vlafo ναι . Επισης τελη του 2018 δε γινεται να λες σε ασθενη πως θα παρει αυτη τη πυκνοτητα μπροστα για να μη μειωθει η βιωσημοτητα και να του βαζεις 15 μοσχευματα το εκατοστο . Ας εβαζε 30-32 τουλαχιστον στο πρωτο εκατοστο περιμετρικα της hairline . Εβγαλε 1780 . Ας εβγαζε ακομα 200-250 . Θα σου πω το εξης . Στην επισκεψη μου στη dhi θυμαμαι μου ελεγαν τι καλο που μπορουν να φτιαξουν το κραουν με τη σωστη φορα και ολα . Το ελεγαν σε εμενα που ως νοργουντ 2,5 με φαρμακα το μαλλι μου πισω ειναι φουλ , απειραχτο , δε φαινεται δερμα ουτε με το λουσιμο πια . Και του απανταω μα δεν εχω προβλημα εκει . Και μου λεει , ε ναι , λεμε τωρα . Στη dhi εχουν προτερεοτητα απο πισω προς τα μπρος . Ενω οι περισσοτεροι γιατροι που χουμε δει περιστατικα στο φορουμ απο εξω και κυπρο εχουν το απο μπρος προς τα πισω . Οι ανθρωποι δεν συναναστρεφονται με τη πλατη στους γυρω τους ομως . Ουτε περνουν τη μερα τους σκυμμένοι σα να χαιρετιουνται ιαπωνες . Θα μπροσουσε μαλιστα να ριξει και τα 1700-1800 στο μπροστα μισο του κεφαλιου , να βαλει εκει 25-30 μοσχευματα το εκατοστο , και σε επομενη να εκανε το κραουν.