ξερεις εγω τι βρισηδια εχω κατεβασει το πατερα μου για την κληρομικοτητα:p.Κ μπορει να μην φταιει αυτος ο κακομοιρης κιολας.
Εμενα μ αρεσει η εικονα σου.Αλλα το σημαντικοτερο ειναι να αρεσει σε σενα.Μην ξεχναμε πως ο πρωτος σκοπος της μμ ειναι να μας φτιαξει τη διαθεση κ την εικονα που εχουμε για τον εαυτο μας
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Παιδιά για να μην μπερδευομαστε..η πύκνωση που έχει ήδη γίνει είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή..σκεφτειτε ότι είναι ακόμα στη μέση της διαδρομής..θα έχει ακόμα αρκετή βελτίωση..το μοναδικό θέμα είναι η hairline..αποκλειστικά αυτή και μόνο..τίποτα άλλο.δεν δοθηκε έμφαση καθόλου σε αυτήν και αυτό συζητάμε ,πίσω από αυτήν έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και ομολογώ δεν το πολύ περίμενα.το φοβήθηκα για shockloss κτλ και δεν συνέβη κάτι τέτοιο..
 

dimitris50423

Well-Known Member
άσχετο με την πορεία του παιδιού αλλά απ ότι ξέρω Μίτσο ισχύει ακριβώς το αντίθετο

mike αργει να ολοκληρωθει η φυτρωση σε σχεση με τα υπολοιπα απο οτι ειδα σε μενα αλλα κανει την εμφανιση της νωρις. στη φωτογραφια στους 2,5 μηνες ειχα αρκετες τριχες στη hairline αλλα οπως ειπες οταν ολοκληρωθηκε η φυτρωση σε ολο το κεφαλι η hairline εδωσε λιγο ακομα. ;)
 

aeratos28

Just aeratos
Έχεις δίκιο mikegad έτσι συμβαίνει..η hairline έχει πλήρη φυτρωση τελευταία..σε περιπτώσεις όμως που αποτελείται από μόνα τριχοθυλακια άνω του 75-80% ..τα μόνα έχουν το θέμα τους και ειδικά οι απώλειες τους είναι πολύ μεγάλες δυστυχώς..είναι τα (αδύναμα)grafts που λεμε..εύκολα δεν πιάνουν και αν πιάσουν,αργούν να φυτρώσουν και να αναπτυχθούν.σε αντίθεση με 2τριχα η πολυτριχα που είναι αρκετά δυνατά grafts και δύσκολα καταγράφονται απώλειες..αν μπουν και μπροστά κιόλας που δεν έχουν πολύ συναγωνισμό,αναπτύσσονται άμεσα.
 

mikegad

Well-Known Member
mike αργει να ολοκληρωθει η φυτρωση σε σχεση με τα υπολοιπα απο οτι ειδα σε μενα αλλα κανει την εμφανιση της νωρις. στη φωτογραφια στους 2,5 μηνες ειχα αρκετες τριχες στη hairline αλλα οπως ειπες οταν ολοκληρωθηκε η φυτρωση σε ολο το κεφαλι η hairline εδωσε λιγο ακομα. ;)

Μου έκανε εντύπωση έτσι που το γραψες...είναι λες και τουμπανιάζει πρώτα η hairline και μετά το υπόλοιπο μαλλί
Παραθέτω από το νήμα του CVIAL
Θυμόμουν ότι είχε ξανασυζητηθεί και ψάχνοντας είδα πως είχες ρωτήσει και εσύ ο ίδιος
η hairline σε οσους εκαναν μμ γιατι αργει σχετικα με τα υπολοιπα μοσχευματα?

Αυτό που βλέπω από την αρχή (από τον 4ο) είναι μια ασύμμετρη ανάπτυξη. Πρώτα η δεξιά πλευρά (που ακόμα είναι πιο μπροστά), μετά η αριστερή, ύστερα το κέντρο και τελευταία η hairline που σε μερικά σημεία έχει καλή πυκνότητα και σε άλλα όχι
 

sven

Active Member
Το σημαντικό είναι ότι σου άλλαξε την ψυχολογία και περπατάς με άλλον αέρα , γι αυτό κάνει ο κόσμος μεταμόσχευση ,αυτό ειναι το γκολ της υπόθεσης. Mέσα από αυτο χαίρομαι και εγώ γιατί καταλαβαίνω το πρόβλημα κατάρα.

Στο τέλος με την hairline και την hairline θα τον κάνετε να μην του αρέσει :p
 

Adriano

Well-Known Member
Ok να του λέμε ψέμματα τότε. Ντάξει παιδιά το παιδί έχει καλό αποτέλεσμα. Αλλά hairline δεν έχει.
 
Μπλουζα